| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 14:07
- Nahlásit
jbat
chcandy do žehličky
super! Skvjělý! A taky sem eště stihla číst kočočí chcánky do odpařovače...hmmm, budeš profík, tohle eště poradim kamarádce, co bude trestat jen tou makrelou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 14:11
- Nahlásit
StaHi
Vapno
jen doplním že nehašené
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 14:12
- Nahlásit
Gerda
kočočí chcánky do odpařovače
nemám kočku ani odpařovač, tak mě napadla alternativa s blbís hovínkama, který venku poctivě sbírám a takovou tou "tajnou" schránkou v kufru autí, popř. v botičce na zimu, popř. na rozloučenou přidanýma do pytlů s jeho oblečením...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 14:15
- Nahlásit
jbat
Ty jo, to je strašlivý! ))))
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 14:20
- Nahlásit
Gerda
jo, to už je asi moc.... ale já jsem holt velká, podvedená a zrazená mrcha...
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 14:22
- Nahlásit
Biluška
kdysi jsem tu (do toho paralelniho tematu k "Artemis vs. Trotelchen") postla jeden clanek..jmenovalo se to "Deviace nabozenske spolecnosti", nebo tak nejak podobne.. necetlas to nahodou? mi se to ted nedari najit ani tady, ani jinde na webu..kazdopadne tam bylo mnoho poucnyho, chvilema to byl primo dokonalej popis
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 14:25
- Nahlásit
StaHi
To jsem nečetla Hledej, chci se pobavit
jbat
Hovínka nepoužívej, ty smrdí jenom chvilku, potom vyschnou a je to o ničem. To už mu radši do té tajné schránky dej tu rybu, ta nepřestane smrdět nikdy .
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 14:26
- Nahlásit
StaHi
sem nemocná hledej
téma je tady
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_4950_0.html
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 14:28 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit
Biluška
huz to mam ...ha, ale saraksova me predbehla
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 14:33
- Nahlásit
jbat
nebo tra vejce.. pukavec nejlip
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 14:34
- Nahlásit
StaHi
tak to fakt sedí
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 14:41
- Nahlásit
uš sem se jednou ptala, ale gdo to ku*va je ten Trotechhlen? to je jako RD2 nebo co?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 14:44
- Nahlásit
jbat
To je Nadbůch přece
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 14:45
- Nahlásit
Gerda
no počkej počkej - nadbúch je přece RD, ne?
nebo není jenom jedno nebe?
pravda je, že mě ty jeho hemty taky dokážou malinko zvýšit tlak... ale já ho mám permanentně nízkej, takže v pořádku...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 14:47
- Nahlásit
jbat
nadbúch je přece RD
jj,to sem já,nadbůch Renatka Davídková
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 14:47
- Nahlásit
jbat
nadbúch je přece RD, ne?
Tlustej řikal, že je to jen bůch a že on sám je Nadbůch.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 14:49
- Nahlásit
davidkova renata
Renatka Davídková
Jistě, taky je to RD, ale u tebe to znamená Retard Dvojitý. Hele volala sem ti, ale nebereš tio - jestli se ze snu zvířat nestavíme u Waldy na helppes dnu.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 14:50
- Nahlásit
jbat
Trotelchen je nadbuch (zde tez chvd, overgod, overdog, fatdog..), taky nastavajici od davidkojc, ale uz tu dlouho nebyl, teda aspon myslim ..nastavil zrcadlo medialnimu obrazu modryho, tak si pocti .)
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 14:51
- Nahlásit
dneska nejak nestiham
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 14:51
- Nahlásit
davidkova renata
tak jsem prolouskala tak dvě třetiny žvástů ... musím říct, že je mi z toho chvílema na bl*tí ...a mám dvě "oblíbenkyně" + jednu kandidátku
Asi budu muset doma navrhnout nějakou změnu... vždyť ono se dá docela dobře žít na úkor jinech a ještě mít pocit, že nedávaj to, co chci
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 14:53
- Nahlásit
StaHi
bych pro svy dusevni zdravi potrala vedet o zensky, ktera tydle zkusenosti nema ... , dostal jsem jednou od svého mazžela facku, takovou mírnou, nesmělou ( připouštím, že jsem ho asi tenkrát trochu nakrkla, měla jsem narozeniny a měla přijít na návštěvu tchýně , no ale nějak jsme slavili moje narozeniny v práci a nevyšlo to, on vyzvednul dítě ze školky a čekal a čekal a čekal, místo aby udělal něco k jídlu pro návštěvu , já se vrátila domů v půl páté ráno docela dobře naladěná, on měl náladu poněkud horší, tchyně ani na mě nepočkala ...) a druhý den jsem to nějak chtěla vysvětlit , omluvit se a tak, fakt jsem cítila vinu .....dal mi tu facku, facičku, obratem jsem mu ji vypálila vší silou...zablokovala se mu krční páteř , to bylo prvně a naposled, kdy na mě chlap vztáhnul ruku .
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 14:56
- Nahlásit
podotýkám, že měřil 184 a vážil skoro 80, takže žádná mrňka, já mám 162,5 a vážím cca 54-55
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 14:57
- Nahlásit
brut
tak jsem prolouskala tak dvě třetiny žvástů
eh a tos přišla vo ty hlavní páč sou už smázlý ,musíš tam viset furt ,naznač ty dvě druhý,plííís
StaHi
taky nastavajici od davidkojc, ale uz tu dlouho nebyl,
je to hajzl,pani jak došlo na vdafky a šlo z tlustejch do tenkejch taxe vypařil ale at se těší esi já ho něgdy něgde natrapíruju s tim mobilnim posedem!!
Gerda
Hele volala sem ti, ale nebereš tio
sem to neslyšela bo sem luksovala ,sem tu ale du za 20 minut do práce...zavolej,stejně se potřebuju na něčem domluvit
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 15:04
- Nahlásit
davidkova renata
furt? Dyť by mně z toho kleplo... už takhle jsem osypaná pupencema a přemýšlím, jestli jsou ty lidi normální nebo ne ...ale spíš ne, protože by jinak nikdy nemohl takovejhle blbinec fungovat
První je vaše oblíbenkyně... ta je tak blbá až to bolí, druhá je jistá osoba s nickem na 4 písmenka ( uprostřed dvojitá) a ta kandidátka je jistá paní s jménem nevyslovivším ... no a pak je tam jeden s nickem, co odpovídá jeho inteligenci ( číst jeho příspěvky mi způsobuje bolení hlavy neb tam má chyb jak máku)
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 15:06
- Nahlásit
mac1
tak pani povedete druhou lekci v ramci ty skolni osvety
davidkova renata
no jo, pani..je sice kapek nestandardni, ale furt samecek (nazente ho na mujpsoj, ted je tam jako ruzovej zadek ...pac vot oltare se neutika! )
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 15:06
- Nahlásit
Tímto se loučím...... na večer se mi nečekaně objednala návštěva, takže jdu uklízet ( chlupy), péct a kuchtit
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 15:08
- Nahlásit
davidkova renata
jo a pani, mate vedle moc pekny motto
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 15:15
- Nahlásit
StaHi
ted je tam jako ruzovej zadek
tak to nevim esi ho eště cííííí.. navíc se tam ale vůůbec nevoryentuju ,ale máte recht,kuava,vot voltáře se neutíká co dybysem byla s outěškem třá?????
jo a pani, mate vedle moc pekny motto
to mám kuli nim ,páč já je naseru skoro pokaždý a hlavně s úsměvem
brut
furt?
jj,furt,nekleplo,se votužíš
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 15:18
- Nahlásit
StaHi
zajímavý čtení...