| Autor |
Zpráva |
Sali
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 15:57
- Nahlásit
davidkova renata
to celý je o něčem jiným, a neřeš to.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 15:59
- Nahlásit
brut
ok,tak se tam k tobě pojede,pošlu po někom
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 16:00
- Nahlásit
brezen2008
děkuji
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 16:05
- Nahlásit
brut
není zač,jako hračky slovy 2 jo,tak ne abys čekala tašku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 16:41
- Nahlásit
Biluška
Paní, vy ste už začala terapeutit
si blpka ,ale dost bystrá
Babka zase drapla rotvíka do náruče a rozběhla se s ním k vesnici.
ty vogo co to je za olympioničku????? Něměly bysme jí nějak podchytit????Jako esi nejni škoda takovej talent nechat ladem..
mac1
tak dívčina z http://www.shrek.estranky.cz/ , přijede 22. do Prahy na zkoušky , můžeš se jí na cokoli zeptat, vše vysvětlí v klidu a trpělivě a s humorem , chystám se tam jít mrknout .
jako na ten Helppes jak dem my?? Esi jo,se voptám ,třá se dovim něco víc než že sem debil,což vim i sama Tak příííd esi je to vono
Darina1
jednak děkujem a dvanak
Huž chci KRÝT
pošleme vám kryče,máme s biluší na to agentůůůru,poslaly sme jednoho StaHi a už se tu aspon měsíc nevobjevila ,asi je dost dobrej
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 17:09
- Nahlásit
davidkova renata
Muším konstatovat,že tady jsou fakt asi normální a slušný lidi. Tady ti každý pogratuluje k úspěšné zkoušce,i když v duchu závidí,že třá nemá tak vyrovnanýho čokla s takovou poslušností,jako máš ty,ale přesto ti to přeje. Kdežto na bluefoře se dočtu,že ti teda není k čemu gratulovat,páč je to nejlehčí zkouška. Zato se tam gratuluje ke kdejaký pí*ovině,jako že deprivantní čokl už nezalejzá pod postel,ale jen pod stůl a konečně přestal žrát ponožky. Fakt se tam chovají,jak stádo nevychovaných morálně poddimenzovaných tupoňů,kteří jen stojí před úspěchem někoho jiného a nevědí,co mají dělat ,páč jim nikdo nedal povel :"Gratulujte a nečumte s votevřenou hubou!"Nebo že by jim dal někdo zákaz: "Tak týhle negratulujte"?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 17:24
- Nahlásit
Neessi
f klidu,pani ,dyk proto sem to dělala ne? a mám dobrej vodhad
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 17:27
- Nahlásit
davidkova renata
a mám dobrej vodhad
jako že lapaj po dechu? Tak to jo,jen aby se neudusili závistěj To by se mohlo kvalifikovat jako hromadný neštěstí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 17:29
- Nahlásit
Neessi
jako že lapaj po dechu
že je naseru .Se zamyslim a uvidim do čeho se vrhnu po vánocích,možná zkusim záchranařinu to vypadá jako dobrej typ
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 17:34
- Nahlásit
davidkova renata
heled vod kolika máte toho 22 zkoušky?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 17:38
- Nahlásit
brezen2008
asi vod 9 myslim teda..
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 17:39 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
Neessi
v klidu,já se už jenom směju
davídková -
ok díkys
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 17:42
- Nahlásit
brezen2008
v klidu,já se už jenom směju
jenže tohle je fakt spíš k pláči,když tolik lidí neví ani co je základní slušnost,že jo!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 17:46
- Nahlásit
Neessi
heled prostě závidí že je možný mít tak skvělého psa a až jim časem napíšu že elis,ta co lítala v utulku a nechtěla nikoho vidět,chodí bez vodítka,tak nikdo na to nebude reagovat
někteří tam nemaj ani snad mozky .......
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 17:58 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
brezen2008
až jim časem napíšu že elis,ta co lítala v utulku a nechtěla nikoho vidět,chodí bez vodítka,tak nikdo na to nebude reagovat
No jistě že ne,protože tam si každý hřeje jen svoji polívčičku,že jo!Tam totiž pes ,který patří někomu jinému,nikoho nezajímá.Tam si jen na to hrajou-takže když někdo napíše:"Moje Fifinka přestala čůrat v obýváku,teď už jen v kuchyni",tak se zvedne spousta blbečků a posílají vítězné smajlíky a píší "Hurá".Chce se mi blejt,velebnosti....
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 18:00
- Nahlásit
Neessi
heled co holky psí?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 18:05
- Nahlásit
brezen2008
heled co holky psí?
Holky psí právě spí
Ale jinak se nuděj,páč ještě z tý chřipky se nemůžu nějak vyhrabat,včera jsem musela být povinně v Praze na tchánových narozeninách a dneska to musím zase odležet a nešla jsem ani na cvičák.Tak mají rozběh jen na zahradě a nůďo.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 18:20
- Nahlásit
Neessi
no já je včera vytáhla do chuchle,už jsem to tu psala a dneska tady bylo dost pod mrakem,tak jsem to vzala k nám na kopec a šli jsme ještě na jeden a tam j¨sme potkali paní co má NO 4 letého,ale nohy táhne za sebou,tak se mě ptala co a jak s nohama a já jí pár věcí poradila,spíš jsem jí dávala svoje poznatky + co psala Wami a paní byla moc ráda a potkali jsme Martinu co má Jima od nás z flyballu a dastík se choval naprosto v pohodě
ted už tu leje,tak asi vyjdem zítra,to nevím na nějakou vychajdu
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 18:22
- Nahlásit
brezen2008
ted už tu leje,tak asi vyjdem zítra,to nevím na nějakou vychajdu
Tady poletuje snížek
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 18:36
- Nahlásit
cus lidi chtel bych pogratulovat pred nastoupenym cz-psem pani RD a nuny za dokonale zvladnutou zkousku jsem rad ze nuny nenastydne kdyz ma ted decku
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 18:53
- Nahlásit
davidkova renata
tak taky pro mě, co taky nemám atest na hlavu, napiš, na jaký zkoušce jsi byla,
a jestli chceš potrénovat přírodní revíry v terénu s dost vysokou obtížností, doporučuju přijet za náma a jít na stařičkou zalesněnou haldu u ČLUZ.
Problém je sice eskorta, jsou místa, odkud se sjíždí dolů jen po prdeli, poté, co se tam vylezlo po čtyřech, ale tam se dá psovi rukáv hned po vyštěkání, nebo se jede na pešíky.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 19:02
- Nahlásit
Neessi
já Vás paní kolegyně nechápu, s tím blueforem, když na Vás působí emeticky, jako na mě, tak tam prostě nelezte...
Vemte na vědomí, že intelekt lidí je rozprášen v Gaussově křivce, že hundesport je jen pidiodvětví toho byznysu s držením psa,
že prostě někde se slejzaj lidi, který u psa řešej abecedu, či úplně bazální etologii a psychologii,
zatímco Vám patří stránky, kde se řeší, jak na plný zákus a plnou razanci i po 300m dlouhým hladkým...a jak na pěkný sledovačky i pěknou ovladatelnost v obraně, i na spolehlivý docházení stop s minimem ověřování...
Nemá cenu se rozčilovat z faktu, že většina lidí je buď bradypsychická, či naladěná na kudrlinkatou komunikaci amerických sitcomů,
podívejte se na mě, od devíti do třech jsme mořili psy obranama na cvičáku i na tý haldě, cestou dom jsme zapadli do Lídla, kde mají pozdní sběr Ruladskýho šedýho v super chuti za stovku flašku, doplnili sklepní vinotéku, a te´d indukujeme mikrosomální enzymy a uvolňujeme svaly zrasený těma krpálama, a je nám blaze.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 19:05
- Nahlásit
Sali
na jaký zkoušce jsi byla,
na canisce,ale jen tak pro srandu zatim ,sem poťouchle usoudila,že by to mohlo leckoho nas*at a to je pro mne dostatečná motivace
Benda
čus draku
Neessi
Tady poletuje snížek
tady leje a je kosa
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 19:09
- Nahlásit
davidkova renata
ty máš hlavně zvíře, co jsem si všimla, naprosto vyrovnaný a pohodový, to má v chovu cenu obří.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 19:13
- Nahlásit
Sali
naprosto vyrovnaný a pohodový
no to má přesně v závěrečným hodnocení a hele!!! prej sme dohromady veeelmi sympatický tým ,takže co je psáno,to je dáno,žádnej škodič! Nejspíš to mám ale za to,že sem dlouze a velmi příjemně kecala dlouho venku s Daušovou bo taky hulí jak tovární komín
Chovat ale nebudu nikdy.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 19:17
- Nahlásit
davidkova renata cus pani SNYNYVSECHNOZVLADNEM Co ta 300 libilo ?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 19:19 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Benda
Co ta 300 libilo ?
k tomu sem se eště vůbec nedostala ,včera sem dorazila večer mrtvá asi kolem 7 a dneska sem taky courala,ale nebůůůj,číhnu dyš je to lepčí jak gladyjátor
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 19:34
- Nahlásit
davidkova renata
Pokud mě ebony nemůže prostě normálně vysvětlit vo co go,když se zeptám na něco o čem nevim nic a potřebuje ke spokojenosti situaci,kdy musí s druhejma jednat jako s blbečkama,klidně jí tu službu poskytu a ten trenažér jí udělám
a koukám, že ve vztahovačnosti jste už expert, nenapsala jsem nic tak hroznějšího, než se tady píše každý den, nebylo to myšleno dělat z vás blbečka ani jinak, bylo to jen reakce na vaši nějak divně podrážděnou náladu a ani by mě nenapadlo to brát vážně. Ale evidentně si někdo potřeboval večer něco vylít a holt to padlo na mě. Tak jo, klidně, já to vydržím, mně to žíly naprosto netrhá
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 19:38
- Nahlásit
davidkova renata
Vy jdete 22.11. na Helppes ? na jaké zkoušky ? Zjevně jsem nějak mimo , Pavla bude v Kunraticích na ZZP2, tak to se asi nezeptáš a zase nic nebudeš vědět .
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Lis 2008 19:46
- Nahlásit
mac1
Vy jdete 22.11. na Helppes ? na jaké zkoušky
no já a baico dem na ZPU1 a zbytek na ZOP,ale sem na nervy bo má bejt kosa a sních ,to tam umrznu
Zjevně jsem nějak mimo
tak to sme dvě páč do Kunratic nejedu
|