| Autor |
Zpráva |
Sali
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 08:52
- Nahlásit
to all: mám tady v pracovně půjčenou tříměsíční bordelkolii, až se trochu zastaví, vyfotím, zatím je to černobílá šmouha i na času 1/500
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 08:54
- Nahlásit
Biluška
Zvýšila paní, zvýšila
chypka se vloudí,no
isdpch
mně tam přijdou jak když vyšla Charta, nikdo jí neviděl, nikdo jí nesměl číst, nikdo nevěděl o co jde, ale všichni to museli odsoudit.
no dyk,přesně ,taky mě hned napali komančíííííí
Neklikáme vůbec bo su tak nasraná,že jí úpa ignoruju a dělám že je vzduch,maximálně jí nakopnu dyš du kolem,to asi neni nejlepčí doba na pozytývní klííkání Ta svině včera zadávila veverku .Nikdy sem jí nedovolovala je honit,až ted bo si trénuju přivolání vod králííícííí,má ho skvělý,letí jak magor,já zařvu ke mě a vona se muší v letu votočit a cvalem!!! předsednout.Naprosto spolehlivě to dělá jak já chci,jenže ta vevera včera byla nějaká zmatená či pomalá a téměř kolmo jí naběhla do rány,ta svině jí udělala na jedno rafnutí ,naštěstí teda bo za 10 vteřin byla vevera za duhovým mostem,jinak nevim co bych dělala bo zabít bych jí nesvedla a trápit se jí taky nemůžu nechat.doma s ní nemluví ani klika vod dveří,včera vodpoledne sme místo vycházky mohly bejt doma páč šla krokem bud 2 metry za mnou nebo přede mnou.z cestičky se nevodvážila vystrčit ani dráp Chodí jak dyš je jí 17 let a má výraz ,že se dá směle umístit na web týraný NO v nouzi No na mě to neplatí,todle jí nedaruju svini a můžeš vzít jed na to,že už NIKDY za veverou ani nepopoběhne Taky nevypadá,že by to snad měla v úmyslu.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 08:57
- Nahlásit
tak vážně, fotím to na camedii C 5060, čili wide zoom kompakt, co mám v práci jako pracovní takyfoťáček,
a nejde to, než se to zaostří a exponuje, je místo již dávno prázdné.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 08:59
- Nahlásit
davidkova renata
to neřeš, já měla na stopě zaječí mládě a vylítlo Meruně rovnou do huby, ta jen cvakla, odložila ho a čuchala dál...to se nedá, když jim to vletí do huby, je to mrtvý, pokud u psa buduješ bleskový reakce chňapnout balon nebo kůži, tak tohle už je pak reflex, ani nemusí chtít lovit, ale pořád je to šelma.
Stačí, že si nedovolí se za něčím aktiovně vydat, nebo na revíru či stopě dávat najevo zájem o pach zvěře.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 09:00
- Nahlásit
Sali
musíš jí vyfotit až usne...jiné záběry v tomhle věku prakticky nejsou možné , možná jedině s velmi profesionálním objektivem
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 09:03
- Nahlásit
davidkova renata
zadávila veverku já je u nás v lese krmííím
kluci seděj u stromu a vona po nich háže skořápky...vždycky mě to po ránu zvedne náladu
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 09:04
- Nahlásit
Sali
Sali byl nějaký tvůj pes?
davidkova renata
V Hyde Parku je spousta veverek, jsou strašně přítulné, lozí člověku po hlavě a žerou oříšky, kaštany, cokoliv. Byla tam baba se psem co má jébat-nějaký ten jack russel nebo co, sedla na židli, pila kafe a pes zmizel. Za deset minut přišel a donesl jí ulovenou veverku. Ona pejska pohladila a veverku tam nechala ležet, kráva jedna, ani vynadat jsem jí nemohla, bo jsem si v tu chvíli nemohla vzpomenout na nějaké standardní nadávky, ale jen na ty sprosté. Kikina jedna. Pak se divíme, proč v GB zakázali bully a tosy, s tímhle přístupem-vyfackat všechny.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 09:06
- Nahlásit
Jimmi
to tady nemám, to mám doma, a k tomu nemám ani externí bleska a v pracovně mám relativní tmu.
Zatím měla asi 10-minutovou prudce pádivou, proběhla miskou s vodou, došla si na všechny strany na Tchořovo figurantské kalhoty, zpracovala krabici s papírem do sběru, a právě poléhá.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 09:07
- Nahlásit
Mucholabka
ne, to je zkratka z mého jména, z RoSALIe.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 09:08
- Nahlásit
Sali
Ahá, to je dobrý takže tě tak lidi fakt oslovují?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 09:11
- Nahlásit
Mucholabka
představ si, že jo.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 09:12
- Nahlásit
Sali
To jsem ještě neslyšela, to je hezké skoro jako pejsek.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 09:14
- Nahlásit
davidkova renata
Ta svině včera zadávila veverku .Nikdy sem jí nedovolovala je honit,až ted bo si trénuju přivolání vod králííícííí,má ho skvělý,letí jak magor,já zařvu ke mě a vona se muší v letu votočit a cvalem!!!
mno tak králíka jako natrénovanýho má ale veverku si aso prostě zapomněla...ale fakt myslím že Nýna na veverky už ani nepomyslí...
isdpch
pak jsem ho přizabil a krtka jsem se všemi poctami pohřbil do popelnice
mno ty vogo nestrašte..já bych stála na cestě a řvala....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 09:15
- Nahlásit
Sali
to neřeš
no mě je jasný,že je to reflex,ale sere mě to bo todle nesnášim!!!Nikdy žádnej můj pes ničemu neublížil,nedejbože aby to zabil!! Navíc já striktně dodržuju,že prostě nesměj honit vůbec!!!!! nic ani náznakem,můžou se leda tak dívat,to maj povolený.Kdybych si já kráva blbá nechtěla potrénovat 100% přivolání v krizový situaci,nestalo by se to bo by vůbec nevybíhala.Chápu,že je to příroda,ale skousla bych,že predátor za účelem nažrání uloví slabej či pomalej kus,ale tohle byla zbytečná smrt bo ta vevera umřela kvůli zábavě mýho přežranýho a vopečovanýho čokla To mě sere.No každopádně má po ptákách..vlastně po veverkách,kdo mě zná,ví,že nekecám nadarmo
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 09:17
- Nahlásit
davidkova renata
proboha je to pes, je to šelma....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 09:18
- Nahlásit
isdpch
heleééé přeci mraZák
nejni to Mrožák????
sarax
ale veverku si aso prostě zapomněla
to ne,vona hned přestala,jenže to bylo strašně rychlý,zařvat předtim sem nestačila bo to byl mžik...cvakla a konec
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 09:18
- Nahlásit
davidkova renata
kdo mě zná,ví,že nekecám nadarmo
jj jak řikám čuba to jistě ví
tahle veverka jí bude mrzet věky....
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 09:19
- Nahlásit
davidkova renata
cvakla a konec
mno souhlasím se Sali je to pes a kořist mu naběhla do tlamy..to si nejsem jistá esli by takhle neskončila v našem případě čivava z 2 patra
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 09:20
- Nahlásit
Sali
proboha je to pes, je to šelma
a já sem kráva a dobře mi tak no nic,to mám pro příště..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 09:22
- Nahlásit
sarax
je to pes a kořist mu naběhla do tlamy
jo to jo,ale furt je tady ta moje ošípka,že jsem jí vůbec tudle formu lovu povolila bo normálně to nikdy nedělám a nemám s tim problém,čokli sou vychovaný,že se prostě nevybíhá.Konec hlášení nebo mi prdne céfka
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 09:23
- Nahlásit
čokli sou vychovaný,že se prostě nevybíhá
to je jediná cesta.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 09:25
- Nahlásit
davidkova renata
Ani ošklivého tlustého potkana bys jí nedovolila?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 09:28
- Nahlásit
Mucholabka
Ani ošklivého tlustého potkana bys jí nedovolila?
Ne bo zastávám názor,že pes nezná živočišný druhy a jak jednou loví,je mu jedno co to je.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 09:35
- Nahlásit
davidkova renata
No, samo nerozezná špačka od kosa apod., ale zas od toho mám instituci vodítka, když jdu do lesa apod. Na zahradě totiž máme potkany, žerou granule, ničí dřevo a různé věci a fšude serou, fakt mi vadí, Buca je postupně loví a fakt jí tohle nezakazuju, páč je to pes. Kočky loví myši, na potkany jsou psi, tak vždycky bývalo. Jinak Buca a kočky apod. nemá problém.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 09:36
- Nahlásit
davidkova renata
a jak jednou loví,je mu jedno co to je.
to si myslím taky zvíře jako zvíře...no tak se večer napijem na veverku at je jí dobře a já jdu vodnýst mladýmu do školy tablo co zapomněl doma
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 09:36
- Nahlásit
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 09:37
- Nahlásit
Sali
mno vidíš..při votočce se to vyfotit dalo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 09:47
- Nahlásit
Mucholabka
Na zahradě totiž máme potkany
nemám zahradu ani potkany
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 09:51
- Nahlásit
davidkova renata
ti dohodím kámošku,má jich moc a má i malí a velký
nevím kam jdem venčit,ale jestli to bude tak hodka,tak pak půjdu asi do šárky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 10:11
- Nahlásit
Dobré ráno zabijáci a vymýtači!
Maryje už taky zabila myšku. Vyhrabala si jí a snědla. Ale byl to jen asi takovej ten hoodně mrňavej myšáček. Jako bombonek. Takže se to nepočítá. Mamko Nánu nakopni eště taky za mě! Sfině jedna zlá! Na ty zítřejší kanysky se přijde podívat i Kačena s gerym, on by asi taky mohl bejt terapeut, odvolání od všech zvířátek má, ale trošku pomaleji, on všechny zvířátka miluje, chrání a vychovává. Onehdá mařenu kous, když chtěla honit doma jejich malinký koťátko. Včera Mařenu kous Medin brijárd, když chtěla bejt ošklivá na Džínu pplazivku. Takže to nedělá jen Nána, ale už mi jí trestaj i jiný psi. Mě to neva, aspoň jí nemusim furt mlátit.
A děcka, teď profi dotaz: v pondělí ráno vyrážíme s holkama na stopu. Holky nedělají pachové čtverce. Jak mám začít? Co si mám s seobu všechno připravit. Vim, že je tu na to téma, ale je rozplizlý a teď na něj nemám čas. Jen, co si mám vzít - vemu psa, stopovačku, krabičku, maso a velikánský ňaminky a pořádný boty. A budu postupovat tak, ajk řikal pan Hlaváček, jo?
Jo a psi by vám něměli lovit a zabíjet zvěř. Myslim, že máte agresivní a nezvladatelný psy.
|