Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1917 . 1918 . 1919 . 1920 . 1921 . 1922 . 1923 . 1924 . 1925 . 1926 . 1927 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 14:21
- Nahlásit

Neessi
kde si některé pitomé děti myslely že je poník a chtěly se na ní vozit a dožadovaly se sedla
no prosim a je to tady!!!! A mě se nadávalo dyš sem jí chtěla nasedlat!

sme se viděly s jébatem,je doost dobrá

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 14:23
- Nahlásit

Sali

kristaboha já bych chtěla bejt praktik!!!!!!

Hele,zklidni se,vono má každý svojeNemusíš se zabývat po skončení pracovní doby "úředničinou",obíhat pojišťovny,sociálku,banku,poštu...........a neustále hlídat změny ve smlouvách a takový ty kraviny,které do medicíny vůbec nepatří. Nevolají ti pacientky v neslušnou hodinu s naprosto imbecilními dotazy,nemusíš v noci do ordinace,když potřebují policajti vyšetření etc....
Vždyť na patole je klííííít,pacienti se ti netlačí v čekárně,jsou zticha ,nevyžadují nesmyslné recepty..........
To já bych tu patolu klidně na chvíli brala,jen by mi nesměl nikdo poroučet,to už bych asi nezvládala

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 14:25
- Nahlásit

Neessi
všem umyla ty usoplené držky
což v jejím případě znamenalo jednou oblíznout ksicht....tak velkej blajzák sem eště nikdy neviděla, dyť to neni možný, aby měl pes tak velkej jazyk! A to sedlo mít mohla, stejnak jí je!

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 14:27
- Nahlásit

davidkova renata

prosim a je to tady!!!!

hnet jsem si na vás,pani,vzpomenula.
Ale jinak teda jsem aspoň prubla,esli jí bude nějakých 20 malých usoplenců vadit.Nevadilo-byla nad věcí a byla nadšená z těch "pidilidí",myslím,že bysme na tu zkoušku klidně jít

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 14:29
- Nahlásit

Gerda
et tu ni filli ( i ty Brute! )

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 14:32
- Nahlásit

Sali
jistě , a pak to celý vyhoď na skládku, trošku zahrň, a zavolej, já si s Bobulí přijedu udělat vyhledání

no vida, jak se takovej karakterný milijounář v dárkovým balení může šiknout

Gerda
Zapomeń! Tohle vyhledávání si udělám sama, vsaď se, že přečucham i Houdini-Bobuli. Tenhle milijounář je můůůůůůj, poršáka ti pak taky jednoho dam.

Hooolky! Nehádejte se mi tady! Co řešíte v dnešní době klonováni? Naklonujem milijounáře i s kobercem, koberec bude jako dárek zdarma.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 14:33
- Nahlásit

Hele, přišla mi pozvánka od Tejce na diskusi s ním a nějakými chovateli do Brna, mám tam jít? Mám potvrdit účast do 20.11.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 14:34
- Nahlásit

Neessi
et tu ni filli

měla byste si nandat žuby (žahnutý klidně i dolu), dyš mluvíte na veřejnosti

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 14:36
- Nahlásit

PetraK
Naklonujem milijounáře i s kobercem, koberec bude jako dárek zdarma.
Chci ten klon s tim vysokym kontem, ne tohho naklonovanýho nuzáka.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 14:37
- Nahlásit

Neessi
Nevolají ti pacientky v neslušnou hodinu s naprosto imbecilními dotazy
jako mohly by pokud sou teda duchové...

Neessi
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 14:38
- Nahlásit

PetraK

si nandat žuby (žahnutý klidně i dolu), dyš mluvíte na veřejnosti

A ploč? Jo,pani,klasika je klasika,já má ještě to vzdělání klasické(latina-řečtina 4 roky na gymnasiu )

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 14:44
- Nahlásit

PetraK
Milijounáře si nech, pošli mi jeho prachy a ten koberec . Rozměry eště nadiktuju až změřím obývák

Sali
kristaboha já bych chtěla bejt praktik!!!!!!
Něco mi říká, že jako praktik- patolog se neuživíš

Ženský, Lilátko má zasejc nějaký opar, nebo co Poďte sem a poraďte mi, páč ani vet neví co si to ta koza zase uhnala Beztak je to nějakého mimozemského původu. Poprvé se jí to vyrazilo před třema týdnama na rtu. Teda tam co normální pes má ret, ona ho tam nemá, má přímo kůži. Prostě to bylo na kraji huby. Vyrostlo to děsně rychle, ráno neměla vůbec nic, v pět odpoledne na ni koukám, že má na hubě nádor. Bylo to velké asi jako malina. Na pohled to vypadalo jako puchýř. Když jsem to zmáčkla tak se v tom udělala dírka a vytekla z toho troška vody. Čiré vody, vyloženě jako z puchýře. Ale hned se to zase zacelilo a nafouklo. Vet z toho bral stěry, zjistil tam velké množství bílých krvinek. Když se v tom šťáral dost hluboko tak z toho tekla i troška krve. Dostala atb a hned se to splasklo. Okamžitě po té první injekci, než jsme dojeli domů tak měla hubu úplně normální. Dobrala atb a teď se jí ten samý puchýř udělal na krku. Ona tam má volnou kůži (mooooc volné kůže, asi tak na jednu čivavu) a na tom laloku se prostě zase udělal puchýř..... Co to je? Nechce se mi zase do ní cpát antibiotika, kor když jí to splaskne dřív než dojedem z veteriny dom

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 14:54
- Nahlásit

Gerda
Chci ten klon s tim vysokym kontem, ne tohho naklonovanýho nuzáka.

tak esli nekecaj, mělo by to bejt totožný, ne? Takže i s tím totožným kontem si myslim jak.

Neessi
Jo,pani,klasika je klasika

šak jo, ale tagle mezi tím textem , jsem nejdříf musela rozvostřit a zavostřit, aby mi to došlo. Původně sem myslela, že ste si při psaní třeba vyrazila žuby vo hrnek s kafem

Biluška
Milijounáře si nech, pošli mi jeho prachy a ten koberec

sem snad padlá na hlavu, abych si domů natáhla chlapa bez peněz a ešče dělala kurýra s prachama a tébichem?

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 14:56
- Nahlásit

Biluška
Ženský, Lilátko má zasejc nějaký opar, nebo co

zas někoho vocicmávala?
V tomhle teda naprosto neporadím, nevím jestli může mít pes opar jako člověk.

arwen
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 14:58
- Nahlásit

Biluška
Arwen měla to samé (dle popisu) a známí NKO taky. Měly to holky i na nohách, vždycky tak jeden až tři, na chvilku to vylezlo a do jednoho dne po antibiotikách zase zmizlo. Dělalo se jim to, když nám proběhli takovou hnus louží a nebo z ní pily. Pak dochtor tomu říká něco jako myší plíseň. Je to nakažlivý ostatním psům, a neměl by být pes ve vlhku. ale to by stěrem poznal...bych řekla.

arwen
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 14:59
- Nahlásit

Mucholabka
tak Tejcovi bych šla tak akorát nakopat zadnici...mluvit s ním bych nechtěla. Ani kolo bych si o něj neopřela, ale zase se ukázat v TV nebo někde, to může být dobrý...tak já nevím. Neporadím, musíš si to sama rozhodnout.

arwen
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 15:04 - Změnil/a: arwen
- Nahlásit

http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5614_949.html

tady o tom taky byla zmíňka, o té myší plísni

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 15:05 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

arwen
Agnesa si dneska hrála s Ferdíkem, on z ní celý hin, ale držela jsem ho na stopce, aby ji moc nepřeválcoval-jen trošku. Stejně jí furt šlohal disk nebo kong, podle toho co zrovna ona šlohla jemu, pomalu začala zjišťovat, že nechat se odhodit na metry daleko černým debilem o deset kilo těžším je super

Jo, a taky už po mně tolik neskáče, páč to nemám moc ráda, zvlášť když mám na sobě jediné čisté hadry, ve kterých chci jít do práce. Ale po zádech mi stejně leze furt stačí se sklonit a je to v dupě

Sali
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 15:11
- Nahlásit

Neessi
a tak všechno má svoje, že.
Ale docela bych to i obíhala, když bych měla na oddělení vstupy vedený jinudy než přes celý firemní kolos. A´t vyděláme co chceme, my to neuvidíme.

Sali
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 15:13
- Nahlásit

PetraK
Gerda
my bychom ho jen našli a vyštěkali si ho, jinak nevím, co dál bych s ním dělala, figurovat jistě neumí.
Prachy si umím vydělat sama, nepotřebuju být někomu zavázaná.

Sali
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 15:15
- Nahlásit

klasika je klasika,já má ještě to vzdělání klasické(latina-řečtina 4 roky na gymnasiu )
Neessi
hele a nemělo tam být et tu mi filii?

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 15:15
- Nahlásit

Sali

tak jo, já Ti ho teda zahrabu, esli Gerda dovolí

Lidi-jdu, nezlobte tu a nevotvírejte cizím lidem. Moch by to bejt Vlk. A nemusel by to bejt ani kardinál
mějte se a užijte si volna.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 15:17
- Nahlásit

PetraK
Moch by to bejt Vlk. A nemusel by to bejt ani kardinál
ale zase dyby byl,moch by nás třá vobrátit na víru...

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 15:17
- Nahlásit

Sali
Prachy si umím vydělat sama, nepotřebuju být někomu zavázaná.
Ale to je samozřejmě jasný, já si taky umim vydělat prachy, ale proč bych to dělala, když ten KARAKTERNÍ milijounář mi je může věnovat? A dyš zvýraznim karakterní, znamená to, že s žádnym závazkem nepočítá, ne? A místo vydělávání prachů by ses mohla doučit latinu a řečtinu a fotit borderky v běhu...

arwen
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 15:18
- Nahlásit

Mucholabka
jak tak čtu, tak si přivezu holčinu na které by málokdo poznal, že není vypiplaná od začátku. Začínám závidět, že ty ji tam máš a já ještě ne :-D

Sali
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 15:18
- Nahlásit

Biluška
Něco mi říká, že jako praktik- patolog se neuživíš
něco říká zas mě, že umíš stejně jako já jen svůj obor,a dál moc nevidíš.
Dovol, bych tě uvedla do obrazu, vhodně situovaná privátní bioptická a cytologická praxe je jedna z nejvýhodnějších laboratorních privátních provozů.
Problém je jen v tom, že jich není třeba tolik, neb jsou instituce II. linie, stahují odběry od kliniků, a v tomto regionu už se další neuživí, neb jsme přesně mezi dvěma molochy, co pokryli téměř vše.

arwen
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 15:19
- Nahlásit

Biluška
ještě se koukni semhlenc...tam píšu vždycky já...
http://www.vetcentrum.cz/stodulky/poradna/699/psi- dermatologie

brezen2008
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 15:21
- Nahlásit

davidkova renata
dík za skvělou vychajdu,Jbat mě opustila na Můstku a já jela dál
psiska se nažrali a zpěj

Sali
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 15:22
- Nahlásit

šmarjá puchýřnatých dermatitid je....infekčních, neinfekčních,...kůži já neumím.
Tohle bude nějaká epidermolysis bullosa či stafylokokový /streptokokový impetigo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 15:22
- Nahlásit

Mucholabka
Hele, přišla mi pozvánka od Tejce na diskusi s ním a nějakými chovateli do Brna, mám tam jít? Mám potvrdit účast do 20.11.
je to todle?
http://www.lovcibestii.cz/forum/viewtopic.php?f=27 &t=729

<< 1 ... 1917 . 1918 . 1919 . 1920 . 1921 . 1922 . 1923 . 1924 . 1925 . 1926 . 1927 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání