Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1575 . 1576 . 1577 . 1578 . 1579 . 1580 . 1581 . 1582 . 1583 . 1584 . 1585 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:41
- Nahlásit

sarax
naštěstí u nás byla doma tchýně a ta dětem věci pohlídala, takže jim nesebral nic

jbat
nastoupila fáze omluv a blbých rádobynacityhrajících keců... To je tak trapný...
počkej, ještě nezačal vyhrožovat sebevraždou ... to jsem měla pro změnu já

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:41
- Nahlásit

Benda
No co to počůrání taky může svést na Blbíse.

jbat
je fuk, že sou vodotěsný, tak mu je hoď s prádlem do pračky. Vomylem. Chci vidět, jak přežijou centrifůgu při ždímání. Ts.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:42
- Nahlásit

brut
počkej, ještě nezačal vyhrožovat sebevraždou

jé a to bych si asi při svý hnusný povaze užila tudle fázi. Normálně bych mu koupila špagát a zeptala se jestli můžu ze starý známosti dostat lístky do lóže, abych měla dobrej vobras

brut
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:43
- Nahlásit

Benda
si tam čtu i blueforum
bych řekla, že to ani jinam nepatří

PetraK
Chci vidět, jak přežijou centrifůgu při ždímání. Ts.

brut
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:44
- Nahlásit

PetraK
špagát jsem mu nekoupila neb jsem škrt, ale řekla jsem, že se klidně může zabít, jan ať si pak nestěžuje, že se mu to nepovedlo a nemyslí si, že se o něj budu starat

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:45
- Nahlásit

Benda
každej snad může udělat chybu, uklouznout a tak podobně

tak chybu ve smyslu monoklu pod mým krásným okem teda asi ňák nepřekousnu. a na uklouznutí se vymlouvám já, páč je mi trapně...

brut
počkej, ještě nezačal vyhrožovat sebevraždou ... to jsem měla pro změnu já

to neudělá, páč ví, že bych mu řekla "tak skoč" nebo "tak polkni" nebo prostě tak něco...

PetraK
tak mu je hoď s prádlem do pračky. Vomylem

to je dobrej nápad...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:46
- Nahlásit

jbat
nastoupila fáze omluv a blbých rádobynacityhrajících keců
kecy kecy kecy hele dej mu linka na vedleforu,tam může exibovat dle libosti a mazej pro tu makrélu

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:49
- Nahlásit

davidkova renata
kecy kecy kecy hele dej mu linka na vedleforu,tam může exibovat dle libosti a mazej pro tu makrélu

to néé, von by fušoval bohovi do řemesla, takže by ho brzo prali do dža...
napadla mě ještě makréla pod sedačkou v autí, dyš teď tak vehementně topí...

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:49
- Nahlásit

jbat
tak chybu ve smyslu monoklu pod mým krásným okem teda asi ňák nepřekousnu. a na uklouznutí se vymlouvám já, páč je mi trapně...
Tak předefším by mělo bejt trapně jemu a v žádným případě bych to nekamuflovala.............fšude bych pjekně řekla jak to bylo!!! Tohle je hnus a fakt si dobře pamatuju,jaxe mi ulevilo,gdyž sem po posledním útoku svýho prvního manžela vodložila roláky a sluneční brejle a fšem to naservírovala..........to byl ten nejhezčí vokamžik,gdyž sem viděla,jak jeho kamarádi odcházejí totálně zhnusení a do dneška se stýkají semnou a jeho neznají.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:51
- Nahlásit

Benda
každej snad může , uklouznout
at uklouzne,hajzl,úpa nejlíp na schodech nebo f koupelně gde jébat čistě nááhodou upadne mejdlo nebo šlupka vot banánu
jbat
von by fušoval bohovi do řemesla
co bohovi,ale džedzíííně to by moch bejt celkem koncert

brezen2008
Člen
- Nahlásit

jablunka
v troji je labutěnka krásnej pejsek,celej bílej,chcocholák

sarax
Člen
- Nahlásit

Benda
si tam čtu i blueforum
a??
jde ti to pak lépe???
jablunka
.fšude bych pjekně řekla jak to bylo!!!
jj mělo by bejt trapně jemu,,,ale pohybujou se po planetě vzorky co jim nedocvakne...

Biluška
Člen
- Nahlásit

brut
Sebevraždu sem řešila taky, s jedním co jsem s ním chodila ještě na střední. Posílal mi dopisy pokapané krví (mobily a maily ve středověku ještě neexistovaly ) , já je neotevřené házela do popelnice. Pak k nám začal jezdit jeho tatínek a přesvědčoval mě, že Jiříček si něco udělá a přece co by mi udělalo kdybych se s ním někde sešla... Pomohlo až když jsem odjela na tři měsíce do Německa, jinak bych se toho kreténa nejspíš nezbavila doteď

PetraK
Normálně bych mu koupila špagát a zeptala se jestli můžu ze starý známosti dostat lístky do lóže, abych měla dobrej vobras
Taky jsem mu to nabízela, dokonce jsem mu vyhlídla krásný, pevný strom

Jo, to exmanžel, to bylo jiný kafe. Ten místo vyhrožování sebevraždou tvrdil, že mě vyhodí z okna a hodí za mnou kýbl, hadr a okenu, aby to vypadalo jako nehoda

jbat
Ty hodinky vyvař na 90 a pusť trojitý ždímání . Nechceš mi pohlídat Pumu dokaď se od něj neodstěhuješ? Ti garantuju, že monokly už pak bude mít jenom on

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:52
- Nahlásit

jbat
tak chybu ve smyslu monoklu pod mým krásným okem teda asi ňák nepřekousnu
Ale to je veliká chyba, tím pádem je jasný, že makrela do garnýže, mlíko do větráku, hodinky do pračky, blbís počůrat koberce - nutně, mohla bys před odchodem něčim ucpat záchod a pak povolit přípojku k pračce, nebo k vaně, mohla bys třá na jeho kartu něco bjednat a nezplatit to...prostě mu to strašlivě osladit, bo jak si dovolí jednu fláknout žencký, nezaslouží si nic jinýho než strašlivou trýzeň!
A hlavně mu žádný ty debilní kecy nespolkni!!!!!!!!!!!!

brut
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:52
- Nahlásit

jbat
hele, nic nekamufluj a koukej všude vysvětlit, kdo ti to uděla a proč... tím, že ho kreješ nepomůžeš ničemu. I když je pravda, že k tomuhle jsem taky musela dospět a ze začátku jsem se všelijak vymlouvala .... přesně jak píše jablunka

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:56 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Biluška
ten můj šmejd zas přectíral,že to s nim šlehlo(to dyš zjistil,že sem podala žádost vo rozvot ) a svalil se demonstratívně v ložnici na zem,že je jako skoro mrtvej.Sem dělala,že ho nevidim...to šlo teda dost těžko ..a ze záchoda zavolala tajně rychlou,že tady leží a já nevim a asi má infarkt nebo co....Byli tam za chvíli,nestačil se divit,páč mezitim kapku usnul jak byl vyjímečně nacucanej a vůbec se s nim nebavili a vodvezli ho Uš nigdy pak neměl infark......škoda

brut
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:57
- Nahlásit

Biluška
no u nás nakonec k nějakému skoro pokusu došlo, když se tak ožral, že upadl do bezvědomí ( našla ho jeho máma a málem se zhroutila), tak jsem zavolala záchranku ( místo ní) a řekla, že se měl zabít rovnou, když ani neumí chlastat..... naštěstí tím to všechno skončilo ....ale babičky mi bylo líto, to musím říct ( ženská se klukovi obětovala a on na ní byl svině šílená)

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:58
- Nahlásit

brut
že se klidně může zabít

divil se hošíček, co? Divil!

jbat

tak chybu ve smyslu monoklu pod mým krásným okem

tak doufám, děfče, že jsi natolik inteligentní, abys mu ty jeho vomluvný řečičky nežrala (udělal to jednou udělá to zas, to se nezmění, všichni tyhle šmejdi jedou podle stejnýho scénáře :mad a druhak doufám, že mu na ty hodinky minimálně -ostatní prominou- nas*ereš. Protože jinak bys mu musela zatnout krumpáč do týla, hajzlovi.

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:58
- Nahlásit

jj, určo by bylo lepší to na všechny vybalit, jenže mně by snad ani nikdo nevěřil, že někdo natáh zrovna mně... působím asi hodně nebojácně nebo nevim... navíc neumím bejt jako strašně zkoušená a hačat v koutku a plakat - nikdo v práci nic nepoznal... jsem pořád stejná, takže kdybych to na někoho vybalila, tak si bude myslet, že něco beru...
no a dozvědět se to rodina, tak ho můj stokilový a dvoumetrový bratr asi zabije... a za to mi, chcípák, nestojí...

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:59
- Nahlásit

jbat

rybička v autí je taky dost účinná -jestli jsi viděla Dej si pohov kámoši, tak tam to odzkoušeli. Ale možná bych člověče dala přednost tý neuzený, páč nebude cejtit hned. A zabalila bych to důkladně do igelitu, aby ten puch pronikal pomalu, pomalu a nenápadně.

sarax
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:00
- Nahlásit

jbat
tak si bude myslet, že něco beru...
někdy by to chtělo...
tak ho můj stokilový a dvoumetrový bratr asi zabije.
sice to za to nestojí to souhlasím ,ale pohled by to byl více než uspokojivej

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:00
- Nahlásit

PetraK
udělá to zas, to se nezmění, všichni tyhle šmejdi jedou podle stejnýho scénáře :mad

jj, jsem o tom přesvědčená. a ani nejsem tak chytrá, jako mám spíš pud sebezáchovy...
na hodinky eat nebudu, netrefila bych se a musela to uklízet. rači je vyperu, vyvařím a dám do šušičky...

Benda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:01
- Nahlásit

sarax
jde ti to pak lépe???
hlavně je to nebezpečný, protože normálně když si přečtu nějaký perly tak vyskakuju od stolu a vybíhám do prostoru, což se mi tam nechce.

jbat
tak chybu ve smyslu monoklu pod mým krásným okem
aha já myslel, že nějaká slečna zakopla a upadla do vaší postele

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:04
- Nahlásit

davidkova renata
Tak to jsem asi pořádná mrcha, ale já bych mu tu rychlou nezavolala. Kotkovi určitě ne. Ale on taky rozhodně nebyl demostrační sebevražďák, on je typ vražďák.

Úžasnýho chlapa v tomto směru měla sousedka. Ta se rozvedla, z prvního manželství měla mentálně postiženou holku. Pak si našla kluka o dvanáct let mladšího. Prakticky ještě děcko, měl čerstvě po vojně. Ona byla taková spíš "mrcha". Hodně se bavit, hodně flámovat, vůbec nepracovat, doma se taky nepředřít... On dělal kde co. Pral, uklízel, staral se o tu holku a Žanetku děsně miloval. Ji to pak nějak přestalo bavit (se jí ani nedivím, taky nemám ráda chlapy-bačkory) a rozešla se s ním. Odjela s holkou kamsi na chalupu a jemu nařídila ať je do neděle večer pryč. On doma ještě komplet pouklízel, natřel futra, aby to tam Žanetka měla pěkný a pak se zasebevraždil práškama. Potom mu došlo, že to nemá ten správný efekt gdyž ho Žanetka neuvidí umírat a sám si zavolal záchranku. Přijeli, odvezli ho a doma byl s vypumpovaným žaludkem dřív než Žaneta z chalupy

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:04
- Nahlásit

Benda
aha já myslel, že nějaká slečna zakopla a upadla do vaší postele

no to taky, ale jelikož jsem na to při výslechu přišla a řekla mu, že jako du do hajz... že jdu pryč a on že je zm... zlej a čur... blbej, tak to nějak neustál. a na to, abych tolerovala nevěru jsem moooooooc mladá....

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:05
- Nahlásit

brezen2008
v troji je labutěnka krásnej pejsek,celej bílej,chcocholák
Ten je moc krásnej......ale ještě furt hlídáme pochcánkoposránka.
jbat
jenže mně by snad ani nikdo nevěřil, že někdo natáh zrovna mně... působím asi hodně nebojácně nebo nevim..
Ale věřili,to si jen namlouváš........se tady někoho zeptej,jak působím já a taky mi jiný uvěřili.
I gdyž uš sem spíš v fázi,že bych toho chlapa zmydlila já.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:06
- Nahlásit

ženský - vaří se mi kref, co za šmejdy fakt chodí po planetě

jbat

fakt to netutlej, zveřejni to, páč vo tědlech šmejdech si právě všichni myslí, jak úžasní partneři to jsou. Jo na veřejnosti, ale doma...

davidkova renata
Uš nigdy pak neměl infark

málo kafe ste mu vařila

Biluška
že mě vyhodí z okna a hodí za mnou kýbl, hadr a okenu, aby to vypadalo jako
nejhorší je, že když je ženská v takovýhle situaci, tak jí ani nikdo nepomůže, rozhodně ne policie

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:09
- Nahlásit

jbat
tak ho můj stokilový a dvoumetrový bratr asi zabije... a za to mi, chcípák, nestojí...

když byla v takovýhle situaci moje ségra se třema dětma, strašně, strašně jsem si přála nebejt její sestra, ale bratr, páč kdybych šla a dala do držky tomu šmejdovi, vyzní to jako hysterickej výlev, kdybch to udělala jako chlap, už by si to nikdy nedovolil, přerazila bych mu vobě ruce! Nemohl by se sám ani vyto! Už nikdy a bylo by mi jedno, že to vodskáču já. nesnáším, když se někomu ubližuje. tehdy jsem opravdu vážně uvažovala o tom, někoho si najmout, Brtník mi to rozmluvil.

StaHi
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:10 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit

jbat,davidkova renata,jablunka, Biluška,sarax,brut...
bych pro svy dusevni zdravi potrala vedet o zensky, ktera tydle zkusenosti nema ...
makrela v garnyzi je vopravdu moc pjeknej napat (v cervenym trpajzlikovi radej nacurat do naparovacky ) ..a v nemocnici jsem v 1 casaku potkala tohle

Gerda
pani, vas musim zklamat, pac moje japonstina je tady ..ale mam par kamosek na japanistice, tak se vam muzu na to doucovani poptat

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:12
- Nahlásit

jablunka
I gdyž uš sem spíš v fázi,že bych toho chlapa zmydlila já.
Sem Kokotkovi jednou rozbila hlavu. O akvárko . Ale to taky bylo jednou jedinkrát co se mi něco takovýho podařilo Sem byla v devátým měsíci, pohádali jsme se (ale teda fakt hodně) a on mě začal mlátit. Měla jsem děsnej strach o mimino a zjistila jsem, že samice bránící své mládě fakt dokáže nemožné

<< 1 ... 1575 . 1576 . 1577 . 1578 . 1579 . 1580 . 1581 . 1582 . 1583 . 1584 . 1585 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání