| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 23:39
- Nahlásit
sem dneska pekla novou buchtu a nic moc
Zkusím udělat nějaké šátečky nebo něco podobného... co že to má Honza rád za náplň? Sem nějaká v poslední době sklerotická
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 23:41
- Nahlásit
brut
mno ti neůžu říct že máš..ale mohla bys..já to měla v plánu,ale mám horečku tak se léčím a fakt nestihnu musím navařit na víkend ..nebo jim nakoupím,nebo nechám peníze
dle stavu
Honza rád všechny jen ne MAKOVOU .)
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 23:47
- Nahlásit
sarax
taky musím navařit... Honza bude hlídat Bainu, tak ať mu to alespoň trochu zpestřím ...a něco upeču
Hmmm, tak já si právě myslela, že makovou má rád ...ach jo, už to se mnou začíná jít z kopce
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 23:57
- Nahlásit
brut
jméno je složené ze dvou částí ... první je křestní ( a má něco společného s Vánocema)
j(ezisek)bat?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 00:09
- Nahlásit
StaHi
ty si trupka
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 06:18
- Nahlásit
Bodré ráno žumpice a žumpíci,trupky a všechny co vaříte,pečete a smažíte a všechny,co máte hlat
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 07:16 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Dobrý ráno fšem,co je neprobudil posranej barák a pes ochrnutej na zadní nohy.
Nevím co se stalo,ještě v deset večír sem je pouštěla na zahradu a bylo fšechno v pořádku.Ráno posráno všude kde se dalo a Brůs mi tahá zadní nohy a prdel. Pokouším se odvolat chlapa z práce a začne spanilá jízda po veterinářích.Zatím jen sedím,čudím a brečím. Držte mu všichni palečky.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 08:01
- Nahlásit
ahojte, Brůsovi držím palce, ať je to jen nějaká prkotinka...
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 08:17 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit
Biluška
Biluško- Libuško poslala jsem ti emila. Sedí Vám na okně a kdáká.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 08:19
- Nahlásit
jablunka
držím palečky.......
dobré ráno všem
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 08:21
- Nahlásit
jablunka
Jablunko budu na Vás moc myslet ať je to fakt jen něco blbého a Brůs je hned šikulka. Možná, že než ten tvůj přijde tak huž ho bude vítat u dveří.
Marodovy my kluci ze severu posíláme pac a pusu na uzdravení od Biška a Damiška.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 08:23
- Nahlásit
Dobré ráno fšem nenasyceným!
uš votevřela StaHi jídelnu?
Neessi
Paní neškytala jste fčéra?? Musela jste. Celou naši procházku . Uš mám pomalu Ešusa zase tam kde byl! I jsme si včera chvilku hráli s balónkem Jupííí už zase kraví
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 08:24
- Nahlásit
jablunka
Co to teď čtu??? DRŽÍM PALCE. VŠECHNY A MOC!!!!!!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 08:34
- Nahlásit
chjo.. mám hlat, nestihla jsem ani snídat, ani čůrat, takže žádný fórky, prosím...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 08:41
- Nahlásit
isdpch
mňáááám, ale rači bych si dal makrelu
pokud mě naštveš, budeš mít makrel plnej byt...
já mám ale fakt hlat, ty jo, na oběd jdu v jedenáct, jinak zhynu...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 08:41 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
jbat
brezen2008
PetraK
Darina1
isdpch
Všem vám moc děkuju.
Ale musím se přiznat,že mám strašnej strach. Kdyby naříkal,že ho něco bolí,ale on ne,jen prostě chvilkama zapomene,chce vyběhnout za ostatníma a upadne.A to čekání je šílený.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 08:45
- Nahlásit
jablunka
chjo, kdyby byl čuba, tak by to bylo optimističtější, protože kámoščina Ridžbečice, když se hárá, tak dělá úplně totéž - napoprvé ju málem šlehlo, když viděla, jak se táhne... no myslím na vás moc.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 08:48
- Nahlásit
Dobré ráno všem, co je nena*ralo dítě hned v šest a i těm hladovejm, unavenejm...
jablunka
Držíme Brůsovi moc a moc palečky a doufáme, že je to "jen" nějaká bloklá plotýnka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 08:50
- Nahlásit
jablunka
to je hrozný! Hele zkus mu to aspoň zatím držet v teple, převaž mu přes záda svetr nějakej. Volalas na veterinu předem?
Držte se!! Moc na vás myslím.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 08:52
- Nahlásit
isdpch
ale rači bych si dal makrelu
nic ty se neboj, třeba na ni jednou taky dojde. Jenže to vlastně nebude mít takovej efekt, páč ty už budeš vědít vo co go
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 09:04
- Nahlásit
jablunka
Držíme palce.
Hnusný studený rána
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 09:04
- Nahlásit
Brůs
brzo se uzdrav!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 09:05
- Nahlásit
janika
To si piš, doporučuju včerejšek nastudovat. Nastudovat, ne prolítnout, páč TYDLE informace se hoděj vždycky
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 09:09
- Nahlásit
janika
jj, běž studovat a pouč se z mé blbosti...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 09:13
- Nahlásit
čus,okamžitě všicííí na blůforu,myslim,že to bude do budoucna hodně zajímavý bo taghle mě naposled nasrala aren
Benda
vyhrál si sázku,seš prostě dobrej,to ti řikám přede všema.Kopči,musim vodejít
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 09:15
- Nahlásit
janika
tak jo.
takže v kostce - velmi rafinovaně jsem odhalila nevěru mého bytného. Bytný si myslel, že je to úplně normální věc a velmi se podivoval mému chování, které se dá nazvat hystreickým a ublíženým. A podivoval se natolik, že mám monokla (i když teda musím říct, že se to hojí rychle) a naraženej loket a bok.
Takže hledám bydlení a tak všeobecně jsem v hajzlu.
No a těch 30 stran jsou rady zkušenějších a nabídky pomoci a tak a těch třiceti stran si moc vážím, bych ráda podotkla...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 09:17
- Nahlásit
janika
jsem slyšela akorát vo makrele v žaluzii a vo moči v napařovačce
taky tam byla mrtvá ryba zastrčená v autě - to vše použitelné v případě, kdy se drahé polovičky stane zmetek a kandidát na smrt. Makrela dobře ukrytá mu osladí život na dlouhý čas -hlavně když si tam pak přivede nějakou brécu! V tom autě si taky štrejchne než tu chcíplotinu najde a pokud musí nosit do práce košilenky a do napařovačky se mu naleje výše zmíňěné kočičí močení, tak rozhodně nedopadne tak dobře jako ten bača ze sprostonárodní písně, kterýmu galánka košilku vypere a vyválí
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 09:19 - Změnil/a: Walda
- Nahlásit
jablunka
posranej barák a pes ochrnutej na zadní nohy
Ahoj, nevím jestli to je ono, ale já loni v létě na Šumavě zažil se svým chlupáčem přesně to samé.
Večer začal prújmit, ale jinak byl v pohodě. Ráno jsem vstal a volám ho, že se půjdem vyvenčit, ale on vstal jen opředníma, zadní táhnul za sebou a kňučel. Když jsem ho zkoušel postavit, malinko vrávoravě popošel a zas se posadil.
Tak jsem nasadil velkýho nerva, hned jsem volal našeho veta, on povídal, že to může být cokoli včetně tetanu, ať hned přijedem.
Sbaleno jse měli za pár minut a uháněli do Prahy, cestou jseme ještě znova volali vetovi, aby byla jistota, že už bude v ordinaci až dorazíme.
Do ordinace jsem musel chlupáče donést, lehl si na zem a smutně na mě koukal. Kromě našeho veta tam stál nastoupený i neurolog - byl jsem rád, že to vet takhle zařídil.
Začali chlupáče prohlížet a omačkávat, stavět, lámat mu nohy do různých úhlů, něco si mrmlali, já tam stál jak uzlíček neštěstí.
Pak se postavili a koukli na sebe a povídají: Heleť, on je docela opečovávanej, co? Čemuž jsem moc nerozuměl. Oni ho postavili na nohy a zase povídají: Zavolej si ho. Udělal jsem to a on šel, i celkem normálně.
Začali se mě vyptávat, co jsme kde dělali a společně jsme vymysleli tohle:
Na Šumavě bylo docela horko a jak jsme tak den po dni courali po horách, chlupatej vodník se musel co chvíli koupat v nějakým studeným horským potoce, někde byly i tůně, takže fakt plaval. No a po pár dnech z toho pořádně prostydl a začaly ho bolet záda. Což vyřešil tím, že je přestal namáhat a chodit po zadních. Podle jejich slov začal v podstatě simulovat. A my mu to žrali. V ordinaci postupně zjistil, že ti dva mu to nebaští a musel s pravdou ven.
Tak dostal injekci proti bolestem a snad něco na uvolnění svalů a prášky proti bolestem a pobyt v teple.
Celé to chlupáč završil na zahradě hned po příjezdu od veta, kde jsem ho na chvíli vypustil, abych viděl jak chodí - on se z radosti, že už ho záda nebolí rozběhl a skočil nízkou skokovku.
Držíme vám palce a přejem, aby to byla taky jen nějaká takováhle prkotina
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 09:22
- Nahlásit
jablunka
hele přesně todle měla kamarádka doktorka s čubou angličana..asi kolem roka,možná mín.Nikam nešla,něco jí napíchala,páč věděla,že vet ví stejný houby jako ona a dal by jí totéž.Asi za dva dny to vodešlo stejně jako to přišlo..myslim na vás
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 09:28
- Nahlásit
tak teď mě nasral.
|