Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1917 . 1918 . 1919 . 1920 . 1921 . 1922 . 1923 . 1924 . 1925 . 1926 . 1927 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 21:43
- Nahlásit

Mucholabka
Predám levíčatá

no to mi poser záda...rači du spát,brou všicííí co nemaj levíčatá

AlenaD
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 21:52
- Nahlásit

Neessi
no tak pořiď klec na kabely a bude to f bespečí,zmeteček ať ohlodává nábytek

Ať si zkusí načít nábytek a se..e si to z baráku, nemíním mít kvůli čoklům z bytu pastoušku. Žádný pes doma nic neničil, jediný co jí omlouvá že je to štěně, jinak má smůlu, holt bude trávit večery sama venku.

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 06:43 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

Psíček
to snad zmizlo v osmactyricatym nebo tak nejak, ne?

I kdepak-pár škol se v 68.r.ještě chytlo klasiky,aby se zachovala tradice a z těch "dvanáctiletek" se vrátilo ke gymplům aspoň čtyřletým.Někteří profesoři ,než je komančové otrávili,to brali jako otázku osobní cti a vyhrabali na školních půdách i staré učebnice latiny a řečtiny,ze kterých se sami za první republiky učili.Takže oficiální osnovy výuky se dodržovaly jen okrajově a my se učili z prvorepublikových knih.Našeho latináře-řečtináře a zároveň ředitele gymplu vyhodili komančové po dvou letech mého studia a dosadili na jeho funkci "spolehlivou ,režim dodržující osobu",která ovšem nemohla změnit osnovy tak zásadně,aby latinu zrušila a tak se jelo dál s latiníkem-důchodcem Takže to klasické zmizlo až v r. 1973
Akurát nevím to "ludest"?? to je vysklonovany "ludi" ?
:" V...a člověku hrou"
A aby se ti líp překládalo,tak tady máš :http://www.slovnik.cz/

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 07:24
- Nahlásit

dobré ráno všem
co budou skládat zkoušky,co pojedou vyvenčit psiska za město,co maj dneska narozky nebo svátek,co maj lvíčata,co maj slovník......

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 08:25
- Nahlásit

Psíček

to ludest nikde nebylo
a ani není ludus(hra)
ale tento slovnik je poměrně chloupý myslím

není,když používáš překlad z angl.do latiny

Sali
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 11:38
- Nahlásit

Neessi
no jo, já už zavadila jen o latinu lékařskou, a i když se v patologii píšou anatomický diagnosy latinsky, tak bez sloves, a s 4. a 6. pádem jsem se vždycky prala, zásadně k ad dávám nesprávnou koncovku, jak sis jistě všimla

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 11:58
- Nahlásit

Mucholabka
Taky ci levíčata Pak už se mi zaručeně žádné kolíčky ztrácet nebudou

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 11:59
- Nahlásit

Biluška
Ani nejsou tak drahý, co? Hele, znáš to v Krnově? Znáš tam Hlubčickou ulici?

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 12:39
- Nahlásit

Mucholabka
Vím, že tam taková nějaká je, ale nevím přesně kde.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 15:16
- Nahlásit

tak jsme se vrátili z boží vycházky

metrem to bylo vo hubu a v autobuse jsem jela jenom já a jeden pán,řidiče jsem se projistotu zeptala,jestli mě veme se třemi psy a pán řekl že není problém,tak jsem poděkovala a vyjeli jsme
vystoupili a já odempnula psy od náhubků a vodítek,přichystala si pamlsky,Elišce jsem projistotu nasadila 5 metrovou stopovačku , sundala si bundu a vyrazili směr zoo v lese Velká CHuchle
užívali jsme si to všici,hned kousek od cesty jsme odbočili na cestičku a dastík si našel menší kus klacku,kterej si nosil celou cestu ,sindy ta furt někde šmějdila nebo provokovala dastyho k lítání,Eliška ta občas i běžela s nimi , ale jinak si mě hlídá a tape vedle mě
došli jsme do areálu Zdraví - velká louka,kde jsou různé překážky,pro koně,pro lidi a dětičky a já si tam vždy zatrénuji se psema,jsou tam kladiny,áčko,slalom..... a já si přivázala dastyho a elišku a šla jsem si zatrénovat se sindy: kladiny a slalom a i jsem zkusila jednu menší překážku a ona na povel - hop - skočila tam i zpět . Pak jsem si došla pro dastyho a dělala jsem sním slalom a menší překážku,bo ta kladina byla dost uzká a na áčko sním nelezu a pak tam jsou docela vysoké asi 6 překážek,ale nelezla jsem sním na to. Pak jsem si zkusila dojít pro Elišku,no a na kladiny doslova lítala,slalom jí jde taky krásně . Když jsem docvičila ,tak jsem sklidila potlesk ,bo jsem si ani nevšimla že tam na mě kouká asi 10 dětí co šli taky do ZOO s rodiči . Přišla ke mě jedna maminka,zdali by si děti mohli podívat na ně zblízka,eventuálně tu malou si pohladit a já svolila,dala jsem raději Dastymu povel lehni a on si lehl,ale klacek vedle sebe a dovolila jsem jim aby si je pohladili všecky,psiska byli bez problému,oni pak poděkovali a já taky a počkala jsem raději až budou dál a pak dala povel volno a trádovali jsme si to do mini zoo
na začátku jsem si připnula sindy s dastym a šli se podívat na pávy,morčata,králíky,rysa,výra,bažanty,lišku....., tam jsem si doplnila pet lahev s vodou a chvilku jsem si sedla a dala povel lehnout,Eliška si mě uvelebila na klíně
Po chvilce asi tak 5 minutách jsme odešli že půjdem směr na autobus a domů,ale nějak jsem se ptala nahlas,jestli necháme ujet jeden bus a pojedeme za hodku,no a tak se psiska rozběhli,že jsem řekla ok,půjdem ještě na hodku někam lítat a tak sme to vzali jakoby zpět ale šli sme na velkou louku a tam se asi 15 minut opalovali a já je rovnou všechny vykartáčovala,eliška si chvilku zdřímla,sindy vyhrabala si 2 jámy a dasty ten sem tam poletoval anebo si lehnul a nechal se drbat a válel se v trávě
pak jsem jukla na hodinky a dala povel k odchodu na bus,řidič mě vzal natož abych se ptala,bo to byl ten samej a dojeli domů na metro,ale metro bylo dost narvaný i zadek i předek a tak jsem si vzala elišku do klína a ted tu spěj jak zabití a spokojeně odpočívaj
byl to krásnej výletek,doufám že zítra bude taky hezky a v pondělí taky

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 15:40
- Nahlásit

Biluška
Aha, já myslela, jestli tam nejsou nějací neplatiči nebo tak, co to tak asi je za oblast...ale to neva, zjistíme.

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 16:05
- Nahlásit

Mucholabka
Už vím, která to je. No jsou tam takové cihlové bytovky, byty první kategorie to asi nebudou, ale vyloženě romulusová čtvrť to taky není....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 18:35 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Jak jsem říkala-Ferdík je z ní zesraný

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 19:24
- Nahlásit

Bilu, co takhle vysoce nestandardní jorkšírku? V útulku v Ově.

brut
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 19:25
- Nahlásit

Zdravím všechny žumpice

brezen2008
U nás byli psi na velké procházce s páníčkem a nejmladším klukem. Oba se vykoupali v lomu, Brut opět "lovil" draka, Aluška pro změnu balonek. Po téměř čtyřhodinové procházce oba usnuli ..... jsem ráda, protože ta malá piraňa už nemá téměř žádné hračky na demolování a tak se pouští mimo pelechu do dalších věcí.

Davídkojc
jak jste dopadly?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 20:09
- Nahlásit

brut
heled tak já až se někdy k tobě pojede do hospody,já neč,tak ti pošlu bud po gerdě nebo isdpchovi nějaké hračky z trvdé gumy,mě si snimi nehrajou
jestli chceš?

podle mě to Nyný udělala ,ale fakt nevím jestli jo nebo né

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 20:12
- Nahlásit

Mucholabka
Bilu, co takhle vysoce nestandardní jorkšírku? V útulku v Ově.
No že váháš Kolik jí je? Aby nebyla přestárlá Brnkni do útulku, já jdu volat Darince, ať nachystá psy na krytí .

Huráááááá, kravíny se začínají plnit, za chvíli budem milijounáři

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 20:20
- Nahlásit

Biluška
To budou ti bívři, jo? Ale jinak vady dobrý ne, fajně jsem vybrala.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 20:34
- Nahlásit

jájaja kokodžambo, jajaje

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 20:38
- Nahlásit

Je tu jébat? Máme to tady takové tematické

btw ten řetaz je proto, aby ju nezabil, aby mu zdrhla.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 20:47
- Nahlásit

čus paka
cííí vejcuc,sem úpa vycuclá

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 20:57
- Nahlásit

fšicííííí
to musíte vidět!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
todle je boxer kterej s tou dnešní má 44 zkoušek!!!!!!!!!

Salííííííííííííííííííííííííí
ten boxer patří Míše Martinů,má naprosto všecky záchranářský,lavinový,vodní a nevim eště jaký zkoušky,znáš jí? Já se teda ptala,,řikala,že vás nezná,ale třá ste z jiný brigády bo co..

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 21:24 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

davidkova renata
Moc gratuluji,paní-teď jste s Nyný team a z vás se stala vážená vosoba s léčebnou Nyný-prostě svatá dvojice

Ebony
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 21:35
- Nahlásit

davidkova renata
ale třá ste z jiný brigády bo co..
no v tomhle případě spíš z jiné planety já jí tedy znám, ale...no nic
má naprosto všecky záchranářský,lavinový,vodní a nevim eště jaký zkoušky
to je hezký, ale poněvadž nemá atest, tak je to opravdu jen hezký

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 21:38
- Nahlásit

Ebony
ale poněvadž nemá atest, tak je to opravdu jen hezký
jakej atest? v tomdle se vůbec neorientuju..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 21:39
- Nahlásit

Neessi
prostě svatá dvojice
vemem eště Božku a budem Nejsvětější trojice

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 21:40
- Nahlásit

Ebony
ale poněvadž nemá atest, tak je to opravdu jen hezký

Pani,nerejpejte,jo a neřikejte,že pes musí mít taky atestaci(já mám teda dvě,ale ty budou Bordžínce asi prt pletný,že jo :lol

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 21:42
- Nahlásit

davidkova renata
vemem eště Božku a budem Nejsvětější trojice

a co já? To bysme měly být svaté kvarteto,ne? Jsi nějak vyrostla dneska !

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 21:49
- Nahlásit

Neessi
a co já? To bysme měly být svaté kvarteto,ne
sem myslela,že už máte tý pomoci bližnímu plný žuby no esi chcete,tak jo,béte nám dělat provianťáka

Ebony
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 22:00
- Nahlásit

Neessi
já nerejpu, prostě musí, aby mohl vykonávat praxi, jako kdyby jste to neznala
jinak je to jen hraní na doktory...a záchranáře

<< 1 ... 1917 . 1918 . 1919 . 1920 . 1921 . 1922 . 1923 . 1924 . 1925 . 1926 . 1927 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání