Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1584 . 1585 . 1586 . 1587 . 1588 . 1589 . 1590 . 1591 . 1592 . 1593 . 1594 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:36
- Nahlásit

Biluška

Přesně do té doby než zakusil jaká je to úžasná "moc" a jak je mu potom dobře

úchyl, úchyl nechutnej

Než mi došlo, že i děckám bez něj bude líp

tohle jsem ségře vtloukala do hlavy taky zatraceně dlouho. Mockrát jsme se kvůli tomu pohádaly. Jsem ráda, že se mi to podařilo.

Himbajs to je tejden todleto , včera bulim a dneska su nasraté. Ale fakt jako. Tohle je téma, který mě dostává do šílenejch obrátek a to přes to, že se mě to nikdy jako mě nedotklo. každýho takovýho šmejda bych nechala vykastrovat. A bez umrtvení!

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:36
- Nahlásit

jbat
ten můj jo, musel si sám žehlit, když jsem jela na měsíc do skotska na stáž...
Když zůstal Mášenek bez baby tak mi nosil košile do kanclu (to jsme ještě byli jenom kolegové) a prosil mě ať mu je vyžehlím než půjde na jednání . Měl sako na holým těle a na chlupatým hrudníku kravatu. Košili nesl v ruce . Je fakt, že vyprat ji zvládl. Prý se ji pokusil i žehlit, ale pořád to měl někde pomačkaný tak to vzdal

StaHi
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:38
- Nahlásit

Biluška
Vy věříte tomu.. no proto jsem to dala do zavorky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:38
- Nahlásit

aren
tu depku, jak píšeš, mám samo taky.
no to tě trochu omlouvá,ale fakt jen trochu!
Uvědomuješ si vůbec,co ta svině je za zrůdu??????? Je ti jasný,že 150 psů nenakrmíš leda bys byla Ročilt????Uvědomuješ si,že veterinární péče byla nula???? Očkovaní nejsou vůbec!!! Uvědomuješ si,že psa musíš vychovávat a věnovat se mu???? Dá se to stihnout při počtu 150 čoklů???? Proč ti čokli jsou v drtivé většině nesocializovaní????Víš,že se pes musí venčit a ne žít celej život v takovým mrdníku??????Venčila ta svině 150psů nebo co myslíš???? Do prdele,aren,neser mě,kurva ale ted jako fakt!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:39
- Nahlásit

StaHi
naopak to bejvaj pro okoli desny sympataci, ousluzny, hodny.. temnyho bratra vokazou jedine vlastni zencky, a to pekne v soukromi

to je fakt. Oni na venek vystupujou naprosto úžasně, takže to asi hned poznat nejde a pak už je ve hře ten pocit co zmiňuješ a ty děti.

Ale víte co??? Hřejem mě vědomí, že pokud to je tak jak si myslím, tak si přesně tuhle polívku ty šmejdi vyžerou příště.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:40
- Nahlásit

Biluška
Měl sako na holým těle a na chlupatým hrudníku kravatu. Košili nesl v ruce

Biluško - a uš se nedivim, že ho máš doma

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:41
- Nahlásit

davidkova renata
Do prdele,aren,neser mě,kurva ale ted jako fakt!!!
podepisuji se pod tento výstižný výrok také...

brut
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:42
- Nahlásit

aren
Ti psi mi ale nepřišli ani týraní ani podvyživení. Nelíbí se mi způsob, jakým se to vyřešilo, nejvíc jím trpí ti psi. Samo, nemám na to abych to řešila jinak.
nepřišli ti týraní? A co strach z lidí? Nelíbí se ti způsob? A jak by jsi to řešeila v tomhle množství ty? Všimla jsi se jak babka vypadala... co by bylo se psama, pokud by umřela?
Fakt máš někdy názory jak malý dítě a myslím, že depka tě neomlouvá.. tu totiž mají všichni... jestli máš pocit, že toho Biluška udělala málo, tak máš možnost, těch psů je ještě spousta na záchranu

jbat
Člen
- Nahlásit

PetraK
Ale víte co??? Hřejem mě vědomí, že pokud to je tak jak si myslím, tak si přesně tuhle polívku ty šmejdi vyžerou příště.
doufám v totéž..

Biluška
Člen
- Nahlásit

aren
udělala bych to, že bych dala vykastrovat feny a pak všechny dopravila zpátky domů - k babě Grohmanový. Sázím se, že tam by z nich strach spadl.
Dávno vím, že jsi prdlá, takže mě to nepřekvapuje. Jistě, že by tam z nich strach spadnul. Asi stejně jako když se vrátí mentál zpátky do svého ústavu a tam se v klidu houpe uprostřed místnosti.

Následně bych je nafotila a inzerovala
Jako proč? Aby mentála někdo vytáhl z ústavu a chtěl po něm, aby normálně žil? Ale to ten mentál nedokáže, chápeš?
Buď se bude houpat uprostřed místnosti (v psím ekvivalentu za pračkou), nebo bude šílet strachy. Hele Aren, já toho psa slyšela výt. To bylo něco, co opravdu nepřeju zažít vůbec nikomu. Nad tou hrůzou v hlase brečel i Mášenek a to je jinak absolutní cynik, kterého nerozbrečí vůbec nic a už vůbec ne pes (jeho slovy "blbej čokl" ).

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:43
- Nahlásit

aren
kurva,eště sem zapomněla na příbuzenskou plemenitbu,tj,dyš kámen pr*á cihlu a zdravotní problémy z toho plynoucí
taghle mě už dlouho nigdo nenasral,to kloubouk dolu teda,du hulit nebo tu rozmlátim ten monitor

brut
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:44
- Nahlásit

PetraK
nepoznáš ... na venek se tváří naprosto v pohodě, ale doma
Taky jsem "odcházela" deset let....

PetraK
Člen
- Nahlásit

aren

Hele nemyslíš ale, že i tak není Bilušce asi jako dobře po těle? A dávat jí to sežrat, jako kdyby za to mohla ona? To není moc na férovku. To vůbec není na férovku.

jablunka
Člen
- Nahlásit

brut
aren
to nemyslíš vážně?

Myslíííííí!!!!

Tinta76
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:45 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

davidkova renata
uš vám prdla céfka, pani?

Tyvado vy tu máte dneska témata, to je děs todlencto

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:47
- Nahlásit

brut
Taky jsem "odcházela" deset let

ach bože ženský. Asi bychom měly uspořádat nějaký školení a jezdit s tím po školách. Už na základky. Jako se to dělá teď s čoklama, aby se děti naučily zacházet se psema. Tak aby se jednou naučily zacházet s takovejma šmejdama.

rendik
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:50
- Nahlásit

Tinta76
Tyvado vy tu máte dneska témata, to je děs todlencto
Taky na to koukám... Ale hodlám to pročíst, třeba se mi to bude jednou hodit...

sarax
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:51
- Nahlásit

davidkova renata
že psa musíš vychovávat a věnovat se mu???? Dá se to stihnout při počtu 150 čoklů??
zrovna sem říkala e max.dva psy když eště nemám barák..pak je to honička
a aren pokud vím nečtře témata pro xy..tak nevim proč se tu furt v tom štourá...mi to připomíná jednu přispěvatelku na bluufoře

brut
Člen
- Nahlásit

jablunka
Myslíííííí!!!!
hmmmm, taky mi to tak připadá

Biluška
Člen
- Nahlásit

PetraK
Asi bychom měly uspořádat nějaký školení a jezdit s tím po školách. Už na základky. Jako se to dělá teď s čoklama, aby se děti naučily zacházet se psema. Tak aby se jednou naučily zacházet s takovejma šmejdama.
Obávám se, že tohle se stejně nikdo nenaučí.
Na druhou stranu, je situace určitě tisíckrát lepší než za časů našich babiček a maminek. Ty byli taky mlácené, monokly skrývaly za brýle (protože ženská se musí občas zmlátit), rozvody byli komplikované a mnohdy nemožné, sociální cítění žádné a pokud chtěla ženská odejít tak většinou neměla kam.
Dneska už jsou různé krizové linky, rozvody se konají běžně, nikdo na ni nekouká skrz prsty, že je rozvedená, nebo svobodná matka... ještě tak tři, čtyři generace a třeba za to budou konečně chlapi i trestaní

StaHi
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:54
- Nahlásit

brut
půl na půl a kujva ..no, tak ja si pomerne spolehlive vybiram z ty horsi poloviny

PetraK
myslim, ze drobet se da odtusit od jeho chovani k vlastni matce, potazmo od chovani jeho otce k jeho matce.. v mym pripade slo ale o oboustranyho sirotka, a to si piste, ze se podrek az dys bylo pozde
tuhle polívku ty šmejdi vyžerou příště no snad

aren
prestan uz prosimte pachat dobro za kazdou cenu

rendik
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:54
- Nahlásit

Biluška
ještě tak tři, čtyři generace a třeba za to budou konečně chlapi i trestaní
Vy ste teda optimistka pani...

StaHi
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:56
- Nahlásit

sarax
...mi to připomíná jednu přispěvatelku jj, jsem si vcera pocetla a docela mi pobavilo, kolik liduch cejtilo nutkavou potrebu napsat, ze se k veci nebudou vyjadrovat

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:58
- Nahlásit

Biluška
ještě tak tři, čtyři generace a třeba za to budou konečně chlapi i trestaní

to je ale neveselý počítání ,ale máš pravdu v tom, že je to o fous lepší než kdysi, tak aspoň takhle..

StaHi
potazmo od chovani jeho otce k jeho matce

to si myslím taky, ale koukněte na Bilušku - vona mu to uvěřila, že se mu to hnusí. Proto myslím, že by se náhodou hodilo školení vo násilí v rodinách. Já ovšem bych nemohla přednášet, páč bych se tutově hned v úvodu na.....la a rozhovořila se tak plamenně, že by mě museli vyvést nebo spíš asi

sarax
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 13:59
- Nahlásit

StaHi
, kolik liduch cejtilo nutkavou potrebu napsat, ze se k veci nebudou vyjadrovat
a nejlepší je otázka na konci teda byla vona tam nejni užjako vo co de když jeden jen diskutuje...

StaHi
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 14:01
- Nahlásit

PetraK
jezdit s tím po školách ano, prvni lekce: Vapno.

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 14:03
- Nahlásit

Tak ženy, sem po obědě, o nakonec vzniklo za komplot proti kreténovi od jébat?

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 14:04
- Nahlásit

StaHi
jj, jsem si vcera pocetla a docela mi pobavilo, kolik liduch cejtilo nutkavou potrebu napsat, ze se k veci nebudou vyjadrovat
Já tam teď chodím pravidelně,páč čekám kdy skončí na Vlčárech léto. A nestíhám se divit jak to čtu. Ty egoistické příspěvky ve stylu "vy jste všichni takoví chcípáčci, ale pojďte, machr vám ukáže jak se to dělá" a jak mu všichni pokorně lížou ruce a předhánějí se, aby to byli oni koho bude mít nejradši. Nemůžu si pomoc, ale děsně mi připomínají moje psy když přijdu domů z práce. Skáčou kolem mě, cpou se mi pod nohy, pod ruce, vykřikují "pohlaď mě, mě, mě, né, tamtu nehlaď, pohlaď mě, já tě mám nejradši" . Já mám na sobě kostým, nechci být špinavá a řvu po nich "neskač, zmizte, děte ven, počkejte až se převleču!" a oni pokorně čekají až si jich všimnu. A pak jsou blahem bez sebe, že panička je hladí. Ale to jsou psi, to chování k nim patří. Nechápu jak může ČLOVĚK tolerovat, že se k němu takhle chová jiný člověk. Kdybych po příchodu z práce sprdla Tomáše stejným tonem jako ty psy tak se otočí a půjde do háje. Určitě nebude čekat až budu mít náladu a půjdu mu konečně dát pusu. Kdežto oni prostě čekají až jejich Bůh bude mít náladu je pohladit a pak se předhánějí koho dřív. Občas nevím jestli se mám smát,nebo blít.

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 14:06
- Nahlásit

Gerda
chcandy do žehličky a hodinky do šušičky...
a trocha lecitýnu a ginkga pro aren, páč jsem si po jejim příspěfku musela jít udělat kafe, páč nehulím...

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2008 14:07
- Nahlásit

až jejich Bůh bude mít náladu je pohladit a pak se předhánějí koho dřív. Občas nevím jestli se mám smát,nebo blít.
Biluška

přesně tak. a kdyš sem to tam napsala, tak ti největší prdelní alpinisti se ozvali jako první...

<< 1 ... 1584 . 1585 . 1586 . 1587 . 1588 . 1589 . 1590 . 1591 . 1592 . 1593 . 1594 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání