Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2133 . 2134 . 2135 . 2136 . 2137 . 2138 . 2139 . 2140 . 2141 . 2142 . 2143 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Tchor
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2008 16:54 - Změnil/a: Tchor
- Nahlásit

Jo bylo fajn, akorat sotva lezu, v tom snehu to bylo docela narocny.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2008 17:00
- Nahlásit

Tchor
sotva lezu
já taky
Ale 5 takovejch kreténů je fakt skoro hodně ,aspon nebudeš mít roupy

BinLadin
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2008 18:08
- Nahlásit

davidkova renata
Tchor
sotva lezu
já taky
Ale 5 takovejch kreténů je fakt skoro hodně ,aspon nebudeš mít roupy

Prejde...
No nevim jak vi,dle aktualniho pocasy bych spis typoval typicke podzimni pocasy v Brne a ne zima...

Cesmina
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2008 18:38
- Nahlásit

Kde ze je snih? K nam jeste poradne nedoletel. U nas je to narocny v tom blate.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2008 20:17
- Nahlásit

Cesmina
Kde ze je snih
fšude vůkol

helejte jak Mařka hesky revíruje

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2008 21:11
- Nahlásit

davidkova renata
zdravím,jasně v poho,já nebyla naštvaná

mi jsme lítali s dastym,běhal 2 hodky s míčkem v hubě i poslušnost jsem si udělali,i lucka s ním cvičila a ukázala a mě to docela šlo,taklže blbnem i takle
zítra jsdem zas

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2008 21:50
- Nahlásit

davidkova renata
nohy ho neboleli ,furt by chtěl aby jme mu házeli míček,sindy lítala sním
tak mi lucka ukázala poslušnost na míček a měl ííííííííííííípo z vočí do vočí ,je fakt že u toho řval ale šlapal a pak jsem si ho vzala já a taky šlapal

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2008 22:03
- Nahlásit

brezen2008 - bylo to výborný, psům jsem vykoupala podvozky, vysušila a pak spali jako zabitý děkujeme moc za bezvadnou prochajdu a zejtra půjdem kdyžtak zase, sraz je opět ve dvě hodiny u mě

brut
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2008 23:51
- Nahlásit

Všechny zdravím... vrátila jsem se před chvílí z vánoční Prahy... nakonec jsem část nákupu ( a to rychlo nákupu za cca hoďku ) vyřešial na Budějárně, zbytek už snad nebude tak moc náročnej a zvládneme to během týdne po kouskách.
Večeře se ségrou byla fajn až na hranolky, nějak jí nedošlo, že je nejím ... navíc jsme byli popřát švagrový k narozkám a dostali na ochutnání cukroví... už má upečeno 12 druhů a zaděláno na dalších 6.

davidkova renata
samosebou ti co se necrcaj s pečením nějakýho cukroví(zdravím tímto brut )
neboj, nějaké bude včas hotové ... jen doufej, že harantí budou mít dost času, aby to zvládli udělat do pátku, jinak tě čeká cesta pro cukroví během nejhoršího nákupního blázince

StaHi
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2008 07:06 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit

sem krajne v zadeli krzeva toho nalezenyho hafa jakoze si ho nemuzu nechat.. a nejspis fakt nemuzu jak todle -vy psofsky zachranari- profesionalove zvladate?

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2008 07:28
- Nahlásit

StaHi
jak todle -vy psofsky zachranari- profesionalove zvladate?
úplně stejně,jako ty -je to bitva rozumu s emocemi.

Sali
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2008 08:32
- Nahlásit

brut
nesmíš to vánočnění tak prožívat....

all:
já vyměkla včera natolik, že jsem, za pečlivé ignorace tchořovny, dole vyměnila záclony a hodila je rovnou do kamen, ty byly zralý tak na péči na OCHRIPu,
precisně omyla okna z obou zevních stran sprayem na autoskla (vnitřní ignoruju taky, protože už večer jsem do nich nastrkala lahvové svícny s tím čtyřkovým adventním symbolem) ,
vytřela police a rozjasnila sanitární keramiku biočistícím roztokem s přírodním octem, který se mi osvědčuje na hárací kvapky na podlaze plus na odstranění psiny,
a jen jsem dotřela podlahu, přijeli ti, co jeli bránit mimo Prahu, a vypadli jsme do terénů...
Teď se tady rozhlížím, a říkám si, že pro tento víkend to stačí,
příští sobotu to poladím znova,
hlavně že mi vykvet vánoční kaktus,
a pomalu přemýšlím o nějakých dárcích, že by to nebylo od věci udělat lidem a psům kolem kus radosti.
Kira je jednoduchá, tu bezbřeze potěší měkkoušká koupelnová předložka z toho takovýho vysokovlasýho mikroplyše, ale musí se položit před záchod je tam její oblíbený slot.
Ostatní zatím naprosto netuším, když nevyřeším problém echtchutným žvancem, high grade pitivem a slastným kuřivem...
Rodinné dámy mají jistou šanci na božsky vonící přírodní kosmetiku z karlovarské Manufaktury, pokud se vyhrabu do jejich krámu na Zličím....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2008 08:37 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

StaHi
Většinou mám tolik práce se svojima hafanama, že jsem spíš ráda, že se toho navíc "zbavím" a vím, že s těma lidma prostě budu v kontaktu a najdu si je, i kdyby se sto metrů pod zem zahrabali, zrovna dneska jsem volala Guliverovým a byli z toho trochu paf, asi se lekli, že ho chci zpátky, i když jsem hláskem medovým prosila, ať mi pošlou foto.

Sali
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2008 08:59
- Nahlásit

StaHi
jak todle -vy psofsky zachranari- profesionalove zvladate?
blbě,
ale až jednou se dostaneš do stavu, že si uvědomíš, jak pro celek a pofiderní emoce poškozuješ jednotlivce,
až se ti to začne rvát, dělat bordel,
musíš složitě vymýšlet, jak prokombinovat zvířata,
nemáš čas, nemáš nic, ale máš ty emoce, co se pomalu otočej do čert mi tohle byl dlužnej,

tak se snadno dostaneš do stavu, že už to neřešíš, a pokud to není vyloženě život zachraňující záležitost, nic navíc si domů prostě nevezmeš, od toho je systém útulků.

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2008 09:09
- Nahlásit

Sali
roztokem s přírodním octem, který se mi osvědčuje na hárací kvapky na podlaze plus na odstranění psiny,

Kvapky sprejuju solným roztokem,páč ve spárách dlažby se ty mrchy drží nejvíc a vytírám vlastně furt -to dvojitý hárání je děsnýAkorát teď dávám do vody Desam -pro jistotu.Ještě 14 dní a snad bude už klid.Ovšem horší je,že se přes noc oteplilo a slezl sníh-takže venku je hnusnýýýýbahno a čuby budou zase jako prasata-Aishu( při hárání líná)musím vyčesávat 2 x denně a ta mrcha po vyčesání samou radostí lítá v tom nejhorším blátě.Kdepak,láska k němé tváři nemá chybu.

Sali
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2008 09:14
- Nahlásit

Neessi
já si pomáhám Bacillolem Rasant, nebo chlorovejma tabletama Medicarinu, ale nechci tady furt patlat desinfekce s touhle razancí , a ten octovej roztoh je milej a nedělá resistence v terénu...a vytírám fakt každejch pár hodin,
venku je něco podobnýho, zlatý dobrmanky, otřu hadrem, a dvůr dole je betonovej,
Tchoř nahoře radši zavřel vstup na zahradu, žít ve vrstvě bahna nechce ani on,

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2008 09:18
- Nahlásit

Sali
a ten octovej roztoh je milej a nedělá resistence v terénu

to máš recht,ale kyselý roztok ničí spáry v dlažbě,takže ho nemůžu použít,ale na "odsmradění" je špičkovej.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2008 09:19
- Nahlásit

Dobré ráno všem
Lucie Kratochvílová
no taky díky za supr vychajdu,se dnes těším,jak malé dítě na ní,
jsem zvědavá jestli tam máte ještě sníh,jo a voběvila jsem asi 3 páry bot,takže je vyzkouším a uvidíme jaké dnes vemu
dasty právě dostal porci jídla + čekám na letáky

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2008 10:34
- Nahlásit

Neztratil někdo z vás něco?

http://www.novinky.cz/clanek/156687-vedci-nasli-je den-z-nejstarsich-mozku-na-svete.html

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2008 10:38
- Nahlásit

Neessi
né děkuji , mám svůj vlastní a ten mi bohatě stačí

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2008 10:48
- Nahlásit

brezen2008 snížek už bohužel nenííí, přes noc všechno slezlo do mrtě

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2008 10:54
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
škoda ,no hlavně že byl včera
jé to bude sindy né bílá ale hnedá,dám jí zase obleček aby byla vidět z dálky pro myslivce,bo vona vypadá jak canisterapickej dálkovej pes )

mac1
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2008 11:09 - Změnil/a: mac1
- Nahlásit

StaHi
jak todle -vy psofsky zachranari- profesionalove zvladate jednoduše, mrknu doma na inet, jestli někdo nehledá, a když ne, vezu hned do Troji . Fenu křížence jsem měla doma přes víkend a měla jsem pak úplné výčitky svědomí, že ji vezu do útulku, venku mohla na volno, protože se nás držela, spala v posteli ..... psa NO jsem měla doma 1/2 dne a moji psi museli být zamčení v pokoji a to mi přišlo nefér vůči nim, tož ten útulek co nejdříve a k tomu info o nálezu a v příštích dnech hledačka, jestli nění někde inzerát o ztrátě.

BinLadin
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2008 11:33
- Nahlásit

Jsem nesmirne "sikovn",zase jsem si vdelal.Podarilo semi ze mi doslova spadl mobil do h....u.buhuzel resuscitace se nezdarila...a neprezil.
Jinak uz mame na baraku kapry...jsem netusil jak ryba muze fascinovat Dobrmana,jak vodu nemusi tak se snazil ke kaprum prolez i pres mriz na kadi.....

Kačaba
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2008 11:42
- Nahlásit

pěkný den

BinLadin
sis ho spláchnul? Proč to děláš?
Ježíšek donese novej třeba
co by dělal Dobr. s kapřikama? myslíš že nosil?
davidkova renata
jé to je sněhu jak tady

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2008 11:51
- Nahlásit

BinLadin
Do čeho ti spadl?
Já se nedávno koupala a psala smsky, a mobil to nějak neustál...ale koupila jsem si nový, hezčí, s dotykovým displejem, jsem zvědavá, kdy utopím tenhle, ten předchozí měl čtyři měsíce...ale byl dotovaný, tak co...stejně zas za pár měsíců budu mít od zaměstnavatele nový, tak jeden prodám.

BinLadin
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2008 11:55
- Nahlásit

Kačaba
BinLadin
sis ho spláchnul? Proč to děláš?

....neee vkoupal v zachode,Jezisek nedonese novy...to donese elektro pres ulici.
Tomas tak kdyz jsi tamkde jsi,citis ulevu a najednou Ti vyleti poplach Ezs na objektu ze mas objekt napaden....
Ke vsemu to blo plane...po baraku zase lital fogl...

BinLadin
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2008 11:56
- Nahlásit

Mucholabka
BinLadin
Do čeho ti spadl?

Mobil spadl do haj...u a byl v ha...u. Jak popis vysse....

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2008 12:00
- Nahlásit

Mucholabka
BinLadin
tak ten můj už přežil mlácený do stěny,rozbíjení displeje,pošlapání psem,vanu

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2008 12:03
- Nahlásit

BinLadin
Já nedávno v práci šla na záchod a otevřela jsem dveře, a z hajzlu na mě mrkal cizí mobil. Jsme ho vylovili za pomoci sáčku a právoplatné majitelce funguje dodnes. A nebyl to žádný odolný model!

<< 1 ... 2133 . 2134 . 2135 . 2136 . 2137 . 2138 . 2139 . 2140 . 2141 . 2142 . 2143 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání