Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1935 . 1936 . 1937 . 1938 . 1939 . 1940 . 1941 . 1942 . 1943 . 1944 . 1945 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Sali
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 13:19
- Nahlásit

davidkova renata
prosímtě na tý obraně jsi jí nechala návyk na JEN plný lovecký drajv, to je to samý, jako bys jí nechala rozlovit, prostě ona nezná, že by se měla soustředit na něco jinýho než na fíka, a tebe vnímá jen napůl, pokud vůbec.
Hele u Bobule to bylo tak maligní, že čuba nevnímala povely ke změně polohy, já jí z revíru dala odvolání k noze, ona sice přestala štěkat a posunula se prdelí o cca 20 cm dozadu, ale vůbec se nepodívala, kde jsem já, kde je ona, jen třeštila na rukáv a dohlídávala...takže když jsem si nestoupla těsně za ní, k noze se nešoupla....musel přijít ostnáček a "prober se s čum, kde máš taky mě!!!!" , to samý doprovody, čuba se na povel "Jděte" sama zařadila pod rukáv a vzorně chodila s figurantem, ale jaxi beze mne...jenže já chtěla doprovod ZADNÍ!!!!! takže zas muselo přijít ode mne, že doprovod určuju já a ne ona.
To samý prohlídka, ona zůstala u nohy, pak vyšla se mnou, sedla a čuměla, na lehni nic, tak byla položena, na sedni zas nic, prostě neposlouchala co jí říkám, neb se plně soustředila JEN na fíka. Čili jsem se ji musela prosadit v hlavě, že busde stíhat OBOJE, hlídat fíka i poslouchat, co jí říkám já.
A to ta čuba má automaty, a vpodstatě si tu obranu dokáže udělat sama...jen jí prostě bylo třeba brát do ruky a přepolohovávat tak, jak měla bejt, neb ona se neobtěžovala vůbec ničím jiným ,než fixováním rukávu.
Píšu ti to proto, že nic jinýho to nechce, než se jí prosadit do hlavy a kontrastem, krmit u toho můžeš, kousat do balonku taky, ale finální odměna je vždy ten rukáv.
Já si třeba dám fíka před 6. maketu, čubu vezmu na začátek, do ruky si vemu pešíčka, a jedem 5 maket na poslušnost vpřed okolo ke mně a kous u mě, a až po odměně za tu pátou jí od sebe dovolím si konečně dojít na tu šestou za fíkem a tam si to užít.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 13:20
- Nahlásit

Benda
sem tě potřeboval v pátek kolem poledne
copak?neměl tě kdo vyzvednout ze záchytky? Tak promin,no...

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 13:21
- Nahlásit

Gerda
Myslim že taťka zase nezvolil tu nejlepčí balící techniku.....

no taky si myslim. Tagle mu to zas vo fous nevyjde. Zas bude na vocet. Chudák taťka, furt vopuštěnej, co to je za život?

jbat
a tak ta je hodně dobrá!!!!

že jo?

Gerda
Už ti kvete břečťan?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kvete, a moc ex-oticky.
davidkova renata
nevim todle byla nějaká vzdálenější příbuzná

jo tak ty vzdálený, ty bejvaj často nejhorší, to aby se za ně kolikrát jeden styděl.

Benda
jednoho na staromáku málem uspala

by si mohla přivydělávat jako koňskej anestéziolok

Benda
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 13:22
- Nahlásit

davidkova renata
copak?neměl tě kdo vyzvednout ze záchytky?
to ne ale šel jsem lesem a zničehonic mě napadly veverky, vůbec jsem je nemohl odehnat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 13:24
- Nahlásit

Sali
Hele u Bobule to bylo tak maligní, že čuba nevnímala povely ke změně polohy, já jí z revíru dala odvolání k noze, ona sice přestala štěkat a posunula se prdelí o cca 20 cm dozadu, ale vůbec se nepodívala, kde jsem já, kde je ona, jen třeštila na rukáv a dohlídávala
aha,tak to my máme eště poněkud malignější
do ruky si vemu pešíčka, a jedem 5 maket na poslušnost vpřed okolo ke mně a kous u mě,
vona na mě sere,chce JEHO.Ok,nějak to zkusim pořešit,jen si to tak rovnám v hlavě

Benda
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 13:25
- Nahlásit

PetraK
by si mohla přivydělávat jako koňskej anestéziolok
no ale jako fakt, sice mi bylo divný, že tomu chlápkovi dávala obálku. A kůn pak zase oživnul ale bylo to působivý sem měl v plánu to samý jenže mě předběhla

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 13:25
- Nahlásit

Benda
zničehonic mě napadly veverky, vůbec jsem je nemohl odehnat
jo tááák,tak proto vona Nuný tu jednu udělala??!! Je chytrá a hodná! to byly nebezpečný zmutovaný veverky!!!! Asi z Ruska nebo tak!!!! Takže Nuný je vlastně záchranář A je to tady

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 13:26
- Nahlásit

Benda
zničehonic mě napadly veverky, vůbec jsem je nemohl odehnat
jsi málo autoritativní.

Sali
vyfoť kirunu v lékařskym plášti, jak dělá pani dochtor.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 13:26 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

davidkova renata
www.veveraci.bloudil.cz

tady jeden vodkaz, ať Jébat nemusí tak úpěnlivě hledat

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 13:27
- Nahlásit

vona je šíííííííleně žravá,akorát sem furt tak jako myslela,asi blbě,že aport a vobrana sou vodměny samy vo sobě..Jak je tak žravá aby se pak nezačla víc soustředit na to žrádlo,což teda myslim,že vobrana to teda přebije,ale se ptám rači...
samozřejmě to obrana přebije, jen během těch chůzí klidně zakrmuj, klidně jí vyměňuj rukáv za žvanec, dělej cokoliv, co jí uklidní a tobě zjednoduší život, cpi to maximálně do klidu, všechno do klidnýho nošení kořisti, všechno do klidnýho ležení s kořistí v hubě, pokud čuba nekouše a fík se nehejbe, bude sedět v klidu u nohy, nebo ležet vedle tebe zas v klidu, čumět může na rukáv, to je jen dobře, ale bude v klidu bez pohybu,
hele já nevím, já odobně bych si na ní dala postroj a 5 m tlustou šnůru na tah, a na krk couračku přivěšenou hádej na co, ale když s tím neumíš, tak JEN na řetízák, ale tady tenkej a pod ouškama, jak to nemám ráda, tak tady je to třeba, nebo bych jí dala šnůru kolem pasu, na uřízení její zádě u chůzí u předbíhání...
To je na delší povídání, a asi i na instruktážní foto.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 13:28
- Nahlásit

Benda
A kůn pak zase oživnul

tak a nejni teda nakonec Jébat místo tý vrány Jiřík z pohádky vo Zlatovlásce? Ten uměl taky tagle voživovat. Bacha na to, koho to vlastně chcete sbalit. Abyste pak nesplakal. Nad tim, nad vejdělkem.

brut
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 13:28
- Nahlásit

PetraK
Gerda
jablunka
hmmmm, barák.... od tý doby, co jsme ho koupili, tak není nic tak jak by mělo být.... neustále nějaká práce, nejlépe ta, co není skoro vůbec vidět, nedostatek peněz a málo času na kafíčko a klídek. Navíc máme ještě chatu, kde to není o moc lepší a kde je potřeba co nejdřív minimálně natřít střechu, ale není žádný dobrovolník, který na ní poleze..... takže bych prosila taky nějakého milionáře... ovšem jako sponzora a ne mužskýho, si chci nechat toho, co mám....

Sali
Kiruna vypadá naprosto profesionálně a spokojeně

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 13:30
- Nahlásit

brut
hmmmm, barák.... od tý doby, co jsme ho koupili, tak není nic tak jak by mělo být.... neustále nějaká práce, nejlépe ta, co není skoro vůbec vidět, nedostatek peněz a málo času na kafíčko a klídek
Jak kdyby si bydlela u nás.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 13:30
- Nahlásit

brut

no z toho co píšeš mám trochu strach. To je pravda. A pak taky, že by se mi Brtník asi udřel

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 13:31 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit

Benda

ty seš kecal, to je strašný...

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 13:31
- Nahlásit

aha,tak to my máme eště poněkud malignější
davidkova renata
jenže já to nedělám poprvý v životě, jen jsem měla o sobě větší mínění než je pravda, a myslela jsem si, že narostlou pracovní malinu uřídím po dobrým, a ono neé.
Od mala jsem jí ale dělala do absolutního klidu, nedráždění, neúvazy, všechno navolno, žádný točky, vše na koncentraci, potichu, plný starty z lehu, sedu, prostě z nehybný fixace kořisti plnej start a zákus. Čuba měla dřív plochu 100x200m, než nějaký makety, měla dřív vyštěkání fíka v objektu zabarikádovanýho bordelem, než chlapa s rukávem v maketě...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 13:31
- Nahlásit

od tý doby, co jsme ho koupili, tak není nic tak jak by mělo být.... neustále nějaká práce, nejlépe ta, co není skoro vůbec vidět, nedostatek peněz a málo času na kafíčko a klídek

Já bydlim f paneláku 2 plus jedna a mám to úpa to samý,tagže nevim

Benda
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 13:32
- Nahlásit

Gerda
jsi málo autoritativní.
standardní srab

davidkova renata
Takže Nuný je vlastně záchranář
přesně tak a tak hlavně že si dělá co chce to je důležitý pro její zdravej vývoj

Benda
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 13:33
- Nahlásit

jbat
a v čem jako kecám ? že si uspala koně a to sem jim ještě neřekl jak si šikovná s vidličkou chudák pracovník kavárny

Sali
Člen
- Nahlásit

brut
jj.

jbat
Člen
- Nahlásit

...tak tudle....? tu mám ráda i já.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 13:34
- Nahlásit

Sali
hm,tak to já všecko vobráceně ,úplně no hele já myslim,že to je záležitost pudová...bud to pude nebo nepude tož uvidíme

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 13:36
- Nahlásit

Benda
a v čem jako kecám ? že si uspala koně a to sem jim ještě neřekl jak si šikovná s vidličkou chudák pracovník kavárny

říká někdo, kdo mi málem vypích voko dřífkem na presso...

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 13:36
- Nahlásit

davidkova renata
obvyklá chyba začínajících, točit na úvaze můžeš flegmu bez drajvů, nebo psa do objektu pro samostatnou práci, co buď bude do toho řezat jak hluchej do vrat, nebo bude na špagátě drženým silným chlapem...a ovladatelnost pak spočívá v pustužkonečněkurvafix!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 13:37
- Nahlásit

Benda
tak hlavně že si dělá co chce to je důležitý pro její zdravej vývoj
no to je jasný a hlavně přirozený,rozhodně jí nebudu buzerovat výcvikem,at se sama rozhodne esi chce bejt užitečná
jbat
tak tudle
ta je děsná..

jbat
Člen
- Nahlásit

tendle obrázek se jmenuje pomalá veverka....

Benda
Člen
- Nahlásit

jbat
kdo mi málem vypích voko
přes tvé pevné kvalitní brýle, pak kdo je kecal

Benda
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 13:39
- Nahlásit

davidkova renata
rozhodně jí nebudu buzerovat výcvikem
no tos napsala přesně ale hlavně jí nedávej piškot kazí to charakter.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 13:40
- Nahlásit

Sali
a ovladatelnost pak spočívá v pustužkonečněkurvafix
to bych si to ale musela nahrát na magneták .
Uvidíme,tak hlavně že má čubička tedlencten drajf

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 13:41
- Nahlásit

Benda
přes tvé pevné kvalitní brýle, pak kdo je kecal

tím právě poukazuju na tvé vypíchávací kvality... to je pjekně blbje řečeno teda...

<< 1 ... 1935 . 1936 . 1937 . 1938 . 1939 . 1940 . 1941 . 1942 . 1943 . 1944 . 1945 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání