Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1917 . 1918 . 1919 . 1920 . 1921 . 1922 . 1923 . 1924 . 1925 . 1926 . 1927 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Tinta76
# Zasláno: 14 Lis 2008 19:07
- Nahlásit

Gerda
necháváte se očkovat proti chřipce?
ne

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 19:10
- Nahlásit

Gerda
já ne

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 19:17
- Nahlásit

Gerda
já se nechala očkovat minulý rok jako naprosto zdravý člověk a dostala jsem chřipku.

Erin
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 19:23
- Nahlásit

davidkova renata

našla si v tom bordelu tady ten vodkaz na ty rtw

našla sem všechno i od Sali a Jablunky..díky holky znamenám si to do blbníčku,ale mám dost času aspoň 3-4 roky.

Snad na jaře budu shánět pro klukovic holku,tterá to chce pro starší babičku...malilinkatou fenečku ,klidnou do bytu a s požadavkem 6 let a výše.

A jinak fákt jeden funus psíčka stačil,zanechejte truchlivých nálad a myšlenek!

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 19:37
- Nahlásit

Psíček
tedy nemyslim cinstinu apod
zrovna o víkendu mistrová zoufala nad tíží překladů v čínštině, kdy čínština nerozeznává rody, ani podstatná jména od slovesa, nemá skloňování ani nic, smysl věty pochopíš až na jejím konci )) Japonština je proti tomu srozumitelnější. Ale latinu k ní asi nepotřebuješ )))))
A neřikej, že Můdr randila s hipokratésem, bo je to slušná žencká!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 19:40
- Nahlásit

wami
hele eště k tý DKKa pohybu...ten tah v postroji a tak..ten je nějak klíčovej a důležitej?

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 19:44
- Nahlásit

Psíček
dyk jsem psal ze k instine ne!!!!! ?
A dyk jo, to byl jen čínskej jazykozpytnej vsuvek ))
A mohl hrošík v šortkách složit přísahu? Nemusíš mít na přísahu smoking? Nebo se jen stačí říznout a můžeš mít klíďo kraťasy?

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 19:50
- Nahlásit

Psíček
blowjob!!
to pak neni přísaha, ale ideální den každého muže, ne?

wami
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 19:52
- Nahlásit

davidkova renata
eště k tý DKKa pohybu...ten tah v postroji a tak..ten je nějak klíčovej a důležitej?
no, málokde pes tak nasvalí, jako při tahu. Je to podobný, jako když lidskej sportovec běhá se záteží na nohou a rukou - nemusí, ale víc tak nasvalí. Ono to nevypadá, ale když psi začnou tahat, udělaj se jim hrudníky, vyrýsujou bedra a i mejm chlupáčům se pod kožichem rýsujou svaly...
nevím, jestli je to klíčový... ale je to jedna z možností - když nasvaluješ, a chceš jít dál, musíš něčeho přidat. Buď vzdálenost, nebo zátěž. Já to s tou vzdáleností zezačátku nechtěla přehánět, taky abychom se nějak dostali zpátky, žejo, tak jsem pomaloučku postupně přidávala na zátěži. Až pak i tu vzdálenost. U mě je výhoda, že mám psy dva - víceméně měl být Lump síla a Banuška hnací motor rychlosti, ale je třeba fakt, že teď se kolikrát v tahu i střídají, jeden si povolí a odpočívá, druhý táhne...

Nevím, jestli je to klíčový, ale věřím, že tomu nasvalení to teda jó pomohlo. No, a taky - každý léto denně plavem...

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 19:54
- Nahlásit

Psíček
v tom pripade by ale zase nesmelo jit o hrosinku, leč o poradneho hrošáka
myslíte, že teda hippokratas....rád přísahal?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 20:03
- Nahlásit

wami
tak to stebou souhlasím
a plavem taky každej den

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 20:06
- Nahlásit

wami
jo,dík,já se ptám proto,že tady třá je taky jedna taková čubís s DKK,majitel je ne už 30tník,ale zas ne invalida ,akorát si myslim,že speciálně tah by jim prostě moh dělat potíže z technickejch důvodů,čili mne zajímalo esi se to dá nějak nahradit pro lidi ne úplně sportovního typu

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 20:06
- Nahlásit

wami
No, a taky - každý léto denně plavem...
Možná je to nesmysl, ale co udělá studená voda s kloubem s artrozou?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 20:12
- Nahlásit

davidkova renata

akorát si myslim,že speciálně tah by jim prostě moh dělat potíže z technickejch důvodů

Ať pes tahá pneu akorát v Praze nevim nevim

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 20:15
- Nahlásit

Sbohem, mizim z práce. V úterý virtuálně!
Nezapomeňte zítra popřát Brut, v neděli taťkovi a f pondělí mě.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 20:17
- Nahlásit

Mucholabka
Ať pes tahá pneu akorát v Praze nevim nevim
no vo tom právě mluvim,uvědom si,že sme na sídlišti ,je tu teda v okolí spousta super míst k venčení,ale furt je to dost frekventovaný a navíc si neumim představit jak by sice aktivní,ale přece jen důchodec,valil čokla s pnojmatykou

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 20:20
- Nahlásit

navíc si neumim představit jak by sice aktivní,ale přece jen důchodec,valil čokla s pnojmatykou
davidkova renata
Co to je valil? Ten pes jde přeci sám...tak ať tahá sáňky, to je vzhlednější nebo víš co, super nápad! Ať si pořídí zátěžový postroj, ale bacha, musí se fakt udělat kvalitně na míru, jinak je na prd. Ferdíkovi ho dávám, když mě nasere, a potom chodí pomalu a nechápe .-) a když mu ho sundám, je pak mooooc hodný.

AlenaD
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 20:21
- Nahlásit

Zdravím všecky přítomné i nepřítomné, co maj studnu pod barákem a ve sklepě ještě jednu malou navrch a barák nacucanej jako houbu jako já a Biluše, ty co viděly duchy i ty co jim malý psí záškodník během minuty pod stolem rozkousal kabel od intronétu na malý kousky a ještě další kabely s adaptérem i bes, co se nedaj nigde koupit a ty co se nechávají vočkovat i ty co né.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 20:26
- Nahlásit

Mucholabka
Ať si pořídí zátěžový postroj
copa to je???
Valil je něco jako táhnul

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 20:27
- Nahlásit

AlenaD
čus uš máš vymalováno,ty vymítačko?
P.S.malý psí záškodník je tvůj???

AlenaD
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 20:42
- Nahlásit

davidkova renata
Jo, uš mám a měla bych možná i uklizeno nebýt toho zmetka mrňavýho co mi včera zlikvidoval fšecky kabely pod stolem a já jsem dneska půl dne nic jinýho nedělala než je sháněla.
Stihla to během pár minut za mý přítomnosti, ležela pod stolem jako jindy ale nenápadně pracovala, zjistila sem to včera večer aš kdyš sem chtěla poslat příspjevek. Tak jsem s neblahým tušením jukla pod nohy a tam uš byly fšecky kabely na sr...u

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 20:51
- Nahlásit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 20:55
- Nahlásit

Mucholabka
aha,no poradim mu aby jí dal normál kšíry a ty nálože mu ukradnu f posilovně kde uklízim
AlenaD
Stihla to během pár minut za mý přítomnosti, ležela pod stolem jako jindy ale nenápadně pracovala
helejte,pani,já vám poradim chcete? strčte čokla do klece a máte vystaráno

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 21:08
- Nahlásit

Psíček
To máte naučený ještě z doby, kdy jste randila s Hippo-kratesem, že jo?
A do tý školy jste určitě nechodila, považuji to za vyloučený .... leda někde v cizině...takže zase mě tahaté za nos ..... btw jsem to moc nepochopil ... něco jakože korupce, zločin a podobně je vytlačován(napravován) zase jinou korupcí a zločinem či jak?

To mám ještě z doby před Hippokratesem-páč jsem fakt měla ještě klasickou latinu 4 roky na gymplu,ale to vy už nemůžete pamatovat Ale to víte "Decipit frons prima multos"
Ale pochopil jste to docela gůt-Protiklad budiž vyléčen protikladem

Jinak mý obliený je tohle:
Beati pauperes spiritu, quoniam ipsorum est regnum caelorum.
To je z Bible často citované(Blahoslaveni chudí duchem.....)

Ale vám by se možná líbilo spíš tohle: "Cunnus homini ludes est"
Jinak souhlas,že díky latině bylo hodně jazyků hračkou.

AlenaD
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 21:11
- Nahlásit

davidkova renata
helejte,pani,já vám poradim chcete? strčte čokla do klece a máte vystaráno

Problém je v tom, že ta klec co máme by zabrala skoro třetinu obýváku, a když vezmu v úvahu ještě další dva psy který se válejí na gaučích, tak bysme se potom museli vystěhovat do těch prázdnej kotců, no a vzhledem k tomu že uš venku začíná přituhovat a další klec odmítám kupovat, jsem jí vysvětlila že tohleto bylo poprvé a naposledy jináč si to pos... ven na mráz.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 21:12
- Nahlásit

davidkova renata
držím zítra palečky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 21:14
- Nahlásit

AlenaDtak bysme se potom museli vystěhovat do těch prázdnej kotců,
no vidíte a máte to!!! Další variantou je vybydlenej byt a to teda béte splnovat

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 21:15
- Nahlásit

AlenaD
klec co máme by zabrala skoro třetinu obýváku

no tak pořiď klec na kabely a bude to f bespečí,zmeteček ať ohlodává nábytek

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 21:28
- Nahlásit

Predám levíčatá
Zadáno: 02.09. - NABÍDKA

Popis: Predám mláďatá leva - samec, samica.
Vek - 2 a 5 mesačný.
Dobrý zdravotný stav.

Cena: 2 500 Euro

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 21:29
- Nahlásit

To až mi přestane stačit plný barák pitů
tohle jsem vždycky chtěla, když jsem byla malá.

<< 1 ... 1917 . 1918 . 1919 . 1920 . 1921 . 1922 . 1923 . 1924 . 1925 . 1926 . 1927 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání