| Autor |
Zpráva |
Tinta76
|
# Zasláno: 17 Zář 2008 11:18
- Nahlásit
janika
hádej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 11:21
- Nahlásit
Gerda
Pojedeš v sobotu na Sen zvířat
nejedu páč jsme pryč, snad se huvidíme při nějakým venčení třebas.
Tak to si rači přivodim ňákou křipku
tak zajeďte do Berouna, tam bydlí náš kamarád a lehla u nich s křipkou celá rodina, tam určo něco pořídíte
janika
no a kde má mamka alfa samce
no to je ten na tom fotu!
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 11:22
- Nahlásit
sarax
no, aby vam pani nebyl spis udelen
janika
no to asi proto, ze uz mate
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 11:27
- Nahlásit
Když to tak čtu... se mi fakt zvedá kufr a to tuplem .... pokud bude chtít někdo vejcuc, tak pošlu mailíkem
Sem si vzpomněla, že jedna moje kamarádka měla přítele... typ já, já, já .... to vám bylo šílený. Nic tak neskutečně blbýho jsem snad v životě neviděla ( vtipnej byl ve chvíli, kdy jsem je v autě navigovala na jedno určité místo a on se začal hádat, že místo rovně musíme zahnout doprava ... prý to ví líp než já .... ovšem nikdy u nás nebyl a ani nevěděl, že něco takového existuje, fakt pitomec)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 11:33
- Nahlásit
Já jsem člověk myslím v týhle záležitosti docela zvenčí. A jak jsem napsala ve svým příspěvku, vždycky pro mě bylo prioritní to, že šlo především o ty psy. Setkali jsme se s panem Desenským pouze jednou -při předávce věcí, který jsem dala dohromady s kolegy v práci pro Krupáky, takže názor jako takový jsem si nikdy pochopitelně udělat objektivně nemohla, takže jsem ty věci, který se začly tehdy psát kolem něj neřešila a nerozebírala, ale tohle co napsal k tématu Tarzan, to je pro mě jako pro člověka který není ani v jednom ,ani ve druhým táboře fakt bez přehánění dost velký zklamání.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 11:38
- Nahlásit
janika
jj banána na tejden spooolu s jbat
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 11:38
- Nahlásit
a já ho urazila zcela záměrně a až mi ten BAN, který mě nesnesitelně zkličuje, vyprší, půjdu a pošlu ho do hajzlu znova. Třeba stokrát. Kretána.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 11:41
- Nahlásit
janika
mno jistě že v tom nebylo nic urážlivýho..aspon podle nás
nicméně nemáš trefovati hřebíčky na hlavičku,nebo na tebe spadnou banány..to je starý přísloví Gerda bude vědít jaký
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 11:42
- Nahlásit
janika
vidíš? ať už nesouhlasíš slušně, nebo spostě, je to fuk... důležitý je, že nesouhlasíš...
ježišmarjá to je takovej debil, mně prdne céfka asi a nejspíš všechny co mám!!!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 11:49
- Nahlásit
Proč se rozčilujete? Vždyť se tohle jednání dalo čekat... člověk, který si nevidí ani na špičku nosu byl vždycky, jen se jeho ego za poslední léta trochu zvětšilo, takže se momentálně nevejde do hlavy a trochu mu leze ven. Člověk se jen nestačí divit... protože kdyby neměl okolo sebe své přisluhovače, patolízaly a vlezdoprdelky, kteří mu přispívají na chod všeho, už dávno by zkrachoval nebo se alespoň choval v mezích nějakého normálu. Takhle má pocit moci a vlastní neomylnosti. Bohužel, na tyhle dvě "nemoci" zašli i jinčí kapacity než je on.
Však pro každou svini se vaří voda a on nebude vyjímka...
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 11:50
- Nahlásit
janika
až z těch bezmozků kolem sebe zdebilní úplně
se budu opakovat, ale vy ste tu pani taky nebyla, tak spesl pro vas jeden zajimavej clanek este jednou ..v tomhle kontextu jsem kdysi z clanku vypichla 1 odstavec a vase slova mi to ted zase pripomnela:
Pokud jde o náboženské vůdce obdařené neomylností a
absolutní mocí, uvnitř vlastní náboženské společnosti
nekritizovatelné, zdá se, že hlavním nebezpečím je jejich
postupná intelektuální sterilita, chladné doktrinářství, někdy
i izolace od obyčejných smrtelníků a pýcha
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 11:50
- Nahlásit
no výborně, další inteligentka.
hele když má dneska ten .... spisovatelský střevo, běžte mu něgdo říct, ať vyplodí román i o Akéle...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 11:52
- Nahlásit
sarax
nemáš trefovati hřebíčky na hlavičku,nebo na tebe spadnou banány
To už není úplně přesné...je to staré brazilské přísloví, které vzniklo z jednoho silného příběhu o velké lásce a touze, odvaze a cti, o velkém sebezapření a vyčerpání, o dlouhé cestě a krásném setkání. Původně znělo jinak právě v této koncepci příběhu: banánem hlavu neprostrčíš, leda bys v ní měl hřebíky, ale tak ti leda ten sajrajt vyteče do vlasů, a pokud je máš dlouhé, dost blbě se to myje.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 11:52
- Nahlásit
StaHi
já to tam kdysi popsala jako království, měla jsem ten pocit od první návštěvy poradny... šílený...
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 11:58 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit
jbat
jako království to vod Larse von Triera?
edit: a este jeden pro vas, pani, aby vam to nebylo lito:
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 12:03
- Nahlásit
StaHi
vod Larse von Triera?
jsem barbar... netuším,gdo to je...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 12:04
- Nahlásit
jbat
jsem barbar
a tvůj pes má krátký nohy )))
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 12:07
- Nahlásit
Gerda
tvůj pes má krátký nohy
omyl! Její pes nemá nohy vůbec zase ale! Mu pak nemůžou smrdět jako třeban Nuný
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 12:09
- Nahlásit
Desenský - Narozdíl od vás mi totiž občas zavolají, co mají s jakým psem dělat a zvládáme to na dálku. Věř tomu, že umím dobře navigovat lidi po telefonu, aby věděli, co mají v jakou chvíli se psy dělat
To si dělá srandu??? Poměrně jasně si vzpomínám z loňského jara, když jsem se telefonicky ptala, jak vyřešit, že se nám po třech měsících soužití začali rvát psi. Odpověď byla: Nesmíte je nechat pohromadě. Jako můžu říct, že mi ten dvouminutovej hovor moc platnej nebyl .
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 12:09
- Nahlásit
Gerda
jsem barbar
a tvůj pes má krátký nohy )))
chci provas a strom...
omyl! Její pes nemá nohy vůbec
... a dvje krabičky rohypnolu...
zase ale! Mu pak nemůžou smrdět jako třeban Nuný
... tak ne, dobrý.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 12:12
- Nahlásit
jbat
... tak ne, dobrý.
no vidite! Na fšem musíte hledat něco pozitivního
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 12:14 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Mohl by se prosím, někdo z fóra RD zeptat na nepatrný nesoulad v jedné věci:
Vždy tvrdí, jak jsem zjistila, že musí psa vidět, že radit po netu nebo po telefonu v takových situacích nejde. Teď se najednou ty triky přes ten telefon procedit daly?
Opět pochopitelně pod mým nickem PetraK
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 12:15
- Nahlásit
PetraK
ste mě pani zachránila, páč facka, rozchod, pes bes noch a BAN, (ten především) a to všechno ve dvouch dnech je na mně moc...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 12:19
- Nahlásit
jbat
vono hele i na tý facce najdeš pozitivní. Bez ní bys třeba neodešla.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 12:20
- Nahlásit
PetraK
Mu pak nemůžou smrdět jako třeban Nu
dostalo se ke mě,že něgdo pomlouvá Nyný ,tagže bacha abys nedostala banána
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 12:20
- Nahlásit
tak Brůs Wilis je v nemocnici..čeká se na ortopéda...Jablunka je na mrtvici neb mladýho opět chytnul slepák a zas je pustili domů..takže mají dost...info o Brůsoj bude později.....
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 12:21
- Nahlásit
sarax
že držím palec...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 12:21
- Nahlásit
davidkova renata
tagže bacha abys nedostala banána
Anebo na držku - mamko, nebuď měkká!
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 12:22
- Nahlásit
čus bus jsem moc rád že tady jsou další kteří mají dovolenou na Banánově
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2008 12:24
- Nahlásit
davidkova renata
tagže bacha abys nedostala banána
Hledejmež za fším něco pozitivního.... takže nebudu muset tím pádem stát frontu na banány!
Gerda
Anebo na držku
dobře, až se uvidíme příště s Mařenkou na něčem se s ní domluvíme!
Pooočkej týýý budeš lííítovaat!!
|