Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2133 . 2134 . 2135 . 2136 . 2137 . 2138 . 2139 . 2140 . 2141 . 2142 . 2143 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2008 00:22
- Nahlásit

StaHi
koukám, že má pesan kliku jak hrom ... gratuluju k novému psímu kámošovi ( a hlavně ke kamrádovi, co si je ochotný nechat zbloudilou dušičku)
Od nás nebude... přece jen ste zdaleka

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2008 08:08
- Nahlásit

Dobré ráno fšem

StaHi
Mě se o takovém psovi dneska zdálo . Ale v tom snu to byla fenka, měla pět štěňat a našla se v lese. Vrať se na pole a hledej štěňata

Sali
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2008 08:38 - Změnil/a: Sali
- Nahlásit

brut
Neessi
ano, ale chce to zfotit znova a porovnat se starými snímky, tam můžou bejt jen kontraktury, ale taky kompresivní fraktura v terénu osteoporosy, spondylolistéza, novej exofyt, bůhvíco, potřebovala bych to tam vidět. Berle dělají věci, psi taky, a všechno je dynamický...
a nehrabala bych do toho jinak než akupunkturou a rozumnejma masážema, plus velmi pečlivý cvičení,
kámošky máti se onehdá nechala ukecat, a na potíže plotnovitý, leč bez sy kaudy, si nechala ještě před lety dělat dloubačku plotny, a bohužel patří do tý skupinky, co reagujou fibroplasií, skončila s plsťovitou arachnoiditidou, trvalejma bolestma a jede život na takovej ten elektrostimulační voperovaný strojek, protže jinak by byal jen na opiátech.
Neurochirurg je věc výborná, ale na úrazy a nádory...

brut
takž až v pondělí, leda bys to poslala ještě na R.Bennett@seznam.cz

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2008 08:49
- Nahlásit

dobré ráno
všem - co je jiím zima
- co maj možná nového pejska
- co maj problémy ze zádama
- co se jim zdálo o štěnatech
- co jdou dneska bránit za Prahu
- co pujdou odpoledne bránit do lesa v Praze
- co ..............

Sali
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2008 10:11
- Nahlásit

brezen2008
taky dobré ráno, teď už dopoledne,
všem, co to dneska chtěj přežít.

BinLadin
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2008 10:26
- Nahlásit

.....jsem myslel ze propad zemne a veci nani stojicich je domenou Ostravska,pletel jsem se.Od posledna nam parkoviste kleslo o metr... ..neni nad kvalitni vystavbu...

brut
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2008 10:48
- Nahlásit

Sali
problémem je, že snímky dohromady nedám ... pokaždý mně rentgenoval někdo jiný... nejvíc jich je asi v Motole, teda doufám, že se skladují dýl jak pět let, protože naposledy jsem byla na rtg asi tak v tý době.
Sova přeletěla

Sali
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2008 10:58
- Nahlásit

brut
to s tou archivací je blbý, na to narážíme furt...není prostě centrální registr.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2008 11:04
- Nahlásit

Sali
prosím,pak mi dej vědět jak to šlo holkám,klidně přes meil,škoda že sem to nevěděla,přijela bych taky

Sali
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2008 11:14
- Nahlásit

brezen2008
ony ti neřekly????? včera se to tady probíralo, ale tak nějak nekoordinovaně...
popíšem to realisticky tady, neboj.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2008 11:17 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

Sali
to neva
tak se těším na pořádnou reportáž i s fotkama samosebou

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2008 11:19
- Nahlásit

Sali
já budu ípit s dastym dneska v Jinonicích a revírovat a hledat vosoby

Kačaba
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2008 12:35
- Nahlásit

hezkej den všem

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2008 12:52
- Nahlásit

Kačaba
ty máš volno?

já taky,poslední víkend volnej a pak od čtvrtka samí 14nácky v petku

Kačaba
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2008 13:04
- Nahlásit

brezen2008
jé čus, dnes už mám po procházce a vodpočívám,jj mám volno

Tý jo poslední víkend máš..doufám,že neleštíš vokna a nekmitáš s nějakým blázněním úklidu pani :-D
Já navečer upeču ty blufinky a min týden jsem zkusila koláč jablkový tady z receptu(děkuju) a byl skvělej!
Zítra nám trupky vodpadli tak vymyslím nějakou procházku tady ve vokolí..hledám v mapě něco zajímavýho,pojedeme mhd a pak už se uvidí no-těšim se.
Taky jdete někam procházet?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2008 13:08
- Nahlásit

Kačaba
ted jedu za luckou
jsi z Prahy?

Kačaba
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2008 13:10
- Nahlásit

brezen2008
tak že jí taky blahopřejeme k svátku a užijte si krásnej den

právěže nejsme z Prahy ani vod Prahy,jsme ouplnej sever čech

hned bych valila bejt blíž s Váma

brezen2008
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2008 13:13
- Nahlásit

Kačaba
tak to je škoda

tak mi jdem.....

Erin
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2008 13:23
- Nahlásit

Všem co lítaj s čoklama venku,nechť máte rozlet vorla

ostatním musím říct,že slibovat se NEMÁ!!!
Peču ráda,peču často,peču dobře,ale maso!!!
Já blbka slíbila po x letech ,že cukroví bude...uáá sliby chyby,no pesani dostanou o trošku sacharidů a tuků více než jsou zvyklí.
tak du na pokus číslo 2 a jestli se mi to nepovede..vodnesou to mí psy!!!

P.S.sem už jako politici,přeháním,zatím se mi vede,ale čert nikdy nespí....a mě štve ,ten čas pečením cukroví strávený.

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2008 13:33
- Nahlásit

Erin
ostatním musím říct,že slibovat se NEMÁ!!!
Já sem jasně doma slíbila,že nebudu píct........nemám čas a ani chuť a navíc mám fajn babičku,která se do toho vrhla s Terkou a už máme 14 druhů.Jen sem zvědavá,jestli do Vánoc něco zůstane.

Erin
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2008 14:30
- Nahlásit

jablunka

s Terkou a už máme 14 druhů.

No tos mi pomohla sestro!

Náhodou sem upatlala těsta a pochválila mladý, jak jim de vykrajování...chcou jít na bouling kolem šestý,tak maj co dělat...

AlenaD
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2008 15:01
- Nahlásit

jablunka
s Terkou a už máme 14 druhů
To je úžasný, to jsou zprávy které nás méně zdatný sráží ke dnu a berou posledí zbytek předsevzetí

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2008 15:02
- Nahlásit

Erin
No tos mi pomohla sestro!
Já zase ani nehrábla a ty jó a to se počítá.

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2008 15:03
- Nahlásit

AlenaD
to jsou zprávy které nás méně zdatný sráží ke dnu a berou posledí zbytek předsevzetí

Já nemít babi a Terezku,tak maximálně upácám vánočku.

Erin
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2008 15:08
- Nahlásit

jablunka

Já nemít babi a Terezku,tak maximálně upácám vánočku.

Neflignuj šprtno jedna

jablunka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2008 15:22
- Nahlásit

Erin
Neflignuj šprtno jedna
Jak chceš,právje jedeme pro další várku.

StaHi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2008 15:36
- Nahlásit

potrebuju urgentne odkaz na dejavu stranky, kde je takovej ten sikovnej seznam co vsechno udelat, kdyz najdete psa.. jinak hafak se ma k svetu, ale zatim ho nikdo nehleda, nezna. taky ma dost zanedbanou srst a byl vyhladlej (zda se, ze byl 'na svobode' docela dlouho ). toliko zpravy od kamarada. ja za nim vyrazim za chvilku (jen, co se mi nabije fotak).. mam kapek spechaci den, ale vecir snad dodam foto.

netroufam si moc odhadovat plemeno ci stari (je hravej a sexualne zadostivej , esi to nejak napovi ) , ale ze je to pes-pes vim jiste, fsechno tam ma

Tinta76
# Zasláno: 13 Pro 2008 16:02 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

StaHi

tu máte, pani
http://www.utulky.estranky.cz/stranka/nalez

(esi je to teda to, co hledáte)

Sali
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2008 16:02
- Nahlásit

tak jsme zatrénovali, holky už odjely, bylo to pěkný, až na těch snad 10 čísel sněhu vždycky přesně tam, kde jsme zrovna stály...a klouzalo to děsivě.
Ta Davídkoj vofčanda je super zvíře, poctivej vlkošed, to je radost s tím dělat.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2008 16:47 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

čus fšicííí co maj rozlet vorla i ti sou sou vodvařený jako já a pak samosebou ti co se necrcaj s pečením nějakýho cukroví(zdravím tímto brut )
Taxme doma vot tchořů,jako moc se nám to líbilo,sou to celkem milý lidi,dali nám i najíst .
Sali
tchoř
Děkujem moc za fajný vodpoledne ,až nebé metr sněhu,bé to eště lepčí,určitě zas někdy dorazíme pokud nebé nikdo proti Du se zhroutit bo ta sfině mi dala zabrat ,akorát mi zas udála vostudu,nedostane najíst,ale za to dostane traverzou
brezen2008
hele my nevěděly do dneška do rána,esi jedem bo to záleželo na množství nočního spadu,takže to byla hurá akce.Příště až bude jistější počasí,berem tě taky pokud budeš chtít a pokud tchořovi budou svolný
Sali
zpátky sme se kupodivu neztratily a cesta nám trvala asi 20 minut ,což je vo 3/4 hodiny mím než tam

<< 1 ... 2133 . 2134 . 2135 . 2136 . 2137 . 2138 . 2139 . 2140 . 2141 . 2142 . 2143 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání