Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1917 . 1918 . 1919 . 1920 . 1921 . 1922 . 1923 . 1924 . 1925 . 1926 . 1927 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Sali
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 10:16
- Nahlásit

Gerda
teď profi dotaz: v pondělí ráno vyrážíme s holkama na stopu. Holky nedělají pachové čtverce. Jak mám začít? Co si mám s seobu všechno připravit
no, udělej si čas na to téma, moc prosím.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 10:18
- Nahlásit

davidkova renata
bo zastávám názor,že pes nezná živočišný druhy a jak jednou loví,je mu jedno co to je

taky si to tak myslím. proto jsem Ešusovi zatrhla hned v ranným věku lovení myší. Páč jsem si řekla že na tom začnu, protože si myslím, že jak by to zkusil třeba na tý myši, tak by se mu to zalíbilo a pak by mu bylo fučik co loví. Si teda myslim jen takhle od stolu, no. A chápu pani jak vám je - Nuný vyřiďte, že mě hluboce zklamala a až se uvidíme, tak jí to řeknu vosobně, že je vostud.

A jinak dobrej den všem.

Sali

tý jo bordelka je čananá

Sali
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 10:22
- Nahlásit

PetraK

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 10:26
- Nahlásit

Sali
no, udělej si čas na to téma
Já koukla pokaždý, když si tam radila Metě, jen sem to nečetla od začátku, ale je fakt, že si to prostě přečtu, ať máme s Mařkou co dělat, až konečně začne hárat. Už to z ní budu muset vymlátit, je hnusná, nepříjemná, zlá....akční a baví jí běhat...

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 10:27
- Nahlásit

Sali
boooooooooooooooooože to je gezichtík!!! Voni sou taááák roztomilý. A voní? Voní ?pupík mrnítkovej?

Sali
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 10:29
- Nahlásit

Gerda
no, víš, na tvém místě bych začala jinde, začala bych z naprostýho klidu jí navádět na žádaný projev, ono se to nedá udělat za jednoum, nebo dá, ale je to na předpřípravu, co si musíš udělat doma, a pak tě za jeden trénink posunu až na 15 min 50 kroků oblouk, ale musí spolupracovat pes, a musíme se na to sejít.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 10:32
- Nahlásit

Gerda
Mamko Nánu nakopni eště taky za mě
nebuj,musela sem na klíčích vyměnit dva!!! kroužky byly nějaký pokroucený bo co
Na ty zítřejší kanysky se přijde podívat i Kačena s gerym
kerá jaká čí?? a gdy a jaxe tam dostane???
A budu postupovat tak, ajk řikal pan Hlaváček, jo?
no pan Hlaváček hlavně řikal,že pes má mít do 3 let děctví a pak už nemá smysl cvičit,takže klidně zvostan doma
PetraK
že jak by to zkusil třeba na tý myši, tak by se mu to zalíbilo a pak by mu bylo fučik co loví
právě,sou to šmejdi,čék jim do palice nevidí jaxi to přeberou.Nic jí vyřizovat nebudu,rači jí zasejc nakopnu až pudu vokolo
Sali
jůůůů,borderátko Nebo to je medvídek panda???????

du za jébatem,nepište!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 10:33
- Nahlásit

Sali
Vůbec nikam nespěcháme a vzhledem k její megareakci na střelbu a prudký zvuky a strach z nápřahů cizích lidí máme před sebou max ZOP, ZZO a když budem hodně dobrý tak BH. Takže žádnej spěch na nějakou zkoušku, můžem kliďánko pomalu. Jsem si jistá, že tohle jí bude bavit, ale taky jí to strašně unavuje, tak musíme fakt jen pár minut, žádná velká makačka hned na začátku.

Strejda
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 10:34
- Nahlásit

Včera jsem utrpěl vystoupení dětského pěveckého sboru. Dirigentka byla asi zkušená výcvikářka, protože používala výhradně posunkové povely podle NZŘ. Kdyby tam byla naše čubizna, tak mohla do taktu cvičit sedni, lehni, vstaň a štěkej. Na to "štěkej" by měla sólo, to ji jde dobře.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 10:36
- Nahlásit

davidkova renata
kerá jaká čí?? a gdy a jaxe tam dostane???
kačena od berňáka přece. no se mnou asi nepojede, protože bere ještě obě děti a já v autě děti nevozim, bo se bojim, že když to někam nakouřim, tak je zabiju. A stejnak by se tam ani všichni nevešli. Chce s gerym na kanysky. Může vadit, že gery furt vrčí? Von si prostě jde a vrčí, neni to žádný hrození, ale furt si prostě vrčí....možná je to bernský holup....

EngieB
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 10:36
- Nahlásit

Sali
Ty máš borderku???

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 10:41
- Nahlásit

davidkova renata
nakopnu až pudu vokolo

tak ale pořádně! Žádný šolichání. Páč já veverky oblibuju - mám vo nich dokonce knížku - S VOBRÁSKAMA (Gerdo!)

Pozdravujte Jébat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 10:42
- Nahlásit

Gerda
bernský holup....

Tý vado! To mi nenapadlo, že by Ešus moch bejt holup, dyš furt buble! Může bejt holup i maďarskej?

brut
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 10:45
- Nahlásit

Dobré ránko všem přeji

Sali
ta je krásná .... náš primář nikdy nechtěl pustit žádné zvíře do laborky, ani do kanclu a nedovedu si představit, že by měl u sebe psa ...a to měl jednu místnost vyloženě pracovní a druhou odpočinkovou, kde by se psům moc líbilo
Jej, jak já bych se šla někam podívat a nadýchat lab. vzduchu

davidkova renata
neblázni... Nýna už nikdy nic takovýho neudělá, ale Sali má pravdu....ať chceš nebo ne, pokud jí vevera vylítla před tlamou, tak reflex šelmy byl rychlejší. Podrbej za mně Nýnu a pošeptej jí, že veverky jsou ke koukání a ne k překusování.
Brut má taky na svědomí jednu a Aluška dostala téměř druhou. A to nepočítám myši, které oba loví

PetraK
si tu chyběla, když se mluvilo o duchách.... vy žádnýho na chalupě nemáte?

Sali
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 10:47
- Nahlásit

EngieB
neeeé, mám jí půjčenou, má jí moje laborantka, a vzala si jí neplánovaně do práce, resp. jí tady vysypal z auta ejjí manžel, že musí do prahy a nemůže jí brát s sebou...

Sali
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 10:48
- Nahlásit

brut
no jo no, to byl havlíček, berounskej to expert, co???? znám, není každý pejskař, no. Dělala jsme s jeho neteří, ona pak šla snad taky do Berouna a já už jí neviděla léta..

EngieB
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 10:48
- Nahlásit

Sali
No já si říkala, že by jsi se takhle zvhla
Je kráááásnáááá!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 10:51
- Nahlásit

Strejda
Včera jsem utrpěl vystoupení dětského pěveckého sboru

Dirigentka byla asi zkušená výcvikářka, protože používala výhradně posunkové povely podle NZŘ
pošlem jí nabídku s termínama zkoušek
Gerda
Může vadit, že gery furt vrčí
myslim,že by mohlo...
PetraK
Může bejt holup i maďarskej
holupi sou fšude,proč by nemoch????
brut
Podrbej za mně Nýnu
jj,podrbu jí traverzou model Killer

uš fááákt du

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 10:52
- Nahlásit

brut

já sem na ty duchy koukala - taky jednoho máme, ale - mám hroznou náladu, tak mně nic moc k tomu nenapadlo, tak radši držím kušnu

brut
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 10:55
- Nahlásit

Sali
to byl havlíček, berounskej to expert, co????
jj, přesně tak ... kdyby jen pejskař... on snad měl fobii i z ostatních zvířat.... naštěstí je v areálu poměrně dost koček, tak jsme je přikrmovali a holky hezky ráno čekaly na prvního, kdo přijde a dá jim nějakou dobrotu ... naštěstí primář jezdil až na osmou, takže se stihly v klidu nažrat

Dělala jsme s jeho neteří, ona pak šla snad taky do Berouna a já už jí neviděla léta..
pokud měla stejné jméno, tak se mnou nedělala.... byla tam stará primářka, která přesluhovala ( dojížděla z Prahy 4x v týdnu na 6 hodin) a 3 laborantky z Berouna+ uklízečka z okolí. Toť vše ....ale mohla přejít do Hořovic nebo někam do Prahy
Teď mi dochází...zase až tak stará být nemůžeš.... když píšeš o těch létech

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 10:56
- Nahlásit

davidkova renata
holupi sou fšude,proč by nemoch????

tak je to jasný, mám prostě holupa. Ach jo, takže to dopadlo jako dycky se fšim. Chtěla sem psa a místo toho mám holupa a ešče sem tak blbá, že sem to nepoznala. zas na druhou stranu ale, kdo má doma holupa, co chodí s vodpadkama, že jo?
a taky - dělá do zedničiny

Sali
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 10:57
- Nahlásit

Duchy nevidím, neřeším, nepopírám ani nehledám, když ode mne budou něco potřebovat, jistě si řeknou, jinak a´t si udělají komfort, jaký potřebujou, mě nevadí snad vůbec nic, kromě Tchořodílnovýho bordelu, kde budu tento víkend spát taky.

Tinta76
# Zasláno: 14 Lis 2008 10:57
- Nahlásit

Dobrý den celý den

PetraK
nějakej vejcuc by nebyl?

brut
pani, vy ste byla na tej voperaci, ne? a jak je? všechno v cajku?

Tinta76
# Zasláno: 14 Lis 2008 10:58
- Nahlásit

PetraK
nefim, jestli se tohle už tady nevobjevilo ...

brut
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 10:59
- Nahlásit

davidkova renata
jj,podrbu jí traverzou model Killer
néééé, hezky rukou za ouškem a pořádně, aby věděla, že je to podrbání ode mně.... se jí zeptám, až jí uvidím

PetraK
mám hroznou náladu, tak mně nic moc k tomu nenapadlo, tak radši držím kušnu
jak hroznou náladu? Okna a vše okolo už budeš mít hotový, tak vydrž.... tvůj Brtník bude asi něco podobnýho tomu mýmu mužskýmu... taky si vymýšlí věci navíc a přidělává práci

No nic, jsem po jídle, tak jdu zase odpočívat. Koukejte psát málo, ať to nemusím pracně dočítat .... papa odpoledne

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 10:59
- Nahlásit

Tinta76
pani já sem takové smutné, že dybych něco vycucla tako to asi nebé moc použitelný . Fčerejšek si nepamatuju vůbec, jen sem dneska ráno zjistila, že baby tady měly fčéra duchařskou seanci. Ale počkejte, kouknu dozadu, co se tady teda dělo.

Sali
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 11:00
- Nahlásit

brut
jsem ročník 1969, a tak kolegyně tam šla s ním dělat snad v 2000 a kus, na chvíli, byli jsme spolu na Ústavu u Povýšilů, a ona pak šla snad na Motol...a odtudu mi říkali, že snad za strejdou.
Všechno je te´d jinak, Beroun se realisuje dodavatelsky v Hořovicích, a tam biopsie dělá Pavel Dundr a dálkově jednou týdně já, jako třeba zrovna te¨d si 2 krabice tady odečítám, než mě přinesou ty moje místní.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 11:01
- Nahlásit

brut
No nic, jsem po jídle, tak jdu zase odpočívat.

To se ti chválí, to je moudrý rozhodnutí

máš pravdu, asi mi z těch blbejch voken hrabe. Sem unavená (či únavná, jak kdysi o sobě prohlásil pětiletej synovec, když dohrál fotbal ) a tudíž protivná. Du si dát facku

Tinta76
# Zasláno: 14 Lis 2008 11:02
- Nahlásit

PetraK
já sem takové smutné...
???? co se děje?

brut
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2008 11:02
- Nahlásit

Tinta76
ještě honem odpovím a jdu hajat..... jsem po operaci a je mi dobře.... bříško nebolí, poctivě polehávám nebo polosedávám, smím na krátké procházky. Musím říct, že jsem si vybrala dobré místo na operaci... domácké prostředí, super personál a hlavně klídek

<< 1 ... 1917 . 1918 . 1919 . 1920 . 1921 . 1922 . 1923 . 1924 . 1925 . 1926 . 1927 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání