Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1575 . 1576 . 1577 . 1578 . 1579 . 1580 . 1581 . 1582 . 1583 . 1584 . 1585 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 15:25
- Nahlásit

StaHi
A červenej trpajzlik vyšel na dvd snat skoro celeeeeej - jupíííííí

StaHi
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 15:28
- Nahlásit

PetraK
tumate pani jarabaka na rozveseleni (kdysi to sem nekam postla tusim Muchos)

StaHi
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 15:29
- Nahlásit

Gerda
jo celej... mam

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 15:32
- Nahlásit

StaHi
ten pták je Bruntáááálníííí!!!
bavim celej kancl!!!

StaHi
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 15:34
- Nahlásit

jbat
ma to jednu nevyhodu... ta pisnicka je jakoze dost vlezla

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 15:39
- Nahlásit

StaHi
buť f klidu, my tady máme pc bez zvukovek, takže si představ, jak si tady každá paříme na jinou písničku...
vono na mute je to totiž taky dost dobrý!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 15:42
- Nahlásit

StaHi

Díky
To je celej Kosťa, akurát že třikrát vjetčí! Teď teda čtyřikrát, páč Kosťa přepeřuje a se scvrknul tím pádem a lítá jako dyš padá nahnilá hruška. Včera se mnou dokonce polemizoval, páč jsem mu řekla:"Nekřič tolik!" a von pravil "Tady se křičí!!" a tudle pravil Brtnikovi, že je protivnej . Tancovat sice zatím neumí, ale umí nosit (trošilinku teda) kufříček a čutat do vajíčka. A pak hlavně mluvit. Moc mluvit

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 15:44
- Nahlásit

StaHi
Hele a paní už jste si na Youtubu zkusila zadat heslo Parrots? Tam jich je! Dokonce tam jezděj na brůůslích a vozej nákupní košíček. To teda Kosťa taky ještě neumí. Jezdí jen na Ešusoj

StaHi
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 15:45
- Nahlásit

jbat
no to si zas ale jako vo dost prisla..von totis i zpiva, borec jeden voperenej!
(Everybody
Rock your body
Everybody
Rock your body right,
Backstreet's back alright!
)

StaHi
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 15:47
- Nahlásit

PetraK
este ne, ale zkusim!

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 15:53
- Nahlásit

StaHi
tak tadle písnička nás nenapadla ani jednu...

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 15:54
- Nahlásit

StaHi
este ne, ale zkusim

tak si předtím ale připrav sešívačku, páč jinak budeš opět StaHi co se jí rozjely SteHy

Jo a u nás měli v drogošce samičku šedýho žaka. Byla neuvěřitelná. když jsem se s ní potkala poprvý, myslela jsem, že mám halušky, páč koukám do regálů a vozvalo se:"Co čumíš???" Kouknu - nikde nikdo, tak nic. A za chvíli zase: "ČUmíš jako trubka!" už mi naskočila husina, páč nikde fakt nikdo nebyl a pak koukám, že je tam klec se žakounem. No nakupovala jsem fakt hodně dlouho. Dozvěděla jsem se, že to je Pipinka Lórinka Zacharijášová a přeletěla skoro celý Brdy (páč jim fakt jednou frnkla) posléze jsem se od ní dozvěděla ještě několikero zajímavých informací, jakože když jsem se jí zeptala, jak dělá pejsek, udělala vrrrr! a když se jí panička zeptala, jak je to celý, tak se sice chvíli nechala přemlouvat, aby byla důležitá, ale pak nás poučila, že Vrrr! Haf Haf! Když hodila bobek volala tak dlouho:"Hovňo Pipinka, hovňo Pipinka!" dokud to někdo neuklidil a vůbec je to máčkovka, domů jsem šla tehdy až když zavírali

StaHi
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 15:55
- Nahlásit

Gerda
Tam se ale bude jmenovat Xena, princezna bojovnice
kdysi jsem chodila na seminar "problemy mezidruhove komunikace" (to zni, co?) ..f poctate jsme tam ucili clovjekem tejrany zaka nebat se, ale bylo to desne vjedecky podchyceny: cokolif cek ptakoj rek, to musel zaznamenat do papiru a i vostatni mu to pak museli opakovat... ja prispjela s vetou "ted sem ti zastavila prisun krve do mosku"

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 15:57
- Nahlásit

PetraK
posléze jsem se od ní dozvěděla ještě několikero zajímavých informací, jakože když jsem se jí zeptala, jak dělá pejsek, udělala vrrrr! a když se jí panička zeptala, jak je to celý, tak se sice chvíli nechala přemlouvat, aby byla důležitá, ale pak nás poučila, že Vrrr! Haf Haf! Když hodila bobek volala tak dlouho:"Hovňo Pipinka, hovňo Pipinka!"

:

sešívačku a plíííínyyyy!!!!! vlastně sešívačku né, eště nemám stehy, ale brzo mít budu, páč bez chirurgického zákroku budu asi porád sedět jak v kaluži, kua...

StaHi
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 15:58
- Nahlásit

PetraK
voni jsou ty zakouni vubec rostomila havjet

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 15:58
- Nahlásit

StaHi
"ted sem ti zastavila prisun krve do mosku+

to by se mi mohlo hodit, dyž bude Kosťa zase hlučet. Jak to provést v praxi to zastavování???????

StaHi
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 16:00
- Nahlásit

PetraK
na to se pani musite zeptat prave Xeny

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 16:03
- Nahlásit

StaHi
voni jsou ty zakouni vubec rostomila havjet

to jo!! Lorajs byla a doufám, že i je, fakt třída. Vona se taky uměla pěkně načuřit. Když dostala chuť na marokánku a nebyla zrovna po ruce - nedej bóže k sehnání!!- tak se prostě ukázkově urazila! A vodrazila se až když měla marokánku v pařátě.

Teď v zimě jsme byli v penzionu a tam měly Aru - taky Lórinka (ostatně jak jinak, že ), devíti měsíční mimčo, ale už měla super zásek na pažbě. Bylo tam před tím nějaký školení učitelů a pí říďa měla nějakou veledůležitou řeč a z klece se ozvalo:"Noooo, to víš že joo!" Učitelstvo padlo pod stůl a chudínku Lóru museli transferovat, páč říďa se urazila Asi nějaká divná či co. Ta říďa.

jbat
sešívačku a plíííínyyyy!!!!!

chceš snad zkusit pamprzovej pačvork?

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 16:04
- Nahlásit

StaHi
prave Xeny

kerý? tý z televíze? Nebo tý vod Gerdy- co se ešče nenarodila??

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 16:04
- Nahlásit

PetraK
chceš snad zkusit pamprzovej pačvork?

no dík, to jsem potřebovala číst....

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 16:09
- Nahlásit

lidi, jdu, všem hezkej zbytek dne!!!!

StaHi
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 16:09
- Nahlásit

PetraK
jj, sousedi maj doma taky todle zakouni nadeleni (maj ho od malicka, tze zadny tejrani, a to je teprva dilo!).. nejen ze se cela rodina zbavila mobilnich telefonu a zaznamniku (pac to neslo ta buzerace, co jim predvadel) ..porad zvonil, kdyz to dlouho nikdo nebral tak pipnul jak zaznamnik a uskutecnil dvouhlasej hovor.. nebo nasadil babiccin nezny hlas a zavolal na 3 letou vnucku tim nejsladsim tonem "Helenkoooo!" ...no a dys mala pribehla, tak ji desne klovnul, bo na ni zarlil

StaHi
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 16:14
- Nahlásit

PetraK
tusim, ze s tou televizni by to mohlo bejt rychlejsi

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 16:18
- Nahlásit

StaHi

tak naštěstí u nás zvonění a nebo štěkání kupodivu na pořadu dne není. Zato ale umí Kosťa skvěle "zapnout" a "vypnout" mikrovlnku, zakašlat naprosto stejně jako když máma a zavrzat naprosto přesvědčivě jako dvířka od linky. Nejhorší, je když složí dohromady nějakou ptákoviny, tuhle jsem se řehtala, až jsem dopadla málem jako Jbat , jen už nevím co to bylo, páč toho je fůra.

rosnička
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 16:28
- Nahlásit

PetraK
jen už nevím co to bylo, páč toho je fůra.
Nejlíp dyš se vycvičíte na zdatnou sekretářku a fšecko bryskně zaznamenáte těsnopisem.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 16:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

rosnička

ale jo, já to i zapisuju-semo-tamo. Ale on zpravidla spustí, když mám ruce ve škopku nebo v těstě, to se zapisuje blbě . Ale chystám o něm článek, tak jsem si to poslední dobou pozapisovala a tuhle si při čtení málem roztrhla hubu

jdu dom, mějte s krásně

P.S. ale to sem dopadla - dělám fóglovi sekretářku!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 17:37
- Nahlásit

mamko, čéče, našla sem bespečnej spůsop, jak tě umístit k milijounářííííííí: http://www.super.cz/vztahy/25797-v-cine-nabizeji-n evesty-na-trhu-.html
Přectaf si, žě tě vystavíme f parku f číně! A to by bylo, abysme ti toho Pravýho nesehnali!

leila
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 19:01
- Nahlásit

Biluška
oaní gratuluji k výsledku a můžeš prosím písnout o jakou výstavu šlo a co bellinka dostala - na web pum

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 19:05
- Nahlásit

Gerda
Přectaf si, žě tě vystavíme f parku f číně
jí ti nevim..sem to četla,ale asi tam taky bude narváno ..aby si mě fšimli

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2008 19:11
- Nahlásit

davidkova renata
aby si mě fšimli
vo tom sem přesvědčená :jak by tě jako mohli přehlídnout když třeba vomylem začneš mluvit??:P

<< 1 ... 1575 . 1576 . 1577 . 1578 . 1579 . 1580 . 1581 . 1582 . 1583 . 1584 . 1585 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání