Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1926 . 1927 . 1928 . 1929 . 1930 . 1931 . 1932 . 1933 . 1934 . 1935 . 1936 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 22:02
- Nahlásit

Ebony
já nerejpu, prostě musí, aby mohl vykonávat praxi
haloooo,já to nechápu...ona je učitelka ne? Tak praxi vykonává tam, psí zkoušky jsou jen koníček ne? Nebo to máte jinak? Já se v tom fakt neorientuju..

Sali
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 22:10
- Nahlásit

davidkova renata
z pražský brigády, známe jí,
ale víš, Láďa se registroval se stč. brigádě, ale letos tam nebyl ani jednou, a asi se nato vybod úplně, sem tam se zatrénuje s jinejma lidma, ale bez jakýkoli organisovanposti a jakýhokoli výstupu,
a co mě se týče, tak jsem si to zkoušela, nicméně nemáme časově ani na to, být jednou týdně na cvičáku jako většina nedělních výcvikářů, prostě je to v háji,
a dokud budu vydělávat prachy za každou cenu, nebudu cvičit jinak než v pauzách po netu.

Sali
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 22:14
- Nahlásit

davidkova renata
bez atestace pro výkon záchranářské praxe je to pro psa i psovoda jen taková hra s červenou uniformičkou na to, kolik zkoušek nasbíraj, a jak si zahrajou na takypraxi na závodech...
tohle není jako sportovní kynologie, že se ve volném čase se psem bavíš....to s těma zkouškama je totiž, jako by sis ve volným čase hrála s kámošema na záchranku...a figurovali byste si to tak, jak to znáte z televize.

Ebony
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 22:15
- Nahlásit

davidkova renata
neorijentujete, paní, máte pravdu

Ebony
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 22:19
- Nahlásit

Sali
tak...kdyby to ti lidé prezentovali ještě jako, že si "hrají" a zabávají se psem, tak mi to nevadí, ale voni prostě vybalí "mám všechny záchranářský zkoušky a jsem veliký pan záchranář" a už nemají tolik soudnosti dodat, že jen na písečku s lopatičkou...

davidkova renata
a to mi prostě vadí, tož tak, víc se k tomu nebudu vyjadřovat.

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 22:20
- Nahlásit

Ebony

jinak je to jen hraní na doktory...a záchranáře

jo takhle to je,tak to jsem nevěděla,páč jsem se o to vůbec nezajímala .Dík za vysvětlení

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 22:21
- Nahlásit

Ebony
neorijentujete, paní, máte pravdu
tak to ste moc hodná,pani,že ste mi tak fundovaně vodpověděla na normální slušnou otázku.Třá máte hned lepší pocit nějaký nadřazenosti nebo vyjímečnosti.
Sali
dík za normální odpověd,holt nejsem tak dokonalá jako někdo ,abych věděla všecko vo něčem co mě vůbec nebere.

Ebony
Člen
# Zasláno: 15 Lis 2008 22:36
- Nahlásit

davidkova renata
Třá máte hned lepší pocit nějaký nadřazenosti nebo vyjímečnosti.
jasně, ty pocity mívám pořád, jako by jste mě neznala, ani to, že jsem nejdokonalejší na světě
akorát na rozdíl od jiných se tím nepotřebuju prezentovat na internetu

jinak vám taky přeju dobrou noc

Neessi
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2008 07:35
- Nahlásit

Bodré nedělní ráno,už ste měli kafe? ,já teda už jo,ale je mi to nějak prt platný,nejrači bych to znovu zalomila a šla chrnět dál,páč venku je tak chnusně-jako před sněhem,že nemám nejmenší chuť ani jít na cvičák.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2008 07:57
- Nahlásit

dobré ráno všem
Neessi
tady není ani hezky ani hnusně,počkám na letáčky a podle pošasí někam zas vyrazím

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2008 08:08
- Nahlásit

Neessi
Kafe ne, ale koupila jsem si smetanové kapučíno a už makám v práci

Sali
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2008 08:27
- Nahlásit

Neessi
jeď na cvičák, no my snad pojedeme taky...povinnosti hodíme za hlavu, a pojedem se flákat s pesama.

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2008 08:37
- Nahlásit

Dobré ráno a dobrou noc. Vyházela jsem psy na zahradu a jdu zase spát. V tomhle počasí se nic jiného dělat nedá

Sali
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2008 08:57 - Změnil/a: Sali
- Nahlásit

Ebony, ono je to pochopitelný,
to all,
skutečně jen člověk nějakým způsobem dotknutý záchranným systémem pak ví, o čem je řeč.
Já do toho vidím jen z boku, z pozice patologa a toho, kdo občas čistě náhodně cestou do práce asistuje u bouraček, kam najedou kolegové z lítačky a hasiči,
a udělala jsem si pár tréninků s lidma, co jsou u SDH a atesty buď mají nebo jezděj na ty SDH kvalifikace na lokální zásahy,
a dost jasně jsem zjistila to, co mě říkala Ebony hned, že na to si člověk nemůže jen hrát, nebo by se ze sebe poblil,
to má trochu jinou symboliku než ípení.

Lola1
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2008 09:04
- Nahlásit

davidkova renata
Dežo zdraví léčbnou Nyný a blahopřejeme, jestli teda dobře chápeme, jelikož nemáme atest ani na hlavu a po ránu nám to ještě nebere.

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2008 10:17
- Nahlásit

Čus fšem s atestama i těm bez.............
Už nám šlape net,ale vot fčerejška je ze mě vrach myší!!!2O metrůch káblíku k netu a jedna svině myší nám ho f prostřetku rozkousala!Taxem jí tam dala pastičku a dneska uš jí děti usořádali pohřep.
Fčéra u nás byla Kateřincká zábava,taxme vyzábavovaný na další rok a teď deme na zabíjačku,to se zase pro změnu přežerem.

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2008 10:20
- Nahlásit

Sali
Ebony
Já teda do záchranařiny nevidím vůbec. Čili o této problematice nevím víc, než si přečtu ve Psích sportech.
Prosila bych vysvětlení jak je to s tou atestací. Paní xy se psem zet se přihlásí ke zkouškám, zkoušky složí, stane se členem nějaké záchranné brigády a co dál?? Co musí udělat pro to, aby mohla odjet do Turecka a vyhrabávat po zemětřesení zasypané Turky? Čím členem musí být když záchranná brigáda je jenom "hraní si na záchranáře"?

Smečka
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2008 11:06
- Nahlásit

a co mě se týče, tak jsem si to zkoušela, nicméně nemáme časově ani na to, být jednou týdně na cvičáku jako většina nedělních výcvikářů, prostě je to v háji,
a dokud budu vydělávat prachy za každou cenu, nebudu cvičit jinak než v pauzách po netu.

Sali
Naprosto chápu. Než cvičit v trapu raději vůbec. Já už u mladejch dělám jen "povahy" na bonitaci a ani to nestíhám tak, jak bych si představovala. Je to bída. Připadá mi, že mám čím dál míň času na všechno, ani sem už prakticky nechodím.
Když jedu jeden den z víkendu na výstavu, druhý padám na hubu a celý týden se potýkám s resty.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2008 11:33
- Nahlásit

Sali
Ebony
a dost jasně jsem zjistila to, co mě říkala Ebony hned, že na to si člověk nemůže jen hrát, nebo by se ze sebe poblil,
Asi taghle...vůbec mě tyhle aktivity nezajímaj,měla jsem za to,že někdo ty zkoušky pořádá,existuje nějakej zkušebák a ty zkoušky podle něj probíhaj.Na osobě paní Martinů nemám žádnej zájem ani vazbu,viděla jsem jí včera podruhý v životě,poprvý jsme se potkaly na cvičáku,kdy my vcházely a ona byla na odchodu páč dopoledne pískala zkoušky.Navíc ona včera neříkala,že s ním pracuje,jen že ty zkoušky absolvoval.
Pokud má ten čokloid krom záchranářskej ,co vás tak iritujou, splněný i všechny stupně ííípa,nároďáku,SCHháčka,speciálek,Tartu a nevim co eště,tak z mýho pohledu si ten pes zaslouží obdiv.Osobní antipatie či rivalita k osobě ,která jest jeho vlastníkem mě teda nezajímaj..
Pokud mě ebony nemůže prostě normálně vysvětlit vo co go,když se zeptám na něco o čem nevim nic a potřebuje ke spokojenosti situaci,kdy musí s druhejma jednat jako s blbečkama,klidně jí tu službu poskytu a ten trenažér jí udělám když vim,že jí to pomůže,koneckonců musíme si pomáhat,že?

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2008 11:43
- Nahlásit

davidkova renata
Pokud mě ebony nemůže prostě normálně vysvětlit vo co go,když se zeptám na něco o čem nevim nic a potřebuje ke spokojenosti situaci,kdy musí s druhejma jednat jako s blbečkama,klidně jí tu službu poskytu a ten trenažér jí udělám když vim,že jí to pomůže,koneckonců musíme si pomáhat,že?
Paní, vy ste už začala terapeutit? Dyť eště nemáme podepsanou smlouvu . No co se dá dělat, jdu poslat Ebony fakturu, nikdo tady nebude pomáhat zadarmo Rozhodně ne když pracuje pro našeho manažera, měl by bordel v papírech

AlenaD
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2008 13:12
- Nahlásit

Biluška
....nikdo tady nebude pomáhat zadarmo..
Někerý jo, příští týden vozík složím do co nejmenšího rozměru, změřím a stavím se na nádraží esli mi to vezmou tim kurýrem.
Já tomu tedy moc nevěřim přitěch službách co poskytujou, ale kdyby jo, mám to poslat na adresu co máš na webovkách??

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2008 13:42
- Nahlásit

To je v prdeli, to je debil ten Drak. Mamku prý furt napadá a snad ještě víc než dřív. Když ona se ho bojí a tvrdí mi, že nebojí, tam je každé řešení těžké...si ho asi vezmu zase na 14 dní do parády, a za měsíc to začne znova.

Darina1
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2008 13:52
- Nahlásit

davidkova renata
My ze severu se připojujeme k blahopřáni za splněné úspěšné zkoušky.
Jako tým jste nejlepší.
Nyny posíláme pac a pusu od dvou frajeru a to od Biška a Damiška.

mac1
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2008 13:59
- Nahlásit

davidkova renata
blahopřeji , nějak mě bolí záda, potřebuji Nyný , kdy vyrazíte ? Víš, že si jen tak hrát na canisterapeutku je k zblití , tož Vás očekávám .Jo a co se týče záchranařiny , tak dívčina z http://www.shrek.estranky.cz/ , přijede 22. do Prahy na zkoušky , můžeš se jí na cokoli zeptat, vše vysvětlí v klidu a trpělivě a s humorem , chystám se tam jít mrknout .

Darina1
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2008 14:06
- Nahlásit

Biluška
Čekám stále připravená v pozoru, že jako kdy a kam máme při fárat na to krytí?
Já to tady taky čtu, že i vy jezdíte a se bohulibé činnosti věnujete. Vy jste tak čananí. Já chtěla, že pojdu taky na ty zkoušky do Prahy k Waldovy, ale můj mi to nezařídil u nich na LDN. No a pokud nebudu mít kam jezdit tak to nemá ani cenu dělat.
Mucholabka
Mušičko prosím tě ty jsi tady s pominalá toho svého fajn vete a já bych měla na tebe prosbu. Jestli jako bys mi mohla říct k terej pak to je a kde sídli. Ten můj syn chodí k jedné vetce a ta opravdu tahá peníze. Tak jestli by bylo možné mi to napsat.
Předem kují.

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2008 14:48
- Nahlásit

Darina1
Tak můžeš složit zkoušky u nás a náš manager ti najde ústaf na terapeutění . Dokonce za to i dostaneš nějakou malinkou korunku

Krýt se bude hned jak Muchoš vyzvedne tu jorkšírku z útulku. Něgde se to tam seklo

AlenaD
jj, pošli to prosím do Liptaně. Kdyby dělali problémy, že to sem poslat nelze tak ať to pošlou jenom do Třemešné, vyzvednu si to tam. Tady jezdí totiž úzkokolejka a nejsem si jistá jak to mají s přepravou zboží. Nejspíš to musí být jenom úzké zboží . Přepravné samozřejmě zaplatím

mac1
Jestli chceš, aby tě Davídková zkanisterapeutila tak se obrať na našeho manažera Psíčka, objednávky má na starosti on

Darina1
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2008 14:56
- Nahlásit

Biluška
Bilušinko já to chtěla dělat u mojeho v nemocnici, že jako by jsme jely vždy spolu a já mu tam nechala v ordinací Biška a s Damišákem by jsme se šli projít po velkém areálu.
Děkují za nábytku, ale ji muším odmítnout.
Huž chci KRÝT. Tak honem!

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2008 15:33
- Nahlásit

Darina1
Pch, to není problém, náš všeschopný manažer Psíček ti to klidně domluví v nemocnici u tvojeho On je všehoschopný

All
Sme právě byli venku. Potkali jsme nějakou paní co měla cca třicetikilového křížence rotvíka. Nebo něčeho jiného černého, podsaditého, velikého . Ovšem paní byla přesvědčená, že má jorkšírka a že jí ho moje bojové šoltyje určitě zabijou. Na vzdálenost 150 m ho zvedla do náruče a hystericky ječela "chytťe si ty psííííííííííííííí" . Oznámila jsem jí, že ji prdím a ve vzdálenosti 150 m jsme ji míjeli. Psi se tam ani nepodívali, neboť jsem jim řekla, že je to "fujpes" . Baba vytrvale ječela dál a pokoušela se rotvíka zvednout až nad hlavu. Šlo jí to blbě, neboť pes se zmítal a snažil se dostat k mým psům. Jednu chvíli ho dokonce musela postavit na zem, on vrtěl ocasem a tvářil se úplně normálně, dokonce ani nebyl krvelačný . Volala jsem na ni, že moji psi nikoho nežerou, že ho může pustit, ať si pohrajou. Baba ječela to svoje "chyťte si jééééééé" tak děsně, že se v kravíně plašili telata. To už mě teda nakrkla, tak jsem jí poslala pejsky blíž. Musím je pochválit, mají krásné vysílačky Šeltičky to umí z agi a zbytek smečky běhá s nima . Asi desetkrát jsem je nechala doběhnout k babě, udělat "okolo" a běžet zpátky. Celou dobu madam stála se psem v náručí a ječela na mě. Pes vrtěl ocasem a čučel na psy dole. Pak mě to přestalo bavit tak jsme šli do lesa. Babka zase drapla rotvíka do náruče a rozběhla se s ním k vesnici. Musím uznat, že je fakt dobrá, já bych třicet kilo psa ani neunesla, ne tak abych s nima utíkala

Darina1
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2008 15:40
- Nahlásit

Biluška
Vidíš a s takových lidí by mě je*lo. To fakt nesnáším. Moje kulíšky jsem ani jednou nevzala do rukou a jak se mi to vyplatilo. Damišáček má všechno od pídi až po maxy čtyřnohé nejradši a máš vidět jak je ve svém živlu když má pobočku takové nějaké tele. Jen Biško má nějakou aversy na psy co maj kule a to pak u nás lata hůl.

brut
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2008 15:54
- Nahlásit

brezen2008
nějaké hračky z trvdé gumy,mě si snimi nehrajou
jestli chceš?

to víš, že chci....Aluška bude mít radost

Jinak přeji všem krásné odpoledne

<< 1 ... 1926 . 1927 . 1928 . 1929 . 1930 . 1931 . 1932 . 1933 . 1934 . 1935 . 1936 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání