Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1935 . 1936 . 1937 . 1938 . 1939 . 1940 . 1941 . 1942 . 1943 . 1944 . 1945 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 11:49
- Nahlásit

Gerda
Tak to vám všem moc závidim, my nemáme ani chatu ani chalupu, nikdy sme neměli, ani auto, to mám až teď kvůli psovi, na chalupu sme vždycky jezdili k příbuznejm, ale tam byly ty prázdniny vykoupený makánim na jejich nemovitosti.
Hele,příští rok v dubnu to bé teprf 8 rokůch,co mám vlastní barák a je to rok a půl co máme auto a eště jen služební a kupodivu sme ho nechtěli kvůli dětem,ale kvůli psům.Ale jinak sme na tom byli podobně.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 11:55
- Nahlásit

Gerda

my tu nemovitost naši taky nemáme nějak moc dlouho , stejně jako Jablůnka a taky to je teda furt o tom, že se maká a maká. Což je její stinná stránka. Je pravda, že zahradu místní moc nepoznávaj a říkají tomu Arboretum . Aby ne, když tam byly jen bodláky - taky mi jeden čas říkali Bodláková královna, páč voni byly tak vysoký, že jsem v nich nebyla vidět a jak jsem je likvidovala, měla jsem bodláky naprosto všude. Kdyby tam člověk bydlel, bude to o něčem jiným, takhle o víkendech a když je na tu stavařinu Brtník sám, to jde pomaličku. Taky se těším, že jednou budu jen sedět a pít káfu, zatim teda v nedohlednu

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 12:04
- Nahlásit

jablunka
PetraK
Děfčata, nebujte, já tu nemovitost budu mít daleko dříf, bo toho karakterního milijounáře něgde vyšantročim, potom přijedete na dofču a celou dobu budeme jen sedět na terase a pít káfu a kouřit a mezitim budeme třá chodit stopovat, bo to neni fyzicky nýročný. A hlavně budem hodně jíst.

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 12:10
- Nahlásit

Gerda
bo toho karakterního milijounáře něgde vyšantročim

...prosim tě, vyšantroči dva. dva, jo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 12:11
- Nahlásit

Gerda
A hlavně budem hodně jíst.

tak to už sem teda tam u vás na chatě pani. Páč dneska žeru jak nezavřená
A věřím, že budete mít nemovitost s milijounářem dřív než my tu naši dodělanou, páč takhle byste mohli přijet tak leda na otočku na kávičku, neb tam není kde spát - teda pro víc lidí než jsme my

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 12:11
- Nahlásit

jbat
prosim tě, vyšantroči dva. dva, jo?
No já nevim, aby pak ten pro tebe nebyl bohatější než ten pro mě......ale co, tak si od tebe vyberu provizi půlmegáč za dobrej výběr, jo?

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 12:14
- Nahlásit

Gerda
No já nevim, aby pak ten pro tebe nebyl bohatější než ten pro mě......ale co, tak si od tebe vyberu provizi půlmegáč za dobrej výběr, jo?

neee, to nejdřív provjeříme a toho bohatšího si necháš (páč to sou vječí svině a taky tvůj pes sežere víc než můj had, že jo...). já ci toho charakternějšího.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 12:14
- Nahlásit

PetraK
takhle byste mohli přijet tak leda na otočku na kávičku, neb tam není kde spát - teda pro víc lidí než jsme my
Neva, pučim vám stan, když budete stanovat na zahradě, my, náfštěva, se pohodlně vyspíme v baráku. Jak se řiká - host do domu, bůch do domu.

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 12:15
- Nahlásit

Gerda
Jak se řiká - host do domu, bůch do domu.

nebo taky host do domu hůl do ruky, že jo....

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 12:16
- Nahlásit

jbat
toho bohatšího si necháš (páč to sou vječí svině
to neva, že je svině, mě taky nejde vo něj, ale jen vo jeho prachy. Až budou prachy, můžeš si hledat milence podle jinejch kritéryjí. Budeš mít vječí výběr, bo jak odstraníš krytéryjum BOHATEJ, rozroste se to aspoň vo pár milionů lidí. Čim karakternější, tim míň bohatej.

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 12:24
- Nahlásit

Gerda
to neva, že je svině, mě taky nejde vo něj, ale jen vo jeho prachy. Až budou prachy, můžeš si hledat milence podle jinejch kritéryjí. Budeš mít vječí výběr, bo jak odstraníš krytéryjum BOHATEJ, rozroste se to aspoň vo pár milionů lidí. Čim karakternější, tim míň bohatej.

máš recht, Kelišová. tak teda hledej dvje bohatý svině.

Benda
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 12:26
- Nahlásit

Gerda ze bych zase zacal svadet jbat kdyz jste v tom procesu hledani ty jako jeji manager ve veci hledani chlapa ji to budes bojkotovat az zustanu ja jako jedina moznost. Jdu vymyslet balici taktiku

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 12:27
- Nahlásit

Benda
ze bych zase zacal svadet jbat

seš milionář? nebo svině?

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 12:28
- Nahlásit

Benda
Jdu vymyslet balici taktiku

Kdybyste potřeboval u známýho zrovna prodávaj levně balicí linku, tak esli by se vám nešikla???

Benda
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 12:30
- Nahlásit

jbat sem velky kynolog a konolog a simram kone po nose az z toho usne

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 12:30
- Nahlásit

Benda
zustanu ja jako jedina moznost

to je skoro výhrůžka, ne?

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 12:32
- Nahlásit

Benda
simram kone po nose az z toho usne

ty ale!!!!
nesimras, pac by ti ukous ruku. pac to neumis.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 12:34
- Nahlásit

Gerda
Neva, pučim vám stan, když budete stanovat na zahradě, my, náfštěva, se pohodlně vyspíme v baráku. Jak se řiká - host do domu, bůch do domu

ve stanu nespim, lezou tam brablenci, blouši a pavouši a to já nerad, hosti nehosti todle nemůžu, trámp ze mě nikdá nebude - takže f tomdle případku to bude spíš host do domu - hůl do ruky a nebooo- že by se vám líbilo třeba přespat f altánu v houpací síti. Ta je volná. Visí vedle grilu, takže žrádlo defacto rovnou u postele

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 12:34
- Nahlásit

Benda
zustanu ja jako jedina moznost
Nigdy! Jébat je moje kamarátka, bude u mě bydlet. Je ještě mladá, nemůžu jí zničit život informací, že seš jediná možnost. Řeknu jí, že seš jedna z možností, jak se naučit, co je potřeba k oblouznění milijounáře. Prostě takovej trenažér. To bych mohla, dybys chtěl, to jo.

jbat
seš milionář? nebo svině?
Von je taťka spíš srap....

Benda
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 12:37
- Nahlásit

PetraK pujdu na ni pres kone, mrkej jbat jak neumel on driv nez kousne tak si te pritahne tlamou takze je dost casu uhnout

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 12:38
- Nahlásit

Gerda
Nigdy! Jébat je moje kamarátka, bude u mě bydlet.
Je ještě mladá, nemůžu jí zničit život informací, že seš jediná možnost.

Von je taťka spíš srap....
...a tak zas má macka...

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 12:38
- Nahlásit

PetraK
Visí vedle grilu, takže žrádlo defacto rovnou u postele
To nepůjde. Sem zvyklá poránu rozhrnout závěsy na francouzských oknech a teprve pak vyjít na terasu ve svých perleťových papučkách. Ne, v síti by to opravdu nešlo.

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 12:39
- Nahlásit

Benda
jak neumel on driv nez kousne tak si te pritahne tlamou takze je dost casu uhnout

no mě jo, ale tobě by šel hned po ruce, ani by nepřemýšlel. kor ty vaše potvory pražský nevychovaný.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 12:39
- Nahlásit

jbat
a tak zas má macka
Právě že nemá, dyš si minule to měření vyhrála!

Benda
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 12:42
- Nahlásit

Gerda jakej trenazer ? Du na net a mereni nevyhrala !!

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 12:43
- Nahlásit

Gerda
Právě že nemá, dyš si minule to měření vyhrála!

to je fakt. ale je to tím, že já mám velkýho macka a Benda má prostě jen macka, ale dostačujícího. zas jako třá nemá prcka, to by bylo dost o ničem, že jo...

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 12:46
- Nahlásit

Kiruna se dneska válí na patologii.

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 12:48
- Nahlásit

Sali
Kiruna se dneska válí na patologii.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 12:50
- Nahlásit

Benda
PetraK pujdu na ni pres kone,

podle toho co psala Jbat, to vypadá spíš že přes macka

Gerda

Hele tak halt dáme do altánu závěsy, ať máš co rozhrnovat - romantika tam taky je, páč je to v takový tý hrubý omítce, porostlý břečťanem, s dřevěným zábradlíčkem, uvnitř složený voňavý dřevo. A nějaký křusky taky najdem. Neboj

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 12:51
- Nahlásit

jbat
jo, a blíže se u toho.

jo holt to kouzlo dlouhých časů, má něco do sebe, a omlouvám se za kvalitu kompaktu, nevyvážím tady barvy ani růčo.

<< 1 ... 1935 . 1936 . 1937 . 1938 . 1939 . 1940 . 1941 . 1942 . 1943 . 1944 . 1945 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání