Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1575 . 1576 . 1577 . 1578 . 1579 . 1580 . 1581 . 1582 . 1583 . 1584 . 1585 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 14:45
- Nahlásit

Biluška
Ach jo, stejnak k tomu můžu říct jen to, že je to děsně smutný. To byli ti čokloj od tý báby, co otrávila 27 psů?

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 14:48
- Nahlásit

Biluška
A taky nemělo smysl, aby prožil život za naší pračkou

Je to hrozný, tohle vidět navlastní oči, viď?
Tak teď je určitě někde, kde se nebojí a je tam mnohem spokojenější, protože tam, kde je, nejsou a nikdy nebudou žádný lidi...

brut
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 14:51
- Nahlásit

Biluška
..to byl adept na okamžité uspání

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 14:53
- Nahlásit

Gerda
Ach jo, stejnak k tomu můžu říct jen to, že je to děsně smutný. To byli ti čokloj od tý báby, co otrávila 27 psů?
Jo. Těší mě, že alespoň Amor a Tim se z toho snad dostanou. To co jsem viděla u LOZ Olomouc je to samé jako mám doma 100 nesocializovaných, divokých psů. Z části buď mentálně, nebo fyzicky postižených

jbat
Tak teď je určitě někde, kde se nebojí a je tam mnohem spokojenější, protože tam, kde je, nejsou a nikdy nebudou žádný lidi...
No jo. Když si uvědomím jak neskutečně mě vet. správa buzeruje kvůli pitomé výstavě voříšků tak bych brečela. Tohle je těm pitomým úředníčkům naprosto jedno, maximálně je politují. Ale chodit po závodech a kontrolovat jestli někdo nepoužívá stahovák a jestli není moc psů v jedné kleci, to by jim šlo
Přeju hodně krutou a hnusnou smrt té babě, starostovi a všem ostatním úředníkům, kteří před tím roky zavírali oči a taky všem z místní vet. správy, která o tomhle měla dávno vědět a zasáhnout místo toho, aby buzerovala lidi s kravinama Jak říkával Nadbůch "aby je rakovina chytla za spodek"

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 14:57
- Nahlásit

Gerda
Jen pro odlehčení - vedle jsem si dvákrtá cikla -
cik n. 1 - džedzin příspěvek (co hulí a kde to, sakra, vzala??? )
cik n. 2 - tvůj příspěvek k džedzininýmu příspěfku...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 14:58
- Nahlásit

jbat
- tvůj příspěvek k džedzininýmu příspěfku...

je to nána,sem si cvrnkla jako dost hodně

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 15:01
- Nahlásit

davidkova renata
nána je slabej výraz

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 15:04
- Nahlásit

sarax
nána je slabej výraz
sem jako myslela gerdu,páč tu její ftipnost sem nějak neustála

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 15:04
- Nahlásit

Biluška
Ale to vytí bys musela slyšet, v tom byla slyšet hrůza a neštěstí celého světa. Ten pes se prostě strašně bál a nebyl schopný se srovnat s tímto světem. Navíc ze strachu kousal. Nemělo smysl tlačit ho někam, na co nestačil. A taky nemělo smysl, aby prožil život za naší pračkou

strašně se to čte
Biluško - ať by bylo v životě cokoliv, tak za tohle ten metál zasloužíš. Protože tohle ustát a tohle rozhodnout... vím, že to muselo bejt strašný rozhodnutí.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 15:07
- Nahlásit

brut
ten tak super neposlouchá

ale když já mám kapek jiný představy, jak vypadá poslušnej pes . A hlavně mě mrzí, že není schopnej pochopit, že to co se mu stalo mu nehrozí pokaždý a že to co dělá, je pro něj kontraproduktivní. Ale tam je taky část - dost velká část toho úkolu na mě, tak doufám, že to s paní výcvikářkou pořešíme.

jbat
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
je to nána,sem si cvrnkla jako dost hodně
povidej mi vo tom!!!!
celý pondělí se držím, ať sedím v suchým a NE, GERDICE PROSTĚ MUSÍ VYPUSTIT TOTOK!!!

ale jak se může narodit něgdo TAK blbej??? asi taky příbuzenská plemenitba...

jinak se taky přidávám a oroduju za metál pro Bilušku...

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

PetraK
děsí mě,kolik těch psů dopadne stejně a dělat se s tim nedá nic

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 15:08
- Nahlásit

jbat
asi taky příbuzenská plemenitba
ale hodně ouská

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 15:09
- Nahlásit

jbat
davidkova renata
Mě se jen nelíbí to chválení...ale upřímně, asi je to spíš osobní. Nevim, proto prosim o výmaz. Neumim to říct přesně, co mi na tom vadí, něco mi na tom ale vadí strašně moc.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 15:09 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

davidkova renata
děsí mě,kolik těch psů dopadne stejně

já vím, mně to hrozně vytáčí, protože oni si to nevybrali, nebyla to jejich volba. Mám zas mokrý voči, tak končím, páč tady těžko můžu vysvětlovat proč při práci bulim.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 15:10
- Nahlásit

Gerda
Mě se jen nelíbí to chválení
to mě se líbí,já sem ráda pochválená

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 15:11
- Nahlásit

jbat
GERDICE PROSTĚ MUSÍ VYPUSTIT POTOK!!!
Neboť sem ministr vodohospodářství trupko! A přestaň se pochcávat, nebo tě mamka vycéfkuje podle příručky Domácé lékař pro (věkem) pokročilé!

PetraK
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
já sem ráda pochválená

tak si vyberte, buď zaražená, nebo pochválená. Jedno nebo druhý, vobojí je už lukcus!

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

PetraK
páč tady těžko můžu vysvětlovat proč při práci bulim.
můžete napříklat říct,že ste si přečetla vejplatní pásku

Ale stojí to za velký kulový,to jako jo

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 15:12
- Nahlásit

Gerda
GERDICE PROSTĚ MUSÍ VYPUSTIT POTOK!!!

koukám, že Gerda by hráznýmu Palizovi pěkně zavařila, to by byla povodeň! Nesmíte pani tolik dodržovat pitnej režim, pak nezaplavíte půlku Evropy.

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 15:13
- Nahlásit

jbat
co hulí a kde to, sakra, vzala???
Čuchá lepidlo

PetraK
jbat
Já ne, ale Mášenek co je svou podstatou antipejskař a musel se smířit s tím, že má v koupelně psy, v posteli psy, v obýváku psy, na půdě psy, na zahradě psy a ve sklepě brambory zapomenutý od minulý zimy, které žijou svým vlastním životem. Nemůžu si pomoc, ale za poslední týden se nejmíň o metr posunuly
Mimochodem, Mášenkovi se rozbila televize a on je na ní závislý. Není tady někdo poblíž kdo mu může nějakou půjčit než přivezeme z opravy tu naši? On bez ní nejspíš umře Včera měl tik v rukou, dneska se dostává k zadrhávání v řeči Normální abstinenční příznaky

StaHi
Člen
- Nahlásit

jbat, davidkova renata ...atd
jsem se rozhodla riskovat stehy, heslo jsem nasla, ale neorientuju se vubec ..muzete me pls nasmerovat na ta nejvyzivnejsi modra vlakna?

PetraK
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
můžete napříklat říct,že ste si přečetla vejplatní pásku

dík pani. Dovopravdy, páč mi teď naskočila huba kolem celý hlavy, takže uš je to lepčí.

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 15:15
- Nahlásit

Gerda
Neumim to říct přesně, co mi na tom vadí, něco mi na tom ale vadí strašně moc.

no asi nám to vadí vobjema, mně teda primárně ta její blbost... Gerda
A přestaň se pochcávat, nebo tě mamka vycéfkuje podle příručky Domácé lékař pro (věkem) pokročilé!

Tak přestaň vypouštět!!!!!!!!!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 15:16
- Nahlásit

Hele děcka, čtu si v Mikulici o vývoji štěněte. Až si pojedu jednou pro gólii, co se bude menovat Klárka, vyberu si štěně při porodu, to, které bude mít nejrychlejší mléčný krok a které bude nejaktivnější při nasávání. A jesi to bude NO, tak bude taky Klárka a taky si ho vyberu při porodu. A stejně tak u kardyjaka. Tam se ale bude jmenovat Xena, princezna bojovnice, anebo Rudá Soňa, anebo Duffy zabíječka upírů....anebo jinak.

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 15:17
- Nahlásit

StaHi
tak určo stoji za to Mikroazyl (teda hlavně poslední příspěfky) a Technické cosi (informace...?) o psí poradně, sekce "Opět mazání příspěfků", tam čekám na info o Akéle.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 15:18
- Nahlásit

Biluška
ale za poslední týden se nejmíň o metr posunuly

tak to znamená, že se tam určitě množej! Můžete je pak prodat!

Já ne, ale Mášenek

a tak voba dostanete ten metál no. ale vy vo fous větčí. Ne že by se ze mě jako ozýval feminismus, ale kvůlivá tomu rozhodnutí. Já si totiž vždycky představím, jak bych se zachovala já, co bych dělala... vím jistě, že tohle by mě poslalo dolů. Neustála bych to, nedokázala bych si vysvětlit, že tu zodpovědnost jsem přebrala za tu krávu hnusnou, která za to může a i to, že tak tomu psovi bude líp. Ale ne, fakt končim, páč zas začínám natahovat a to fakt nemůžu tady.

davidkova renata

žádám vo napsání ňáký další ptákoviny, nemůžu tady tvrdit, že se na tu pásku dívám furt. Musíte ještě něco přidat.

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 15:20
- Nahlásit

PetraK
běš vedle a vypíchni si fšechny džedziný příspěfky, kdyš nic, tak budeš žasnout a nebudeš natahovat...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 15:22
- Nahlásit

Gerda
to, které bude mít nejrychlejší mléčný krok a které bude nejaktivnější při nasávání.
to určo neprohloupíte,vo Nyný mluvila Meleková už ve 14 dnech,že prej má čubu,co fšecky votstrčí a nikoho tam nepustí..jako k cecíkům.sem jí řekla,at si čubu nechá a hele jak to dopadlo
PetraK
žádám vo napsání ňáký další ptákoviny, nemůžu tady tvrdit, že se na tu pásku dívám furt
bóže a proč ne? skuste tvrdit,že vám s toho přechází zrak
du dřít

StaHi
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 15:23
- Nahlásit

Biluška
na plovouci brambory s laskou vzpominam, ze pozdravuju
(ste mi pani pripomnela Holyho z Cervenyho trpajzlika: "...pomalu se smirujeme s tim, ze jsme sami v nepratelskem a nesmyslnem vesmiru..jedine, co nas jeste drzi pri zivote, je pratelstvi s mou sbirkou zpivajicich brambor" )

<< 1 ... 1575 . 1576 . 1577 . 1578 . 1579 . 1580 . 1581 . 1582 . 1583 . 1584 . 1585 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání