| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 13:34
- Nahlásit
Biluška
Hořovice nemám daleko a nebude problém králíčka vyzvednout .... jen je problém s dopravou.... do Prahy pojedu až v sobotu večír ( 29.11.) holce na ples... do tý doby určitě nikam nepojedu neb musím polehávat.
Ale nesmí mi ho australáci sežrat, ani ožužlat To bude králikoterapeutický králík, to je takový nižší stupeň canisterapeutického králíka a tudíž nesmí mít žádné negativní zkušenosti z dětství
zkusím to svým drajvovým lovcům vysvětlit, ale nevím, nevím, jestli vidina chlupaté večeře nebude silnější
isdpch
díky za vyhlášení hospůdky
Koukejte, co jsem našla:
http://hobby.idnes.cz/gps-navigace-neslouzi-jen-v- aute-najde-i-zatoulaneho-psa-pjw-/hobby-mazlicci.a sp?c=A081117_221357_hobby-mazlicci_bma
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 13:35
- Nahlásit
Biluška
A co s tim králikem jako budu dělat? A kdy si ho mám vyzvednout? A kam ho mám dát? Maryje ho asi nezakousne, když jí řeknu, že je to malej králíček.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 13:36
- Nahlásit
Ještě mě napadlo, že tenhle víkend je v praze veeeelká výstava králíků (pro nás tabu, cir mi sežral všechny výstavní králíčata), takže do prahy pojedou určitě v neděli Komárovští (ti jsou cca 4 km od Hořovic).
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 13:36
- Nahlásit
kachna_
není od čapka? s ušima dolů?
Jistěže s ušima dolů když je to beran . Nevím od koho, už jsem položila telefon, tudíž se mi jméno toho chlápka hned vypařilo z hlavy. Ale takovej mladej kluk to byl po hlase, maximálně do padesátky
Ta velká vlkošedá blbá věc všechno co je venku sežere, co je doma je relativně dost v pohodě.
Naše velká vlkošedá blbá věc je zabije kdekoliv Ale to jí může být jedno, páč tenhle bude doma a Věc je jenom venku, ta domů nesmí . Má smolíka . Ostatní malé blbé rezavé a šedivé věci doma dostanou zákaz králíka lovit, nebo jim dám do dršky traverzou Králík je určený pro terapii do jednoho domova důchodců, akorát se musí napřed vycvičit, aby složit králíkoterapeutické zkoušky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 13:37
- Nahlásit
PetraK
zase bys jí mohla nechat vyučit třebas pokrejvačem, dyš by už lozila po těch střechách a mohla by tak přispívat k naplnění rodinnýho rozpočtu
to stojí za úvahu... jen abych pak neplatila já za zničené střechy, které okouše či pohází
A vzhledem k tomu, že by to byl učební obor, tam by žádná madurýda a madurýdní ples v Lucerně nehrozil
to je pozitivní zpráva... jen abych nemusela třeba na Žofín
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 13:40
- Nahlásit
isdpch
pokud pro něj pojedeme s Čertem jistě nebude mít žádné zážitky z dětství
zase se třá potká s tou veverkou za duhovým mostem
Sali
ale to vůbec blbej nápad nebyl
no jo,jenže my s Jardou spíš po zkušenostech s ní mysleli,že by to mělo všecko probíhat v co možná největším klidu bo dráždit vona potřebuje asi jako mamba černá ,pak možná zas byla víc v nervech při svý vobraně..nicméně to zas ukazuje na to,že to pos*aný vodítko a úvaz vůbec je spíš na škodu.Fakt je to lepčí když je na volno,to prostě aspon reaguje i když ne na první povel a vůbec ne předpisově,ale aspon vůbec nějak
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 13:40
- Nahlásit
Gerda
brut
Tak to teda přeorganizujem, sem zapoměla, že Brut je velkomarod. Kdyby teda paní velkomajitelka velkorealit Gerda byla tak hodná a kdykoliv ode dneška do 28.11 skákla pro malokrálíka k velkochovateli do Hořovic byla bych jí hluboce zašněrována. Králíka jest v Praze zapotřebí umístit do nějaké klecičky - tu by třebas mohla zapůjčit slečna Březen, nebo slečna Kachna a uchovati než přijedu. Pak si králíka vezmu a odvezu k nám do hor . Gdo z Pražáků mi půjčí nějakou přenosku? Nejlépe plastovou, tu těžkou dřevěnou krávu nechci, tu skoro neunesu ani samotnou, se s ní nepotáhnu přes celou republiku.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 13:41
- Nahlásit
davidkova renata
zase se třá potká s tou veverkou za duhovým mostem
s tím se asi potká dřív neb Brut bude rychlejší než vítr a než Čert
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 13:42
- Nahlásit
Biluška
akorát se musí napřed vycvičit, aby složit králíkoterapeutické zkoušky
co mám dělat já,králíka nemaje a ani nechtěje??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 13:43
- Nahlásit
brut
jen abych pak neplatila já za zničené střechy,
a tak střecha se dycky musí napřed sundat, než se pokrejvá, ne?
jen abych nemusela třeba na Žofín
možný by to i bylo, páč by Alu byla první psí pokrejvačka na světě
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 13:43
- Nahlásit
brut
tím se asi potká dřív neb Brut bude rychlejší než vítr a než Čert
tak já nevim esi to má vůbec cenu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 13:44
- Nahlásit
Biluška
Jistěže s ušima dolů když je to beran
no bóže, tak jsem trošku přeskočila, no...
Já mám drobný technický problém - teritorium králíků a velké blbé vlkošedé věci se za určitých podmínek překrývá (když cir otevře dveře, rozbije dvířka králíkárny, probourá se do výběhu...).
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 13:47
- Nahlásit
Biluška
Kachna by králíka pravděpodobně byla schopná vyzvednout v sobotu 22.11. na výstavě nebo dle dohody. Klec má a vysoké skříně, kde je možno očekávat, že se malý bílý králíček dožije 28.11. také .
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 13:50
- Nahlásit
davidkova renata
No ty budeš terapeutit s Nýnou . Důchodce co se budou Nýny bát pošleš do pr...do pryč . Nebo můžeš být blbá jako já a kvůli důchodcům co se bojí MOJÍ NÝNÝ (kterážto je podstatně hezčí, menší a chlupatější než tvoje Nýna ) si pořídit králíka, zterapeutit ho a přivézt jim králíka. Jestli se ta bába bude bát i bílýho králíka tak ji kousnu osobně
Taky jsou na terapii fajn morčata, ale králík mi přišel efektnější
Krom toho ho využijem, páč na něm budem zkoušet odvolání od zvěře (které stejně nemáme. Včera v noci sme potkali divočáka Sem zahájila zrychlený ústup do předem připravených pozic - domů, páč sme naštěstí byli kousek. Všichni psi poctivě ustupovali se mnou. Gozéra šla nedobrovolně, ta chtěla za divočákem, ale byla uvázaná, tak šla. Arman nešel, zmetek si to šel vyřizovat s divočákem. Lilátko taky nešlo, to šlo pomoc Armanovi, ale to sem zařvala tak strašlivě, že se zase vrátilo, akorát bylo nakrkané, že se mu nedopřeje žádná zábava. Arman celou dobu držel divočáka někde u potoka a navzájem na sebe ječeli. Mášenek letěl pro souseda-myslifce, ten v podvlíkačkách letěl s náma k potoku, já v hrůze, že Arman bude mít někde vytrhané střeva a bude se válet v krvi a bahně.... houby houby zlatá rybko. Střevo nám běželo naproti přes pole a bylo vysmáté jak lečo Nutně potřebuju divočáka. Z výcvikových důvodů )
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 13:50
- Nahlásit
davidkova renata
že by to mělo všecko probíhat v co možná největším klidu bo dráždit vona potřebuje asi jako mamba černá
ale to je samozřejmý, a vůbec se to nevylučuje,
jenže ona si pro to kousnutí musí dojít přes ovladatelnost, v tom je celej ten klíč, co furt Biluše nechňápe, nemůže to bejt neřízená střela, pak jí nikam neposuneš, a celý to musí mít logickej řád.
Musíš prostě odměnit kázeň a neodměnit nekázeň, kousat z klidu, sama bejt klidná, vědět co chceš, dělat cviky na klidovou výdrž, s kořistí i bez, dostat tu čubici do ruky, sportovní obrana u takovýhohle psího daru z nebes je poslušnost odměněná kousnutím, a když tam dáš práci v terénu, aby se zvíře trošku unavilo a nasytilo tou aktivitou, tak to taky bude vypadat jinak...a unavený vysycený zvíře líp zovladatelníš, ono je to provázaný jedno s druhým.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 13:51
- Nahlásit
Biluška
kdykoliv ode dneška do 28.11 skákla pro malokrálíka k velkochovateli do Hořovic
No tak jako jedině o víkendu, jinak sem do dlouho v práci a kvůli králíkovi si dofču plejtvat nebudu. Co kdybych si vzala králika, až pojedem k Brutům do hospody? Žádnou klec nemám, nemám ho v čem doma mít a upřímně ho doma mít ani nechci. Eště nebydlim ve svym bytě, ale u mámy. Domluvim se s březnem, jeslti by tu havěť nemohla mít u sebe, když pro to dojedu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 13:52
- Nahlásit
kachna_
Klec má a vysoké skříně, kde je možno očekávat, že se malý bílý králíček dožije 28.11. také .
Super super. A můžeš mi ho pak, plís, hodit v pátek do té hospody? Zkoušku dělám tuším o půl druhé odpoledne, asi tak na dvě-tři hoďky. Pak už si ho můžu vzít. Dřív ne, to by kravaťáci nerozdýchali kdybych si tam vzala králíka
brut
jen abych pak neplatila já za zničené střechy, které okouše či pohází
F klidu, na to už jsou dneska pojistky
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 13:53
- Nahlásit
Biluška
poslední reakce na Tebe: čím víc tady píšeš svý zážitky, a k tomu vysíráš do mě a mýho dialogu s Davídkoj,
tím víc mě přesvědčuješ o tom, že TOBĚ je každá pomoc i rada marná, neb Ti chybí ten naprostý základ, a to NÁHLED.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 13:54
- Nahlásit
Gerda
Dobrý, už je to pořešený, vezme ho k sobě Kachna
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 13:54
- Nahlásit
kachna_
sobotu 22.11. na výstavě nebo dle dohody. Klec má a vysoké skříně, kde je možno očekávat, že se malý bílý králíček dožije 28.11. také .
hezký ... si na tom o hodně líp než já ... vše nízké... jedna blbá kočka, která by na králíka dorážela a za ní by se přihnali oba psi.... vůbec netuším, jestli by to králík vydejchal
davidkova renata
tak já nevim esi to má vůbec cenu
mno, osmák u nás přežil čtyři roky... kočka přežívá už tři, ale kdyby nebylo neustálého okřikování a hlídání, tak by tu nebyl ani jeden.
Nevím, kdo je horší jestli Brut, který jde přímo nebo Alu, která se dlouho tváří jako že nic a pak najednou udělá výpad a je hotovo
PetraK
páč by Alu byla první psí pokrejvačka na světě
bych jí dala na záda cedulku, že je to tvůj nápad
střecha se dycky musí napřed sundat, než se pokrejvá, ne?
aháááá, ona by dělala jen ty destruktivní práce... tak to jóóó, to beru
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 13:57
- Nahlásit
Sali
Aha, tak promiň, už se ti do tvých světoborných rad montovat nebudu. Dosud jsem žila v představě, že forum je veřejné, pokud se jedná pouze o dialog mezi tebou a DAvídkovou tak se velmi omlouvám.
O můj základ a náhled se opravdu strachovat nemusíš, moje výsledky mluví za mně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 13:58
- Nahlásit
Biluška
sme potkali divočáka Sem zahájila zrychlený ústup do předem připravených pozic
a gde přesně je máte?
Nutně potřebuju divočáka. Z výcvikových důvodů )
tak ofšem do toho já nejdu!!! smrděj,dělaj bordel a ryl by mi f obýváčku NA KOBERCI !!! at si důchotkyně vyberou jiný zviřátko na mazlení...třá zrovna tu mambu mohla by je přátelsky obtáčet...to by mohlo bejt fajn,ne? Měli by pocit splynutí s přírodou jako
Sali
a když tam dáš práci v terénu, aby se zvíře trošku unavilo a nasytilo tou aktivitou, tak to taky bude vypadat jinak...a unavený vysycený zvíře líp zovladatelníš, ono je to provázaný jedno s druhým.
jako myslíš obecně nebo před tou obranou bezprostředně?Páč ucabrtaná vona je slušně furt v tom problém nebude..
Oki,tak já jí prostě příště šíleně zmlátim což sem měla udělat hned a mohla sem umejt vokno místo rozborů jak na kreténa
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 14:00
- Nahlásit
davidkova renata
což ty to taky nechápeš??????????????
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 14:01
- Nahlásit
Biluška
neměl by to být problém. Jen se nedostanu do Hořovic. V sobotu jsem na velkovýstavě králíků a v neděli v práci na
Barrandově. Esli vystavuje na velkovýstavě, má mě po cestě.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 14:02
- Nahlásit
Sali
jen částečně ,se rači voptám dyš mám pocit že tápu a navíc mě sere to vokno páč dyš chci vidět jak je venku,musim ho vodevřít
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 14:14
- Nahlásit
Právě nám kolega přinesl ukázat 3týdenní Prdinošky, aby si další kolega mohl vybrat. SOu strašně rostomilýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 14:16
- Nahlásit
davidkova renata
prosímtě, tak to už je fakt na osobní sešn, abys viděla co mám na mysli, a pak ber nebo nechej ležet,
ale takovýhle zvíře rozhodně nedráždíš tím, že si ho zovladatelníš, spíš naopak,
bez kontroly a kázně to opravdu nejde, a dělá se to spíš mozkem a nastavením mantinelů, bez kterých není odměna, než zde tak oblíbeným žvaněním o strašným zmlácení a traverse, to je totiž tak neskutečně trapnej žvást, že už nevydržím ho nadále ignorovat coby místní koloritový specifikum..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 14:25
- Nahlásit
Gerda
3týdenní Prdinošky
dyk sou malý ne???
Sali
než zde tak oblíbeným žvaněním o strašným zmlácení a traverse, to je totiž tak neskutečně trapnej žvást, že už nevydržím ho nadále ignorovat coby místní koloritový specifikum..
klííít todle k tomu prostě patří s tim nic nenaděláš ,na blůfoře maj tachyjóny ,my máme traverzy
pokud se sejšn zadaří někdy po tomdle víkendu,bude to fajn,třá mi to k nečemu bude ,třá ne.Mě je jasný,že někdo by to s ní dokázal možná rychle,ale zas u toho někoho by nebyla taková jaká je ted bo by žila jinej život ííípovýho psa a ten je rozhodně vo hodně chudší než je ten její ted.Je prostě tam kde má bejt ,což bylo jasný už vod jejích 3 neděl .Zkusim to teda postupně přes povely,ale domluvim se s Pétoj,že jí nechám na volno,maximálně jí můžu dát koš aby Péťa nedošel úhony,ale můj vodhad je,že ho nerafne!!stejně jako Jardu.Poletí k němu ,ale neskočí po něma nechá se uřvat,to vim.
Tak dík za pokec du ven a traverzu beru s sebou ...kdo je připraven,není ohrožen
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 14:28
- Nahlásit
Sali
davidkova renata
Tak se domluvte na někdy, já tam davítkovou odvezu, ať se tu nemasakrujete virtuálně.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2008 14:30
- Nahlásit
Gerda
ať se tu nemasakrujete virtuálně.
sou i horší vjeci
http://www.novinky.cz/clanek/154570-pravnicka-poko usala-policistu-a-pak-behala-naha-po-cele.html
|