Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1935 . 1936 . 1937 . 1938 . 1939 . 1940 . 1941 . 1942 . 1943 . 1944 . 1945 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 18:07
- Nahlásit

Gerda
Gdo se pije? Džek Rasl? Jak ho narveš do té skleničky?
Lipo je pořád lipo a je jedno kolik má p. Klidně může mít i tři p, alespoń toho bude víc

Mucholabka
Jdu ti poslat sovu, když tak ti to přivezu v sobotu na coursing

All
Ten šílenej buldok si schválně pořád lehá ke kamnům do horka. Pak tam děsně funí, vypadá, že co chvíli dostane infark, přehřívá se, ale pořád tam leze Dělá takové šílené zvuky, napůl chrápe a napůl funí vedrem..no prostě šílené. Včil udělala takový šílený zvuk, znělo to jak poslední zachroptění. Mášenek se válí vedle ní v křesle a s takovou nadějí v hlase povídá "už jsi zdechla?" . Pak mu došlo, že když tak bude muset kopat hrop tak jí nařídil, že může zdechnout až příští týden až tu bude bagr

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 18:11
- Nahlásit

Biluška
Jakej buldok?

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 18:20
- Nahlásit

Gerda
No můj přece. Ty nevíš, že máme buldočku Porsche podomácku zvanou Orinka? Popř. Olinka když na ni volá menší dítě co neumí r

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 18:23
- Nahlásit

Biluška
ne, to nevim....už nevim, kolik máte psůch ))) Doteď nevim, kdo je gozéra a kdo šagyna, vim jen že máš lilátko, texíka, pumu a dvě šeltky. Zbytek nevim.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 18:36
- Nahlásit

co furt píšete???????????
Biluška
s tim škrtičem to bé asi pravda,vemem anakondu někerý sou i hesky barevný
Mucholabka
za trest ji zavřu s Ferdíkem a on ji bude celý den nakrývat a ona bude mít kruhy pod očima, tak!
ty vogo ty seš drsná!
Neessi
poctatnýho nic,proč je rejmén tak nasranej?????
Sali
hele eště krátce..tak za prvý já bych třá napřed řešila vůbec vlez na plac aniž by mě pouštěla jak drakato bysem právě bez toho vodítka.Fungovalo to tak,že sme s Jardou vyšli z místa společně nebo on o pár metrů vpředu,bud k němu radostně dolítla nebo tancovala jako debil vokolo,nebyl v rukávu,ten nes v ruce,dala se přivolat,ale řvala cestou a předbíhala se.Pak sem jí dala vodíko a Jarda si vzal rukáv.Fakt to šlo...na tu bídu samosebou.K revírům bych přešla pak,ale něco ti povim...sem přemejšlela a zjistila,že se s ní zkrátka moc seru!!!Tak jak se chová na obraně je ukázka toho jak by se chovala i normálně dybych jí nepřistřihla křídla už v mládí.Dělá si co chce a já měla celou dobu radost kterak mám drajvovýho psíka.Ona byla drajvová už od narození,když sem volala chovatelce na doporučení co má vůbec ve vrhu(
páč sem natuty chtěla psa ) pravila že má 7 kusů a z toho 3 psy a mimo to jednu fenu a ta že ale bude.To jim bylo 14 dní.Sem jí slušně řekla,kam si má feny strčit a chcu psa a o víkendu přijedu.No todle je výsledek,prostě k sobě patříme ,ale celejch 5 tejdnů sem byla v nervech bo zprávy z bojiště byly znepokojivý Neštastná z ní byla i chovatelka co chová pracáky přes 30 let.Nikdy bych si jí rozumem nevybrala! ale to nebyla věc rozumu..sem se trapně rozkecala,to jen že si dovedu představit ten průser kdyby se dostala k někomu značně měkkýmu a neschopnýmu jí zatnout tipec...skončila by v útulku pro "nezvladatelnost".Takže jí ho zatnu přesně tak jako v běžný pouliční ovladatelnosti.

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 18:42
- Nahlásit

davidkova renata
proč je rejmén tak nasranej?????
neni, mám docela dobrou náladu.....

Sali
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 18:46
- Nahlásit

davidkova renata
vpodstatě tak to je, jen to neudělej blbě = zmatečně, zbytečně opakované korekce, a s vlastním neklidem uvnitř.
Pravda je ta, že Tak jak se chová na obraně je ukázka toho jak by se chovala i normálně dybych jí nepřistřihla křídla už v mládí.Dělá si co chce a já měla celou dobu radost kterak mám drajvovýho psíka.Ona byla drajvová už od narození,když sem volala chovatelce na doporučení co má vůbec ve vrhu
a proto to v klidu udělej ve svý versi zhruba v tom principu, co jsem ti psala, že jí zatneš tipec zcela klidně, funkčně a účelově, a správně to promícháš s odměnou za žádouicí chování.
Počítej s tím, že čuba bude překvapená, a tedy to odměnový kousání pak musí být fakt chu´tový a odměnový, neučte jí současně s tím od fíka nový věci, netlačte na ní fíkem, ten jí bude odměňpovat za to, že ty jí kolem něj opracuješ do ovladatelnosti.
Máš na to celou zimu, než na jaře vyrazíte na nároďákovýho obranáře, tak to udělejte v naprostým klidu, fáze jedna - ovladatelnost a fáze dvě - už v hotový ovladtelnosti nový cviky kousačkový.
Přijeťe pak za náma na Strašecí na cvičák, so nebo ne, jak se to bude hodit, v prosinci, a pěkně potrénujeme.

Tchor
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 18:48
- Nahlásit

Biluška
nejdriv si zpocitej kolik psu vyresit neumis, nebo jsi neumela.
(vychazim jen z toho co tu sama o sobe pises) Celej tvuj problem s tema psama je v tech tebou vysmivanejch mantinelech ktery nejses schopna nastavit a dodrzovat a nejednoznacnosti tveho pristupu k tem psum. Ono totiz ty jednou nastaveny mantinely neplati jen pro psy, ale hlavne pro psovoda. Neni mozny psovi tolerovat naznaky nejakyho chovani a pak ho " z niceho nic" sejmout a tohle tady popisujes kazdou chvilku. Uc se, mozna ti tak za deset let dojde co ti tu pisu a prestanes se tomu smat.

davidkova renata
nekdy musime zatrenovat to chce videt v realu a i v realu ukazat jak to resit.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 19:10
- Nahlásit

Gerda
neni, mám docela dobrou náladu.....
ajšena je taky rejmén ne?
Sali
a proto to v klidu udělej ve svý versi
jo jasně,ve svým podání tak jak s ní zacházim když mě sere v normál věcech,což teda už dávno ne,ale prostě v tom duchu.Já už jí to nějak vysvětlim,páč myslim,že poučky nelze použít paušálně,každej psovod má se svým čoklem svůj jazyk a svojí komunikaci,která často vůbec nemusí bejt popsaná v knihách.
než na jaře vyrazíte na nároďákovýho obranáře
áále na tohle já celkem kašlu,sem zcela prosta ambicí i v tomto směru.Tu sfini to ale děsně baví,narodila se s určitým potenciálem a genetickou výbavou z cílenýho krytí za účelem upevnění kýžených vlastností žádaných pro NO.Je naprosto pohodová a vychovaná a bez problémů,prostě hodná holčička,ale nějak mám dojem,že potřebuje ke svý spokojenosti vypustit páru způsobem,ke kterýmu byla stvořená bo jinak by hodný holčičce mohlo za chvíli ze samý slušnosti hrábnouti když se mi nepovede dotáhnout to do nějaký slušný fáze,stejně jí to dopřeju i dál..prostě pro radost
Tchor
nekdy musime zatrenovat
ok

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 19:13
- Nahlásit

Sali

než na jaře vyrazíte na nároďákovýho obranáře
Klííít,nikam nevyrazej,bo by se musela Davídkojc učit stopy:lolschválně nepíšu Nyný,ta by stopičkovala jak z partesu).Jinak to samý,co píšeš jsem už Renče říkala taky-kousnutí je až za odměnu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 19:21
- Nahlásit

Neessi
bo by se musela Davídkojc učit stopy
dyk bysem se ztratila uš na nášlapu
proč je ajšena tak zuřivá?

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 19:23
- Nahlásit

davidkova renata
proč je rejmén tak nasranej?????

Neni nasraná-při povelu "štěkej" má prostě tenhle výraz

Je naprosto pohodová a vychovaná a bez problémů,prostě hodná holčička,ale nějak mám dojem,že potřebuje ke svý spokojenosti vypustit páru způsobem,ke kterýmu byla stvořená bo jinak by hodný holčičce mohlo za chvíli ze samý slušnosti hrábnout
Hele,to je následek těch "úvazových kousaček" bez dotažení dalších fází u obran.Tak si to rozfázuj pěkně od začátku-revíry,makety,vyštěkání,výslech-hlídačka,d oprovod a prostě nedostane dřív kousnout,než to v klidu udělá a v maketě bych ji kousnout nedala ani náhodou!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 19:31
- Nahlásit

Neessi
při povelu "štěkej" má prostě tenhle výraz
ahááá
Hele,to je následek těch "úvazových kousaček
nene,tak sem to ale vůbec nemyslela.(úvaz ani nevnímala,stála sem za ní věděla trousek esi to držim nebo je to zaháklý,to bylo proto,páč jí prostě neudržim )Myslela sem to spíš tak,že pokud je někdo at čék či pes furt jen hodnej,musí si někde "zazlobit" bo bude za chvíli frustrovanej a vona má pohybu sice hafo,furt,ale prostě potřebuje něco "psího" či jak to vyjádřit.Chodíme sice na hromadný vycházky ,tam se i vyblbne,ale jinak nic moc divokýho,lovit taky nesmí ,takže asi zbejvá todle..

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 19:33
- Nahlásit

Tchor
F klidu pane . Já si budu dělat se svýma reparákama věci co neumím a ty si dělej se svýma pinzetama věci co jsi v nich světovej, jo? Každému co jeho jest

Sali
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 19:34
- Nahlásit

Hele,to je následek těch "úvazových kousaček" bez dotažení dalších fází u obran
jo úvazový kousačky???????????? tak pak už se nedivím.
Klidně bych jí z makety většinou vytahovala za postroj, a dávala jí kousnout až na vybíhajícího fíka, a odměnu v maketě bych zařadila jen občas, aby mi nezačala sama vystupovat po mým příchodu.
Vyštěkání bych te´d ale udělala mimo maketu, pěkně napřímo v terénu, s tou maketou má moc spojený ty chybný postupy.

Sali
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 19:36
- Nahlásit

a vona má pohybu sice hafo,furt,ale prostě potřebuje něco "psího" či jak to vyjádřit.Chodíme sice na hromadný vycházky ,tam se i vyblbne,ale jinak nic moc divokýho,lovit taky nesmí ,takže asi zbejvá todle..
renato, práce je pro pracáka alfou a omegou života, práce a spolupráce se svým člověkem, masáž těla i mozku, vycházky nestačej, proč myslíš že nám začala Bobule zdrhat????

Sali
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 19:39
- Nahlásit

čus, jdem pařit Gothic, Night of Raven.

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 19:42
- Nahlásit

davidkova renata

Myslela sem to spíš
já vím,jak jsi to myslela,ale uznej,že jsi ty obrany netrénovala rozfázovaně.Prostě jste vlítly na cvičák ,kruhovka,kousnout a vypadnout.A s tím Jardou taky podobně.No tak se Nyný nediv,že jde rovnou se řvaním do figuranta.Policajti by urvali ruce za takovou čubu Máš prostě s nároďákem smolíka,nebo se dej do toho nácviku rozfázovaně,pak si kup buzolu nebo džípíesku,nauč se stopovat-tobě to fakt věřím,že ty se ztratíš i na nášlapu,a s Nyný stopy budou brnkačka

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 19:46
- Nahlásit

Sali
jo úvazový kousačky???????????? tak pak už se nedivím.
sim tě! úvaz spočíval v tom,že místo abych to vodítko držela v ruce,bylo zaháklý za kolík páč jí neudržim!Krom toho to celou dobu předtim bylo stejný.
vycházky nestačej
ale to my zas cvičíme nebo blbnem nebo něco,ale prostě i tak mi to přijde moc klidový na ní.Prostě myslim,že taky potřebuje něco divočejšíhoAsi by se úpa houby nakonec stalo kdyby se jen vycházkovalo bo stejnak dycky děláme nějaký blbiny u toho, nebo se na vycházkách s třá 10 čoklama docela vyblbne.Vůbec nezlobí,je ráda,že leží bo se celkem furt něco děje a někde se courá..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 19:49
- Nahlásit

Neessi
tak se Nyný nediv,že jde rovnou se řvaním do figuranta
se jí nedivim ,ale řikám ti,že ta svině by dělala problémy stejně, řvala jak kráva už ve 4 měsících hned poprvý

du founit s nemethovou,nepiště už nic!!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 19:51
- Nahlásit

Neessi
pak si kup buzolu
copa to je????? to druhý asi taky nee,má to gerdička f autě,dycky Zusku zapne a ta má teda hlody...třá furt Přepočítává a nebo votravuje s hláškama Otočte se do protisměru.Což nevim esi je dálnici to pravý vořechový

konec hlášení

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 20:01
- Nahlásit

davidkova renata
...třá furt Přepočítává
Dobrý je taky gdyž "vyhledává družici" . Posledně vyhledávala od Kroměříže do Brna

nebo votravuje s hláškama Otočte se do protisměru
Sem zjistila, že tahle hláška se dá vypnout. Pak tě musí navigovat furt napšud

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 20:03
- Nahlásit

davidkova renata
Nejlepší je GPS v Polsku-teď neřeknu město, je to kousek od nás, asi Gliwice, a tam mají kruháč, který se na GPS ukazuje jako osmička. A ve Francii nám jednou řekla Zastavte a jeďte zpět a vedla nás přes chodník.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 20:08 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Biluška
"vyhledává družici
tak to my nemáme
Sem zjistila, že tahle hláška se dá vypnout
no my jí ignorujem a jedem furt rovně,to jí vytáčí a Přepočítává,asi bude mít brzo státnici z matyky,dylina
Mucholabka
kruháč, který se na GPS ukazuje jako osmička. A ve Francii nám jednou řekla Zastavte a jeďte zpět a vedla nás přes chodník.

koukám,že s timdle se asi oryjentaci na stopách nenaučim

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 20:25
- Nahlásit

davidkova renata
to jí vytáčí a Přepočítává,asi bude mít brzo státnici z matyky,dylina
jj, to nám taky. Buď ztrácí družici, nebo přepočítává. Hlášky o otáčení zpět jsem jí zakázala

Mucholabka
ve Francii nám jednou řekla Zastavte a jeďte zpět a vedla nás přes chodník.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 20:43
- Nahlásit

Heč heč, já umřu a dostanu půl mega.

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 20:46
- Nahlásit

Mucholabka
Tim bych se zrovna tady, kde somruje Gerda moc nechlubila

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 20:54
- Nahlásit

prosím o vejcuc,děkuji

Erin
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 21:00
- Nahlásit

Neessi
Sali
davidkova renata

Teda ani nevíte,jak sem ráda,že nemám plemeno co musí vyřvat chlapa v papundeklový budce,nesmí překousávat,ale musí předsedat a ještě koukat z kerý kapsičky páneškovi vypadne míííček.
Tak na todle bych nervy neměla,měla jsem BO Grindla a ten bez výcviku odhalil narušitele na pozemku,stačilo s ním projít hranici pozemku(než jsme udělali plot)a to uhlídal a dál nešel,Hryzl úchyla v lese za stromem...prostě psí instinkt.
Moji psáci umí přivolání a společenské chování ve smečce a to mi k soužití s nimi bohatě stačí.Holt su skromné dívče)

sousedi maj mladýho NO...začínám ho nenávidět,bo řve,řve a furt.jen se objeví někdo z nás na zahradě,tak tu tlamu nezavře,moje IW na něj nereagují,ani na majitele,hlásí jen třeba horkovzdušný balon na obloze, nebo pokrývače na střeše u sousedů....Fakt jsou NO všicíí takový uřvanci???

GPS...do Krakowa na krytí bezva....Zpět ...někdo si s ní hrál a hodil trasu pro cyklo...sem 140km jela 5 hodin a dokonce i přívozem

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 21:10
- Nahlásit

Erin
Fakt jsou NO všicíí takový uřvanci???
Sem měla nebožku Kazbundu a ta za celý život skoro neštěkla. Brajenka taky ne. No ta ani nemohla, páč neměla hlasivky . Ale když moc chtěla tak dokázala vydávat takový pištivý kňučení a dělala to málokdy. Jenom když přišla pošťačka, nebo jiný strašlivý narušitel.

někdo si s ní hrál a hodil trasu pro cyklo...sem 140km jela 5 hodin a dokonce i přívozem

Mucholabka
Ty ne, dostane je Marcel . A před Gerdou bych to fakt moc neříkala

<< 1 ... 1935 . 1936 . 1937 . 1938 . 1939 . 1940 . 1941 . 1942 . 1943 . 1944 . 1945 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání