| Autor |
Zpráva |
StaHi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 19:16
- Nahlásit
sarax
by mohla vomylem vzbudit dost pozornosti i jinac, mimochodem
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 19:39
- Nahlásit
StaHi
by mohla vomylem vzbudit dost pozornosti i jinac, mimochodem
mno to by sice mohla ale tohle by měla zas jistý.,.četlas to,,jsou jich tam snad miliardy
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 19:40
- Nahlásit
sarax
StaHi
tssssss .f každým přípatku si vot StaHi koupim jeden ten mobilní posed,snad f tom parku maj nějaký ty sakury,ne?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 19:43
- Nahlásit
davidkova renata
jsem ráda že jsem tě pobavila v emailu
ale dobře jí tak
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 19:45
- Nahlásit
Gerda
žě tě vystavíme f parku f číně!
Nestačil by Jičín? Ušetříme na dopravným a můžem se šábnout na půl. Když nikdo jinej, tak ten fousatej pán se třeba přihlásí. Není sice za rohem ale z Řáholce,ale tak to snad nevadí, ne?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 19:50
- Nahlásit
PetraK
tywoe,já necííí do nějakýho provinčního městyse ,cííí do velkomněsta!Na nějakýho Rumcajze nejsu zvjedavá
brezen2008
ale dobře jí tak
to jo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 19:54
- Nahlásit
leila
Simtě, Belinka dostala jenom výbornou, dokonce bez pořadí , páč přece byla blbě ostříhaná. Byli jsme na té krajské v Dolním Benešově, dyť sem ti psala, že tam jedem, že máš jet taky. Dítě se učilo vystavovat tak jsem jí schválně našla levnou výstavu, páč jsem spořivá a nedám 800,- za to, aby dostala VD za předvedení psa Nechala jsem jí všechny psy s PP co máme doma, akorát Armánka ne, páč je bezkulkáč a na výstavě by se na to asi dívali dost divně . Taky Hesinku s jednou nohou do bž, druhou do fň a slepým okem už jsem tam nechtěla tahat. Zbytek jel
Jedeš v sobotu na tu Džukeliádu? A ten Koroščenko z Karviné? Sháním Nikolu, aby posbírala ten svůj psinec a přijela taky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 20:20
- Nahlásit
PetraK
Na nějakýho Rumcajze nejsu zvjedavá
zas by vám pani ale třeba vyléčil zánět f uchu třeba???? dyš má ty fousy. A pak - má Mamku, tak byste měla postaráno vo vaření i? A mohla byste celej den jen pobíhat po lese a hrát si na vílu třeba. Na Amálku - pozn. dlouhé řasy dodá firma Gerda a spol
p.S. Gerda - doufám, že registruješ, jak dohazuju kšefty!!
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 20:27
- Nahlásit
PetraK
Rumcajs ma Manku, pani..Manku! a vy mate us vopravdu pokrocilou schizu, dys tu pisete sama sobje
|
aren
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 20:34
- Nahlásit
Biluška
Aidíka jsme museli nechat utratit
Ten týden u nás strávil zalezlý za pračkou, vycházel zásadně v noci, jenom proto, aby se vyvenčil a zase se zapresoval zpátky. Jakýkoliv pohyb člověka kolem něj byl pro něj neskutečný stres. Prakticky každou vteřinu "bojoval o život" . Ti ostatní dva už se krásně srovnali, Amor už se nechává hladit. Tim ne, ale chodí za člověkem,nebojí se, akorát nechce, aby se na něj sahalo. Aidík byl pořád zalezlý, nechtěl si brát žrádlo z ruky, šíleně se bál. Dneska v noci jsem pozavírala psy na samotky. Abych je oddělila od sebe a víc se fixovali na člověka. Aidan celou noc probrečel. Ale to vytí bys musela slyšet, v tom byla slyšet hrůza a neštěstí celého světa. Ten pes se prostě strašně bál a nebyl schopný se srovnat s tímto světem. Navíc ze strachu kousal. Nemělo smysl tlačit ho někam, na co nestačil. A taky nemělo smysl, aby prožil život za naší pračkou
Ach bože, pročs neřekla po pár měsících u nás by byl v pořádku, tady bojácní psi vzkvétají. Nemusel odejít ze světa v hrůze
Jako utratit někoho proto, že se bojí, to je nářez
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 20:42 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
aren
Čekala jsem kdy se toho někdo chytne. Hele, Aren, nedělám se psama týden a poznám mentálně postiženého tvora.
A to, že se ti podařilo zklidnit jednu Lesanku ještě zdaleka neznamená, že se ti to podaří s jiným psem, víš?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 20:42
- Nahlásit
aren
můžeš zachránit dalších minimálně 50, který jsou na tom podobně
Pes, který má takový strach, jak měl tenhleten, nikdy nebude mít plnohodnotný život. Dle mého měla být udělaná selekce hned při odchytu a ne teď postupně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 20:44
- Nahlásit
StaHi
dys tu pisete sama sobje
a co mám dělat jinýho, dyž tu nikdo nejni
Manku
to se pletete, tu měl Spejbl, páč furt volal Š-Manko- te Hurvajz!! Asi koktal či co.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 20:45
- Nahlásit
PetraK
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 20:46
- Nahlásit
PetraK
to se pletete, tu měl Spejbl, páč furt volal Š-Manko- te Hurvajz!! Asi koktal či co.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 20:46
- Nahlásit
brut
Hele víte co paní, sem si uvědomila, že jsme v sobotu nedopověděly ANI jednu věc, co jsme nakously ani dům, ani Alu prostě nic. V neděli jsme jeli kolem Berouna, koukám esli neuvidim a nic, sem vás neviděla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 20:48
- Nahlásit
brut
Biluška
A nebo maj v těch pohádkách burdel. A nebo grupáč.
A nebo nejspíš vobojí?
|
leila
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 20:52
- Nahlásit
Biluška
já jedu a omlouvám se že sem doteď neposlala peníze páč absolutně nic nestíhám jinak do DB sem chtěla též akorát by sme dopadli stejně jak vy páč alf je velká bílá koule bude se střhat v pátek před evropou a nakonec sem byla ráda že sem ho nepřihlásila jelikož jsem ve 2 ráno v nedělu dojela ze skotska ... ale na džukeliádě se uvidíme koroščenko pes nemůže pán staví barák ... majl sem poslala Nicole ale neodepisuje a Dana s malou nechcou jet takovou štreku.. jinak foto toho koroščenko psa sem ti posílala že? Jinak ještě aby jsi věděla Kamilka v sobotu má plánovaný porod takže budou malé pumičky
Fík vypadá aktuálně takto akurát o měsíc starší
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 20:55
- Nahlásit
PetraK
no, ale my jednu věc dopověděly... přece návštěvu u vás na chalupě ... včera jsem byla kousek od Vás pro změnu já, ale v pozdních večerních hodinách, takže jsem usoudila, že už budete pryč
Rozhodila jsem sítě ohledně baráčku... tak držte palce ... bydlím kousek od vlak. nádraží
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 20:57
- Nahlásit
PetraK
tak?
..ale s tim Spejblem mate taky pravdu kdo dneska nema Manku, jako by nebyl.. du se po naky porozhlidnout
|
leila
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 20:59
- Nahlásit
Biluška
Ještě mě tak napadlo jestli to tvojí hloku baví jako vystavovat a tak a když se skamarádí s fíkem stejně už de do několika jh a tak může zkušenosti sbírat s ním jí ho klidně na vysavení půjčím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 21:02
- Nahlásit
StaHi
du se po naky porozhlidnout
Pozor!! Nesplést si Manku a manko!! To byste mohla taky jít sedět a vy teď máte ležet!!
brut
přece návštěvu u vás na chalupě
a to je fakt!! Na to sem zabudla!
ale v pozdních večerních hodinách, takže jsem usoudila, že už budete pryč
my tam včera vůbec nebyli. Z pochodu jsme jeli na druhou stranu za ségrou. Ale vyřízená jsem přijela, jako kdybych tam byla
Rozhodila jsem sítě ohledně baráčku... tak držte palce
jejdá pani vy ste ale akční!! no enemže my nejdřív musíme koupit tenhle byt kde jsme teď(snad příští rok), pak ho prodat a pak až teprv můžem kupovat. To bude ještě na dlouho , to už mezitím všichni všechno vykoupí a zbytek bude echt drahej . Nikdá ze mě nebude rančerka, nikdá
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 21:05
- Nahlásit
leila
Ještě mě tak napadlo jestli to tvojí hloku baví jako vystavovat a tak a když se skamarádí s fíkem stejně už de do několika jh a tak může zkušenosti sbírat s ním jí ho klidně na vysavení půjčím
Dík, ale máme zásobu vlastních . Sem docela hleděla, že ke konci už jí to šlo. Teda v JH předvedla takové blbiny, že jsem se jí veřejně zřekla, ale pak to napravila v párech a musím uznat, že pár předvedla líp než bych to dokázala já
Fík je čananý. Už je změřený? Bude medík, nebo laržík?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 21:06
- Nahlásit
PetraK
nebůjte, však ono se to hned tak nezdaří... sice na náhody věřím, ale že by to šlo jako po másle, to je v tomhle případě nepravděpodobný
Aha, tak to je mi naprosto jasný... eště že jsem k vám chlapa nehnala... by si klepal na čelo
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 21:09
- Nahlásit
PetraK
Nesplést si Manku a manko!! ano, ano ...nerada bych byla wo-man-KO
ale us mam dvje prijatelny manky, hele:
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 21:14
- Nahlásit
brut
by si klepal na čelo¨
a nikdo by mu nevotevřel
StaHi
us mam dvje prijatelny manky
beru tu první!
wo-man-KO
pani vy ste zdělanec! Vy umíte japoncky!
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 21:17
- Nahlásit
PetraK
はい
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 21:19
- Nahlásit
StaHi
はい
co to je za nápady rozsypávat tady ten čaj?
|
leila
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 21:22
- Nahlásit
Biluška
no jo no hold to budu muset odpředvázet sama ... no jako změřenej je 4x pokaždé je to médík ale vždy tak o půl cm tak uvidíme doufám že deme do medíků, ale první závody vidím až v květnu... ale děkujeme za pochvalu hned za 3týdny uvidíme jak moc čananý je
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2008 21:24
- Nahlásit
PetraK
jsem vam pani chtela odpovedit nakym prilehavym japonskym prislovim, ale to co sem nasla je takovej narez, ze vam to nabidnu cely... koukejte!
|