| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 09:32
- Nahlásit
jbat
přidávám se k ostatním holkám ... uteč, co nejrychleji můžeš ( moje zkušenost.. když neutečeš hned, tak později je to čím dál horší a stojí to za tuplované houno)
Jinak přeji dobré ráno
Koukám, že se tu rozdávají dělohy a opět psi. Taky přidám svojí dělohu, ale psi néééé, teda alespoň zatím
Biluška
se Šagynou držíme palce ...snad to vyjde a holka se uklidní
jablunka
zapíjení dětiček bývá krapet náročný ( já se svojí sodovkou nemám co říkat... )
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 09:33
- Nahlásit
PetraK
u nás je babka co má údajně 103let a každej den chodí na procházku, jednou když šla kolem tak jeden chlápek povídá: 103let? 103let???? sakra s tou bych se měl oženit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 09:34
- Nahlásit
Benda
Mohly bychom jí teda seznámit s Jbat. Esli je fakt v prekérce, nemůže moc vybírat, ne?
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 09:37
- Nahlásit
PetraK
hlavni aby jí JBat stačila při procházkách ale zase prej babka sama štípe dříví a topí takže by měla Jbat pěkně teploučko
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 09:38
- Nahlásit
brut
uteč, co nejrychleji můžeš
pravda je, že zas tak rychle, jak bych chtěla, nemůžu...
benda - chlap s barákem na smrtelné posteli...? hmmm, to zní dobře, asi si podám inzerát...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 09:39
- Nahlásit
Benda
ale zase prej babka sama štípe dříví a topí takže by měla Jbat pěkně teploučko
no f tom případě by měla i asi počkat s tou smrtelnou postelí, zima je na krku......
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 09:41
- Nahlásit
PetraK
ona určitě počká ale na jaře už nezaseje
jbat
asi si podám inzerát
v tomhle mají výhodu zdravotní sestřičky
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 09:42
- Nahlásit
brut
zapíjení dětiček bývá krapet náročný
A čím sem starší,tím je to náročnější.......hlavně druhej den.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 09:42
- Nahlásit
davidkova renata
je důležitý,že jim pomůžeš co ti síly stačej když jsou v průseru.To udělat každej,bylo by na světě líp.
Jak už jsem psala posledně - ti, co by nejvíc mohli pomáhat nikdy nemají čas, peníze a tak dál a hrajou mrtvého brouka Pak to holt pořád bude vypadat tak, jak to vypadá. Dokud se vet. správa bude zaměřovat na to jestli psi na agi závodech mají v miskách dost vody a ne na báby Grohmanové, Harigelové, Liškové, Šíblové a všechny podobné tak to pořád bude průser
Mimochodem, když jsem oněm úředníkům co přeměřovali vodní hladinu řekla, že se zbláznili a že Texíkovi prostě nenaleju čtyři litry vody (tak velkou misku nemám ani pro Gozéru, ne tak pro tyhle prťavce), páč by to považoval za bazén tak mi chtěli dát flastr
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 09:43
- Nahlásit
Benda
ona určitě počká ale na jaře už nezaseje
a co krafku? Prodá?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 09:44
- Nahlásit
Biluška
úředníkům co přeměřovali vodní hladinu
asi ještě spím!!!
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 09:47
- Nahlásit
PetraK
a co krafku? Prodá?
krafku asi nemá ale má skoro 80ti letýho syna a jestli bude po ní tak aby ftom baráku nevotravoval Jbat do smrti
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 09:48
- Nahlásit
Tak je Emmina objednaná na DKK...nevadí že hárá, že ne? Já na to úplně zapomněla.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 09:49
- Nahlásit
PetraK
asi ještě spím!!!
Nespíš Podle zákona UKZOZ něco o týrání zvířat musí pes na kynologické akci (bacha, jenom tady, doma ne ) mít k dispozici 4 litry vody na psa a den. Je jedno jestli to bude doga, nebo jorkšír, ale bude mít 4 litry vody
Texál je vodní maniak, rochní se v každé kaluži, kterou najde. Je to jediný pes, kterého znám, co se při sprchování převrací na záda a blaženě si nechává téct sprchu na bříško. Asi ho Mia nemá s Armanem, ale s vodníkem Česílkem . Kdybych mu dala do klece čtyřlitrový bazén tak se v tom bude rochnit celý den, bude imrvére mokrý. Klec je ve stínu, takže pes neuschne a dostane zápal plic. Naše vet. správa má velmi zajímavý způsob ochrany zvířat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 09:53
- Nahlásit
Benda
krafku asi nemá ale má skoro 80ti letýho syna a jestli bude po ní tak aby ftom baráku nevotravoval Jbat do smrti
no esli je ten synek vůl, tak může prodat volka a co se votravování do smrti týče, záleží jen na Jbat, jak rychle sežene smrtelnou postel, ne?
Biluška
Podle zákona UKZOZ něco o týrání
panebože a ty to vidíš!! Ale co se divím, státní úředník = povětšinou stádní zvíře. Přežvýkavý!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 09:53
- Nahlásit
Biluška
No tak to je mazec
Včera jsem opět málem byla vrahem. Vzala jsem Salu na procházku, zababušenou do náhubku, s tlustým obojkem a širokým vodítkem. No a samozřejmě z jedné zahrady vylezl vořech a začal na ni útočit. Cestou zpátky v tom místě zas. Byla tam nějaká baba, tak jsem se jí ptala čí je to pes. "to je můj, ale nebojte, on nekousne, musíte na něho být hodná," zatímco čokl málem visel Sale na uchu. Paní asi netušila, že Sala i bez zubů uměla Bucce způsobit zlomený prst na noze. A vůbec neřešila, že ten hajzlík celou dobu útočil a dělal výpady jak mušketýr. Jsem se zas vztekla grrrr
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 09:57
- Nahlásit
Mucholabka
Tak je Emmina objednaná na DKK...nevadí že hárá, že ne
Mno nevim, ja bych spis pockala az po harani, mne vetka haravku ani nenaockuje, natoz aby ji pichla narkozu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 09:58
- Nahlásit
Biluška
když jsem oněm úředníkům co přeměřovali vodní hladinu řekla, že se zbláznili a že Texíkovi prostě nenaleju čtyři litry vody (tak velkou misku nemám ani pro Gozéru, ne tak pro tyhle prťavce), páč by to považoval za bazén tak mi chtěli dát flastr
to sou neskutečný hovada,na to neni co říct
no nic,na jaře umřu a bude...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 09:59
- Nahlásit
jablunka
hlavně druhej den.
jj, máte pravdu pravdoucí, madam
Biluška
že se zbláznili a že Texíkovi prostě nenaleju čtyři litry vody (tak velkou misku nemám ani pro Gozéru, ne tak pro tyhle prťavce), páč by to považoval za bazén tak mi chtěli dát flastr
teď mně napadlo... oni na to mají nějaké tabulky nebo podle čeho určují, kolik vody musí ta a ta velikost psa vypít?
Dávám pozor, kolik kdo vypije vody a nejen že se to liší podle počasí, stravy, pohybu,ale zřejmě i podle nálady neb jednou např. Brut vypije dvě misky za den podruhé jen misku ( při stejném počasí).
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:00
- Nahlásit
davidkova renata
mov výživné
jo a na jaře neumírej to je blbá doba :
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:01
- Nahlásit
Kdy už přinde ta blbá pošťačka? Čekám jenom na ňu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:04
- Nahlásit
Mucholabka
Já už to neřeším, nechávám Pumu ať to řeší ona. Už na nás nikde žádní vořeši nelozí, už si dávají bacha .
Akorát v neděli mi chtěl labrouše Bruníka sežrat labrouš Ron co bydlí o pár baráků dál. Napřed se čuchali přes plot (Bruno samozřejmě na volno), pak si asi něco řekli a najednou po sobě šli. Ron si dupnul nožkou, z kamenné podezdívky se vyvalili dva obrovské šutry, Ron prolítnul dírou a šli do sebe. Zařvala jsem tak strašlivě, že se z okna sesypaly muškáty, Bruno lehnul a Ron sednul (lehni neumí, není s PP). Napřed přiběhl děda co bydlí vedle Rona a začali jsme řešit kde jsou Ronovi majitelé a jak ho zase zavřem. Děda tvrdil, že paní spí po noční a že když spí tak vypíná zvonek. Tak jsem jí chtěla vysklít okno, že to ji určitě vzbudí, ale mezitím z baráku vyběhl pán v trenkách a kabátku od pyžama a šel si pro psa. Bože, taky bych chtěla spávat do devíti
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:05
- Nahlásit
Dré ráno lidé přírodního rázu a veselých baref!
Eště než si to šecko dočtu, zajímá mě, kde je StaHi a její japončtina! StaHi, ty mluvíš? Píšeš znakama? Nemohla bys mě doučovat? Sem bezcenný začátečník....ale asi bych se snažila....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:06
- Nahlásit
brut
oni na to mají nějaké tabulky nebo podle čeho určují, kolik vody musí ta a ta velikost psa vypít?
Nemají tabulky. Prostě pes vypije čtyři litry za den a hotovo. Je jedno jak je velký, nebo jaké je horko
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:11
- Nahlásit
Kurňa ta pošťačka se někde cestou roztekla aji s mojim dopisem ze Srpska.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:12
- Nahlásit
jébat
Co se ti stalo, Sem to prolítla jen zběžně - můžeš jít bydlet ke mě, už brzo budu mít hotovo - a ne že mi to ten tvůj prdinoška posere. Jo a eště se tam musí vejít Mařenky manžel Hajan od nemethový.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:12
- Nahlásit
Mucholabka
Počkej jak tě nakrká až přijde a dopis mít nebude
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:16
- Nahlásit
Gerda
StaHi, ty mluvíš?
proč by jako nemluvila? Neni ryba, nebo jo? A f tom případě, můžou bejt ryby sešívaný?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:16
- Nahlásit
Gerda
Co se ti stalo, Sem to prolítla jen zběžně - můžeš jít bydlet ke mě, už brzo budu mít hotovo - a ne že mi to ten tvůj prdinoška posere. Jo a eště se tam musí vejít Mařenky manžel Hajan od nemethový
seš hodná, DLOUHOnoška už doma neeá, jen opčas lulá.
ale i tak to asi pořeším jinač...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:18
- Nahlásit
PetraK
můžou bejt ryby sešívaný?
jasně - rozřízneš, nacpeš něčím dobrým (bylinkama třeba) a sešiješ. a je to.
|