Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1575 . 1576 . 1577 . 1578 . 1579 . 1580 . 1581 . 1582 . 1583 . 1584 . 1585 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:19
- Nahlásit

Gerda
Co se ti stalo
jóó a stalo se mi to, že nemám ráda, kdyš mě něgdo podvádí a bytnej nemá rát, dyš se mu na to příjde a netoleruje se to...

sarax
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:21
- Nahlásit

jbat
nemám ráda, kdyš mě něgdo podvádí a bytnej nemá rát, dyš se mu na to příjde
sím tě nemám ráda...normálka de vo zvyk ne??
a co bytnej byl fakt bytnej?toho hnelze vyhodit???my si tě kdyžtak necháme kolovat

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:22
- Nahlásit

jbat
že nemám ráda, kdyš mě něgdo podvádí
Ale to jako zase chápu, asi by mi na tom vadilo, že mě vystavuje nebespečí přenosnejch chorop, čert vem jeho, dyš je to kretén, ať táhne, stejnak nemá prachy, tak je naprt....nemůžeš ho z bytu vyhodit ty?

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:24
- Nahlásit

jbat
jóó a stalo se mi to, že nemám ráda, kdyš mě něgdo podvádí a bytnej nemá rát, dyš se mu na to příjde a netoleruje se to...
Bóže, ty seš mládě nezkušený. Kvůli takovým věcem přece nestrávím noc v hádkách. Jdu a oplatím mu to. Pochopitelně tak, aby se to on nějakým způsobem dozvěděl, páč jinak to nemá význam. Ideální je oplácet podle zásady "všechno co uděláš se ti třikrát vrátí" . Až začne ON dělat scény tak ho odpálkuješ s tím, že když můžeš ty můžu i já a odejdeš středem.
No a třá při tom oplácení najdeš i toho milijounáře s krafkou

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:25
- Nahlásit

Gerda
Nájemní smlouva je psaná na voba a on by mi to milostivě nechal, ale ten nájem sama neutáhnu... ale to je fuk už se mi ozval kamarát můj milovanej Milošek, co je teplej, že mi nechá jednu cimru u něj.
Ale až za měsíc...

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:25
- Nahlásit

jbat
jasně - rozřízneš, nacpeš něčím dobrým (bylinkama třeba) a sešiješ. a je to

to teda nevim, esli by se zrovna todle StaHi líbilo???

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:26
- Nahlásit

Biluška
i toho milijounáře s krafkou

milijounáře zásadně BEZ, BEZ KRAFKY, ta se rozhodně totiž nebude chtít dělit.

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:27
- Nahlásit

Biluška
Bóže, ty seš mládě nezkušený

povidej mi o tom... a jak jsem blbá, to bys ani nevěřila! to ani já někdy nevěřím.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:28
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/clanek/149694-zarlivy-ital-n acapal-manzelku-v-posteli-s-knezem.html

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:35
- Nahlásit

To jsou služby, pošťačka nikde, jdu do práce

brut
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:41
- Nahlásit

Biluška
tak jsem právě dotelefonovala s ÚKOZem ohledně vody na kynol.akcích. Dle jejich vyjádření oni žádné řády nedělají. Ty si vypracovává pořadatek akce, pošle jim řád ke schválení a pokud v něm vyloženě není něco v rozporu s ochranou zvířat, tak ho i schválí. Jestliže je tam napsáno 4l vody, tak jde o všeobecný pohled ( a samozřejmě se rozlišuje velikost psa). Kontrolu neprovádí ÚKOZ, ale krajská vet. správa, jejichž zaměstnanci jsou povini předložit pověření, jméno atd. Pokud nastane situace, kdy vyžadují např. u jorka 4l vody a hrozí pokutou, tak si lze na jejich postup stěžovat ( zároveň mi bylo řečeno, že snad 2 petky s sebou nikoho nezabijí).

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:46
- Nahlásit

brut
zároveň mi bylo řečeno, že snad 2 petky s sebou nikoho nezabijí

ftipný, asi počítají s tím, že auto má kde kdo , páč když tam člověk pojede s víc než jedním psem vlakem, tak aby táhnul cisternu. Ať jdou do háje a řešej to co je opravdu zapotřebí.

Benda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:52
- Nahlásit

jbat
. a jak jsem blbá, to bys ani nevěřila! to ani já někdy nevěřím
já tomu taky nevěřím

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:53
- Nahlásit

Benda
. a jak jsem blbá, to bys ani nevěřila! to ani já někdy nevěřím
já tomu taky nevěřím

no asi jsem, protože teď zas pro změnu nechápu, čemu nevěříš...

Benda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:55
- Nahlásit

jbat
čemu nevěříš..
já tedy věřím

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:58
- Nahlásit

jbat
už se mi ozval kamarát můj milovanej Milošek, co je teplej, že mi nechá jednu cimru u něj.
Ale až za měsíc

Měsíc fakt klidně buď i u mě, to se zvládne jakkoli, myslim, že ti klidně i s prachama pomůžu, abys ten měsíc přežila, hlavně buď v klidu, s Miloškem ti bude nejlíp, bude venčit prdinošku a bude to tvoje kamarádka a tak! A fakt jako to jelito, co ti zahybá, netojí za řeč, to by si opravdu mohl dovolit jen v případě, že by byl zatraceně bohatej, abys mohla mít důvod to přehlídnout...Dyš nemá nic a eště ani neumí zahejbat, tak je fakt k ničemu...bóže, to je amatééééér! Eště že ses ho uš zbavila.

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 10:58
- Nahlásit

brut
Jo, v zásadě nekecají. Akorát, že jsme si jako Klub agility MUSELI nechat schválit ten jejich řád a asi pětkrát nám ho vrátili, páč tam nějaká veledůležitá volovina chyběla. Takže o tom, že si ho tvoří pořadatel bych teda dost polemizovala. V zásadě ano, ale oni nařídí tomu pořadateli co všechno tam musí být
Jinak kontrolu skutečně provádí vet. správa a jak neskutečně přitom dokáže prudit je až neuvěřitelné

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 11:02
- Nahlásit

Gerda
Měsíc fakt klidně buď i u mě, to se zvládne jakkoli, myslim, že ti klidně i s prachama pomůžu, abys ten měsíc přežila, hlavně buď v klidu,

Seš strašně hodná, ale to vážně nejde, děkuju moc.

s Miloškem ti bude nejlíp, bude venčit prdinošku a bude to tvoje kamarádka a tak!

přesně tak.

bóže, to je amatééééér!

napadaj mě teda jiný slova...

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 11:03
- Nahlásit

Benda
já tedy věřím
už jsem to pochopila a ani se nedivím, žes uvěřil.

brut
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 11:10
- Nahlásit

PetraK
ftipný, asi počítají s tím, že auto má kde kdo , páč když tam člověk pojede s víc než jedním psem vlakem, tak aby táhnul cisternu. Ať jdou do háje a řešej to co je opravdu zapotřebí.
to jsem taky říkala, jenže mi bylo řečeno, že všude jsou záchody a tekoucí voda, takže se tam dá miska ( petka) doplnit

Biluška
na vet. správu si můžeš stěžovat... pán říkal, že by podněty potřebovali, protože se jinak nemají o co opřít, když si lidi stěžují.
Schválení musí prý mít nějakou formu, musí obsahovat všechny paragrafy a jiné veledůležité věci, pak s tím není problém.
Jak jsem nakoupila,tak prodávám.... ale je fakt, že pán z práce krajských vet. správ nebyl moc nadšen

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 11:18
- Nahlásit

jbat
napadaj mě teda jiný slova...
zbytečně si pak pudeš vyplachovaqt hubu mýdlovou vodou, takovýhle jelito za to fakt nestojí Měla bys mu při stěhování něco sebrat, aby to pak hledal a nemohl najít ))) Já s sebou vzala žehličku, diskmena, cedečka, knížky, spoustu triček, abych je měla na cvičení....a obi pásy na utažení ruky po sundání ortézy

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 11:21
- Nahlásit

Gerda
Měla bys mu při stěhování něco sebrat, aby to pak hledal a nemohl najít
Tak jediný, co pro něj má nějakej význam, jsou jeho mobily, který si s sebou bral i na záchod... hooodně blbá jsem byla a taky slepá...
CD - to je jasný, stejně ty nejlepší jsem koupila já...
knížky taky, stejně si akorát prohlížel obrázky, mongol...

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 11:24
- Nahlásit

Biluška
hele mi vždycky obšlehnem co je jako doporučení na pes.praha.tk a nikdy jsme neměli problém
brut
no u nás zrovna není

brut
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 11:35
- Nahlásit

Alexa
no u nás zrovna není
já vím, že není všude..... ale to jim asi těžko po telefounu vysvětlíš

jbat
jsou jeho mobily, který si s sebou bral i na záchod... hooodně blbá jsem byla a taky slepá...
jejda, tohle znám taky

Gerda
já mu nevzala nic, páč jsem byla ráda, že jsem pryč

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 11:37
- Nahlásit

Gerda
brut
Hm,já měla tak nějak smolíka,ti dva předešlí stihli nejdříf obrat mě.

Benda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 11:37
- Nahlásit

Gerda
Měla bys mu při stěhování něco sebrat, aby to pak hledal a nemohl najít
ty si celkem nebezpečná Fakt teda je že pokud jde o mne tak kdyby od nás někdo odcházel a sebral mi foták tak se pos..u, ještě notebook.

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 11:38
- Nahlásit

jbat
co pro něj má nějakej význam, jsou jeho mobily
tak mu je třeba polej horkou vodou, nebo tak něco

brut
Chyba, spěchat se má pomalu, při té příležitosti najdeš dost věcí, co se dají sebrat. Je teda fakt, že já neprchala, jen sem odcházela od slušnýho čéka, co byl moc fajn, doteď bych mu klidně svěřila svýho psa na hlídání. Mařena ho nesmírně miluje, vždycky strašně pláče, dyš ho vidí

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 11:40
- Nahlásit

Benda
kdyby od nás někdo odcházel a sebral mi foták tak se pos..u
vidiš taťko, to je vono, dybych vot tebe vodcházela, ten foťák ti minimálně nenápadně rozbiju, abys na to přišel až později, nebo ti ho seberu a rychle prodám, abys nejdříf nevěděl, že sem to byla já

brezen2008
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 11:40
- Nahlásit

Gerda
heled,jedeš a ským na ten Sen zvířat?

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 11:44
- Nahlásit

brezen2008
jedu, s davídkovou a s jimmijovou a ta mi to potvrdí telefonem, eště to neni jistý, kdyby nejela jimmijová, vezmu tě místo ní, jo?

<< 1 ... 1575 . 1576 . 1577 . 1578 . 1579 . 1580 . 1581 . 1582 . 1583 . 1584 . 1585 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání