Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1926 . 1927 . 1928 . 1929 . 1930 . 1931 . 1932 . 1933 . 1934 . 1935 . 1936 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 14:32
- Nahlásit

davidkova renata
dyk sou malý ne???
No jistě že sou malý. Von sem nosí ukazovat každej vrch. Adámek už si vybral, toho nejtlustějšího, nejsvětlejšího. Bude se jmenovat Lippo, jako ten čínckej básník. Bude tu s námi f práci, zase nám to tu celý posere, jako každý štěňátko, co tu vyrůstalo. A tohle je on:

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 14:35
- Nahlásit

Gerda
ten je háááskej
zase nám to tu celý posere
jj,čék by moch nabýt dojmu že ta vaše práce je celkem k hovnu... no nic,du

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 14:36
- Nahlásit

jenom prolítávám,stavím se večer ahoj

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 14:40
- Nahlásit

davidkova renata
čék by moch nabýt dojmu že ta vaše práce je celkem k hovnu
No to je, samozřejmě, ale zase tu můžem vychovávat štěňátka, aby nečurkala doma To se zas budu těšit do práce na malýho básníka .-)))))

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 14:41
- Nahlásit

davidkova renata
a gde přesně je máte?
Únikové pozice jsou zásadně tam, kde je nejblíž. Buď doma, nebo v kravíně. Eventuelně u kámošky v sousední vesnici, kdybysme náhodou byli blíž k Bučávce než domů .
ryl by mi f obýváčku NA KOBERCI !!!
Na tom něco je. Tak ho nebudem dávat do obýváku, dáme ho na balgon, ne?
třá zrovna tu mambu mohla by je přátelsky obtáčet...to by mohlo bejt fajn,ne?Měli by pocit splynutí s přírodou jako
Paní, já vám do toho nechci kecat, ale je mamba škrtič?? Se teda jako v háďatech vůbec nevyznám, ale mám takový dojem, že mamba je jedovatec ne? Na obtáčení by to chtělo třá anakondu.....
kachna_
Natelefonuju mu a zjistím jak je to s tou výstavou...bože, to je komplikací s jedním prťavým králíkem

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 14:46
- Nahlásit

Hele co se vlastně s takovym štěnětem dělá? Řikala sem Adámkovi, ať toho mrňouse tahá klidně do rpáce, že tady může být v kontaktu s našima psama, že ti naočkovaní sou, že je lepší, aby hned od mala mezi psama byl. Neni to kravina? Můžem ho tu nechat mezi ostatníma čoklounama? S čím vším by mu ho měl chovatel v těch 7 týdnech předat? Měl by už být zvyklej aspoń na šňůrku kolem krku? Do parku s nim asi zatim chodit nebude, ale na zahradě ho venčit můžem, ne?

Sali
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 14:49
- Nahlásit

ale můj vodhad je,že ho nerafne!!stejně jako Jardu.Poletí k němu ,ale neskočí po něma nechá se uřvat,to vim.
davidkova renata
ono když jí dáš na revír na šnůru, tak si zobne, podle toho, co píšeš, co s ní šnůra dělá,
máš dvě možnosti,
buď tam nabíhat s ní, včas jí beze slova ve správný pozici zastavit a posadit, fík si jí sám rozštěká a dá jí, a tohle dělat do tý doby, než čuba sama najede do stereotypu, že při naběhnutí na ní fík houkne sedni štěkej, a ona se podvolí, a za to dostane odměnu,
nebo jí pustit navolno na mimo maketu někde v terénu poloukrytýho fíka, co bude nemít rukáv, ale peška, kterýho si před ní zakryje tělem, a jí i trochu kontaktně briskním facanem zpoveluje Nešahat sedět štěkat, a za to jí odmění, což je to, co by dělal Tchoř, a taky tak dlouho, než by čuba najela do strerotypu, že nebude šahat, bude nátlakově štěkat a tlačit štěkotem do couvajícího fíka, než jí tento dá odměnu, .

Sali
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 14:51
- Nahlásit

Gerda
chlap má te´d 2 víkendy za sebou melouch, ale pak to půjde.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 14:51
- Nahlásit

Zabte mě, zabte mě.Celej den se chovám naprosto slušně a dietně a teď přijdou kolegové a přitáhnou mi ze Států pytlík Bing Cherries . Ešče, že nejsem hamoun a nedělá mi potíž se rozdělit, jinak kdybych to sežrala celý sama, tak budu nejtlustčí kynolók na svjetě. Páč vono je to strašně dobrý - sušený čérešně v takový červený čokohmotě. Ach jo, to mi zas pokouší chuťový pohárky nějakej Satan Klaus

Gerda
Prdinoške je ťuťavej

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 14:55
- Nahlásit

Gerda
Jasně, že může ke psům, jinak by nešel socializovat a tvůj kolega Adámek by ho musel doživotně zvedat do náruče když půjde kolem jiný pes . Bohatě postačí když se bude vyhýbat problémovým psům a lokalitám. Třá různým ghetům kde běhá fůra feťáckých vořechů co v životě očkování neviděli a tak podobně... Mezi normální, zdravé psy ho může (skoro musí) brát od malička.

Benda
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 15:04
- Nahlásit

nazdarek kynologicky lide je neco noveho ?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 15:05
- Nahlásit

tak jsem od ekanuby dostala kupon na 3kg junioru zdarma )))))))))

Tchor
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 15:07
- Nahlásit

Biluška
Jenomze ta veta o nastaveni nemenejch mantinelu je naprosto klicova u naproste vetsiny problemu se psama. Rozhodne to neni demagogie. Pokud nedokazes tenhle zaklad, nesmis se divit, ze ty problemy se psama mas, a jini, kteri to dokazou, po te toho sameho psa zvladnou behem par dni.

Pevnejma mantinelama, klidem a vyrovnanosti okoli se pes zklidni (muze se o to oprit), a nasledne se s nim da neco delat. S pretocenym psem plnym preskoku toho moc neudelas.

Tchor
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 15:09
- Nahlásit

Sali
chlap má te´d 2 víkendy za sebou melouch, ale pak to půjde.

Pokud nebude felda nejedu nikam a slo by to i tenhle vikend.

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 15:11
- Nahlásit

PetraK
Páč vono je to strašně dobrý - sušený čérešně v takový červený čokohmotě
Mňáááááááááám, dej dej dej takym alinko ochutnat, klidně budu nejtlustější kinolok na světě, ale čekulátky se nevzdáááááám

Biluška
Jasně, že může ke psům
Tak jo, to je v pohodě, tady si to užije

Sali
OK, klidně za tři týdny, stačí se jen domluvit, na víkend mít volno budu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 15:12
- Nahlásit

Tchor
slo by to i tenhle vikend.
Tenhle víkend, v sobotu, maj zpu1 zkoušku. Leda v neděli.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 15:14
- Nahlásit

Gerda
dej dej dej takym alinko ochutnat, klidně budu nejtlustější kinolok na světě, ale čekulátky se nevzdáááááám

klinďopiňdo, je to tak moc dobrý, že už sem si těch bobulí narvala do hlavy moc a tetkon je mi ťááážkooo ale je to fakt gutový, nic tak dobrýho - krom středně propečenýho bifťoura tudle - jsem už dlouho neměla.

Tchor
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 15:18
- Nahlásit

Jeste se domluvime, pokud nebude opraveny druhy auto nemuzu jet na ten melouch protoze tady nenecham Rozarku se 4 psama bez auta.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 15:45
- Nahlásit

Já tu žíhanou svini zabiju, zabiju a vytřu s ní podlahu!!!
Sežrala MP3 přehrávač na milimetrové kousky, podívala se na střeva i paměťové kartě, rozžvýkala baterku i sluchátka. Zbytky jsem jí omlátila o hlavu a kdyby nebyla hubená, tak nedostane nažrat, ale má smůlu, ani pořádného trestu se ode mně nedočká. Stihla to za hodinu, kdy jsem s Buckou šla na poštu a přehrávač jsem nechala ve výši mých očí. Nechala jsem tam i peněženku, ještě že mi nesežrala kreditku a opčanku.
za trest ji zavřu s Ferdíkem a on ji bude celý den nakrývat a ona bude mít kruhy pod očima, tak!

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 15:50
- Nahlásit

Tchor
Pokud nedokazes tenhle zaklad, nesmis se divit, ze ty problemy se psama mas, a jini, kteri to dokazou, po te toho sameho psa zvladnou behem par dni.
Dík za vtip, už jsem se dlouho nezasmála

Muchoš
Chceš taky pojistku? Jak to tak dneska čtu tak je nejspíš rozešlu hromadně po celém cz-psovi

Benda
je neco noveho ?
Jo, u mě je brigáda na pálení listí. Hrábě máš nachystané, rukavice si přivez vlastní

Jimmi
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 15:56
- Nahlásit

Gerda
co to je za krááásnýý štěndo?? trochu mi připomíná kakáčka

Tchor
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 15:57
- Nahlásit

Biluška
se smej, cim dal vic me presvedcujes o tom ze na to kolik jsi si poridila psu neumis s nima vubec nic a ze by jsi se jeste dlouho mela ucit zaklady nez si zacnes hrat na vycvikarku. Vymklo se ti to z rukou uz docela davno, ale jeste chvilku bude trvat nez si to sama uvedomis.

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 15:58
- Nahlásit

kachna_
Tak s panem velkochovatelem je to domluvené, že se sejdete na velkovýstavě v Letňanech. Akorát by prý potřeboval jestli by sis králíka mohla vzít hned ráno, ještě před výstavou.... Písni mi mail, prosím, pošlu ti na něho číslo a detaily už si domluvte spolu. Libuse.kotkova zavináč seznam.cz

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 16:01
- Nahlásit

Tchor
jj, máš naprostou pravdu. Mia co se před rokem panicky bála úplně všeho dneska dělá canisterapeutku.... Armageddon co měl na triku tři pokousané lidi a dvakrát byl jako "nezvladatelný" vrácen do útulku skládá zkoušky za dva týdny a do konce roku začne pracovat, o vyhraných závodech v agility snad radši ani psát nebudu, to už by někomu mohla prdnou cévka úplně. V podstatě fakt vůbec nic neumím Budu se hooodně, učit, hodně učit (z které reklamy to proboha bylo? )

Benda
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 17:09
- Nahlásit

cus podruhe prave jsem u rodicu a posloucham ruzne rozbory vramci rodicovske starostlivosti prej sem divnej a odtazitej tak jsem jim oznamil ze beru blanku mladou a dalsi kamose a odchazim za branu ustavu davidkova posly mi tam obcas nyny na pomazleni

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 17:10
- Nahlásit

čus žumpice a žumpíci
děje se něco poctatnýho nebo jako vždycky?Křipka je sice na ústupu,ale ustupuje ,sfiňa jedna, dost pomalu a tak jsem furt nasr*ná,jako Aisha:

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 17:37
- Nahlásit

Biluška
Budu se hooodně, učit, hodně učit (z které reklamy to proboha bylo? )
Z pracího prášku, jak se zamiloval kluk do učitelky, resp myslel, že ona ho balí, a zatím oa jen obdivovala jeho bílou košili )))

Neessi
Můdr! Nenasírej Ajšenku, dyš je eště malá!

Jimmi
co to je za krááásnýý štěndo??
To je Lippo, co bude u nás v práci. Je to prdinoška, jako má jébat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 17:42
- Nahlásit

Gerda
Lipo není žádnej básník, lipo jsou bombóny Ale dobrý

Neessi
čau můdr. Di vedle, tam byl návod jak se má chřipka vyléčit za osm hodin. Nebo za osm minut? Včil už nevím... ale prostě to bylo rychle . Rudýnek říkal, že to umí a že poradí

Můdr, když už seš tady jaká choroba se projevuje tím, že pes hodně moc pije? Ale pes-samec. U samýc vím, ale u psa mě to dost zaráží... Jinak je úplně normální, dravej, žravej, prostě normální. Ale vyžahne plnou misku přes den, plnou přes noc a ještě se venku napájí z kdejaké kaluže. Jo a jde o Armana - pět let, kastrovaný.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 17:48
- Nahlásit

Biluška
Udělej mi to pojištění a dělej, napiš mi na mejl co po mně chceš!

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 17:48
- Nahlásit

Biluška
Lipo není žádnej básník
ten s dvěma p je basník. Ty bombonky sou moc dobrý, ale džek rasl se jíst jako bombonky nedá.
Pije se na slinifku a cukrofku.

<< 1 ... 1926 . 1927 . 1928 . 1929 . 1930 . 1931 . 1932 . 1933 . 1934 . 1935 . 1936 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání