| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 11:46
- Nahlásit
Gerda
né,jsi hodná,já tam budu vypomáhat,takže tam budem od 7 ráno,já abych věděla na koho se od nás mohu těšit
beru i sindy na voříškiádu
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 11:47
- Nahlásit
Gerda
dybych vot tebe vodcházela, ten foťák ti minimálně nenápadně rozbiju
no tak to k nám snad rači ani nechod
čéče kdybych tě neznal tak tomu i věřím ale takhle odhaduji že když si od někud naposledy odcházela ještě si tam nechala hromadu věcí.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 11:57
- Nahlásit
jbat
poradím Ti na rozloučenou něco lepšího. Kup uzenou makrelu, votevři ten pytlik a ukrej to za garnýš. Pak si sežeň dalekohled a stoupni si někam, odkud uvidíš ten tanec co po čase spustí v bytě .
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:00
- Nahlásit
PetraK
poradím Ti na rozloučenou něco lepšího. Kup uzenou makrelu, votevři ten pytlik a ukrej to za garnýš.
a jestli má auto tak mu nalej mléko do větráku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:02
- Nahlásit
Benda
když si od někud naposledy odcházela ještě si tam nechala hromadu věcí.
jen meč sem tam zapomněla, ale už sem si o něj řekla.....a fakt spoustu věcí sem si vzala, sem ráda hlavně za ty knihy....něco sem i rozbila.....ale to nebylo ze vzteku, jen naschvál....
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
Benda
nalej mléko do větráku
taky dobrý!! Ono to mlíko je v podstatě obecně dobře použitelný, stačí ho třeba nalít na koberec za skříní. Jojo, s mlíkem se dá taky kouzlit.
ale Jbat - neváhej a fakt takhle nevinně zaškoď a pak si jen představuj to čóroooooo
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
jbat
Vzít si věci, co jsi koupila ty je naprosto samozřejmé. Mobily bych mu nepolívala, by třá mohl žalovat, určitě mají cenu větší než 5 táců. Ale oblíbená finta je den před stěhováním koupit rybu (dlouhou a tenkou, třá makrelu. Kapra nekupuj, ten se blbě schovává) a někam ji schovat. Jestli ještě máte v garnýžích ty duté hliníkové trubky tak ty jsou naprosto ideální . Nejsou-li garnýže musí se použít něco jiného. Třeba za záchodem, jak ústí ta odpadová trupka do zdi. Nebo za kuchyňskou linkou . Rybu pečlivě ukreješ a pak už si jenom budeš představovat jak byt nepříjemně páchne a jak zoufalý bytný hledá a hledá zdroj zápachu
Mě osobně se dokonale osvědčilo mládě kuny pořízené půl roku před stěhováním. Kuňáček skrz naskrz pročůral všechny koberce, nakakal za skříně, označkoval si tapety....... jo, to byl smrádek
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:03
- Nahlásit
PetraK
Kup uzenou makrelu, votevři ten pytlik a ukrej to za garnýš.
Jasněěěěěěěěě! A můžeš jí eště rozšlapat pod koberec!
Benda
a jestli má auto tak mu nalej mléko do větráku
Anebo do nádrže! Anebo mu vypust olej, to mu auto spolehlivě zničí.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:03
- Nahlásit
Biluška
a hele, koukám, že Biluška zná stejný finty jako já tomu se říká škola života
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:04
- Nahlásit
Koukám, že PetraK zná fintu s makrelou taky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:05
- Nahlásit
Biluška
No znám, páč je to oučinný
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:07
- Nahlásit
PetraK
Okamžitě přestaň psát stejný věci jako já
No znám, páč je to oučinný
jj, to je. A ta kuna taky stála za to, i když uznávám, že kuní mláďata se blbě sháněj a jbat už to stejně nestihne
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:07
- Nahlásit
PetraK
Biluška
Holky super, hned sem to poradila kamarádce, co se jí odstěhoval manžel k milence, s níž povil bastarda, jde k němu něco vyzvednout, při té příležitosti umístí makrelu! Fakt super!
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:08
- Nahlásit
Gerda
Anebo mu vypust olej, to mu auto spolehlivě zničí
to je složitý a na prd páč to pozná na kontrolce, leda by byl blbej jako já a kontrolku ignoroval. Pak je to bezva problém.
PetraK
Biluška
Gerda
jste zlé a škodolibé. K večeři mu tu makrelu nekoupíte ale za skřín jí klidně hodíte
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:12
- Nahlásit
Benda
K večeři mu tu makrelu nekoupíte ale za skřín jí klidně hodíte
mě se to spíš líbilo do těch konzolí nebo za kuch linku, odtud to nevyndá, zpoza skříně to vyndá docela snadno.....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:12
- Nahlásit
Benda
ale za skřín jí klidně hodíte
Za skříň né, to by našel při prvním malování (i když je fakt, že v případě mého exmanžela by to bylo tak za dvacet let)
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:15
- Nahlásit
Gerda
Měla bys mu při stěhování něco sebrat, aby to pak hledal a nemohl najít
to se mi moc líbí...
jbat
a ty mobily bud polej nebo použij hooodně solnej magnet nebo tak něcol...frajer s mobilem na ajnclíku je divnej no :
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:18 - Změnil/a: Benda
- Nahlásit
GerdaBiluška
beru to jako ponaučení a pokud bude od nás někdo odcházet věnuji jí všechny skříně, konzoly i kuchynskou linku.
sarax
frajer s mobilem na ajnclíku je divnej no
jak divnej ? se hold nudí dyž tam dělá ho.no, co je na tom divnýho, já si třeba občas z ajnclíku čtu vás tady na foru
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:20
- Nahlásit
jablunka
no, on taky stačil sebrat kde komu kde co ... a tak toho doma moc nebylo.
Gerda
odnesla jsem si jen svoje a dětí věci ( na ty naštěstí nikdy nesáhl, bo věděl, že bych mu urazila pazoury), byla jsem ráda, že jsem se ho zbavila
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:24
- Nahlásit
Benda
já si třeba občas z ajnclíku čtu vás tady na foru
to bych potřebovala i já, dyš si občas ženský tady pustěj hubu navolno...
jinak díky všem za rady, jenže ten byt pak zůstane prázdnej, nevim, kam pude bydlet von...
takže leda polejt mobily, mlíko do větráku - JO!!!! ještě mu totálně poškrábu sklíčko vod hodinek, šel se po*rat, i když jsem do nich omylem ťukla nehtem, páč "stály šest tisíc jako!!!!".
Jooo, to bude vončo. A řeknu, že to byl Blbís.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:24
- Nahlásit
Biluška
Okamžitě přestaň psát stejný věci jako já
teď si mě o fous předběhla
jbat už to stejně nestihne
a tak tohle je i jednodušší, než shánět kuního prcka - taky by jí ještě moh polknout Blbíse, páč je malej. to u mrtvý makrely nehrozí
Gerda
Holky super, hned sem to poradila kamarádce,
když vím, ráda poradím ,
Benda
jste zlé a škodolibé
a je to krásnej pocit! Hele kdo jinému jámu, jámu, sám, do ní, sám. Jak citoval nechtíc zjednodušeně jeden můj kamarád klasický přísloví
Benda
beru to jako ponaučení a pokud bude od nás někdo odcházet věnuji jí všechny skříně, konzoly i kuchynskou linku.
jak je vidět, je to velmi účinná taktika
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:25
- Nahlásit
jbat
na ty hodinky mu rovnou i načůrej
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:27
- Nahlásit
PetraK
na ty hodinky mu rovnou i načůrej
Sou vodotěsný!!!!!!!
Ale prej nemaj rády otřesy, tak je vezmu s sebou, až půjdu kámošce obsedat mladou kobylu...
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:29
- Nahlásit
PetraK
a ty hodinky mu rovnou i načůrej
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:32
- Nahlásit
isdpch
nene, von mi nedal kopačky, páč vařím a žehlím a uklízím a jsem "strašně hodná a zodpovědná", tudíž pomsta se koná, ale za zcela jiný čin, kdy bytný nečekal, že kvůli tomuto je téma kopaček víc než aktuální...
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:33
- Nahlásit
isdpch
ta slaměná mumie je super
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
jbat
prosimtě tolik drobných nenápadných a přiotom účinně zlých věcí můžeš udělat...nakonec z toho budeš mít dobrou náladu a budeš ráda, že z toho smrdutýho bytu užž mizíš
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
BTW - nastoupila fáze omluv a blbých rádobynacityhrajících keců... To je tak trapný...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:34
- Nahlásit
Benda
já si třeba občas z ajnclíku čtu vás tady na foru
mno jo žumpa....
brut
a dětí věci ( na ty naštěstí nikdy nesáhl, bo věděl, že bych mu urazila pazoury), byla jsem ráda, že jsem se ho zbavila
hmm já mohla urážet co sem chtěla a stejně jak sem nasraně vodešla tak než sem se vrátila tak krom "společnejch"věcí zmizel kočár Pepovo skoro za 15 litrů a přebalovák a mohla sem se jen vztekat fakt
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 12:35
- Nahlásit
jbat
každej snad může udělat chybu, uklouznout a tak podobně
sarax
mno jo žumpa...
si tam čtu i blueforum
|