| Autor |
Zpráva |
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:30 - Změnil/a: Sali
- Nahlásit
PetraK
může tam bejt léze z obstrukce žlučovejch cest, z snížený perfúze jater, z destrukce jatrerních buněk nádorem, z metabiolickýho defektu, z intoxikace,
potřebuju znát tu laborku.
Určitě netučná lehce stravitelná dieta, a hepatoprotektiva nic nezkazej, libový maso netuším,proč by vadilo, když ledviny fungujiou, nebo taky nefungujou????
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:31
- Nahlásit
gabi
nebyla jsi na tom Jahodníku?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:32
- Nahlásit
brut
jj, čtu to pozadu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:34
- Nahlásit
davidkova renata
díky za ty odkazy a Maixnerce určo večer napíšu
Alexa
kolik si platila? F tom bych viděla souvislost,totiš
vona je fakt cáklá mokrym hadrem přes makovici
Sali
Gerda
Alexa
gabi
o těch masážích vím naprosto kulovaný, je to trochu komplikovanější o to, že toho psa nemám já u sebe, tak můžu akorát radit, zazásobovat a tak trochu dohlídnout. Vím, že ji má Honza masírovat 4x denně a cvičit s ní. Doufám, že to dodrží. No.
AlenaD
já jsem taky právě slyšela že čaj je lepší než ta tablety. Řekla jsem Honzovi at se po něm popídí, případně kouknu u nás. Jde o to, aby jí to byl taky schopen pravidelně dávat, je dost chaotik a sklerotik - je to studen filozofie, to hovoří za vše
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:36
- Nahlásit
Sali
si přečti, co Petře řekla vetka... myslím, že sice mluvila hezky, tak jako se zájmem o zvíře, ale to je asi tak vše.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:36 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Sali
to jako není normální, aby pes, co jede na lipidovej metabolismus, přestal žrát a takhle se mu projevila snížená glykémie, to je dost kostrbatý,
buď je tam hepatální léze jako taková, a ta se pak musí řešit, čím je způsobená, nebo já nevím co by to jako mohlo bejt jinýho.
pani to je naprosto stejný, jako dybyste na mě hovořila svahilsky. To bych možná chápala i o fous víc
Brut- hele ono jde taky o to, jak to interpretuju já
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:37
- Nahlásit
Sali
Byl to strašně fajn chlapík, pletl si nás s Hyenou. Zrovínka jeho je obrovská škoda, měl úžasnej náhled na svět. U psa sem nějakou změnu nepozorovala, jen to uvolňování u sebe. Ale kurevsky to bolelo ))))
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:38 - Změnil/a: gabi
- Nahlásit
Sali
ee
bola som predtým na Sázave(psí), a potom na Bouzove a v Kamenici tuším a potom na Bouzove už niekoľkokrát.
Ten Jahodníkovský som nejako nestihla
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:38 - Změnil/a: AlenaD
- Nahlásit
Gerda
fotečky naší Finty
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:38
- Nahlásit
Gerda
jo, byl to super chlap, s nadhledem a laskavostí, toho je škoda velká.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:39
- Nahlásit
PetraK
já ti to přeložím do srozumitelnýho jazyka... zkrátka tam něco smrdí a pokud nebudete mít v ruce výsledky odběrů s testem nejen na jaterní činnost, ale i ledvinovou, tak bych žádnou dietu nenasazovala a hlavně si při ní neodporovala....
Počkej na sono, nech synovce, ať si vezme výsledky veškerých vyšetření, co doktorka udělala, pak je nacvakej sem... někdo je zkoukne a řekne líbí nelíbí... pak sbal synovce a psa a jděte na konzultačku ještě jinam.
Teprve pak nasaďte dietu.....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:39
- Nahlásit
Mucholabka
uš ho vidím. Hezkej vořech, ale je starej, bude se hodně blbě umisťovat . Jak byl týraný? Už se o něm něco ví?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:40
- Nahlásit
AlenaD
Ta je boží!!!!!!!!!!!!!!!! rys ostrovit! Už je uložená. Myslim že kandeláře budou se zpožděnim, onemocněla mi grafička, co mi to má připravit.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:41
- Nahlásit
gabi
škoda, na tom jahodníku bylo super, akorát trošku přepseno, a jak lidi většinou neměli v autech boxy na psy, ani kenely s sebou nevezli, tak jim nedokázali zajistit klidnej odpočinek, a trochu se to tam pocuchalo...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:42
- Nahlásit
brut
tam něco smrdí a pokud nebudete mít v ruce výsledky odběrů s testem nejen na jaterní činnost, ale i ledvinovou, tak bych žádnou dietu nenasazovala a hlavně si při ní neodporovala....
Počkej na sono, nech synovce, ať si vezme výsledky veškerých vyšetření, co doktorka udělala, pak je nacvakej sem... někdo je zkoukne a řekne líbí nelíbí...
přesně tak, a k tomu markety zánětu. jejich poměr a hodnoty hodně řeknou.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:43
- Nahlásit
brut
já ti to přeložím do srozumitelnýho jazyka...
oká! díky a nařídim!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:43
- Nahlásit
PetraK
čaj je lepší než ta tablety
to sice je, ale právě mi bylo řečeno, že ten ostropestřec se musí vařit asi půl hodiny aby se vyloučily ty účinný látky, pak nějak ještě odstát a nesmí se vařit v plným varu čico, tak mi to přišlo komplikovaný tak jsem volila tablety
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:47
- Nahlásit
PetraK
oká! díky a nařídim
vůbec není zač.. sem zvyklá překládat ... ještě jak píše Sali ... hlavně ať Honza trvá na výsledcích zánětlivých změn... na jejich poměru a hodnotách... aby se bylo od čeho odrazit ... zkrátka musí tam mít úplně všechno, co s Nelčou dělali, výsledky, srovnání a závěr s diagnozou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:47
- Nahlásit
Sali
davítková
Co mám vzít mařeně na zejtra jako odměny a stopovací mňamky? Uvařim maso, nebo ho vemu syrový? mám vzít sýr? Radši to vemu asi všechno? A našeho peška taky?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:48
- Nahlásit
Gerda
Radši to vemu asi všechno?
hlavně nezapomeň Mařenku
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:50
- Nahlásit
Gerda
Tak to je skvělý, díky. Eště jsem jí opravila a otočila.
|
Atika
Člen |
- Nahlásit
PetraK
Omlouvám se, že vám sem vstupuju, ale ostropestřec je fakt dobrej, taky dávám psíkovi na játra (bere dlouhodobě prednison) a kupujeme ho jako tinktůru, lahvička stojí 75,-. Je to firma "Herba Vitalis, extrakty z živých rostlin".Nakape se to do misky a chuť pes vůbec neřeší, takže asi není hnusná.My máme 18 kg a vydrží tak na 2 a půl měsíce.
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Radši to vemu asi všechno?
sis pořídila přívěs, jo?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:53
- Nahlásit
brut
PetraK
Maryje je na seznamu první, ale vono by to nevadilo, ňákýho čokla by mi tam pučili ))
Stala se mi strašlivá věc. Rozpadly se mi moje nejoblíbenější, protože jediné, boty. Musim do obchodu!!!!!!!! A musim nakupovat. Nenávidim nakupování voblečení!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:53
- Nahlásit
Atika
Omlouvám se, že vám sem vstupuju,
žádný omlouvání- každej dobrej tip se hodí, když ne teď tak jindy. Ale tohle se hodí určitě už teď - bylinky já rád - kde to prosím sháníš? V lékárně, na netu nebo v bylinkovým obchodě?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:54
- Nahlásit
Biluška
Umístit ho nemusíš přímo ty, zařídil by se odvoz do Krupky u Teplic, ale chce čas. Já bych ho kdyžtak vzala, ale kdybych třeba nezvládala s těma slovenskýma pitama, dala bych ti ho na čas.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:54
- Nahlásit
Gerda
Nenávidim nakupování voblečení!
uklidni se! Boty nejsou voblečení, boty sou boty, takže todle bude v pohodě.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:56
- Nahlásit
PetraK
herbu mají u nás v lékárně a taky jsem jí viděla v nějakým obchůdku se zdravou výživou
Gerda
A musim nakupovat. Nenávidim nakupování voblečení!
já taky...a hlavně před vánocema ... tě lituju
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:57
- Nahlásit
PetraK
Boty nejsou voblečení, boty sou boty, takže todle bude v pohodě.
to vysvětluj těm bláznům, co neustále lezou po všech krámech ...se nemáš ani kam schovat.. dokonce i cukrárny sou plný
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:59
- Nahlásit
PetraK
Kupuju normálně v lékárně, ale nemají to ve všech, jinde mi cpali taky tabletky, ale když obejdeš dvě tři, tak určo seženeš. Vydrží docela dlouho, dobře se podává, není to drahý a vet mi to schválil. Lidem ho prý dávají i při akutních otravách houbami jako infůzi, protože umí rychle čistit játra. Třeba to pomůže.
|