Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2133 . 2134 . 2135 . 2136 . 2137 . 2138 . 2139 . 2140 . 2141 . 2142 . 2143 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 14:59
- Nahlásit

Mucholabka
zařídil by se odvoz do Krupky u Teplic

Krupka už není zavřená? Vždyť se nedávno od nich rozváželi psi, nebo ne?

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 15:01
- Nahlásit

PetraK
Boty nejsou voblečení
Jenže já potřebuju i kalhoty, bo se mi roztrhly v rozkróku a mám jen dvoje, což není mnoho. Jenže sem si, já kráva, místo NĚKOLIKA gatí objednala tu knihu o Farmakologii čínský medicíny. Sem fakt blbá, teď si budu muset utrhnout od dřezu a obleky koupit místo sifónu. Anebo místo postele. Anebo místo kanapíčka. Vemu to cestou z práce na arkády pangrác, aspoň to budu mít s tim kolapsem blísko domů.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 15:01 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

PetraK
No to by bylo jako k těm následovníkům Krupky-já nevím, jak se jim teď nadává.
Akorát že oni teď nemaj areál.

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 15:02
- Nahlásit

Mucholabka
Já bych ho kdyžtak vzala, ale kdybych třeba nezvládala s těma slovenskýma pitama, dala bych ti ho na čas
Jo klidně. Na jeho psychiku to asi nebude zrovna nejlepší, když bude putovat jak zouvák, ale co už . Proč zrovna do Krupky? To není žádný útulek poblíž, co by měl místo?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 15:04 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Biluška
Proč zrovna do Krupky? To není žádný útulek poblíž, co by měl místo?

Já nevím, mě o to poprosili právě tamní. A k Synkové ho rozhodně dát nechci-kvůli ní, má jich svojich dost a byla by tam nemožná adopce.

Sali
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 15:04
- Nahlásit

Alexa
vemte tinkturu, pro psa je asi nejlepší, nebo pak klasický Flavobion a Essentuiale forte, ale říkám, to má cenu tak po zánětu jater z chlastu nebo vejra, ale tady je játro druhotná záležitost, je to zrdaclo teda zrcadlo nějakýáýho jinýho průseru.

Sali
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 15:06
- Nahlásit

Co mám vzít mařeně na zejtra jako odměny a stopovací mňamky? Uvařim maso, nebo ho vemu syrový? mám vzít sýr?
Gerda
v tomhle se nedá čuchat, pokud to neroztaje.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 15:08
- Nahlásit

Gerda
Jenže já potřebuju i kalhoty, bo se mi roztrhly v rozkróku

ses inšpirovala u Janiky? Takys tloukla v noci na vokýnko potom a obtěžovala romské spoluobčany?

Atika
Kupuju normálně v lékárně,

díky za tip, tinktura bude asi úplně nejlepší.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 15:10
- Nahlásit

Sali
ale tady je játro druhotná záležitost, je to zrdaclo teda zrcadlo nějakýáýho jinýho průseru

bojim se, nestraš. Třeba má Nelča játra jen prochlastaný!
Nechce furt žrát sviňucha. Konzervu prej nebrat- Honza už to zkusil.Po tom mlíku byla jak litá, tak teď mastí Honza pro ten tvaroh a kosti na vývar.

Jdu dom, všem moc děkuju, dostanu se sem nevím kdy-možná na chvilku večer.

Mucholabka
Člen
- Nahlásit

Sali
U vás je sníh?
Musím vyřešit toho blba, do boudy nezaleze, deky si vytahá ven a topit mu v boudě nemůžu, páč by topení sežral. Zatím je jakž takž počas, nedokážu si ale představit v tomhle Bucku, té by zima asi vadila zvyk je zvyk

Gerda
Člen
- Nahlásit

PetraK
ses inšpirovala u Janiky?
Ne, jen sem příšerně ztloustla ))))

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 15:12
- Nahlásit

Gerda
Ne, jen sem příšerně ztloustla

v rozkroku jo????????, No nažďár! No na Žďár!

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 15:13
- Nahlásit

PetraK
Ale prd, dyš stloustneš, tak ti sou gatě malý a jak se napínaj a dřou, tak popraskaj rychlejc, ne? Tak prostě chci vječí, no

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 15:14 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Gerda

Sem se bála, že aby tady pak místo Gerdy nepsal třeba Káj

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 15:15
- Nahlásit

Tak lidi ještě jednou díky moc a já jdu dom, půjdem s Ešusem bobovat.

Sali
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 15:18
- Nahlásit

Mucholabka
řešení: topená dlažba, zděná bouda, polouzavřený kotec, aby tam bylo závětří, jinak nevím.

Sali
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 15:19
- Nahlásit

PetraK
tak čau.

Gerda
kup si elastický tepláky, v těch se se psem cvičí nejlíp.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 15:21
- Nahlásit

Sali
On uzavřený kotec nechce, chce se dívat ven-stejně už mám objednané nové, se třema stěnama vyplněnýma, bude mít utrum. On měl na kotci takové zelené plachty, co se dávají na plot, ale vždycky když jsem ho zavřela, tak se nasral a strhal je. Zděná bouda je super nápad, nad tím jsem uvažovala, mám dost starých cihel, možná by nebylo marné udělat.
Nakonec ho asi zase zavřu do garáže a bude mít po výhledu

brut
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 15:21
- Nahlásit

Gerda
Vemu to cestou z práce na arkády pangrác
tam mně láká ségra na nákup... prý maj plný regály a nebude zase muset poslouchat, že bylo všude vybrakováno

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 15:25
- Nahlásit

brut
jo prd nijak mě arkády nenadchly..to co měly bylo ale hrooozně deahý a byl tam mrak a dav lidí
Sali
topená dlažba, z
česky prosím??psiska maj vyhřejvanou podlahu???

brut
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 15:25
- Nahlásit

PetraK
papáááá
sem zvědavá na zprávu o Nelče, tak dej vědět

Gerda
já přišla o jedny gatě díky malý piraně... zasekla drápek a trhla... takže mám taky nějak akutní nedostatek slušných kalhot.. ty venčící nějaký zatím mám

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 15:27
- Nahlásit

brut
takže mám taky nějak akutní nedostatek slušných kalhot.. ty venčící nějaký zatím mám
mám ze všech jenom venčící )))))))

brut
Člen
- Nahlásit

sarax
to co měly bylo ale hrooozně deahý a byl tam mrak a dav lidí
nestrááááš, musím koupit konečně dárky, letos mám díky marodění hrozný zpoždění ... kam půjdu?

Sali
Člen
- Nahlásit

Mucholabka
není cesty, vyzdi a řádně zaizoluj boudu, podlahu udělej topenou, termostat někam aby se na něj nedostal, kotec obedni tak, aby měl volnou jen půl přední stěny, aby bouda byla v zálivu, ale musí z ní bejt vidět, ze střechy, a kdyby to nebyl pit, řeknu, dej tam infrák namířenej na ložisště, jenže to abys ho pro bezpečí dala 4 m nad zem, co?

brut
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 15:28
- Nahlásit

Gerda
hmm, tak to jsme na tom stejně... a protože k berlím nic jinýho než gatě nenosím, tak mám skoro bych řekla smolíka a budu muset vyrazit na nákup.

Sali
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 15:29
- Nahlásit

sarax
jistě, mají vytápěnou podlahu ve zděný boudě.

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 15:35
- Nahlásit

Sali
mají vytápěnou podlahu ve zděný boudě.
mno a já klepu kosu v paneláku..to je strašný...mno ale zas aspon psiska co nemrznou
brut
straším..fakt to byl horror

Sali
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 15:39
- Nahlásit

sarax
no víš, v našem domečku na kuří nožce se první dělaj psí záležitosti...já klepu kosu taky, s kamnama na dříví, neboj.
Nemohla bych dát do venkovního kotce psa holáka bez topení, to fakt nejde. oddělala bych ho, vidím jak dopadají dobrmani, co jsou v ubikacích pro NO...odcházejí na záda, zadní nohy,....potřebujou vyhřátý pelech, vyhřátý a suchý odspoda.

brut
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 15:44
- Nahlásit

sarax
Sali
Brut si v kuchyni lehá moc rád na dlažbu, hlavně přes léto, kdy ho chladí. Ve chvíli, kdy začneme topit, tak hledá ( teď už ne, ví přesně, kam si vlézt) místo, kde dlažba nehřeje. Opak je Alu, která má ráda teplo a tak se na vyhřátý podlaze moc ráda vyvaluje. Taky je rozdíl mezi nima vidět v pelechu... Brut spí na tenké vrstvě a Aluška si zmuchlá deku pod sebe, aby jí bylo teplíčko.Ovšem v boudě piraňa nesnese vůbec nic, všechno vytahá, zničí, roztrhá, Brut má rád deku.... do teď nevím jestli kotec stavět společnej pro oba nebo každému udělat vlastní půlku

sarax
straším..fakt to byl horror
tak pojedu jinam... tohle bych nevydejchala ani náhodou

Sali
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2008 15:51
- Nahlásit

brut
dva kotce, co bude při hárání????

<< 1 ... 2133 . 2134 . 2135 . 2136 . 2137 . 2138 . 2139 . 2140 . 2141 . 2142 . 2143 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání