Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1584 . 1585 . 1586 . 1587 . 1588 . 1589 . 1590 . 1591 . 1592 . 1593 . 1594 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 09:29
- Nahlásit

dovolíš mi si veřejně ulevit???
janika

no jasný, dnes je den upřímnosti, mrkni i vedle...

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 09:30
- Nahlásit

Walda
davidkova renata

Taky mě tohle napadlo, jen jsem si to netroufla napsat. Doufám, že to bude přesně tohleto!!! A dneska toho moc neudělám, budu furt čekat, kdy se tu Jablunka vobjeví.

janika
dovolíš mi si veřejně ulevit

hele a nejni Ti to blbý? Seš už velká holka na to, abys čůrala na veřejnosti na kanál, ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 09:33
- Nahlásit

jbat
mě taky a to nejni dobrý

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 09:36
- Nahlásit

davidkova renata
mě taky a to nejni dobrý

jako já znám kdejaký hovada buranský, ale toto?????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 09:38
- Nahlásit

jbat
jako hesky si to napsala tě upozornuju,že přestřelil

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 09:39
- Nahlásit

davidkova renata
jako hesky si to napsala tě upozornuju,že přestřelil

ne, todle je neskutečný. už jsem psala všem pejskařům co znám, ať tam valí a čtou....

Tinta76
# Zasláno: 17 Zář 2008 09:40
- Nahlásit

tyvado, co se to dneska děje???

jablunka
držim palce, ale hlavně věřim, že to bude jenom "taková blbost", co popisujou vostatní ...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 09:41
- Nahlásit

Tinta76
co by...potrefený ééégo..nebo erekce na slunci

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 09:41 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

davidkova renata
Tak jsem tam načíhla! K Tarzanovi teda. A musím říct, že tohle je teda něco! Fakt! Když jsem dočetla ten poslední příspěvek RD chtěla jsem se zaregistrovat a zeptat se ho, proč teda když má teď takových řečí, proč ho nevyzvedl sám? Proč dal jen upozornění, že ten pes je v krizový situaci a pak nic? Hergot, jak jsem si kdysi dávno o něm myslela, že s lidma nic a se psama dobrý, tak teď už si nemyslím ani to, že se psama dobrý, protože kdyby to bylo se psama dobrý, tak ho v těch sr*čkách nenechal kvůli možnosti machrovat a nebo by teď psal něco jinýho. Registrovat se tam nebudu, je mi z toho špatně.
Ahlavně smutno, protože mám takovej neodbytnej dojem, že o psy už tak nějak tolik nejde

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 09:43
- Nahlásit

PetraK
protože kdyby to bylo se psama dobrý, tak ho v těch sr*čkách nenechal kvůli možnosti machrovat
heskej postřech...to použijem,můžem?

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 09:43
- Nahlásit

Tinta76

má tam těch čub tolik, že začal taky hárat a mrsklo mu v kebuli. jinak to neumím pochopit....

Tinta76
# Zasláno: 17 Zář 2008 09:46
- Nahlásit

Dneska na mě padla ukrutná depréze

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 09:47
- Nahlásit

Tinta76

na deprézi je nejlepší pustit si Ďábel nosí Pradu a nacpat se belgickou čekuádou...

brut
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 09:47
- Nahlásit

jbat
davidkova renata
taky jsem koukala a mám pocit, že můj názor se jen prohloubil... debil zůstane debilem i kdyby uměl sebevíc

jen tak mimochodem, co jsi měla na mysli za webky?

jablunka
něco podobného měla kdysi Denynka... zkrátka bloklý záda. dostala několik inijekcí, musela být v teple a klidu... nám to trvalo poměrně dlouho než se záda uvolnily, ale zase na druhou stranu hezčí dárek pod stromečkem jsem nikdy neměla

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 09:48
- Nahlásit

davidkova renata

Použijte a klidně napište, že jsem se původně zaregistrovat chtěla, ale tohle všechno mě odradilo!

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 09:49
- Nahlásit

janika
Nenávidim takový chlapy a předepsala bych jim buď kastraci

směju se, ne proto, že bych byla necitelnej idiot, ale páč jsem - jaká VZÁCNÁ shoda - napsala včera to samý , jen jsem ještě napsala, že bez umrtvení

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 09:50
- Nahlásit

brut
jen tak mimochodem, co jsi měla na mysli za webky?
URL

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 09:52
- Nahlásit

janika
moc děkuju za mooooc moudrý (bez ironie!!!) slova, já se jima snažím řídit, ale prakticky je to pomalejší, než bych chtěla...
jsem tak nějak sobecky ráda, že v tom nejsem sama...

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 09:58
- Nahlásit

janika
ráda vzpomínám na dětství

tak jo, až budu mít zase problém, čupnu nad kanál a v případě, že se dostaví strážní MP mu sdělím, že vzpomínám na dětství

aby se sviním v chlívku trochu přilepšilo

hrozná představa
Ne fakt, v tomhle jsem naproto nekompromisní, necivilizovaná a kdyby mi to bylo umožněno, tak tihle jedinci by hodně trpěli. Protože nesnáším, NESNÁŠÍM, když někdo ubližuje a ponižuje jakémukoliv živému tvoru. V tu chvíli se ze mě stává pomstychtivá krvelačná bestie - což tedy nějak nekoresponduje s tou knížkou co jsme četly, ale v tomhle případě si nemůžu pomoct, tam nemám místo pro odpuštění. Pro chyby ano, pro týrání nikdy!

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 10:00
- Nahlásit

janika

Nejsi v tom sama, to se neboj a není to sobecký

brut
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 10:12
- Nahlásit

Teda, když to tak čtu, tak by snad stálo za to udělat seznam ichtylů a ukazovat ho povinně všem ženskejm.... koukám, že se to opravdu v poslední době množí

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 10:14
- Nahlásit

Můžete to prosím někdo hodit na fórum RD? Nechce se mi tam registrovat, nechce.

Vážený pane Desenský,

musím říct, že jsem z toho, co jsem si tady přečetla hodně smutná a hodně zklamaná. Vždy jsem si myslela, že Vám jde přednostně o dobro psů, kteří se ocitli v hodně, hodně tíživé situaci. Ač se kolem Vás před časem rozvířila debata, byla pro mě vždy prvotní skutečnost, že ať je co je, vždy vám šlo o to pomoci psům, kteří to potřebují - to co je okolo, mě tak nějak nezajímalo, protože jednak ne vše se musí povést a druhak-ne každý člověk musí sednout všem lidem na planetě, takže jak píšu, hodnotila jsem Vaši osobu vždy podle tohoto kritéria. Ale teď, když jsem si přečetla Vaši poslední reakci ohledně Tarzana,je mi z toho opravdu dost divně. Nechápu totiž, proč atakujete lidi, kteří neváhali, dojeli tam a tomu psovi dali šanci na další život. Uvědomujete si, že kdyby to neudělali, tak ten pes už tady dávno není? Ano neměl by stres, neměl by těch pár dní prožitých v útulku, protože BY NEMĚL ŽIVOT. Proč jste tedy pro toho psa nedojel? Dobře, třeba to nešlo, pak ale nelze házet kamení na někoho, KDO TOHO PSA VE SVÉ PODSTATĚ ZACHRÁNIL! Protože kdyby to neudělali, tak teď ho prostě u sebe nemáte. A nemáte o čem psát. Promiňte, ale tohle je opravdu dost nízké a myslím, že pokud je člověk odborník, nemá takové jednání zapotřebí.
PetraK

Požádala jsem o překopírování mého příspěvku, protože po této zkušenosti se zde nechci registrovat. A je mi opravdu líto, že jsem si musela svůj názor na Vás posunout do této sféry.

StaHi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 10:20
- Nahlásit

tak mi tenhle tejden uz podruhy vzbudil ze sna vztek (lidi to byl sen! :mad, jdu se uklidnit sem (teda trochen s obavama vo jbatoj) a tady Bruus v nouzi

jablunka
pani drzim palce, vsechny! matysek mi taky takle jednou 'ochrnul', spali jsme venku (bylo leto, ale noci uz chladny).. hafak prochlad a taky bych rekla si ty zadni nejak prelezel a taky na ne vubec nemoh a stastnej z toho nebyl vubec ..trvalo to sice jen asi pul hodiny a odeznelo to samo (no mozny jsem to trochu popohnala, jak jsem ho furt promakavala-promasirovavala).. ale na poctivej hysterak mi to stacilo bohate! ...asi ste u veta, co?

jbat
tak jaka? co dnesni noc?

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 10:21
- Nahlásit

isdpch

já to tam dám

dík, je mi z toho fakt smutno. Protože ať bylo co bylo, když to vezmu podle Krupáků-kdy byl jedinej, kdo do toho šel, tak prostě o ty psy šlo v první řadě. Teď už možná asi ne. Třeba se pletu a pak budu ráda, ale tohle co RD napsal - ho posunulo v mém pohledu někam jinam. A je to škoda.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 10:23
- Nahlásit

isdpch
z tebe jde strach

možná bych se začla bát papiňáků

sarax
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 10:27
- Nahlásit

no ty vole....hjako lidijové se nezlobte ale tohle je siilný kafe...
Jabloni držím palce a du si dát panáka na zdraví ega RD...

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 10:30
- Nahlásit

StaHi

tak jaka? co dnesni noc?

no spala jsem, pár hodin, ale jo. na gauči, on nahoře na posteli (máme takovou tu patrovou). mlel furt nějaký krávoviny, dolízal... mám z něho starch a stejně jsem ho poslala do hajzlu.

a dobrá zpráva pro všechny - právě je u zubaře na nějakým chirurgickým zákroku...

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 10:32
- Nahlásit

jbat
právě je u zubaře na nějakým chirurgickým zákroku...

ušs tam volala? Že je hošíček na sado-maso a nepřeje si anestézii, ale stydí se to říct???

brut
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 10:33
- Nahlásit

janika
samozřejmě myslím chlapy ... o tom egoistickém ...... se bavit nehodlám

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2008 10:34
- Nahlásit

PetraK
ušs tam volala? Že je hošíček na sado-maso a nepřeje si anestézii, ale stydí se to říct???

du na to...
von je posranej i ze zalomenýho nehtu, dokážete si představit tu radost, co se mi usadila na srdíčku...?

<< 1 ... 1584 . 1585 . 1586 . 1587 . 1588 . 1589 . 1590 . 1591 . 1592 . 1593 . 1594 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání