| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 19:57
- Nahlásit
Sali
tím blueforem, když na Vás působí emeticky, jako na mě, tak tam prostě nelezte...
Máš recht,ale jsem baba zvědavá a zajímalo mne,jak na tu Renatinu info o zkoušce zareagují.Opravdu nezklamali ,teda až na světlé vyjímky.
devíti do třech jsme mořili psy obranama na cvičáku i na tý haldě, cestou dom jsme zapadli do Lídla, kde mají pozdní sběr Ruladskýho šedýho v super chuti za stovku flašku, doplnili sklepní vinotéku, a te´d indukujeme mikrosomální enzymy a uvolňujeme svaly zrasený těma krpálama, a je nám blaze.
Tak to mohu jen tiše závidět,leč moje střevní dysmikrobie po Biseptolu a včerejší nucené akci v Práglu mi brání opustit zázemí Teda s tím Rulandským mi děláš sakra chutě,ale teď by jakékoli "požití"mělo asi katastrofický scénář
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 19:59
- Nahlásit
Neessi
tak počekej, až se ti usadí mikroflora, a vem čubu a přije´d na Rulandské modré a revíry v terénu, přespíš tady v pohodě.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 20:02
- Nahlásit
Neessi
moje střevní dysmikrobie po Biseptolu a včerejší nucené akci v Práglu mi brání opustit zázemí
ses posrala?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 20:03
- Nahlásit
Sali
vem čubu a přije´d na Rulandské modré a revíry v terénu, přespíš tady v pohodě.
to zní moooooooc lákavě
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 20:04
- Nahlásit
davidkova renata
ses posrala?
ikskrát
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 20:07
- Nahlásit
Neessi
ikskrát
njn aspon tě to protáhlo,Regino
brou všicíí du čučet na telku a spát
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 20:08
- Nahlásit
Neessi
paní jak já bych ráda dělal obrany s dastíkem,ale nejde to bo je nervák a já ho neumím zvládnout
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 20:08
- Nahlásit
davidkova renata
Ahoj pani! Posíláme mooc velkou gratulaci ke zkoušce!!!
Mě ani nedrtí ta zima, jako sníh. Jakmile bude sníh, nemám přivolání.
Jinak jsem včera v Letňanech koupila to prase. Je to fakt bomba, psa to zabavilo na celý odpoledne.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 20:10
- Nahlásit
davidkova renata
Hele,je už dneska "příští týden" nebo ne? Psali na počasí ,že sněžit a mrznout má příští týden,kurňa! Tady funí a lítaj sněhový vločky a venku zima jak v Rusku!
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 20:12
- Nahlásit
co bylo na blue ? Vycuc diky
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 20:15
- Nahlásit
Benda
co bylo na blue ? Vycuc diky
bighowning.Prosím .
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 20:17
- Nahlásit
Ebony
koukám, že ve vztahovačnosti jste už expert, nenapsala jsem nic tak hroznějšího, než se tady píše každý den, nebylo to myšleno dělat z vás blbečka ani jinak, bylo to jen reakce na vaši nějak divně podrážděnou náladu a ani by mě nenapadlo to brát vážně. Ale evidentně si někdo potřeboval večer něco vylít a holt to padlo na mě. Tak jo, klidně, já to vydržím, mně to žíly naprosto netrhá
hm...hezkej pokus,ale já sem přesvědčená,že si to akorát žehlíte,páč ste se pěkně lekla,dyš ste se dočetla,že vám biluše už posílá tu fakturu Nechci teda předcházet událostem,ale jak znám biluši,máte to marný bo faktůůrku již určitě máte ve schránce
Baico
Mě ani nedrtí ta zima, jako sníh. Jakmile bude sníh, nemám přivolání.
jednak děkujem a dvanak mě drtí voboje,na přivolání ani nic jinýho to sice nemá u psa vlif,ale nevim esi je v řádech,že může zkoušky skládat psovot co je uš po smrti...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 20:21
- Nahlásit
davidkova renata
jasně, že si to žehlím, vždyť by vás jinak trefil šlak, když teda neznáte ty souvislosti
a vo co se vsadíte, že žádnou fakturu ve schránce mít nikdy nebudu
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 20:26
- Nahlásit
Ebony
že žádnou fakturu ve schránce mít nikdy nebudu
já bysem se nevsázela,bo si myslím,že ani žádnou schránku nemáte,pani ,bo určitě máte i poštovního psa
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 20:27
- Nahlásit
Neessi anglicky moc neumim ale jestli to znamena velky Jak Ning tj. Filozof o trousku tak to chapu a hlavne se nedivim a navic je mi moc dobre na to abych napsal ze .......
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 20:27
- Nahlásit
Ebony
vo co se vsadíte, že žádnou fakturu ve schránce mít nikdy nebudu
to leda f případě,že byste vůbec neměla schránku ,no vona si to biluše pořeší i dyby měla poslat poštovního holupa ,případně poštovního psa holupa momentálně nemaje
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 20:28
- Nahlásit
Neessi
nemáme, protože prý bydlíme na samotě a pošta se k nám bojí chodit
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 20:30
- Nahlásit
davidkova renata
tak to už možná poslala, minule jsem tady nějakýho poštovního holuba zachraňovala, bo nám vrazil do baráku a jak spadl na zem, tak ho ulovil náš jezevec a trochu mu pocuchal účes. Tak jsem jak blpka léčila přes noc holuba a naštěstí ráno odletěl po svých, ale fakturu neměl, tak nevím.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 20:34
- Nahlásit
Darina1
Je v Hlučíně a jmenuje se Dolanský. Nevím jak dělá ceny ostatním, já tam mám zapsáno už aspoň patnáct zvířat od morčete přes kočky po hafo psů a když tam je člověk každý týden, tak už se mu i bojí cokoli účtovat
Biluška
Na vzdálenost 150 m ho zvedla do náruče a hystericky ječela "chytťe si ty psííííííííííííííí" .
No, být tebou byla bych opatrnější. Nedávno si takhle počínal majitel německé ovčandy. Nemá plot a fena byla puštěná z kotce-šli jsme kolem, ona byla "na svém" a měla jsem o ni opravdu obavy, šla jsem s Bucou a Ferdíkem. Nezbývalo mi než zastavit a dát si čokly hlavama mezi nohy. Ferdík feny celkem akceptuje, Buca by mohla nadělat paseku a kdyby se něco semlelo, tak by jí Ferdík hned pomáhal-i když si je udržím a dořvu, ale náhoda je blbec, naštěstí se nechtěla prvoplánově rvát, jen se ježila a imponovala, a studovala jejich prdele, majitele jsem mezitím dořvala a fenu si teda odvolal, ale tyhle situace mi zvedají hladinu adrenalinu, protože stačí aby cizí pes nebyl sociálně úplně OK a když ho některý můj pes skalpuje, jsem za špatnou jenom já.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 20:35
- Nahlásit
Ebony
pošta se k nám bojí chodit
a divíte se,pani? My nejsme na samotě,vrata máme na zámek a přesto když je Bordžínka na volno,tak nám pošťačka odmítá doručovat,páč jí Bordžínka kouká přes vrata z očí do očí(a schránka je na sloupku vedle vrat,takže je pošťačka mimo akční rádius).Což kdyby viděla Mumínka!To by ani nešla kolem po silnici,ale vzala to kajakem po řece
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 21:55
- Nahlásit
Mucholabka
Kdyby ten vořech vypadal, že si to hodlá s našima rozdat tak to vezmu hodně velkým obloukem, nejsu sebevrah. Ale tenhle vrtěl celým psem a závistivě koukal, že ti ostatní běhají
Neessi
Mě už pro jistotu nechávají poštu u sousedů, nebo to vozí Mášenkovi do práce . A to ještě nemáme levíčata
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 22:16
- Nahlásit
Biluška
A to ještě nemáme levíčata
Cožeto nemáte?
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 22:38
- Nahlásit
Dines
v plánu jsou lfi
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 22:47
- Nahlásit
Dines
Cožeto nemáte?
Levíčata přece . Našla je Muchoš něgde na Slovensku. Jsou asi tak o čtyři-pět stránek zpátky
Lola1
plánu jsou lfi
Žádní lfi, ale levíčata Maximálně přistoupím na lefi
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2008 08:07
- Nahlásit
dobré ráno všem
dnes je tu krásně,ale já se rozhodla že půjdu nějakým způsobem vydělat na granulky pro můj utulek
jenda je doma,tak at se taky chvíli stará on
tož si užívejte krásného dne přátelé a večer ahooooooooj
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2008 08:25
- Nahlásit
Biluška
Maximálně přistoupím na lefi
a co lefátka?
Zapomměla jsem se optat a kdy že budou?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2008 08:37 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
brezen2008
dnes je tu krásně,ale já se rozhodla že půjdu nějakým způsobem vydělat na granulky pro můj utulek
Tady je chnusně,fouká,poprchává,všude bahno
Hele,já bych nepsala "nějakým způsobem vydělávat",aby to nevrhlo na tebe divný světlo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2008 08:42
- Nahlásit
Neessi
",aby to nevrhlo na tebe divný světlo
Co by to na ni vrhalo špatné světlo? Dyť je jmenovaná vrchní socijální pracovnicí, všichni to tady víme
Zapomměla jsem se optat a kdy že budou?
To eště nevím. Zatím řešíme jestli levíčata dokáže udržet el. plot. Páč jinak bysme museli stavět klec a to už by nebylo tak efektní jako volný pohyb levíčat po zahradě . Myslím z hlediska sousedů . Ovšem potom, co jsem dnes ráno vylezla na zahradu a zjistila, že mé pečlivě pověšené prádlo je z části na zemi, zčásti po okolních stromech a zbytek smutně pleská vždy na jednom kolíčku tak jsem pevně rozhodnutá levíčata koupit i kdybych měla prodat své poslední zlaté naušnice Tu mrchu co mi chodí krást kolíčky to prostě odnaučím
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2008 09:00
- Nahlásit
Biluška
Kurňa ale 2500 €, a krát dva za dvě levíčata
Ale kdybych se zbavila pitů, tak je beru, nechcete někdo Ferdíka? Upečte ho. Už bych nemusela mít furt nějaké pity, páč levíčata jsou dost bojové.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2008 09:05
- Nahlásit
Biluška
Dyť je jmenovaná vrchní socijální pracovnicí
Fakt,jo? Si musím zopakovat hierarchii týhle Davídkojc smečky
|