Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1926 . 1927 . 1928 . 1929 . 1930 . 1931 . 1932 . 1933 . 1934 . 1935 . 1936 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2008 18:03
- Nahlásit

davidkova renata
proč ta trupka furt padá???
Páč to ještě neumí, ale až to bude umět, bude mega. Ona se to učí odkoukáváním od Ferdíka
hele a voni se jako tahle furt vješej?
Jj, každý den, však podle toho ta pleumatika vypadá
Oni i myslí, že to někdy urvou, a když Ferdíka zavřu a skáče Bucka, tak Ferdík ničí kotec a může se posrat. A když Bucka skáče, tak Ferdík taky, jednou Buca visela a on místo na peškovi visel na Bucce, tak ho radši zavírám, když jde Buca.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2008 18:06
- Nahlásit

Mucholabka
však podle toho ta pleumatika vypadá
no to jo , mějako zajímá esi na to přijdou sami nebo jim to někdo musí ukázat páč ovčoun se na to fakt vysere,možná třá chvíli ale viset tam jak hruška půl hodiny...to asi né

leila
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2008 18:11
- Nahlásit

Biluška
Obedijenci dělá Leila s Pumákem.
copak nás tu pomlouváš ??

Kačaba

my děláme obedijenc uz jsme dokonce jednou skládali zkoušky sice sme je nesložili ale skládali jsme je degeš byl ještě neříditelnej a nesoustředěnej měl akorát jeden rok ale ráda poradím pokud tedy budu vědět

Kačaba
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2008 18:14
- Nahlásit

nevim jestli to bude vidět

Kačaba
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2008 18:23
- Nahlásit

leila
jj děkuju,určitě se na nějaký detaily,vychytávky optám

Benda
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2008 18:35
- Nahlásit

davidkova renata jo jo a jak mu sklaplo zmetkovi co jinak ? Uz mate s nyny canisklienty z bluefora ?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2008 18:36
- Nahlásit

davidkova renata

mějako zajímá esi na to přijdou sami nebo jim to někdo musí ukázat páč ovčoun se na to fakt vysere
Pravda, že Aši jsem to musela ukázat a začít nízko, ale vydržela držet hrozně dlouho. Akorát neskákala. Podle mě ovčák na to nemá ani postavu, ani hlavu. Pit na to přijde většinou sám.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2008 18:50
- Nahlásit

Kačaba
nevim jestli to bude vidět
je to vidět a vy chodáte skrz trupku jo? Tak to by se líbilo Blance Mladý
Benda
Uz mate s nyny canisklienty z bluefora ?
si přece nezničim psa!!!! víš co jich tam je???!!!
Mucholabka
Podle mě ovčák na to nemá ani postavu, ani hlavu. Pit na to přijde většinou sám.
jo,to si taky myslim..

Benda
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2008 19:02
- Nahlásit

davidkova renata no tak nemusite vzit kazdyho ja jen jestli se uz hlasej

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2008 19:06
- Nahlásit

Benda
no tak nemusite vzit kazdyho
to ani nejde,koukni na počet registrovanejch a vodečti nás tady v žumpě

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2008 19:39 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

Kačaba
ahojda
www.obedience.cz
ahojda večer z domova
já jsem jeden čas vo tom uvažovala,ale jelikožje to fakt na přesnost,tak to tedy cvyčím s dastíkem,jen tak pro zábavu

Kačaba
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2008 20:10
- Nahlásit

brezen2008
jelikožje to fakt na přesnost,tak to tedy cvyčím s dastíkem,jen tak pro zábavu
můj člověk i pes,se taky chceme jen pobavit
jj tam jsem četla taky-díkes

davidkova renata
a vy chodáte skrz trupku jo? Tak to by se líbilo Blance Mladý
nj tunel,eštěže jsem jí to nemusela ukazovat,eště bych tam lezla nýčko.
Blanka je nadšenec na trupky?
Myslim,že tenhle byl malounko menší na čahouna,ale brý prolez to.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2008 20:46
- Nahlásit

Kačaba
Blanka je nadšenec na trupky?
no i tak by se to dalo říct.Škoda že ste nelezla i vy,fotečky mohly bejt akčnější

Kačaba
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2008 20:51 - Změnil/a: Kačaba
- Nahlásit

Renčo a všem
Přeju dobrou noc a hezký sny a zejtra budu dřít!
Napíšu večír jak a co...brou a pohlaďte Nyný šikovnou.
Sem vospalá,že už ani číst neumim

Kačaba
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2008 20:55
- Nahlásit

davidkova renata
Škoda že ste nelezla i vy,fotečky mohly bejt akčnější
to ták..eště bych jim musela kupovat novou trupku nebo co

Kačaba
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2008 20:57
- Nahlásit

davidkova renata
Škoda že ste nelezla i vy,fotečky mohly bejt akčnější
to ták..eště bych jim musela kupovat novou trupku nebo co

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Lis 2008 22:14
- Nahlásit

Zdravím ty co nespí i ty co už spí
Včera jsem se konečně dozvěděla, proč byl partner onehdá tak naštvanej, když jel ze cvičáku.
Cir se učí revír, zatím ho neběhá sám, a to chtěl Michal změnit. Poradil se s výcvikářem, že mu to musí jasně ukázat. Michal s Cirem vyběhli Michal rázně zavelel "revír" a ukázal jasně rukou v požadovaném směru.
Cir to pochopil naprosto jasně a vystartoval - zavěsil se Michalovi na ruku v domění, že to je rukáv.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 07:31
- Nahlásit

Brý ránko všem přeju

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 07:42
- Nahlásit

dobré ráno všem
JBAT
ahojda,prosímtě,jestli budeš mít dneska ty fotky z vychajdy,mohla bys to ho dit do vycházek, bo já příjdu až večer a nevím kde bych je tady našla...
děkuji
PS. - jestli nějaké vyšli,bo jak vým dasty se tam furt motal )

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 07:45
- Nahlásit

kachna_
Michal s Cirem vyběhli Michal rázně zavelel "revír" a ukázal jasně rukou v požadovaném směru.
Cir to pochopil naprosto jasně a vystartoval - zavěsil se Michalovi na ruku v domění, že to je rukáv.

. To se mi kdysi stalo taky
S nebožkou Kazbundou (NO). Na kruhovce, pes vyjančenej k nepříčetnosti, před očima rudo...najednou nějak znejistěla,nebo co a začala se otáčet. Asi aby se ujistila, že za ní stojím, nebo nevím co tím sledovala. Já koza blbá jsem vymrštila ruku vpřed a zaječela "tamjesyčákzabijkasizabij" . Zabila mi nehet na palci

Jinak dobré ráno fšem, fstávejte a děte dřít, proč mám zase odmakat fšechno sama?

Sali
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 07:54
- Nahlásit

je prostě neřiditelná
davidkova renata
tak to jsi eště neviděla neřiditelnou Kirunu.

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 07:56
- Nahlásit

zdar všem, co už je znám i těm, co eště ne. březen - fotky budou, ale dneska určo ne, sorry.
davítková - ty už ňáký fotky máš...?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 08:02
- Nahlásit

jbat
jo jasně v poho

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 08:37
- Nahlásit

lidi, jsem v piči, jdu dom. čus

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 08:41
- Nahlásit

jbat
Takové slova se tady můžou říkat?

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 09:21
- Nahlásit

jbat
Co se stalo? Už ses zase pohádala s šéfovou? Nic si z toho nedělej, já právě taky . Poď k nám, budem hrabat listí a všechny je děsně pomluvíme

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 09:44 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

BrýmrazivýdenFŠEM

tak jak je to s těma lvama? Vždycky sem chtěla lfa. Nezbyl ešče ňákej? Jedno jesli fena nebo pes. Dyš to bude fena, bude to Elsa, dyš pes, bude to Krédenc jako byl v Daktari.

brut
hele pani vy huž nemusíte ležet? Tak huž vás nemusim hlídat? To je dobře že procházkujete.

A jinak -máme doma psího invalídu . Probíhá převeliké léčení, krmit musíme ze lžičky a hafíčka musíme nositi. Do té doby ofšem, než zvoláme: "Ajšááááá, Ajšáááá přijela!" Pak nastanou pravý Lurdy a zmrtvýchfstávání. Čokl drajdí po zahradě a hledá Áááájšůůůůů. Bože, proč zrovna já musela vyfasovat hérečku z Národního???

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 09:45
- Nahlásit

Doživotní Mrtvice

Gratuluju ke složení zkoušky, tetkon už vám konečně může prdnout i ta poslední céfka, čokl se vo vás postará sám.

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 09:52
- Nahlásit

PetraK
tak jak je to s těma lvama? Vždycky sem chtěla lfa.
TAdy žádní "lvi", ani "lfi" nejsou. Tady jsou "levíčata" a "lefové" Copak necítíš ten rozdíl? Juraj, ty mi tam tu špičku prostě musíš dát A čenž bol čénž No moje nervy

Co se stalo Aušusovi, že má tak vážný úraz?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2008 09:57 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

čus fšicííí co sou f pi*i
jbat
vo co go???
Biluška
Zabila mi nehet na palci
vítej f klubu,kolegyně,mě Tarzan zabil nehet na ukazováku,platí to dyš pes neni můj??
Sali
tak to jsi eště neviděla neřiditelnou Kirunu.
hm...no myslim,že to nemůže bejt horšíMůj problém je f tom,že ta svině je neuvěřitelně chutová a okamžitě a hodně vzrušivá(teda to neni její problém,ale můj )a ukáznit jí v momentě kdy se na něco děsně těší a de do toho prostě naplno je dost problém, i když v běžným provozu poslouchá na gesto.Navíc mám k obraně velmi kladný fstach a veškeré její projevy nebyly od začátku vůbec korigovány .Jednak s ní rok chodil kluk a dvanak mě to asi v duchu dělá dobře Do kruhofky šla poprvý ve 4 měsících a OKAMŽITĚ věděla co má dělat.Navíc chvíli trvalo, než se přeučila soustředit na rukáv bo šla cíleně po figurantovi a rukáv jí nezajímal. Mám nějaký podivný pohnutí mysli a při tý obraně mám prostě nějaký zábrany do ní hrábnout natvrdo,což mi nedělá problém,pokud by činila něco co mě fakt nasere.Dostane okamžitě takovou čočku,že je hned klid.Ještě ke všemu su ráda,že to neni klasickej rukávník a klidně si na revíru rafne kde se jí zlíbí.Vím,že je to špatně,ale su debil,no..Myslíš,že když jí při vobraně fakt vosolim tak aby to vnímla,nespojí si to nějak blbě a nepřestane třá mít chut kousat??Předem řikám,že ostnáč ani elektriku neberu,ne že bych to odmítala použít úplně,ale použila bych to s klidem k odstranění třá lovení pokud bych to nedokázala jinak bo to je pro psa život ohrožující.Ale k dokonalýmu cviku ne.

<< 1 ... 1926 . 1927 . 1928 . 1929 . 1930 . 1931 . 1932 . 1933 . 1934 . 1935 . 1936 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání