| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 21:11
- Nahlásit
PetraK
teleportovací stroj bych potřebovala i já ... před chvílí jsem domluvila s tetou a ta si myslí, že za ní příští týden přijedu na předvánoční návštěvu... naneštěstí bydlí kousek od Znojma, což prostě nezvládnu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 21:16
- Nahlásit
Sali
nelepší je počekat, nechat to odležet, a ono se to srovná, když nebudeš tlačit na pilu
no to jsme udělali a vypadá to nadějně. -ale vadí mi, že nemůžu přijít na to co jsem provedla, zvlášť když tomu fakt nepředcházelo to, že bych na něj tlačila kvůli aportování, dělali jsme si to tak právě v pohodičce. Tak nevím. No už to nezjistím, páč von mi to neřekne, neb jsme zatím furt u toho, že umí říct jen ten rum, dál jsme se neposunuli , takže to musím nechat být, už to nevyzkoumu.
brut
což prostě nezvládnu
no to je snad ale dost jako pochopitelný, teď v tvým stavu a v tuhle předvánoční dobu, ne?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 21:19
- Nahlásit
Salizdravim pani,taky dekuji za prani,nejak pozde z prace?PetraKdoufam,ze se da čubís do poradku,u nas zatim s hajanem dobry,dokonce i kiki von killers se prisla sama pomazlit,fuj tajxl,ma tu jizvu tvrdou jak sutr!jeje a kde je pani davidkova?????
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 21:19
- Nahlásit
PetraK
jenže to vykládej staré dámě, která je sama v baráku a nudí se ... sem jí slibila, že za ní přijedu hned, jak budu schopná jet takovou dálku autobusem ( mužskej jde začátkem ledna na operaci s očima, tak proto)
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 21:23
- Nahlásit
nemethova5
davídková plánuje zejtřejší vobrany.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 21:25
- Nahlásit
brut
u Děčína kde?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 21:29
- Nahlásit
Neessi
Boletice
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 21:31
- Nahlásit
brut
Boletice
to je ale Děčín.No tam toho moc nenarelaxuješ-leda by se tam vo tebe starali jako o mimko,ale okolí nic moc-děsně vlhkej vzduch !
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 21:37
- Nahlásit
Neessi
tam vo tebe starali jako o mimko,ale okolí nic moc-děsně vlhkej vzduch !
se o mně staraj moc pěkně, ale máš pravdu, než tam postavili to příšerný sídliště, tak se bydlelo líp. My tam jezdíme s tím, že devadesát procent času projíždíme a procházíme okolí. U rodinky máme jen přespávací stanoviště
Jak vlhkej vzduch? Myslíš od řeky? ...asi sem zvyklá, tak mně to nijak nevadí .. dvě řeky máme kousek od baráku a chatu nad Vltavou
Prosím, trochu OT, ale netušíš, jak dlouho se může brát Tramal bez nějakých vedlejších účinků?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 21:40
- Nahlásit
brut
netušíš, jak dlouho se může brát Tramal bez nějakých vedlejších účinků?
záleží na dávce,ale vzhledem k jeho morfinému efektu bych užívání zkrátila na minimum.Pořád ty záda? A co zkusit centrum bolesti?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 21:44
- Nahlásit
Salijo tak,ona se davidkoj musi poradne na to vyspat tak to jo,doufam,ze na me nezapomene a poda hlaseni co a jak,mi uz mame s hajanem stopku po nejakem velkem kousani,takze tak light a zadne silene pretahovani,tak aspon neco,no,kvuli te hajanove pateri.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 21:48
- Nahlásit
Vztekla bych se. Přijedu domů z práce, dělám dvanáctky, Michal měl přijet a asi přijel kolem čtvrtý. Proto jsem si taky nebrala Máju s Beskou do práce. Jediný co udělal bylo, že je vyvenčil, vyhodil Cira na dvůr a šel spát .
Myslim, že si pořádně vychladim ruce a pudu ho něžně probudit
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 21:48
- Nahlásit
Neessi
Pořád ty záda? A co zkusit centrum bolesti?
pořád ... nejhorší je, že jedna část se docela srovnala a dá se zvládnout, ale druhá je horší než dřív
V centru bolesti jsem byla u nás.... místo brufenu jsem dostávala lehké opiáty a když jsem je nechtěla, tak mi bylo řečeno, že je to jediná věc, kterou mi můžou dát.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 21:55
- Nahlásit
brut
a co zkusit toho číňana-akupunkturistu?Je někde v Práglu-už jsem o něm slyšela,že těma jehličkama umí i trigeminus.Možná by Gerda věděla,nebo by se to dalo dohledat na intronétu.
Nejspíš se ti posunula plotýnka -co takhle NMR ?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 21:59
- Nahlásit
brut
tohle je asi ono
http://www.mostkezdravi.cz/graph/spacer.gif
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 22:02
- Nahlásit
Neessi
Nejspíš se ti posunula plotýnka -co takhle NMR ?
nejbližší termín na jakékoliv vyšetření je až během ledna ( v lepším případě)..... to jdu zároveň na ko na onko.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 22:04
- Nahlásit
brut
a nebo zkus tohle-třá tam zavolat a zeptat se.
http://www.firmy.cz/detail/2132090-li-west-praha-p raha-vrsovice
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 22:06
- Nahlásit
Neessi
tohle je asi ono
vypadá to zajímavě ... jdu to pročíst, akupunktura mi pomohla na několik let utlumit migrény, tak na ní hodně věřím
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 22:08 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
Neessi
zkusím oboje a uvidíme, co mi kde poradí .... Most je kousek od vlaku a Li West pro změnu kousek od ségry, tak i dostupnost mám super
Děkuji
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 22:14
- Nahlásit
Neessi
začala bych HRCT na oblast určenou neurologem,
a akupunktura plus cvičení by tady hodně pomohly,
jen to někdo musí fakt umět.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 22:22
- Nahlásit
Sali
cvičení nééé, po posledním jsem přestala na skoro měsíc chodit, teď už se jakýchkoliv pokusů s novými cviky hrozně bojím... cvičím si ( občas mně kontrolují na rehabce) sama svoje cviky, co mám naučené na posílení zád. svalstva a další na uvolnění.
Neurolog určí dvě oblasti... jedna je krční ( blokace ) a druhá je bederní, kde je to v bledě modrém + se tam projevují následky léčby,k tomu přidá pánev ( kyčel)
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 22:30
- Nahlásit
brut
to mi vzdáleně něco připomíná, já mám ulítlou plotnu u S1, tam mi sedí kost na kosti, a na krku na tuším C3-4 taky jednu ulítlou plotnu, takže vlasntě ujíždím díky mikráku a kynologii na chronickém cerviko-kraniálním syndromu, s dost slušným lumbágem, když "náhodou" tahám kýble s maltou,
taky jsem si prolezla NMR, abych se pokochala,
a tak si nějak cvičím sebe i psy a zatím žiju bez medikace...musím to zaklepat
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 22:43
- Nahlásit
Sali
ti to kdyžtak pošlu mailem, tady to psát nechci.. ale já už několik let bez prášků neexistuju, v lepším případě mám něco na noc v horším ráno a noc v nejhorším i v poledne. Problémem je, že odmítám dlouhodobě brát cokoliv co smrdí opiátama, takže to do teď šlo přetloukat mega dávkama kde čeho jiného.... jenže přesně podle prognoz se všechno horší a momentálně se bez toho Tramalu prostě neobejdu ( a to bych ještě potřebovala alespoň na noc zvýšit dávku, protože kolikrát nemůžu bolestí spát)
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 22:45
- Nahlásit
Sali
začala bych HRCT na oblast určenou neurologem
já myslím,že brut má asi dobře zmapovanou různými vyšetřeními celou oblast.Spíš to chce dovyšetřit co se zhoršilo.Používáním berle dochází taky k jednostranným "poškozením".Spíš bych to viděla teď tou aku lehce paralysovat ty výboje,zklidnit,dovyšetřit a ev.rehabilitaci celou přehodnotit.Stejně ji obdivuju,že má tolik síly se s tím vším porvat-klobouk dolů.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 22:52 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
Neessi
berličky používám obě... jednu jen na venčení. ..... od začátku jsem poučená o nesprávné chůzi a zhoršení bolestí v případě opakovaných nerovností...a to se moc bojím, už takhle je to na prd.
Rehabku nikdo po posledním problému přehodnocovat nebude... oni už taky mají strach, abych se vůbec postavila. Podle všeho došlo k zatuhnutí v určité poloze a změna by stav jen zhoršila.
Neobdivuj... jsou na tom lidi mnohem hůř. Vždycky když mám pocit, že se začínám litovat, tak jedu do Motola na onko a hned jsem zase "normální" ... tam je tolik bolesti, strachu a naděje, že každý člověk musí sklonit hlavu a být rád za to, co má a jak se má
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 22:58
- Nahlásit
brut
došlo k zatuhnutí v určité poloze
no proto bych to viděla na ten zásah jehličkou- není to na pár minut,ale třeba na týden,dokud to okolí nevyměkne.
Neobdivuj...
musím,už vzhledem ke svým zkušenostem s pacienty.Ale když obdivuji,tak to neznamená,že tě lituji -to jen aby sis to špatně nevyložila
No nic,jdu se svalit,mám za sebou náročný den. Brou
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 23:07
- Nahlásit
Neessi
tak to neznamená,že tě lituji
ještě toho trochu .. brrr, to fakt nemám nenávidím , každý má totiž něco
Dobrou, já čekám na mužskýho... šel oslavovat s chlapama Novej rok
Sali
máš sovu...ale na nemoraku
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 23:29
- Nahlásit
Něco pro hladovce a mlsouny
http://www.koreni.cz/recipes.php?rid=104
http://www.koreni.cz/recipes.php?rid=35
http://www.koreni.cz/recipes.php?rid=87
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 23:40
- Nahlásit
hoj lidijove, nasla jsem psa. asi pred dvema hodinama v ondrejove-turkovicich v poli... totalne obalenyho snehem, na pokraji zmrznuti (jen se tak pomalu kymacel asi v metrovym kruhu). je to stredne velkej, 'zlutej' chundelac.. pes-pes. (delsi, hunata srst.. je to celkem neco jako mensi briard). ma retizkovej obojek, zadnou znamku. ted je u kamarada ususenej a nakrmenej (hnedle jak drobet roztal, tak si zacal hrat s jejich jezefcem). zitra ho ucesu (je celkem plstnatej) a zjistim, esli nema treba tetovani. taky ho nafotim a zalozim spesl tema (plus samo rohazuju site po okoli, vetech atd..) ..no a vypada to -kdyby se puvodni panik nenasel- ze by si ho ten muj kamos i nechal ..nahoda je blbec, tak to pisu i sem, bo co kdyby ste neco zaslechli, ci potkali nejakyho ztracence na netu. jsem hotova, du spat.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 23:51
- Nahlásit
StaHi
teda vidíš co tě potká v poli..chytíš psa...chudák..třeba se jen zaběhnul...,sem zvjedavá na fotky
|