Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1575 . 1576 . 1577 . 1578 . 1579 . 1580 . 1581 . 1582 . 1583 . 1584 . 1585 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
aren
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 21:26
- Nahlásit

Biluška
nedělám se psama týden a poznám mentálně postiženého tvora.
brut
Pes, který má takový strach, jak měl tenhleten, nikdy nebude mít plnohodnotný život.
Uznávám, že je celkem bezpečně zajištěno, aby to už nikdo nemohl popřít.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 21:27
- Nahlásit

PetraK
co to je za nápady rozsypávat tady ten čaj?

ten bordel si uklidíte!!! nejenže je tu smrat jak ve stoce,ale eště nějaký smetí se tu válí
StaHi
helejte mě se ten fousáč nelíbí,má takový vyvalený voči a vypadá,že si šlehnul ,já ho nechci,rači uš nebudu mít zánět f uchu

brut
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 21:33
- Nahlásit

aren
aren, zkus alespoň jednou uvažovat rozumně... těch psíků tam bylo jak smetí. Někteří vůbec s člověkem nepřišli do styku. Když je z jejich prostředí vytrhli, tak se logicky sesypali... těch psů je stovka. Kdo si myslíš, že se o všechny postará? Útulky? Jaký život budou mít, když se bojí vylézt ven? A jaký budou mít, když budou celý život v kotci, protože je nikdo v tomhle množství chtít nebude? Co ti říká plnohodnotný život? Vždyť tohle je vyloženě trápení... není lepší ( vhodnější slovo mně nenapadá) se postarat o ty, kteří mají šanci na plnohodnotný život?
Možná by jsi zachránila jednoho, ale co ten zbytek? Vezmeš si je všechny? Budeš schopná jim dát to, co potřebují?
Jak říkám, z mého pohledu měla být udělaná selekce hned .... pro jejich dobro

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 21:33
- Nahlásit

StaHi

toto Zatímco všichni chválí páva pro jeho překrásný ocas, ptáci křičí: „Podívejte se na jeho nohy a hlas!” nemá chybu

a toto

Hlavní město je to, v němž žiješ.

je pro Pražáky moudrost sama
a s tímto

Štěstí se nečekaně samo oznámí. Náhodou zívne pes - a moucha vlítne psovi do tlamy

se naprosto ztotožňuji, páč kdykoliv Ešus zívne, vlítne mu do držky moucha

davidkova renata

ten bordel si uklidíte

Jáááá??? Jááá?? to je dobrý! Tak StaHi tady nasviní a já budu dělat šúrfrau! Kam šla spravedlnost?

má takový vyvalený voči
nemůže za to, že jeho děda byl králík s tou jejich králičí chorobou.

StaHi
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 21:35
- Nahlásit

davidkova renata
mě se ten fousáč nelíbí rikate vy mne, jo?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 21:37
- Nahlásit

aren
hele neblbni,ráno biluše volala už asi po 7 hodině ,taky jí dobře nebylo,útulky sou narvaný normálníma psama,kde seženeš tolik lidí,aby se postarali o tyhle?Neseženeš je...těch psů je snad kolem 80,některý sou na tom líp,ale co s těmahle??komu je nabídneš,abys měla jistotu,že se jim budou věnovat?Jak můžeš zaručit,že po dvou dnech neztratěj nervy ?S těma psama je tolik práce a problémů ,že si to normální člověk neumí vůbec představit.Mluvily sme i o Tvý Lesance,že to byla taky šelmička,ale ona byla schopná spolupráce,tak dostala šanci a využila jí..je to hnusný a nespravedlivý a nelíbí se mi to a nechci aby se to dělo,ale nic s tím neudělám a někdy smrt není to nejhorší .Můžem si zejtra mailnout,ted nemám kdy,ale nesud biluši,udělala toho hodně,ale přes některý věci holt vlak nejedeMůžeš ale nějak pomoct těm ostatním co jsou na tom podobně..nemyslím sama osobně,ale nějak prostě.

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 21:37
- Nahlásit

no to je bordel tohleto..pochopila sem dobře že Biluše vraždí psy,Davídková nechce rumcajze a brutovi s brtníkama stavěj dvojdomek tak doufám že má StaHi svoje steHy jináč fakt nevím...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 21:39
- Nahlásit

PetraK
má takový vyvalený voči
nemůže za to, že jeho děda byl králík s tou jejich králičí chorobou.

a to je mi fukat si najde teda nějakou ramlici a nevotravuje mě

StaHi
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 21:42
- Nahlásit

sarax
no esi te to nejak uklidni, tak stehy mam porad

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 21:52
- Nahlásit

davidkova renata
at si najde teda nějakou ramlici a nevotravuje mě
Včil, na podzim? Si bubá? Dyť by se to narodilo na zimu a zdechlo by to Na podzim se králicí nepřipouštějí

Aren
Fajn, kolik těch asociálů chceš? Tři? Pět? Deset? Máš to blíž do Šternberka, do Olomouce, nebo do Čech pod Kosířem? Jsou všude, můžeš si vybrat. Klidně ti tam najdu dvacet Aidanů, minimálně v Olomouci vím asi o deseti.
Aidík tady týden doslova bojoval o život. Každou vteřinu. Chápeš to? Co si myslíš, že to pro něj bylo za život? Kdyby takovou dobu trpěl nějakou fyzickou bolestí (třeba rakovinou) tak neřekneš ani půl slova. A psychická bolest se nepočítá,nebo co?
Proč píšeš až teď, že ti ho mám přivézt? Proč až když je mrtvý? Tak dobře, jemu už nepomůžeš, tak předveď tu svou zázračnou, všeléčící lásku na jiném štarnovákovi. Jak říkám, v Olomouci je jich tak deset. Ještě nevylezli z boudy.

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 21:54
- Nahlásit

StaHi
ANO..zatím jsi taková konstanta
Biluška
Bilu kliiid...ona to snad nemyslela zle,a já to cejtím jak Renata..prostě ta smrt není někdy to nejhorší...

aren
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 22:03 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

davidkova renata
hele neblbni
Ale no jo, dyť. Jsem gůglila cosi jiného a tohle na mně vybaflo, tak mě to vzalo, no. Já vím, že to není lehké, možná se měly babě jen vykastrovat feny a nechat smečku u ní, týraný ani podvyživený nevypadali, a udávat je postupně. Tam totiž byli zvyklý a tam se nebáli. Ano, já vím, generál po bitvě já vím, však i na mně je toho dost.
...o Tvý Lesance,že to byla taky šelmička,ale ona byla schopná spolupráce
Moc schopná spolupráce nebyla, několik měsíců jsem ji musela zahnat do kouta když jsem ji chtěla chytit. A Fif na sebe nenechá klidně sáhnout ani dnes a to je tady čtvrtý měsíc. První týden i čůral v přepravce pod sebe, páč bylo nebezpečné vylézt. Další týden jen vystrčil půl těla a stejně načůral pod sebe
Hrozně mě berou psi, co se bojí lidí, páč mi přijde, že mají setsakramentsky dobrý postřeh

aren
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 22:05
- Nahlásit

Biluška
Proč píšeš až teď
Jsem to teď našla, teprv. Vyhodil mi to vyhledávač. Normálně na temata "pro x y" moc nechodím.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 22:09
- Nahlásit

sarax
Biluška
davidkova renata

víte co je hrozný? že kvůli jednomu šílenýmu člověku trpí desíky zvířat a dělá si výčitky spousta lidí. A jak říká Davídkojc, není bohužel síly, která by to zastavila. Lidi jsou -obecně míněno- fakt šmejd. Je mi z toho hrozně, hrozně a to jsem ty psy neviděla naživo a nemusela řešit to co Biluška a ti ostatní, kteří je mají v práci.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 22:10
- Nahlásit

aren
že mají setsakramentsky dobrý postřeh¨

to bohužel ano

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 07:43
- Nahlásit

Dobré ráno všem čerstvě rozejitým bezdomovcům... se štěnětem na krku...

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 07:49
- Nahlásit

Dobré ráno fšem co váhají jestli začnou něco dělat, nebo půjdou zase spát

Dobrá zpráva pro všechny - Tim se zkamarádil s Texíkem a spinkal s ním v jednom pelechu . Bohužel po něm vyjela ta důra Šagyna a on se bojí přijít za náma do obýváku, i když je ta mrcha v kleci

jbat
Až budeš pod mostem tak přijeď, ubytujem tě i se psem

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 07:53
- Nahlásit

Biluška
Až budeš pod mostem tak přijeď, ubytujem tě i se psem
Pani, vy si děláte perdel, ale po takové noci, jakou mám za sebou, bych se nedivila, kdybych pod mostem fakt skončila...

A z Tima mám radost, to půjde, uvidíš...

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 07:59
- Nahlásit

jbat
Pani, vy si děláte perdel, ale po takové noci, jakou mám za sebou, bych se nedivila, kdybych pod mostem fakt skončila...
Paní, byste se divila kolik takových nocí mám za sebou. Policajti si u nás podávali dveře. Sedněte k inzerátům, prohlídněte podnájmy a do týdne se odstěhujte, jinak to bude čím dál horší. Začíná zimní semestr, v Olmiku je fůra vysokoškoláků, spolubydlící seženeš hravě.

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 08:04
- Nahlásit

Biluška
Paní, byste se divila kolik takových nocí mám za sebou.

...asi ani nedivila...
Sedněte k inzerátům, prohlídněte podnájmy a do týdne se odstěhujte,

To dělám už cca týden, dva a nic, právě že teď je to nějaký narvaný a nebo tam nelze mít psa... Taky mi jedna pani řekla, že ona tam jako chce výhradně studenty!!!! Zkoušela jsem něco v tom smyslu, že člověk se učí celej život, ale neuspěla jsem...

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 08:13
- Nahlásit

jbat
Zkoušej dál, jednou to vyjde. A nebylo by třeba lepší vzít si Hypo a nějakou garsonku si koupit? Ty podnájmy jsou stejně na pytel, platíš jak mourovatá a za nic. To už můžeš radši stejné prachy strkat do hypo a jsi ve svým.

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 08:25
- Nahlásit

isdpch
jen si nesmíš zlomit hnátu nebo tak něco
Ale prdlašku předcedo. Dneska už se dají udělat suprové pojistky za pár kaček a může si polámat co chce, páč jí ušlý zisk uhradí pojišťovna . Třá takový useklý prst stojí 13500,-

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 08:28
- Nahlásit

DOBRÉ RÁNKO NA PIJÁNKO

Biluška

Tim se zkamarádil s Texíkem a spinkal s ním v jednom pelechu Ať žije SEmtex, ať žije Semtex (no dobře a taky trochu Biluška . To je háský čtení!

Šagyna
a tej čůze vyřiď, že esli bude pokračovat, tak se tam teleportuju a vytáhnu jí z drézu!!

jbat
rozejitým bezdomovcům...

si myslím, že Biluška má pravdu s tou hypotékou přecedo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 08:29
- Nahlásit

Biluška
Třá takový useklý prst stojí 13500

tak už je mi jasný, jaks k tomu úrazu přišla, potřebovalas zaplatit splátku, že jo?

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 08:33
- Nahlásit

Biluška
A nebylo by třeba lepší vzít si Hypo a nějakou garsonku si koupit?

Hypo mi storpo nedaj... dělám v bance, tak to vim.

isdpch

Jo tak z Phy by to bylo krapet komplikované... ale dík.

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 08:33 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

StaHi
Dítě, narozené za dne, se podobá otci, narozené v noci, matce.
Mě se nejvíc líbí tohle.........to mi hodně vysvjetllo,proč mám fšechny čtyry děti podobný na tatínky.
aren
Ty mě opravdu bavíš........Jsem to teď našla, teprv. Vyhodil mi to vyhledávač........celou dobu co probíhá Štarnov si o tom nevěděla????Proč jich tam u sebe pár nemáš????

Brýtro fšem,co v neděli voslavovali čerstvje narozenou Anetku a f pondělí si mysleli že umřou.......

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 08:33
- Nahlásit

PetraK
a tej čůze vyřiď, že esli bude pokračovat, tak se tam teleportuju a vytáhnu jí z drézu!!
Fšechno marno, fšechno marno Nedávno mi jedna známá od lovečáků poradila ještě jednu fintu fň co používají oni, tak to vyzkouším a jestli nezabere ani tohle tak ji odsoudím k doživotnímu žaláři v kleci a bude to mít
Mášenek má v práci kolegyni co má souseda, kterej má bratrance a švagr jeho sestřenice šel nedávno do důchodu. Je to bývalý myslivec, ale už neloví, páč už je starej a nevidí na mušku A tenhle pán by chtěl psa, raději staršího, páč má strach, aby ho ten pes náhodou nepřežil. Setři se mu líbí, poněvadž je za mlada měl. Tak s ním jednáme jestli by si vzal Šagurku. Jiného psa nemá, takže by se neměla s kým rvát a mohla by se tam mít mnohem líp než zavřená u nás v kleci. Tož uvidíme jak se děda rozhodne

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 08:37
- Nahlásit

jbat
Hypo mi storpo nedaj... dělám v bance, tak to vim.
Víš to určitě? A nemůžeš si třá najít spoludlužníka, kterému by ji dali? Někoho z rodiny, nebo tak?

jablunka
Nemáš chlastat A už vůbec ne kvůli harantovi, copak to je nějaký důvod k oslavě? Leda, že byste sosali na žal, to pak jo

PetraK
tak už je mi jasný, jaks k tomu úrazu přišla, potřebovalas zaplatit splátku, že jo?
noooooooo, ale neříkej to tak nahlas . Mimochodem, zima je na krku a to dřevo pořád nemám poštípané, takže se tam dneska asi zase vydám

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 08:39
- Nahlásit

čus fšicííí co jako já vědí jak je jbat
mám to taky za sebou,takže vim,co třá rodiče nebo kamarádka..zatim aspon.
aren
možná se měly babě jen vykastrovat feny a nechat smečku u ní, týraný ani podvyživený nevypadali,
kdo by to zaplatil a ogranizoval?Ta pošahaná kráva jich tam měla prej asi kolem 150!Vidělas ty fotečky z odchytu od dejavu v tom tématu 27 mrtvejch psů?koukni a pochopíš.Je to blití,ale nikdo s tim nemůže nic zásadního udělat A hlavně je jich MOC ,bejt jich 5 tak to asi takovej problém nebude
PetraK
ta ženská je pro prachy schopná prodat se snad na vorgány

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 08:42
- Nahlásit

jbat
Sem na tom se zkušeností z prvního manželství stejně jako Renča a je jasný,že čím dýl tam budeš,tak to bé horší........rychle pryč z takovýho fstahu.
Biluška
Nemáš chlastat
No dneska sem taky chytřejší,ale nevím jestli mi to vydrží.

<< 1 ... 1575 . 1576 . 1577 . 1578 . 1579 . 1580 . 1581 . 1582 . 1583 . 1584 . 1585 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání