| Autor |
Zpráva |
koprofil
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 16:39 - Změnil/a: koprofil
- Nahlásit
Sali
pak se uloví na míček
pro pumi slabá motivace...Biluška používá romy
Sali
průser pak akorát asi nastane když šnůrka od míčku vyklouzne z ruky...posuzuju podle sebe a Kobry...výměna míčku od pádivce jde jen za kousací kůži, a pokud pádivec zdrhne i s kůží tak pak je to o tom kdo bude mít větší štěstí...od jisté doby se už Kobra nedá vmanévrovat do rohu, kde jí nic jiného nezbyde než kůži přinést k potahání....na frajplace bývá akce delšího rázu.
ty jo, proč mý miminko nazýváš kobra?
BinLadin
koukám, že jsi taky pěkně vytrvale uvzatej ... no vidíš a taková Sali s Tchorem se mi vobcas divěj, že mě to tak dlouho drží
|
Tinta76
|
# Zasláno: 10 Srp 2007 16:39
- Nahlásit
davidkova renata
pani, máte tam na straně 249 úplně dole tu fotográfiji
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 16:42
- Nahlásit
rosnička
A do pondělka by, při troše štěstí, mohly trochu opadnout emoce.
Tsss,co emoce,ale tuty se dostaví nějaká děsně závažná choroba ohrožující isdpch na životě,takže se budem tejden tlemit jemu bo von je jednak zvyklej(bodet né při tý frekvenci chorob a úrazůch ) a dvanak si to tak nebere
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 16:43
- Nahlásit
Tinta76
Jééžiš já se nefšimla!F tom fofru... Pani,díííky,vona Lola bude mít radost až zjistí co musí nacvičit.Jen co se přigestí
|
aren
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 16:47
- Nahlásit
davidkova renata
tuty se dostaví nějaká děsně závažná choroba ohrožující isdpch
Nebude von nějak spřízněnej s naším Korálkem?
|
koprofil
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 16:50
- Nahlásit
aren
nevím, možná se znají ještě z StB
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 16:52
- Nahlásit
aren
Ty vado,to bude úzká příbuzenská plemenitba
fšícííí rádobykynologové
Hele kdo todle nacvičí a předvede,je kynolog ,dříf ne.Se přiznám,že nejsem kynolog a asi nebudu
|
aren
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 16:59
- Nahlásit
davidkova renata
kdo todle nacvičí a předvede,je kynolog
Sylvin Cvok to fakticky umí. Než měli auto, jezdili tak normálně - fenka na nosiči a Cvočík na zádech.
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 17:01
- Nahlásit
koprofil
Nerizena strela muj vzor.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 17:03
- Nahlásit
Sali
Koprák kecá, teď už má náhodou přivolání skoro vzorný (puma teda, Koprák ho nemá doteď ). Akorát občas trpí selektivní hluchotou . Ale když si vzpomenu na její mládí....Pokud začala pronásledovat tmavší spoluobčany tak se dala odvolat fakt jedině na ten míček nebo na peška. V tom případě jsem hrála divadlo na celé sídliště - puma s šíleným jekotem letěla na cigány, romulusové se urychleně evakuovali, já jsem z kočárku, z kapes a z batohu lovila peška, pak jsem dřepla, peškem mlátila o zem a na celé sídliště ječela "SÉÉÉÉÉÉÉM BELÍÍÍÍÍÍ SEÉÉÉÉÉM ZABÍÍÍÍÍÍÍJ BELÍÍÍÍÍÍÍÍ" . Belinka přiběhla, zabila pešek a byl klid až do dalšího venčení, kdy opět spatřila skupinu cigánů fetujících před barákem. Uf, asi si rozmyslím ten nápad importovat ještě jednu fenku
davidkova renata
ale tuty se dostaví nějaká děsně závažná choroba
Ježíš, paní, řekněte mu ať s tím chvíli počká. Ráno jsem mu odeslala tu pojistku, jestli zase omarodí tak už ho fakt nevezmou nikde
Lilátko dneska nikam nespadlo, protože ještě nevstalo Pořád dospává tu noční cestu z Ovčár. Přišlo se kouknout když dorazili ti dělňasi, zkonstatovalo, že s nimi nebude kámošit, protože už nemají nic k jídlu a šlo zase pá. Dělňasi ale slíbili, že budou v pondělí betonovat, to by se mohlo vyřádit. Pro jistotu ji zavřu do klece, jinak bysme mohli mít sochu Lilátka
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 17:03
- Nahlásit
davidkova renata
Hele kdo todle nacvičí a předvede,je kynolog,dříf ne
Si se snad pos...la,ne?Víš kolik váží krakenka?No,když mi aren pučí Korálka,tak jsem kynológ za 2 minuty
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 17:04
- Nahlásit
davidkova renata
Tsss,co emoce,ale tuty se dostaví nějaká děsně závažná choroba ohrožující isdpch na životě,takže se budem tejden tlemit jemu bo von je jednak zvyklej(bodet né při tý frekvenci chorob a úrazůch ) a dvanak si to tak nebere
No, třeba by si moh zadřít třísku- to dyš se šikovně zanedbá, máte votravu krve jako lusk !
Jesi vono to, že si to tak nebere, nesouvisí úzce s tim, že je na to právěže zvyklej .
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 17:06 - Změnil/a: Galadriel
- Nahlásit
BinLadin
Nerizena strela muj vzor
no, to máš pravdu . . . . .
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 17:07
- Nahlásit
Ale myslim ze dalsi debata uz nema smysl.Aspon z meho pohledu.Mnejte se hezky .Jdu delat neco smysluplneho.
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 17:09
- Nahlásit
BinLadin
tak pá pá!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 17:10
- Nahlásit
davidkova renata
Žádám o povolení cvičit s jiným psem, než s vlkošedým NO. Jednak žádného nemám a za druhé by to moje páteř nerozchodila . S Lilátkem to zkoušet nebudu, to by zaručeně spadlo ještě dřív než by nahoru vylezlo, ale s pumou by to snad šlo .
S Delísou už to umíme, ale musí být v kapuci, počítá se to?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 17:10
- Nahlásit
rosnička
Jesi vono to, že si to tak nebere, nesouvisí úzce s tim, že je na to právěže zvyklej.
No tejď ste uhodila hřebíček do makovice,pani.Myslim,že když je 14dní bez úrazu,choroby či jinýho nešvaru,tak ho chytí chandra z ouplnýho zdraví a je zle
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 17:28
- Nahlásit
Neessi
tak ho chytí chandra z ouplnýho zdraví a je zle
No bať, taková depréze, ta čéku podlomí zdraví jedna radost ! Dyš uš si teda neuhnal tu horečku omladnic, šudinta ! A že se snažil!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 18:17
- Nahlásit
Nazdar mládeži, zase jsem uvízla v práci, pište něco pěkného, potřebuju tu ještě chvíli čekat na užitečný věci.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 18:33
- Nahlásit
davidkova renata
Hele kdo todle nacvičí a předvede,je kynolog,dříf ne
Tak to ani náhodou,ty moje hovada by mi hnuli krční páteří.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 18:48
- Nahlásit
Já se těch kousavých psů snad nezbavím. Sotva vypadla Akéla a začala okusovat místo mě Desenského rozhodla se její štafetu převzít Brambora. Z ledničky se snažil utéct takový dosti jetý párek. Už se samovolně pohyboval . Jelikož jsem značně lakomá, rozhodla jsem se ho využít k výcviku. Celá smečka vzorně sedla, lehla, opět sedla a jelikož ti tupější z nich (Braja a Lilátko) víc neumí ukončila jsem hromadný výcvik a začala rozdělovat pochutinu. Brajenka svůj kousek spolkla a chtěla ještě, protože je velká, takže má větší nárok než Bonišmyš, že jo? Krapet jsem podcenila, že má rozostřené vidění a sklonila jsem se k Bonce s jejím kousíčkem (sedni a lehni sice neumí, ale co už, taky je naša ) Braja uviděla moji ruku, řekla si "ňam ňam, ještě páreček a takový velkkýýýýý" a kousla si do zápěstí, které předevčírem procvakla Aka. Teda řeknu vám, viděla jsem všechny svaté. Proklela jsem Bramboru až do desátého kolena, masokombinát Martinov i toho Němce, který může za to, že Braja nepozná moji ruku od kuřecího párku, obsah masa nejméně 0.01% . Brajuška uraženě odešla na chodbu, kde Tomáš tahal do auta klece, deky a další propriety na zítřejší závody. Podívala se na Toma, který v ruce držel balík dek, nevím jestli jí připadaly jako párky, nebo jako uzené makrely, ale chtěla je, udělala cvak a vzápětí ji do desátého kolene proklel Tomáš Jak už je zblblý z Akély a holt je to nekynolog tak se dožadoval mého okamžitého zákroku, alfarolingu, betarolingu a želvarolingu, ušití náhubku od Bohouše a odvozu k Desenskému, nejlépe ihned. Odmítá pochopit, že jde o obyčejnou stařeckou demenci spojenou se slepotou. Neustále mi rve pod nos strašlivě pokousanou ruku, žádá býti ošetřován, odvezen na pohotovost a uplatňovat pojistné plnění u všech svých pojistek. Jestlivá on nebude nějak příbuzný s Isdpchem?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 18:57 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Biluška
Pani to bude tim, že vy ty zvířata nemáte kastrovaný. Kdybyste kastrovala v šesti týdnech a při úplňku, nemohlo by se vám to stát. Dále se ovšem nabízí varianta trestu za nepodařené minulé životy. Odhadla bych, že jste musela býti alespoň Kateřinou Velikou, popřípadě Ivanem Hrozným, bo takového utrpení by jiné reinkarnaci nepříslušelo.
Zkuste konat nezištně více dobrých skutků a staňte se moudrým zen budhistickým mnichem - v případě, že budete potřebovat výpomoc v podobě skládání manter za dlouhých zikních večerů, obraťte se na mě, mohu Vás inspirovat hrou na zopcovou flétnu.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 19:02
- Nahlásit
BiluškaOdmítá pochopit, že jde o obyčejnou stařeckou demenci spojenou se slepotou
A u koho,u Brambory nebo u Tomáše???
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 19:04
- Nahlásit
Gerda
Zkuste konat nezištně více dobrých skutků a staňte se moudrým zen budhistickým mnichem - v případě, že budete potřebovat výpomoc v podobě skládání manter za dlouhých zikních večerů, obraťte se na mě, mohu Vás inspirovat hrou na zopcovou flétnu.
Ježíííííš pani,vy ste normálně přepracovaná!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 19:12
- Nahlásit
jablunka
Jo milá pani, jinak kletbu nemůžete setřást, když se nebudete snažit.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 19:19
- Nahlásit
Gerda
obraťte se na mě, mohu Vás inspirovat hrou na zopcovou flétnu.
Tý voe, tak takový trest si snad nezasloužím
Kdybyste kastrovala v šesti týdnech a při úplňku, nemohlo by se vám to stát.
Tato teorie by stála za prozkoumání. Seženu si psa krve anglické, barvy bílé, za úplňku sedmého v roce narozeného, pod šibenicí odchyceného a toho vykastruju. Sledujte a oceňte, prosím, že se bude jednat o psa barvy BÍLÉ. Jestli bude agresivní tak si mě nepřej . Pro jistotu mu při té kastraci nechám vytrhat všechny zuby
jablunka
A u koho,u Brambory nebo u Tomáše???
Oba jsou trhlí, ale u Brajenky se jedná o STAŘECKOU demenci, Tomáš slovo stařecká musí vynechat Ale pšššt, doufám, že se tady neobjeví
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 19:26
- Nahlásit
jablunka
Ježíííííš pani,vy ste normálně přepracovaná!!!!
Naopak, tato nezištná nabídka je dokladem toho, že si Gerda dosud uchovala zbytky zdravého rozumu ! Gerdino vystoupení se zobcovou flétnou byla druhdy součástí plánovaného monstrprojektu, na němž měl Benda2 předvést krasobruslařskou exhibici typu "Pljuščenko", Davídková měla v hledišti tančit oděná do tanga gatěk, Alex se připojit s druhou zobcovkou a recitací a já, velká Rosňa, jsem dala k úvaze možnost tance v netradičním oděvu, mohli si vybírat mezi kloboukem se střechou až k zemi nebo prádelním hrncem odborně upraveným šikovným klempířem .
Čili že Gerda zalarmovala ubohá torza svých mozkových buněk (moc jich mít nemuže, při pátku, že jo ) a VZPOMNĚLA SI, že vlastně UMÍ NA ZOPCOFKU!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 19:28
- Nahlásit
Biluška
No pani já nevim, kde dneska v moderní době budete shánět šibenici, už tohle vidim jako nepřekonatelnou překážku. V každém případě ten BÍLÝ se musí ocenit, jen si nejsem jistá, jak jsou na tom s bílou barvou zenoví mniši, jestli to nebude špatně, víte? Za těchto okolností vám mantru sama složím )))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 19:33
- Nahlásit
rosnička
Je fakt, že plán byl hoden minimálně pegas arény, bohužel se vyskytly komplikace v podobě opožděné dodávky diskokoulí a umělé mlhy, což způsobilo, že duo Davídková/Benda odmítli provádět své nejlepší kousky pod zářifkou a Rosňová neobdržela hrnec potřebné velikosti z platiny, ale pouze z hliníku, tudíž se v takovém braku nechtěla vystavovat žádostivému publiku. Celý plán hasl pouze na těchto drobných nedostatcích, jinak byl zabezpečen a zpromotýrován.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2007 19:39
- Nahlásit
Gerda
Nebojte paní, u nás na vesnici se ještě najde věcí... určitě tu někde bude i šibenice. Jestli ne, tak pošlu Tomáše nějakou postavit, nemůže to být zase až takový problém
Je fakt, že plán byl hoden minimálně pegas arény, bohužel se vyskytly komplikace v podobě opožděné dodávky diskokoulí a umělé mlhy, což způsobilo, že duo Davídková/Benda odmítli provádět své nejlepší kousky pod zářifkou a Rosňová neobdržela hrnec potřebné velikosti z platiny, ale pouze z hliníku, tudíž se v takovém braku nechtěla vystavovat žádostivému publiku. Celý plán hasl pouze na těchto drobných nedostatcích, jinak byl zabezpečen a zpromotýrován.
Paní, tohle nemůžeme nechat vyšumět. Troufám si celou akci profesionálně zabezpečit, ale chtělo by to určit vhodný termín. Tohle nemůže být jen tak samostatně, to by nevyniklo. Co třeba jako zahájení olympiády v Praze?
|