Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1935 . 1936 . 1937 . 1938 . 1939 . 1940 . 1941 . 1942 . 1943 . 1944 . 1945 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 21:34
- Nahlásit

Erin
sem ráda,že nemám plemeno co musí vyřvat chlapa v papundeklový budce,nesmí překousávat,ale musí předsedat a ještě koukat z kerý kapsičky páneškovi vypadne míííček
no právě že nedělá vůbec nic z toho co popisuješ,akorát chlapa kousne a to jí baví...což by prej nemělaPočki až budeš mít rotvííka
někdo si s ní hrál a hodil trasu pro cyklo...sem 140km jela 5 hodin a dokonce i přívozem

kachna_
kde somruje Gerda

ted tu do rána nebude tagže je šance

Erin
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 21:41
- Nahlásit

davidkova renata

Počki až budeš mít rotvííka

Já néé to synátor,to bude jeho boj...já budu pro rotvičku něco jako hlídací babička pro vnoučata

jablunka
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 22:47
- Nahlásit

je tu ješně něgdo???

Neessi
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 05:40
- Nahlásit

Erin

Fakt jsou NO všicíí takový uřvanci???

Nejsou,jenom ti,co se bojí

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 07:32
- Nahlásit

Brý ránko všem

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 07:39
- Nahlásit

dobré ráno všem s oparem a nateklou hubičkou...

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 07:51
- Nahlásit

jbat
čau kolegyně, co se včera stalo tak děsného?

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 07:55
- Nahlásit

Biluška

čaaau, to je nadýl, každopádo se omluvuju za expresivní výrazivo...
a vy už to tady všichni víte, ale JÁ jsem byla venčit s Davítkojc a Březenem a fšema psama a bylo to exkluzivní a dneska už někam vyplácnu fotky, ať se pokocháte.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 08:08
- Nahlásit

jbat
mě se neomluvuj, já používám daleko horší
Třá dneska ráno dostal Texík pubertu a pokusil se nepřijít na povel "Texipoďdomuadělejjetadykosa" . V 6,15 Já stála na schodech jenom v županu a bosky!! Texál stál pod ořechem a rozhodoval se jestli půjde k sousedům, nebo domů.....Vesnice slyšela tak úžasné výrazy, že teď nebudu měsíc radši chodit do obchodu

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 08:10
- Nahlásit

Biluška

tak to my už máme velký žahnutý žuby naholu, heč!!!
už přezubil skoro celej a má tesáky jak kanec...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 08:10
- Nahlásit

dobré ráno všem
jbat
bud v klídku,stávaj se dobré i špatné věci .....
no na fotečky se těším,bo si stejně myslím,že toho díky dastymu moc asi normálních fotek nebude
když jak sis všimla,on nemůže bejt ani na půl minutky v klidku a jak si viděla,dokáže si najít i pet láhev a mít sní děsnou radost ,no hlavně že vtý hubě něco má

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 08:11
- Nahlásit

brezen2008
bud v klídku,stávaj se dobré i špatné věci .....
no na fotečky se těším,bo si stejně myslím,že toho díky dastymu moc asi normálních fotek nebude
když jak sis všimla,on nemůže bejt ani na půl minutky v klidku a jak si viděla,dokáže si najít i pet láhev a mít sní děsnou radost ,no hlavně že vtý hubě něco má

Náhodou je dobrej a dokonce mám i jeho fotky, kde je v klidu a dokonce třá i sedí!!!!!!
A Elí tam taky vyšla docela OK.

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 08:15
- Nahlásit

jo a jináč jsem dala výpovjeď, tagže esi berou v praze do dolů nový hornice, tak se hlásim.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 08:17
- Nahlásit

jbat
Proč v Praze, ty už nebudeš v Holomócu . Ceš jít dělat k nám?

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 08:19
- Nahlásit

Biluška
Proč v Praze

...mám svá proč...

ty už nebudeš v Holomócu

je mi to tu malý.

Ceš jít dělat k nám?

ste aji v Praze?

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 08:21
- Nahlásit

prostě i tak mi to přijde moc klidový na ní.Prostě myslim,že taky potřebuje něco divočejšího
přesně tak, takový zvíře potřebuje samostaný aktivity, dke zapne mozek i svaly, řeší hádanky a má radost z úspěchu, na to jsou právě špicový ty přírodní průzkumy, objektový průzkumy, stopy cestou necestou,....prostě kooperační aktivity ve stylu hrajeme si na komplexní lov člověka.
Pracáci jsou holt jiný, jsou prošlechtěný do potřeby makat mozkem i tělem současně.

úvaz spočíval v tom,že místo abych to vodítko držela v ruce,bylo zaháklý za kolík páč jí neudržim!Krom toho to celou dobu předtim bylo stejný
ale to přesně je ono, je jedno, jestli děláš kolík ty, nebo strom, jde o ten princip, současně s touhle fází se prostě musí dělat i fáze ovladatelnostní, jinak se dostaneš přesně tam, kde jsi,
někam na úroveň TART psa rok starýho, ještě ve fázi budování drajvů, před nácvikem ovladatelnosti, jenže to už jste se trošku přežili, ne, už jste poněkud starší, co?
Jak píše kolegyně Radotínská, v týhle fázi by ti policajti za ní ruce utrhli, čubu by si briskně opracovali do ovladatelnosti co potřebujou, za měsíc by to tam měli, nepárali by se s tím, nemaj ty sportovní nároky na čistotu, a jen by si ručky mnuli, jak maj špica čubu.
Pokud ovšem chceš trochu závodit ve sportu, třeba i v tom obranářsko-speciálovým, musíš tam něco ovladatelnosti, byť tý funkční, dát.... doprovody jsou navolno, přepady jsou navolno, revíry jsou taky o řiditelnosti psa, .......
není to zas takový problém, jen je třeba se na to sejít, a domluvit se, CO vlastně potřebuješ dodělat, tuším, že to sama přesně nevíš.

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 08:24
- Nahlásit

Neessi
na obranáře nejsou stopy třeba, tam je jen poslušnost a obrana v přírodním terénu, na jedničku je ta podle ZVV3.
To by Renata mohla do jara mít, i bez toho, že by se v zimě trápila s rozčucháváním dospělce, ona to zas taková sranda není, když se to učej oba najednou

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 08:26
- Nahlásit

jbat
hele a nechceš k nám do rakovníka na operační sály za techničku????
ubytovna by byla, a už tam má Dr. Magašvári jednu čubu, tzv. ukrajinskou suchohubou, takovou pěknou odlehčenou čubuci tak 50 cm výšky, dělá s ní agility...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 08:26
- Nahlásit

jbat
jéééééééééééééééé Pražáááááááák a to budeš chodis námi na vychajdy )))))))))))))))))))))

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 08:29
- Nahlásit

jbat
i když koukám, že ted zuřivě scháněj fyzioterapeuty...to třeba nejsi????

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 08:30
- Nahlásit

Sali
ahoj,nevím vo čem je tu řeč,ale ty něbo někdo děláte občas nějaké obrany v Praze?
jako že bych si zaplatila hodinu + lidi další a šlo by se kousat?
a jinak vo čem je tu řeč?

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 08:35
- Nahlásit

Sali

tak myslím že se zemědělkou nemůžu nic z toho, ale seš hodná.

brezen2008

a tož tak rychlý to asi nebé...

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 08:42
- Nahlásit

brezen2008
ne, nic, jen davídkoj se ptala na něco, jak řešit, přímo mě,
a vznikla metodická debata,
s pozváním na naše tréninky, (až zas budou, neb teď se na práci se psama urvem jednou za měsíc na udržovací trénink aspoň těch přírodních revírů a orientačních kousaček),
a trénujeme tam, kde bydlíme, cvičák v Novým Strašecí, a přírodní terény kdekoliv v okruhu 15 km od baráku, kde souhlasej myslivci.
Není vůbec problém přijet, v sobotu nebo v neděli, ale až od prosince, te´d jsou ještě melouchy,
jinak nejedná se o žádné placené lekce, ale čistě jen o přátelský trénink na naše či vámi přinesené pomůcky, a pokud se sejdem na cvičákovským prostoru, max. něco dáte do kasy za amortisaci placu, v terénech už vůbec o žádný prachy nejde.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 08:42
- Nahlásit

jbat
no jasně,no ale kdybys přece jenom někdy byla Pražák,tak se davídkový a spol ozvi

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 08:46
- Nahlásit

Sali
aha díky,tak potom,až budete mít na mě a na Datyho chut,tak se mi ozvěte,díky moc

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 08:49
- Nahlásit

brezen2008
no jasně,no ale kdybys přece jenom někdy byla Pražák,tak se davídkový a spol ozvi

no to je jasný jak facka...

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 08:51
- Nahlásit

brezen2008
to se domluvíte s davídkoj mezi sebou, ne? stejně to budem řešit tady, kde jinde....
jinakl vás. co cvičíte, zvu na forum na webu
http://www.dogschoolk9.com/
Luděk i Lucie chcou, abny se to tam trochu rozhejbalo.

Pentas
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 08:55
- Nahlásit

Brý ránko všem,dlouho jsem tu nebyl a tak sice opožděně,ale přeci se připojuju s gratulací paní Davídkové k úspěšně složené zkoušce.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 09:03
- Nahlásit

jbat
jsme i v Praze, jsme úplně všude

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 09:04 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

čus malo i velkokinolozi
jbat
si jim s tim flákla jo?,dobře jim tak..,máš 2měsíční vejpovjet nebo jak?
Sali
domluvit se, CO vlastně potřebuješ dodělat, tuším, že to sama přesně nevíš.
no asi takhle..já fakt nemám žádný ambice,pořizovala sem si jí jako přítele páč lepšího neznám než je pes.Chovatelce sem řekla,že výstavy,chov či zkoušky nepadaj v úvahu,cvičit se bude jen ambulantně ,pravila,že mi jí prodá 100krát radši než "špičkovým výcvikářům" páč ví co sou schopný se psem províst .Nemakám s ní v tom slova smyslu co ostatní íípaři či výcvikáři,kašlu na to,prostě jsem spolu furt a nemám s ní absolutně žádnej problém,vůbec,účel ,pro který byla pořízena splnila už dávno na 100%.Možná je právě proto tak pohodová a vyrovnaná a snad i štastná,že na ní nikdo netlačí,necpe jí za každou cenu a co nejrychlejc dopředu,prostě jí nechává žít.Troufnu si tvrdit,že u výcvikáře by taková prostě nebyla,jelikož by žila jinak a v jiným prostředí a s jinými vjemy.Možná oboje skutečně nejde moc dohromady,možná platí,že je něco za něco.Mě to vyhovuje jak to je.Ovšem cejtim,že se v obraně neposunujem nikam a až mi to začne srát,budu s tim něco dělat.Možná už začloale nebudu to dělat pro mistráky či závody či zkoušky,ale pro sebe a pro ní.Do ničeho jinýho se nenechám natlačit,už takhle mám dost...4 zaměstnání,na všecko sama,unavená k smrti,uštvaná,bez auta atd..kvůli tomu,že je čuba pracák a slušná v povaze,tak já se neuštvu k smrtiTo pro mě není priorita.Přesto,že neděláme vlastně nic,tak má ve 3,5 letech 5 zkoušek,když teda počítám že dám tu o víkendu.Pravda,nejsou to žádný vrcholový zkoušky,jsou to ty nejjednodušší asi,ale něco děláme a není to ve stresu,jen tak prostě..Tož začnu tim,že se mnou přestane vymetat plac a pokud to půjde,přesunu se dál.Když vyjde setkání s váma,ráda se toho zůčastním,to jo

todle si nevodpustim
http://helppes.cz/kalendar-akci-2008.php?view=48

<< 1 ... 1935 . 1936 . 1937 . 1938 . 1939 . 1940 . 1941 . 1942 . 1943 . 1944 . 1945 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání