| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 18:27
- Nahlásit
brut
ok,tak kdyžtak pak ještě písni a já ti to tam přinesu,to mohu dojít pěšky
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 18:31
- Nahlásit
nazdar decka,teda ale cist to nehodlam,dekuji vsem za pranicka k svatku,pani davidkoj,sali,petre,gerde a doufam,ze jsem na nekoho nezapomnela!p.davidkove se omlouvam,ze jsem vcera jaksi nebyla dostupna,byli tam jeste tupci v robote a pripadala jsem si jak na vaclavaku!
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 18:59
- Nahlásit
nemethova5
byli tam jeste tupci v robote a pripadala jsem si jak na vaclavaku
Jo znam... a jeste mit uvazanyho psa.Na zbliti.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 19:19
- Nahlásit
BinLadinja to mam moc dobry,ja mam haju na vratnici,lezi si tam na svojem molitanu a chrni,i kdyz mame kotec v robote,tak ja ho mam vevnitr,co se stridam se sefem,tak taky ho ma vevnitr,jinak v pohode,jak tam nikoho neni,tak jsou psi pusteni na volno a kdyz chteji byt venku,jsou venku,kdyz chteji jit dovnitr jsou vevnitr,jsem hrozne rada,ze muj pes nemusi byt uvazanej na uvazu,nebo v kotci.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 19:21 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Dobrej večír,
právě jsem na rychlovku mluvila s veterinářkou takže -sono dobrý, žádný nádor, ani roztažený žlučovody či co, játra trochu zvětšený, takže se léčí zánět - antibibliotitéka na měsíc+ nechává něco namíchat a já si kurník nenapsala v tý rychlosti co . Záda jsou prý o dost lepší než včera, povoluje to prý. říkala že na to, že to je jen jeden den, je to viditelný zlepšení. Nela už konečně něco snědla -Honza do ní dostal ten tvaroh. říkala, že to nevidí nijak černě, že byla rozhodnutá, kdyby něco objevilo sono léčbu nedoporučit, ale že se přimlouvá za léčení- což je pochopitelně ta nejlepší zpráva. tak drže palce, snad to ti dva mamlasi zvládnou.
jo a já si dneska odpolko dala prochajdu u nás do polí, nádherně zasněženo, nikde nikdo a S EŠUSEM JSME BALÓNKOVALI , doufám,že sníh ještě nějakou dobu vydrží.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 19:23
- Nahlásit
PetraK
zdravim pani,kdo zase marodi?jinak dekuji za prani!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 19:24
- Nahlásit
PetraKjinak u nas velky prd!a ne snih,jen porad leje a leje,jinak jak jsem vcera byla na sichte,tak bylo fajn a celkem teplo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 19:24
- Nahlásit
nemethova5
synovce Nela fenka NO, jsem z toho celá hyn.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 19:31
- Nahlásit
PetraK
no tak to jsme se mohli přidat,klído bez dastíka ,tak na mě mysli kdyžtak příští tejden,kromě čtvretka,to jdu na 14 hodin do práce
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 19:34
- Nahlásit
PetraK
S EŠUSEM JSME BALÓNKOVALI , doufám,že sníh ještě nějakou dobu vydrží.
Bacha na to,balonky se ve sněhu ztrácí My máme asi 5 balonků někde na zahradě pod sněhem.
Moc sněhu v tom Práglu nemáte-teď jsem tamvocuď přijela- mokro,smog,mlha a smrad a kravál.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 19:45
- Nahlásit
Neessi
VONA JE F PRÁGLU A NESTAVÍ SE NA KAFE??????????? KAK ÉTO VAZMÓŽNO?
Bacha na to,balonky se ve sněhu ztrácí
sem si to hlídala a pojistila to i šňůrkou. Mám to vychytaný., ale hlavně ŽE JSME BALÓNKOVALIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 19:47
- Nahlásit
brezen2008
pani f tejdnu je to na pérd, páč je tma, já to takhle stíhám enem v pátek, kdy porazim všechny v bráně, letim na tramvaj, doběhnu tu co už odjela, doma ze sebe ztrhám civil a letíme kalupem na póle, než bude tma. Todle je velkej nedostatek zimy, že je furt tma!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 19:49
- Nahlásit
Neessi
Moc sněhu v tom Práglu nemáte-teď jsem tamvocuď přijela- mokro,smog,mlha a smrad a kravál.
si zapomněla připsat.. lidí jak blech v kožichu
U nás to mokro,smog,mlha a smrad a kravál. není o moc lepší. Závidím vám kopečky a krásný, čistý sníh
brezen2008
určitě dám vědět a domluvíme se přesněji
PetraK
tak snad bude holka dobrá.. hlavně, ať to s nějakou jaterní dietkou moc nepřeháněj
nikde nikdo a S EŠUSEM JSME BALÓNKOVALI , doufám,že sníh ještě nějakou dobu vydrží.
no vida, on Ešus čekal na sníh... si budete muset nějaký nasbírat do mrazáku a v létě mu ho vyndávat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 20:06
- Nahlásit
brut
si budete muset nějaký nasbírat do mrazáku a v létě mu ho vyndávat
, kdyby to bylo tak jednoduchý , ne někde byla moje chyba a já jí musím nechat vyšumět. Nevím sice co a kde - když tomu předcházelo období super aportků a balónkování, ale míček je na mojí straně kurtu, já se musím snažit.
tak snad bude holka dobrá..
taky v to doufám, uvidíme, zatím se blýsklo na lepší časy. Snad. Snad.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 20:09
- Nahlásit
PetraK
brut
OK
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 20:10
- Nahlásit
PetraK
VONA JE F PRÁGLU A NESTAVÍ SE NA KAFE??????????? KAK ÉTO VAZMÓŽNO?
Jsem byla jen na Proseku,dala si kafe a prchala a prchala-stačilo mi to!Připadalo mi to jako inferno-ta rudá záře vystupující z mlhy a blížící se kravál! Fakt nevim,jak f tom můžete přežít ,co lidi,ale chudáci čoklojdi
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 20:12
- Nahlásit
PetraK
zatím se blýsklo na lepší časy. Snad. Snad.
Dyk sem vám to,pani,říkala,že ten pes neni blbej,jen mu musí zmoudřet panička
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 20:17
- Nahlásit
Neessi
Fakt nevim,jak f tom můžete přežít
Jo Prosex to je něco šílenýho!! My tady na druhým konci to máme o něco lepší. My máme za barákem rovnou pole. Jinak bych do Ešusa nešla, takhle vysmahnu z domu a dem na křepelky . Ale na stopu to tady moc není, když nejsem řidič, to je fakt.Měla jste si to kafe dát tady! Na konci světa, za náma už je jen Plzeň
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 20:18
- Nahlásit
Neessi
Dyk sem vám to,pani,říkala,že ten pes neni blbej,jen mu musí zmoudřet panička
i když se tohle teda netýká úplně Ešusa, tak pravdu máte stejně - jako dycky
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 20:21
- Nahlásit
PetraK
Jo Prosex to je něco šílenýho!! My tady na druhým konci to máme o něco lepší
já myslím,že je to fuk ,z který strany do toho pekla najíždím-esli vod Rudný,nebo z Jesenice,nebo z Proseku....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 20:25
- Nahlásit
Neessi
je fakt, že děs je to fšude, ale tady to zatím ještě relativně jde, ale i tak furt šilháme po domku, ale-trochu mě to zpochybňuje dojíždění - nebylo by pak tolik času. Na psa a na nic vlastně. Nevím.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 20:36
- Nahlásit
PetraK
trochu mě to zpochybňuje dojíždění -taxi pořiď karaván a pozemek s chaloupkou v Lužickejch tady u nás.Přes tejden budeš f karavánu a na weekend v chaloupce a máš to!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 20:49
- Nahlásit
Neessi
taxi pořiď karaván a pozemek s chaloupkou v Lužickejch tady u nás
že bych vám dělala tu sestru? Ale co by tam dělal ¨Brtnik? Bratra asi někomu
¨Jo, to zní dobře, to beru.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 20:49
- Nahlásit
PetraK
a on ti dřív neaportoval, nebo co?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 20:51
- Nahlásit
jinak já jsem te´d dojela z práce.....
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 20:51
- Nahlásit
Neessi
a proč myslíž že jezdím metrem na louky a pole
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 21:04
- Nahlásit
Neessi
to fuk ,z který strany do toho pekla najíždím-esli vod Rudný,nebo z Jesenice,nebo z Proseku....
to je fakt ....ale oni ti čokloidi i lidi už jsou tak nějak zvyklý jak na kravál tak na smog a spěch
v Lužickejch tady
u Děčína mám bratránka s rodinou ... jezdím tam relaxovat
PetraK
někde byla moje chyba a já jí musím nechat vyšumět
nene, Ešus prostě chtěl sníh a vy jste mu ho nedali... tak vzdoroval
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 21:05
- Nahlásit
Sali
aportoval a moc rád, pak se šprajcnul , takže to je jasný, že jsem něco podělalalalááááááá, teď už zas dobrý. Dali jsme pauzu a dobrýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý. A taky možná moc řešim, že jo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 21:07
- Nahlásit
brut
ale oni ti čokloidi i lidi už jsou tak nějak zvyklý jak na kravál tak na smog a spěch
jáák gdo, jááák gdo!
potřebovala bych teleportovací stroj - bydlela bych v Lužkách, ráno vstala - narvala se do krabice, zmáčkla čudlik a holahop vylezla bych z krabice f práci. Odpoledne stejnou cestou zpět, vzít čoklida a ven. Tagle nějak to vidim, že bych to potřebovala
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 21:11
- Nahlásit
PetraK
no, i tak se to dá nazvat, že to moc řešíš, ono se dá řešit hodně věcí, ale tak nějak v poklidu, máš to zvíře pro radost, nevysadil ti tři dny před prestižníma zkouškama nebo závodem, tak o nic nejde....a ani tak by se to vyřešit nedalo, to je začátečnická chyba, nelepší je počekat, nechat to odležet, a ono se to srovná, když nebudeš tlačit na pilu.
|