| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 11:02
- Nahlásit
Tinta76
panebože!!! To se neobjevilo - nebo aspoň já to tady neviděla. Kur*aaaaaaaaaaaa, chtěla bych ji vzít domů
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 11:03
- Nahlásit
Nejde nám intronét a technyk přijede aš zejtra v 11:00!!!
Tak toho moc nenasmote,ať to zvládnu přečíst.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 11:04
- Nahlásit
Tinta76
???? co se děje?
ale asi nic světobornýho, asi krize středního věku ( z mýho pohledu hlavně na druhé straně bojové línyje ) - sem na facku, to bude tak fšecko
|
Tinta76
|
# Zasláno: 14 Lis 2008 11:04
- Nahlásit
brut
tak to ráda slyšim, teda čtu
|
Tinta76
|
# Zasláno: 14 Lis 2008 11:09
- Nahlásit
PetraK
tak to vám tak nějak rozumim
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 11:10
- Nahlásit
Sali
sem si myslela, že jsi stejný ročník ( +-) jak já
Já byla taky v ústavu.... Hlavově zpočátku, pak v Motole, pak mateřská, sociálka a nakonec zpět na patolku do Berouna. U nás končil primář Hlava.... Já vím, že u nás patolku zrušili a všechno vozej do Hořovic nebo soukromí doktoři do Příbrami. Ani nevím, kam kdo šel.... jedna skončila úplně, druhá nebyla vystudovaná laborantka ( měla jen nějaký kurz), tak ta dělá někde úplně jinde a ta třetí netuším....ani kde je Hlava.
Prima, takže Hořovice nestíhaj a vozí to k tobě? Hmmm, hlavně, že nám tvrdili, jak bude o vše v postaráno a Hořovice vše zvládnou bez přispění jiných .... je to jen povzdech nad věcí, kterou vím, že nezměním a věděli jsme, že nám kecaj, aby jsi to nebrala jinak
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 11:16
- Nahlásit
brut
takže Hořovice nestíhaj a vozí to k tobě? Hmmm, hlavně, že nám tvrdili, jak bude o vše v postaráno a Hořovice vše zvládnou bez přispění jiných
jinak, Hořovice stíhají krásně, jen lékařská část je momentálně oslabená o dr. Švece, co je na několikaleté stáži v Anglii, tak mají nasmlouvaný externí lidi na smlouvu o procedení práce.
Stejně všichni lékaři, co tam dělají, mají ještě fakultní úvazky v Praze na Hlaváku, to už dnes nenní, aby na periferri byl někdo na 100%.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 11:18
- Nahlásit
brut
hele to je dneska normální, že patolog sedí s jednou prdelí na více židlích, důležitý je, aby stíhala laboratoř, a to funguje dobře.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 11:20
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/clanek/154377-na-policisty-p ostval-psa-ti-se-branili-strelbou.html
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 11:21
- Nahlásit
isdpch
jako že by postupně postupoval do dalších levelů ? Nejsem si jistej, že to maj zrovna takhle
No já to taky právě nevím, ale zas na druhou stranu si říkám- kdyby zjistil, jak dobrá zábava ten lov je (a ona dobrá zábava to je), tak ...... no prostě jsem si říkala, že to ošéfuju takhle - takže je může počítat, případně si hrabat (to na louce, na zahradě je to zapreščeno), ale lovit ne. Jednu právě na kontě má, když byl malej-což byla spíš právě ta náhoda, že ji chytil a nevěděl pořádně co s ní, ale fakt jsem zařvala tak hrozně, že když jsem pak v šuplíku zahradního stolku našla další a šla mu jí jen ukázat, tak stačilo dát hlasem najevo, že NEsmíš a poslechl. Já bych hrozně nerada- stejně jako Davídkojc, aby na mě nějaký jiný zvíře doplatilo - moje noční můra, že by jednou-což se stát pochopitelně může, je to pes, šelma - něco fakt drapnul. Bylo by fakt zle z mojí strany. Asi by to nebylo výchovně úplně dobře, ale jak se znám, byla by to blesková reakce, neošéfovala bych se. Zatím to vychází- třeba když jsou u nás na zahradě teď furt ty králíci, tak když za ním i běžel, tak když se rval ušák skrz plot, tak nad ním stál s výrazem:Ty vole, kam deš??. Doufám, že to tak zůstane - se budu modliti se Svatý Pjoumatice svojí aby nám to vydrželo. Nám možná pomáhá i ten Kosťa, kterej čoklovi šéfuje
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 11:22
- Nahlásit
brut
Já byla taky v ústavu....
a esli nepudeš do postele, tak tam budeš zas. V pohřebnim. Páč Tě Neessii zabije a pak se z toho sama zblázní a taky skončí f ústavu. MAZEJ! Mám tě hlídat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 11:42
- Nahlásit
isdpch
no vida, to je inspirace, dneska si pustím Kubelíka
to bych mohla taky prubnout
Tinta76
tak to vám tak nějak rozumim
děkuju moc.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 11:54
- Nahlásit
PetraK
prosímtě neblbni, proč by měl člověk víc než týden po Hye pořád ležet??????????????????????????,
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 12:00
- Nahlásit
Sali
prosímtě neblbni, proč by měl člověk víc než týden po Hye pořád ležet
vůbec nevim co je Hyjé - pokud to není protistrana Hot
ale... Neessi mi nařídila Brut hlídat, tak tak čuním
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 12:20
- Nahlásit
Já byla taky v ústavu
No, a já tam budu co nevidět. V tom pro choromyslné...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 12:21
- Nahlásit
Meta
a copák?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 12:24
- Nahlásit
Meta
No, a já tam budu co nevidět. V tom pro choromyslné...
když jsi tady, jako bys tam už byla
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 12:45
- Nahlásit
Sali
jsem zaměstnancem České pošty.
..............................................já už to nevydržíííííííííííííím
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 12:46
- Nahlásit
Neeee, že budete chtít všichni svátek ))))) A vůbec, v kalendáři eště máme volno, eště si můžete říct svátky.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 12:47
- Nahlásit
isdpch
dneska si pustím Kubelíka
Rafaela - dirigenta nebo jeho otce Jana?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 13:05
- Nahlásit
Gerda
můžu si ke svýmu svátku vzít i Vánoce? Stejně tady vo ně skoro nikdo nestojí, já je mám ráda a třeba pak dostanu vod Ježucha i víc dárkůch
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 13:09
- Nahlásit
PetraK
No to bys asi mohla, proč ne. Ale o dárky se budeš dělit, jasný? Víš, že naopak dárky tu maj rádi všichni a nejvíc já, bo čekám na toho karakterní milijounáří s poršákem. Pro Můdr modrej, pro mě červenej.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 13:39
- Nahlásit
Dobré poledne, už sem konečně tady. Děje se něco podstatného? Tady akorát Duch shodil polici s knížkama Měl štěstí, že ji neshodil na keybord, ale těsně vedle Takže nejsem ani moc nakrkaná. Kdyby rozbil keybord byla bych nakrkaná hodně a pěkně by si ho slíznul
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 13:43
- Nahlásit
Biluška
Kdyby rozbil keybord byla bych nakrkaná hodně a pěkně by si ho slíznul
Šel by do hrníčku jako profesor Ikebara!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 14:00
- Nahlásit
Gerda
Víš, že naopak dárky tu maj rádi všichni a nejvíc já, bo čekám na toho karakterní milijounáří s poršákem. Pro Můdr modrej, pro mě červenej.
tak ale to máme kapek problém -páč já hlavně neumim dárky balit- tak nevim, jak pak zabalit toho milijounáře stačí do koberce a převázat motouzem?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 14:05
- Nahlásit
Gerda
Šel by do hrníčku jako profesor Ikebara!
Šel by do džbánku s vodou, aby věděl jaký to je gdyž nám pořád namáčí zeď
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 14:09
- Nahlásit
stačí do koberce a převázat motouzem?
PetraK
jistě , a pak to celý vyhoď na skládku, trošku zahrň, a zavolej, já si s Bobulí přijedu udělat vyhledání.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 14:13
- Nahlásit
Bodré odpoledne,tak už jsem s Bordžínkou doma-už ji to v ordinaci nebavilo,páč přestaly chodit pacientky a přestaly vykřikovat : "Jé,to je krásný pejsek!"..."Ježišmarjá co je to za vobludu" "Když jste se ptala,jestli mám ráda psy,tak jsem myslela ale ty menší"....,páč sežrala úplatek pro sestřičku-1 špičku s eierkoňakem a jeden větrník .Takže jsem ji vylítala s balonkem na hřišti za ordinací a prubla ještě mateřskou školku na procházce ,kde si některé pitomé děti myslely že je poník a chtěly se na ní vozit a dožadovaly se sedla .Byly mezi nimi asi dvě chytřejší a poznaly,že je to pes.Bordžínka z nich měla obrovskou radost,tak jim všem umyla ty usoplené držky ,takže jí teď musím vydesinfikovat tlamu.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 14:14
- Nahlásit
Neessi
kristaboha já bych chtěla bejt praktik!!!!!!
eště tah 2 hodinky tady budu koukat do mikráku,ke kterýmu jsem sedla v osum ráno
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2008 14:18
- Nahlásit
Sali
stačí do koberce a převázat motouzem?
PetraK
jistě , a pak to celý vyhoď na skládku, trošku zahrň, a zavolej, já si s Bobulí přijedu udělat vyhledání.
Zapomeń! Tohle vyhledávání si udělám sama, vsaď se, že přečucham i Houdini-Bobuli. Tenhle milijounář je můůůůůůj, poršáka ti pak taky jednoho dam.
|