Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1584 . 1585 . 1586 . 1587 . 1588 . 1589 . 1590 . 1591 . 1592 . 1593 . 1594 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:13
- Nahlásit

Biluška
mrcha, ale já bych mu tu rychlou nezavolala
no to já jo,páč sem věděla,že mu nic neni a že mu zkomplikuju život,von ani netušil,že sem jí volala já,páč jak tak usnul,tak zapomněl asi co vlastně chtělTo víš,že kdyby mu fakt něco bylo,okamžitě vypadnu z baráku a vrátim se až k ránu,nejsem magor abych mu volala pomoc dyby jí fakt potřeboval!
Potom mu došlo, že to nemá ten správný efekt gdyž ho Žanetka neuvidí umírat a sám si zavolal záchranku. Přijeli, odvezli ho a doma byl s vypumpovaným žaludkem dřív než Žaneta z chalupy

tak tomu řikám amatéryzmus

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:13
- Nahlásit

PetraK
jak úžasní partneři to jsou. Jo na veřejnosti, ale doma...

teď právě jsem si vzpomněla, jak mi jeho trapní kamarádi promlouvali do duše, ať mu jako neublížím, že on je tak hodnej... a jeho matka, to je furt "milánek to" a "milánek tamto"...
jeho mámě ubližovat nebudu, ale ti idioti kolem něj se to dozví, i když samozřejmě věřit mi nebudou, že...

Benda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:14
- Nahlásit

jbat
abych tolerovala nevěru jsem moooooooc mladá....

to je jasný

Biluška
Člen
- Nahlásit

StaHi
bych pro svy dusevni zdravi potrala vedet o zensky, ktera tydle zkusenosti nema ...
Mášenkova bývalá. Ta co za ní teď platíme ty dluhy A zrovna ta by to potřebovala jak sůl

PetraK
Člen
- Nahlásit

Biluška
Sem byla v devátým měsíci, pohádali jsme se (ale teda fakt hodně) a on mě začal mlátit

CO TODLE JE ZA ZRŮDU??

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

StaHi
(v cervenym trpajzlikovi radej nacurat do naparovacky

ty wow,maso

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:15
- Nahlásit

Biluška
Sem Kokotkovi jednou rozbila hlavu. O akvárko
Já Vrabcovi propíchla ruku šroubovákem........taky to nečekal.

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:15
- Nahlásit

StaHi
bych pro svy dusevni zdravi potrala vedet o zensky, ktera tydle zkusenosti nema ...

no člověče to bude krátkej seznam asi...

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:16
- Nahlásit

davidkova renata
(v cervenym trpajzlikovi radej nacurat do naparovacky

ty wow,maso

den před otchodem du na věc... to je fakt genijální!!!!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:19
- Nahlásit

StaHi
bych pro svy dusevni zdravi potrala vedet o zensky, ktera tydle zkusenosti nema .
Mám takovou kamarádku.........neuvjeřitelná potvora,ale vždycky dosáhla svýho a jednoho milijounáře uš pohřbila a druhýho se chystá poslat tamtéž.

aren
Člen
- Nahlásit

jablunka
Ty mě opravdu bavíš........Jsem to teď našla, teprv. Vyhodil mi to vyhledávač........celou dobu co probíhá Štarnov si o tom nevěděla????Proč jich tam u sebe pár nemáš????
Si tu zábavu vyrábíš sama. Samo že jsem sledovala Štarnov, včera bylo pro mně novinkou utracení psa kvůli tomu, že se bál.
Sama jich u sebe pár nemám proto, že mám u sebe sedm jinejch a víc nezvládám. Kdybych jich u sebe pár měla, udělala bych to, že bych dala vykastrovat feny a pak všechny dopravila zpátky domů - k babě Grohmanový. Sázím se, že tam by z nich strach spadl.
Následně bych je nafotila a inzerovala, případně občas přispěla babě na granule, případně občas dohlídla, jestli nemá ještě nějakou nekastrovanou fenu, případně vzala k sobě jednoho nebo dva, které bych zvládala.
Soudím, že by to bylo levnější a pro psy míň stresující, než když teď musí být všichni v útulkových klecích, kde se psychicky hroutí,a kde když si je po půl roce nikdo nevezme, se s nimi stane co asi.

PetraK
Člen
- Nahlásit

StaHi

já, když to tak čtu asi vystavim Brtnikovi diplom.

Ženský řekněte mi. To to na těch chlapech není k poznání, že něčim zlým smrděj?? Přece to tam musí bejt nějak poznat. Něco co člověk přehlídne. Je tam něco a člověk to v zamilovanosti nechce vidět a nebo to tam není a ten magor se prostě zmagoří potom?

Biluška
Člen
- Nahlásit

jbat
jeho mámě ubližovat nebudu
Jednou přišel děsně ožralej, přivedl si kamaráda z hospy a začal mi ho cpát do postele se slovy "uhni stará, kámoš bude spát u nás". Následoval obvyklý kolotoč - policie, chýra, záchytka... Tenkrát jsem se fakt naštvala a zavolala jeho máti. S tím, ať si ho jde na záchytku vyzvednout (bydlela hned vedle) . Ona tam ráno skutečně šla, Kokotek, už střízlivý a s pořádnou kocovinou jí začal přesvědčovat o tom, že měl akorát dvě piva, ale že mám mezi policajtama kámoše takže ho odvezli, protože jsem je o to poprosila a takové keci. Měl tenkrát 3,2 promile.... To by člověk nevěřil jak jsou ty dvě piva alkoholický

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:20
- Nahlásit

jbat
den před otchodem du na věc... to je fakt genijální!!!!!
To by chtělo kočičí moč............dlouho by pak asi vjetral.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:22
- Nahlásit

aren
že mám u sebe sedm jinejch a víc nezvládám
biluše má svejch 11
pak všechny dopravila zpátky domů - k babě Grohmanový. Sázím se, že tam by z nich strach spadl.
hele rozmysli si eště jednou co řikáš.Vidělas ty fotky?Nebo si myslíš,že se někdo dokáže "postarat" o cc 150 psů???Děláš si z nás kozy nebo máš prostě depku,že ten vořech zařval(jako eště zařve spousta dalších odtud ) ,stejně jako my?

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:23
- Nahlásit

aren
Kdybych jich u sebe pár měla, udělala bych to, že bych dala vykastrovat feny a pak všechny dopravila zpátky domů - k babě Grohmanový. Sázím se, že tam by z nich strach spadl.
Následně bych je nafotila a inzerovala, případně občas přispěla babě na granule, případně občas dohlídla, jestli nemá ještě nějakou nekastrovanou fenu, případně vzala k sobě jednoho nebo dva, které bych zvládala.
Soudím, že by to bylo levnější a pro psy míň stresující, než když teď musí být všichni v útulkových klecích, kde se psychicky hroutí,a kde když si je po půl roce nikdo nevezme, se s nimi stane co asi.

Gdyby byly f p.deli ryby,nemuseli by bejt rybníky!!!Tak si to svoje kdyby schovej a nebo pár těch čoklů odeber z útulků,nech je vykastrovat ,vrať babě a ještě je sponzoruj!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:24
- Nahlásit

jablunka
To by chtělo kočičí moč
nekastrovanej kocour,nejlépe asi by se rychle stěhoval

aren
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:24
- Nahlásit

PetraK
Ženský řekněte mi. To to na těch chlapech není k poznání, že něčim zlým smrděj?? Přece to tam musí bejt nějak poznat. Něco co člověk přehlídne. Je tam něco a člověk to v zamilovanosti nechce vidět a nebo to tam není a ten magor se prostě zmagoří potom?
Jestli můžu, tak podle mně je správně obojí. Jednak člověk si tak strašně přeje, aby potkal milováníhodný protějšek, že je schopen i sám sobě namluvit, že ho právě potkává právě v této osobě a jednak ten druhý magor se nejdřív snaží ukazovat se v lepším světle, a pak někdy později to prostě nevydrží a vypluje na povrch jeho pravá povaha.

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:25
- Nahlásit

davidkova renata
nekastrovanej kocour,nejlépe asi by se rychle stěhoval
Jenže asi i s tou žehličkou .....................fůůůůůůůj,já ten smrat úplně cejtím!

sarax
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:26
- Nahlásit

davidkova renata
spíš má depku myslím
PetraK
CO TODLE JE ZA ZRŮDU??

StaHi
bych pro svy dusevni zdravi potrala vedet o zensky, ktera tydle zkusenosti nema .
hmm mám kamarádku a to je hodná holka a jsou f klidu skoro 30 let..fakt čestnáí vyjímka myslím
a co se týká zrůd teda mě tohle příjde skoro standardní..takže tak..těhotná,s dítětem v ruce...fšecko fuk...lepší vod nich dál

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:29
- Nahlásit

sarax
spíš má depku myslím
no já doufám,páč todle nemůže nikdo myslet vážně.

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:30
- Nahlásit

aren - proč se steda ptala biluše, proč ti nejdřív nezavolala, když už máš plno?
a btw - to jako když ty psy necháš u té krávy debilní, tak jim jako bude líp? nikdo ty psy nezvládne, pokud je před tím někdo zkušenej nezrychtuje. a bába za chvíli pojde a co pak?
pokud ti psi nezvládnou ani tu malinkou socializaci v útulku nebo u Biluše, tak asi není jiná cesta, ne??
a vzhledem k tomu, že biluše udělala co mohla a jenom nemele hubou jako ty a vzhledem k tomu že zaříkávači psů jako ty a ten pantáta vedle jsou obsazení, tak není jiná cesta než dát jim aspoň malou šanci a když to nejde tak holt konečná!
meleš nesmysly. až si vezmeš štarnováky ty, tak sem příjď a mudruj a všem nám dokaž, že ty nesmysly meleme my.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:31
- Nahlásit

Biluška

zavolala jeho máti.

předpokládám, že stejně jako u ségry se věřilo jemu

davidkova renata

nekastrovanej kocour,nejlépe
ježíš fuj, !! tak ale tohle je fakt gutový vylepšení

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:31
- Nahlásit

aren
Prosím tě, vrať se na louku ke kytičkám.

jbat
StaHi
v cervenym trpajzlikovi radej nacurat do naparovacky

Vy věříte tomu, že chlapi vůbec vědí, že nějaká napařovačka existuje? A jak se zapíná?

PetraK

CO TODLE JE ZA ZRŮDU??
To byl Kokotek. Podotýkám, že z počátku ničím zlým nesmrděl. Dokonce přesně naopak. Jeho otec dost mlátil jeho matku a kdykoliv na toto přišla řeč tak podobné chlapy děsně odsuzoval. Přesně do té doby než zakusil jaká je to úžasná "moc" a jak je mu potom dobře
Tenkrát jsem byla asi tři týdny před termínem porodu, od rána mi bylo blbě a děsně mě bolely záda. On měl v práci nějakou akci, říkali tomu "sportovní den". Znamenalo to, že od rána seděli na tenisových kurtech a chlastali. Prosila jsem ho, ať tam nechodí, že je mi blbě a že budu určitě rodit. On jít samozřejmě musel a poradil mi, že kdybych rodila tak ať si zavolám sanitku Odpoledne jsem se vlekla ven s JEHO psem, Krysa uklouzla na mokrých schodech jak chtěla být rychle venku a udělala si něco s nohou. Silou vůle jsem ji vyvlekla zpátky do těch schodů, nechala doma a šla shánět Kokotka, aby ji odnesl na veterinu (auto jsme neměli) . Našla jsem ho na těch kurtech, totálně ožralého. Jak mě viděl, že přicházím tak začal vykřikovat "chlapi, moje stihačka jde, schovejte mě" a začal se schovávat pod stůl. Byla jsem tak vytočená do běla, že jsem sebrala jeho půllitr a vylila mu ho na hlavu. Pak jsem šla sehnat veta, který dojel k nám, ošetřil psa a sotva odjel vet dorazil Kokotek, ještě patřičně vyhecovaný kamarádama...... no a skončil s tou hlavou rozmlácenou o akvárko
Náš vztah tím tak nějak skončil taky, ale dalších pět let jsem s ním zabila "kvůli dětem" Než mi došlo, že i děckám bez něj bude líp.

StaHi
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:32
- Nahlásit

PetraK
To to na těch chlapech není k poznání neni ..naopak to bejvaj pro okoli desny sympataci, ousluzny, hodny.. temnyho bratra vokazou jedine vlastni zencky, a to pekne v soukromi (a velky svinstvo je v tomdle zenska psychika.. pac se stane, ze vam polehoucku, zakerne do hlavy naleze myslenka, ze jste si to vlastne zaslouzila ..pac je to prijatelnejsi nez vedomi, ze vas milovanej je takova svine..) ...nikda, nikda! bych uz nebydlela v jeho byte, vdycky ve vlastnim!!! ..takze se, jbat, primlouvam za tu hyposku!
..fuj to jsem se rozcilila! ..este ze ted nemam vubec zadnyho chlapa ..je to verbez!

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:33
- Nahlásit

Biluška
Vy věříte tomu, že chlapi vůbec vědí, že nějaká napařovačka existuje? A jak se zapíná?

ten můj jo, musel si sám žehlit, když jsem jela na měsíc do skotska na stáž...

aren
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:33
- Nahlásit

davidkova renata
hele rozmysli si eště jednou co řikáš.Vidělas ty fotky?
Fotky ze Štarnova jsem viděla. Ti psi mi ale nepřišli ani týraní ani podvyživení. Nelíbí se mi způsob, jakým se to vyřešilo, nejvíc jím trpí ti psi. Samo, nemám na to abych to řešila jinak.
A tu depku, jak píšeš, mám samo taky.

brut
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:35
- Nahlásit

StaHi
znám ve svém okolí několik dvojic, které jsou spolu v pohodě... řekla bych, že poměr debil x normál je tak půl na půl

aren
to nemyslíš vážně?

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:35
- Nahlásit

Nelíbí se mi způsob, jakým se to vyřešilo, nejvíc jím trpí ti psi. Samo, nemám na to abych to řešila jinak.

ty musíš bejt mýho starýho příbuzná...

StaHi
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:36
- Nahlásit

jablunka
Gdyby byly f p.deli ryby

<< 1 ... 1584 . 1585 . 1586 . 1587 . 1588 . 1589 . 1590 . 1591 . 1592 . 1593 . 1594 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání