| Autor |
Zpráva |
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 13:12
- Nahlásit
Petro, mail jsem si na tebe sehnala a máš sovu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 13:13
- Nahlásit
Alexa
Honza už mastil na nákup, nakázala jsem mu koupit taky kuřecí kosti na vývar - budou si teď dělat polífky. Tady je jeden problém, Honza jako vysokoškolák tomu vaření nějak pochopitelně nedá ani pro sebe, takže ho nasměrovat na vaření pro čokla bude kapek složitější než s holkou. Ale v pondělí si přijede pro dvě štangle rybích pilin, nějak s tím prostě musí pracovat. Ach jo, kdybych jí měla tady, bude to jiný.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 13:16
- Nahlásit
Hyena
jéžiš, dík ,já to nezaregistrovala, promiň a díky, jdu zachvilinku číhnout , letím si pro oběd, zapomněla jsem na něj
Alexa
dííííííííííííííííííík tisknu si to už
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 13:16
- Nahlásit
PetraK
ale ona určitě je veterinární jaterní dieta, akorát že bude asi pěkně mastná, nebo se koukni na granule pro seniory, tam taky omezujou tuky a bílkoviny
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 13:18 - Změnil/a: gabi
- Nahlásit
PetraK
Ak máte možnosť, skúste Bowenky.
Pri nejakých problémoch boli odporúčané surové držky, dokonca neprané. Čo to bolo?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 13:27
- Nahlásit
Alexa
sirup Regalen - směs výtažků z několika bylin
Ten sem koupila mámě, moc si ho pochvalovala, ale začátky užívání byly docela nepříjemný.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 13:27
- Nahlásit
Hyena
sova došla, díky moc! Předám
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 13:29
- Nahlásit
PetraK
hele na ty játra je dost dobrej ten ostropestřec esi to tu už nepadlo,nestíhám číst
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 13:35
- Nahlásit
davidkova renata
jo ona ho ta paní dochtorka taky zmínila a připomněla mi to, a taky říkala že jsou dva druhy těch tablet jedna je na něco a druhá taky na něco, že ale Honzovi napíše na papírek co a jak.
Dochtor, kterej oblibuje bylinky se mi líbí.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 13:35 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Biluška
Takovej.
Info se shání.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 13:38
- Nahlásit
Alexa
ale ona určitě je veterinární jaterní dieta, akorát že bude asi pěkně mastná, nebo se koukni na granule pro seniory, tam taky omezujou tuky a bílkoviny
no tu ona mu předepsala - v konzervách, problém je že Nelča tyhle věci nechce- granule vůbec, což se jí nedivím teda, a s konzervou, když tam nebude smrdět maso, tak taky nevím.
Bude to chtít asi kombinovat. Se z ní potento taky. Teď jí musíme rozežrat. Páč jede z rererv
gabi
Ak máte možnosť, skúste Bowenky.
to je co? Asi masáže , jestli jsem z dřívějc něco pochopila, najdu to někde namalovaný vo co go? Ona dala Honzovi nějaký manuál na masáže a cvičení, zkusím zjistit, esli to neni ono.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 13:39
- Nahlásit
davidkova renata
PetraK
a co zkusit tady za rohem pana Sichru? bylinkáře? mám se tě zeptat?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 13:40
- Nahlásit
Mucholabka
Nejni vidět.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 13:41
- Nahlásit
Biluška
Furt ne?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 13:49
- Nahlásit
PetraK
to je co? Asi masáže ,
jéžíš nechodíš na modrý?
když tam nebude smrdět maso
počkej ona jako vůbec nemůže maso? ani kuřecí libový? jo a taky mi někdo radil avokádo, že nějak podporuje činnost jater, ale nezkoušela jsem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 13:55
- Nahlásit
Mucholabka
furt nic
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 13:56
- Nahlásit
Alexa
jéžíš nechodíš na modrý?
ne nechodím, si chci zachovat zbytky duševní rovnováhy.
maso ne, prej jen hodně vzácně a jako odměnu třeba . Vím, že to ten hafan co jsme ho před rokem řešili měl taky tak, musím zapátrat, jestli to ještě někde najdu, co všechno jsme kolem toho dali dohromady.
Avokádo?? To zní zajímavě, já třeba vím, že ale mango je špatný, avokádo je takový do masa - zeptám se.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:02
- Nahlásit
PetraK
já bych počkala na sono a na vyšetření Nelky... pak bych výsledky konzultovala ještě s jedním vetem a teprve pak bych řešila dietu.
Možná by byly lepší ty grancle s přimíchanou trochou nějaké ryby, kousku masa, vývaru na ovonění což by bylo pro synovce asi i jednodušší na "výrobu" než po něm chtít, aby přesně odvažoval, kolik čeho dát a připravit, tak aby to bylo v cajku a čubince neublížil
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:05
- Nahlásit
PetraK
Alexa
Holky já byla na bowenkách i v praze, v ňákym ústavu, hnedle po tom úrazu, pan Fracl mi to tam domluvil. Řeknu vám, že to byla jízda jako prase, jednak to děsně bolelo, druhak mi to uvolnilo takový plakání veliký, že sem v návalech brečela celou cestu domů. Řekla bych, že bowenky pracujou s uvolňovánim blokád na drahách a že by to měl dělat někdo, komu důvěřuješ.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:06
- Nahlásit
PetraK
http://www.celostnimedicina.cz/fulltext.php?hledej =j%E1tra
nebo písni maixnerový,někde tady to dost rozebíraly,ale nevim vůbec kde..
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:08
- Nahlásit
Biluška
Aha, ono je to totiž z estránek, tak posílám odkaz
http://www.mija.estranky.cz/fotoalbum/ruzne/ruzne/ original/934
http://www.mija.estranky.cz/fotoalbum/ruzne/ruzne/ original/935
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:09
- Nahlásit
Gerda
že sem v návalech brečela celou cestu domů.
kolik si platila? F tom bych viděla souvislost,totiš
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:14
- Nahlásit
kolik si platila? F tom bych viděla souvislost,totiš
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:19
- Nahlásit
PetraK
Já nenechám dopustit na ostropestřec mariánský. Mám s ním fakt dobrou zkušenost. Nechala jsem si dost zanedbat žlučník a krom toho že jsem v něm měla kamenolom, tak už i zánětlivý změny, tak jsem měla i nález na játrech. Nevím co, ale podle sona to byl ostře ohraničený útvar. Pila jsem asi 3 měsíce čaj z ostropestřce 1/2 denně a když jsem šla po třech měsících na kontolu, neměla jsem tam NIC!
Pro by možná byla lepší nějaká tinktura a nebo něco podobného, nevím jestli by psice ten čaj pila, i když hnusný to nejni.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:21
- Nahlásit
Gerda
bowenky, taky je můžu doporučit, sama jsem je na sobě testovala od M. Francla na svý zasekaný krční pateři, a skutečně to povolí kontratury jedna báseň,
a na psech vidím taky zlepšení po aplikaci,
Arina i Kiruna mají svalováý kontraktury, a krásně se po tom uvolněj.
Škoda, že už Mirek Francl zhruba rok nežije....tuším, že při práci dostal AIM.
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
AlenaD
á nenechám dopustit na ostropestřec mariánský
jojo ten je dobrý akorát jsem nedělal čaj, ale dávala tablety
|
gabi
Člen |
- Nahlásit
PetraK
modrý alebo nie, je to spôsob masáží na ľudí aj na zvieratá. Míra Francl ich robil rád na koníkoch. A najlepšie je zájsť si za niekým čo to robiť vie. Viem že v Čechách to pozná o pár ľudí viac ako tu u nás. Účinky sú ako po fakt ale fakt dobrej masáži, ale sú šetrnejšie.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:25
- Nahlásit
PetraK
prosímtě neblázni, začni tím, že zjistíte, PROČ selhávají játra, taky jaký enzymy jsou zvednutý, to dost znamená, co ledviny,a tak...a dieta se vyřeší potom,
to jako není normální, aby pes, co jede na lipidovej metabolismus, přestal žrát a takhle se mu projevila snížená glykémie, to je dost kostrbatý,
buď je tam hepatální léze jako taková, a ta se pak musí řešit, čím je způsobená, nebo já nevím co by to jako mohlo bejt jinýho.
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:27
- Nahlásit
Gerda
Řeknu vám, že to byla jízda jako prase, jednak to děsně bolelo, druhak mi to uvolnilo takový plakání veliký, že sem v návalech brečela celou cestu domů. Řekla bych, že bowenky pracujou s uvolňovánim blokád na drahách a že by to měl dělat někdo, komu důvěřuješ
Gerda
Tomu sa hovorí šetrná nenásilná metóda Ale fakt to bolí len na miestach blokád. Takže ak si OK tak ťa nič nebolí.
Mala som tú česť sa od Míru učiť a určite sa ešte dlho učiť budem.
Naposledy keď som ich robila doma Belke, tak s kníknutím spadla z postele a potom sa ku mne vydriapala nazad a strčila prdel pod moje ruky. A psy si to teda vedia užívať aj keď to niekedy bolí. Ešte ti ukážu kde to chcú.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:30
- Nahlásit
Sali
mno, sem jí psala vejš něco podobnýho jen v trochu upravenější verzi .... taky bych řešila dietu až jako poslední, když v podstatě to, co jí doktorka řekla, mně osobně nedává moc smysl.....
|