| Autor |
Zpráva |
Kačaba
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2008 12:05
- Nahlásit
brezen2008
prosím o značku,přesně takový potřebuju.
Takovej zvládne i občasné nošení v hubě voslintaný.
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2008 12:06
- Nahlásit
Mucholabka
To mnela stesti,ten muj to neprodejchal....nojo neni to odolna rada M od Simensu..
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2008 12:07
- Nahlásit
Kačaba
brezen2008
prosím o značku,přesně takový potřebuju
Skus Nokii 3410,simensi rady M ....Nokie 3310
|
Kačaba
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2008 12:07
- Nahlásit
BinLadin
a nevyčistili by to v servisu?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2008 12:08
- Nahlásit
Lidi víte jak blondýnka dělá náplň do cukroví?
První bod byl uvařit plechovkový salko mlíko. Vařit asi dvě hodiny. Tak jsem to hodila do hrnce, po vrch zalila vodou, zapla sporák a šla makat na písí. Asi za hodinu jsem si vzpoměla, že to určitě bude bublat a prskat ven a že by bylo fajn to ztlumit. No tak to nebublalo, páč tam nebyla žádná voda Akorát plechovka prskala a vyhrožovala, že vybouchne. Dolila jsem jí zase plný hrnec vody a šla znova k piškotkovi. Psům jsem nařídila hlídat hrnec a včas mě upozornit, že to vaří. Psi se na to vyprdli (dostanou traverzou) a voda znova vyvařila Se na to můžu vykašlat, krém tam nebude, stejně ho nikdo nejí
|
Kačaba
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2008 12:11
- Nahlásit
BinLadin
Skus Nokii 3410,simensi rady M ....Nokie 3310
dík,teď mám 3310 a až na menší výkyvy(že se vypne nebo sekne) chodí,ale brzy dochodí.
Na Siemens se mrknu.
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2008 12:12
- Nahlásit
Kačaba
Buhuzel ne..mobil je vyzkratovany...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2008 12:12
- Nahlásit
čus fšicííí co už jim taky spat mobil do hajzlu jako mě ten předchozí a tak sem si musela koupit novej a ten sem včera asi polila vodičkou dyš sem si dělala čajík a von nejde!!!!
čili sem úúúúúúpa f prdeli,pučila sem si staletej krám vod kámošky aby mě moch aspon něgdo volat,ale já volat nemůžu vůbec nikomu,páč na kartě mám vzhledem k malý paměti jen pár kontaktů z pravěku a fšecky další sou f tom mobilu ,tagže sem vodřízlá vot svjeta
Sali
hele,mám dotaz...ted sem byla venčit s kámoškou obvodačkou,vydrápla vodněkad štěndo boxera,ale je to teda jak z koncentráku a navíc bé pěkně rozhašený po zdrav. stránce.Psychicky je kupodivu celkem OK na to,že doted nevidělo nikdy nic a nikoho Budem chodit po chvilkách venčit s Nyný bo ta je dochtorka a má slušný chování.Otázka je ,zda se štěndo vůbec dožije nějakýho věku...potřebovala by nějakou laborku,myslíš,že bych jí mohla dát tvůj mail a splavně se domluvíte co možný je a co ne??
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2008 12:15
- Nahlásit
...a vuzil chvily po otevreni a nez jsempredal smenu mazal sem nakupovat do elektra pres ulici...jo kontakty mne taky zustaly v mobulu,nejsu nato sama...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2008 12:21
- Nahlásit
davidkova renata
tagže sem vodřízlá vot svjeta
tak to je v háji..tomu rozumím...
bé pěkně rozhašený po zdrav. stránce.Psychicky je kupodivu celkem OK na to,že doted nevidělo nikdy nic a nikoho ch jo...aspon se má líp no...
hmmm dárky z manufaktury jsou moje oblíbený...tchýně dostane mejdlo navěky a já si musím koupit švestkový..voní božsky
Biluška
nestraš !!!!! salko chci vařit ale loni sem měla karamel ouplně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2008 12:22
- Nahlásit
BinLadin
kontakty mne taky zustaly v mobulu
myslíš,že to fakr nikde neudělaj???tchpř včera řikal,že to někde v servisu snad i uměj.Ten mobil mi tak nesere,byla to nejlevnější nokia nic jinýho nepotřebuju,ale ty čísla
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2008 12:59
- Nahlásit
davidkova renata
ad štěně: já nic nevymyslím, řešila bych to taky s veterinářem, co a jak vyšetřit, objednat....
Netuším, na koho se v Praze obrátit, kde jsou soudní, snad bych tam v těch místech šla za MVDr. Hodem, je to taky chovatel, a vypadá rozumně, má ordinaci tuším ve Feřtekově ulioci, tam jak kus odtud je hotel Praha...a laborku pak udělají v tržnici, ale někdo musí vymyslet , co nabrat.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2008 13:04
- Nahlásit
sarax
Biluška
je jedno městečko jménem Hořovice, v něm je jedna pohádková pekárna a cukrárna, zásobujou i náš špitál, a pečou boží žrádla, čili 1x cukroví v ceně 99,- za 500g krabici kupuju tento čtvrtek, až si tam pojedu do špitálu pro sklíčka...vánočky od nich už mám na mrazáku, měli je před týdnem část várky za 15 korun jednu, neb jim krapítek ujel tvar...ale furt budou exteriérově asi 100x povedeněnší než moje manufaktura, já se znám.
Zbytek sladkých lahůdek pořeší náhodné sondy do nabídky okolních obcho´dáků,
a já mám klid.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2008 13:06
- Nahlásit
BinLadin
poslyš, tebe se taky ty prachy dovedou držet, co?
pechfogl č. 2- č.1 je davídková.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2008 13:20
- Nahlásit
Sali
pechfogl č. 2- č.1 je davídková
což o to,to ona určo řeší s vetem,sme vo tom mluvily v kvapu když nasedala do auta,taxem myslela,že by se něco dalo.Já jí přepošlu to co píšeš..
sarax
...aspon se má líp no...
eště sem z ná nevyrazila vodkud je,páč nemohla fsteky mluvit bez reálnýho nebezpečí poprdání úpa fšech cévek,ale je z renomované!!!!!!! stanice a vůůůůůůbec se neptejte,kolik za toho hajzlovýho pavouka položila na dřevo a vodjela rychlostí světla Jako vona samo ví,že je to špatně,to je jí všecko úpa jasný,akorát se v reálu holt nedovedla otočit zády ke stvoření ,který bylo někde v bedně určený na samovolný zdechnutí Vona by totiž pak nemohla jaksi spát a pít kafčo a spokojeně existovat s vědomím,že tam to štěně samo a opuštěný pomalu zdechá a nikoho to netrápí
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2008 13:22
- Nahlásit
Tak k nám dneska přišel do práce kluk s bílym ovčákem. Pes nádherně štíhlej, aktivní, prostě úplně jinej pes - minule byl kost a kůže. Docela s radostí, protože pejska znám od štěňátka, jsem zajásala, že vypadá pěkně.
No tak vypadá pěkně, protože je to úplně jinej pes a Agar zašel kvůli vrozené vadě srdce , ach jo, chudák malej.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2008 13:39
- Nahlásit
davidkova renata
pechfoglč. 3 je Tchoř, včera zakytoval okno a do rána to mělo schnout, jenže wohno, myše ten kyt z toho celej ožraly, tutově pozdechaj někde rafinovaně zalezlý na obstrukční ileus z kytu, a smradem se nahoře na Vánoce nehnem
ad to štěně: jediná správná cesta je naklusat na renomovanou veterinu, nechat si vystavit podrobný nález s neměnnou identiitoiu štěněte, a s tím jít na klub plemene, na poradce chovu, a oznámit mu, jak se v klubu dodržují zákony a chovatelský řád.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2008 13:44 - Změnil/a: Tchor
- Nahlásit
BinLadin
nech ho par dni vysouset a zkus to znova vetsinou to po uplnym vysuseni rozchodi akorat to vysouseni trva fakt nekolik dni. A ty kontakty by z neho meli bejt schopny v servisu dostat ikdyz to nerozchodi.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2008 13:56
- Nahlásit
Sali
pechfoglč. 3 je Tchoř, včera zakytoval okno a do rána to mělo schnout, jenže wohno, myše ten kyt z toho celej ožraly, tutově pozdechaj někde rafinovaně zalezlý na obstrukční ileus z kytu, a smradem se nahoře na Vánoce nehnem
tim pádem seš ty pechfogl číslo 4
My přijedem až myši vyvanou ,páč pěkně rozleželá myš nejni nic pro mě
ad to štěně
no já se trochen vobávám,že ta cesta na klub a poradce možná bude zbytečná podle toho co Maruš syčela když se na chvíli prokysličila,prej je to prd platný a sou to samý estébáci.Vona teda je dost razantní když se nasere ,ale mám dojem,že tady ryba smrdí od hlavy
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2008 14:00
- Nahlásit
davidkova renata
mno pokud by to chtěla řešit...můžu se nezávazně poptat poradkyně a tak..pár lidí znám osobně..byla jsem s nima na táboře..péodrobnbosti kdyžtak mejlem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2008 14:05
- Nahlásit
sarax
ok,se voptám,ale mám dojem,že to úpa vypouští z důvodů známých zatim jen jí.Rozhodně se o ní nedá říct,že je defetista,je to pěkná mrcha ,ale pokud je to jak si myslim,nemá cenu stěžovat si ,páč je to jedna a ta samá svoloč .Kdyby něco ,písnem si,dík
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2008 14:19
- Nahlásit
davidkova renata
jasný no upřímně mě by aspon zajímalo odkud to je...a stejně bych to nějak popostrčila sakra..tohle prostě nemůže procházet jen tak
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2008 14:23
- Nahlásit
Sali
jít na klub plemene, na poradce chovu, a oznámit mu, jak se v klubu dodržují zákony a chovatelský řád. tyhle ideály už nemám
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2008 14:24
- Nahlásit
sarax
někde od Svitav,to je jediný co zatim vim
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2008 14:34
- Nahlásit
davidkova renata
sova
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2008 14:54
- Nahlásit
Sali
je jedno městečko jménem Hořovice, v něm je jedna pohádková pekárna a cukrárna, zásobujou i náš špitál, a pečou boží žrádla, čili 1x cukroví v ceně 99,- za 500g krabici kupuju tento čtvrtek, až si tam pojedu do špitálu pro sklíčka...vánočky od nich už mám na mrazáku, měli je před týdnem část várky za 15 korun jednu, neb jim krapítek ujel tvar...ale furt budou exteriérově asi 100x povedeněnší než moje manufaktura, já se znám.
Uznávám, že to vyjde levněji, je to mnohem krásnější a více k jídlu než moje nepovedené pokusy. To ano. Ale kam se ti ztratila atmosféra Vánoc?
Já Vánoce miluju a připálené cukroví k nim prostě patří . Od půlky listopadu jsou u nás Vánoce, celá rodina tím žijem. Děcka hledají dárky, já je schovávám (většinou tak dokonale, že je nacházím v létě), když náhodou něco najdou tak je přesvědčuju, že jsou absolutně mimo poněvadž knížku "chov draků v Čechách" mám jednoznačně pro babičku, nikoliv pro ně . Peču cukroví, pálím to a děcka s Mášenkem uzavírají sázky kolik plechů bude pro nás a kolik pro slepice. Zpívám koledy. Zní to tak strašně, že i myši zahajují evakuaci, ale zpívám. Máme "živý" stromeček, umělina mi nesmí přes práh. Máme kapra a páč vím, že se nemají v zimě vypouštět do rybníka tak ho až do jara míváme v neckách . Dělám brsalát a dělám si ho doma. NIkdy bych nekoupila ani salát, ani cukroví, ani umělý stromek. Zkazilo by mi to celý Vánoce
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2008 14:58
- Nahlásit
Dobré odpůldne
Teda koukám, že se tu topěj mobily v hajzlících, či polejvaj vodou To u nás ráno zvonil chlap s tím, že nám jde předvést LUX... za a) jsme nikoho nezvali a za b) se ještě doma chrupkalo... bych tyhle podomní nabízeče nejraději poslala do jiných dimenzí
Sali
městečko jménem Hořovice,
mi nemluv ... tam jezdíme každou druhou neděli s mladým, když ho vezeme zpět mámě ... ale chleba mají moc dobrej ...cukroví si raději upeču, přece jen vím, co do něj dávám
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2008 15:03
- Nahlásit
Biluška
Dělám brsalát a dělám si ho doma. NIkdy bych nekoupila ani salát, ani cukroví, ani umělý stromek. Zkazilo by mi to celý Vánoce
jj, to je přesně u nás... jen kapra nemáme. Nikdo ho nejí a psi ho z necek dokážou vytáhnout nebo se chtěj jít koupat k němu. Tak raději žádný domů nesmí. ... koledy, pohádky, cukroví, spousta svíček, vůně atd. Bez toho si svátky nedovedu představit a že by se jednou nepeklo nehrozí. I letos prostě ten základ musí být...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2008 16:27
- Nahlásit
brut
Biluška
ad atmosféra Vánoc, mám to postavený jinak, nekomerčně, dělám si radost tak, jak mi vyhovuje, koupím si to, na co mám chuť, byt vyzdobím přesně tak, jak se to líbí mě, nikoli jak by mě to diktovala současná moda,
nemám už dávno stromeček, ale decentně zdobenou vázu z větviček jehličnanů, a letos si konečně udělám tu správnou radost a koupím si aromalampu - stylisovaný betlémek,
svíčky si dávám do lahví, které mě tvarem zaujaly, už léta, mám zásobu, takže mi to krásně vystačí po celém domě,
máme s chlapem vytvořený svoje rituály, aby se nám ty adventní dny a Vánoce líbily,
a protože ani jeden nejsme laděný do tradicionalismu minulých desetiletí, tak na to kašlem, a zkoušíme se vrátit spíš k duchvním kořenům tohot svátku,
nemáme televizi a nesledujeme komerční rádia, takže pohádky a koledy jdou naprosto mimo nás,
a místo toho máme rituály, který nás spíš v ty dny zpomalí, a umožní si udělat a užít klídek a pohodu, kdy čas nás nikam neštve, ale líně si plyne a my se v něm jen tak pohupujem,
jediný, co dodržuju, je na Štědrý večer večeře s první večerní hvězdou,
jinak si to prostě jen v klídku užíváme, bez stresu si ve dnech posledního týdne nakoupíme, na co máme chuť, ryby mořský, maso drůbeží, salát spíš pochoutkový, sladkosti dle toho, co nás zaujme a letos to je cukroví z Hořovic, vybereme dobrý pití, dobrý kuřivo, pěkný vůně, pěkný svíčky,....
a prostě si vegetíme i se psama.
Nejsem rodinný typ, a ani si na to nechci hrát, a proto si dělám svůj vlastní styl, chlap je ještě míň komerční než já, a v domově rodiny byl nucen k teatrálním oslavám s zvažováním hodnoty darů coby vztahu k rodině, takže je taky vyškolenej,
a dárky, pokud se dávají, se u nás v domečku na kuří nožce dávají proto, že chcem a je k tomu čas, nikoliv, že musíme, neb je na to předepsaný čas...a nedáváme si překvápka, ale společně si jdem vybrat pro nás a naše rodiče, čím tu radost uděláme, jim, i sobě navzájem...a rituál je večeře a pak ta pohoda se skleničkou a dýmkou, vpololeže u plápolajících krbovek, s oblíbenou počítačovou hrou Gothic, a žádný pestrý balíčky s tajemným obsahem k tomu nepotřebujem....
tak nevím, asi je to nepřenosný.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2008 16:39
- Nahlásit
davidkova renata
třeba to ty myše přežijou...nebo vyzdechaj u souseda.
Přijeďte zas, pokud bude trochu suššeji, tak v neděli na cvičák, po obědě, tak na jednu odpol., a zas to o kus posuneme,
jo mám ti ve čtvrtek koupit v tom Weberhundesportkrámě takový vodítko, jako mám já, ale kratší? a pokud ano, tak jak dlouhý a jakou barvu, řekni si.
|