| Autor |
Zpráva |
Smečka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 08:43
- Nahlásit
Hrozně mě berou psi, co se bojí lidí, páč mi přijde, že mají setsakramentsky dobrý postřeh
aren Ty už jsi jak modrej.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 08:51
- Nahlásit
dobré ráno všem
musím přiznat že dneska je trochu zima
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 08:53
- Nahlásit
Biluška
Tak s ním jednáme jestli by si vzal Šagurku
a jako bonus a příplatek by si mohl vzít Kutýska. Proč vona to důra dělá?
takže se tam dneska asi zase vydám
tak hlavně to vem přes levou, ta prává ruka by se ešče mohla šiknout
davidkova renata
ta ženská je pro prachy schopná prodat se snad na vorgány
no hele , možná Gerda by něco koupila do tý svý vorgánizovaný firmičky???????
jablunka
pondělí si mysleli že umřou
ešče, že ty Jabloně sou tak nesmrtelný!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 08:54
- Nahlásit
brezen2008
dneska je trochu zima
ale jen krapítek, mám na sobě pouze jégrovo teplé a asi třicet mikin, takže ještě není nejhůř
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 08:59
- Nahlásit
Smečka
Ty už jsi jak modrej.
Si vždycky říkám jestli to myslej vážně, nebo jestli je to taková póza pro veřejnost
Se teda sebekriticky přiznám, že mě tihle psi ani omylem neberou. Mě berou spokojené, vyrovnané šeltičky, se kterýma se dá normálně žít a největší průšvih, který s nimi musím řešit je vyžraný koš v kuchyni
davidkova renata
ta ženská je pro prachy schopná prodat se snad na vorgány
Jistě.Třá taková děloha je mi úplně k ničemu, nevíš kdo by ji koupil? Je zánovní, skoro nepoužívaná (na rozdíl třá od Jabloně, Saraks a podobných úchylaček co snad roděj pro zábavu )
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 09:01
- Nahlásit
PetraK
já za to nemůžu že mě zima není
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 09:01 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
aren
U Synkové je jeden pes zalezlý za záchodem a všechny tam pokousal. Já sama jsem ho neviděla, jen cítila že tam čůrá a viděla, že má vyjezenou misku. Můžeš pro něj upalovat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 09:01
- Nahlásit
Biluška
Třá taková děloha je mi úplně k ničemu, nevíš kdo by ji koupil
to nevim,ale klidně přihodim tu svojí
na rozdíl třá od Jabloně, Saraks a podobných úchylaček co snad roděj pro zábavu
no úchylný to je,to jako jo ,ale můžem jim zkusit prodat ty naše a můžou si rodit dabl dyš je to tak bafčí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 09:04
- Nahlásit
PetraK
jako bonus a příplatek by si mohl vzít Kutýska.
No toho jsem mu vnucovala jako prvního, ale mlaďocha nechce, páč má strach, že ho pes přežije. Tak jsem plynule přešla na Šagynku a modlím se, aby jí to vyšlo. By se tam měla fakt mnohem líp jak u nás a mě by odpadly ty šílené nervy kdy zase koho sežere
Proč vona to důra dělá?
Ze žárlivosti. Venku ji psi nevadí. Dokonce si někdy i hraje. Na zahradě už je taková dost ostražitá, někdy vyjede a někdy ne. Ale jak překročí práh baráku tak zaujme postoj "tady je to všechno moje a jiného psa tady nestrpím" . Udělá to dokonce i v cizím baráku. Když jsme ji vzali k našim tak se chovala úplně stejně, přesto, že tam byla cca pět minut a Hesina tam prakticky vyrostla
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 09:04
- Nahlásit
Biluška
že mě tihle psi ani omylem neberou
no hlavně že jich máš furt plnej barák ,mě berou,ale nevim co jinýho s tim mám dělat
aren
tady máš ty fotky at to nemusíš hledat..
http://www.utulky.estranky.cz/clanky/pripady-tyran ych-zvirat/otraveni-psi-ze-starnova
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 09:05
- Nahlásit
davidkova renata
co třá rodiče nebo kamarádka..zatim aspon.
k rodičům leda bez psa (takže nic...) a takovouhle kamarádku tady nemám, bydlím tu necelej rok.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 09:05
- Nahlásit
Mucholabka
To je taky jeden z těch mentálně postižených štarnováků. V Olmiku i ve Šternberku jsou další. Proseděla jsem u nich hodinu před boudou, házela dovnitř maso a nedonutila jsem je přijít ani ke vchodu od boudy
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 09:06
- Nahlásit
čus vy zas píšete jak samopal vzor 58
jbat
co se stalo ?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 09:08
- Nahlásit
Biluška
čeče, mi se zdá, že ti setři jsou nějací ujetí. Guliver moc samce nemusel, s Drakem byl v poho. Jednou šlohl Drakovi klacek, Drak mu natrh ucho (měl tam pírsink na takové to kolečko od lepící pásky, co si dneska týnejčři rádi dávaj do ucha) a od té doby se z Gulivera stal zabiják Draků, byl úplně vedle. A navíc jsou podle mě setři blbííííííí.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 09:11
- Nahlásit
davidkova renata
no hlavně že jich máš furt plnej barák,mě berou,ale nevim co jinýho s tim mám dělat
Mám jich plnej barák, ale ze soucitu. Neberou mě. Berou mě hodní, bezproblémoví, snadno ovladatelní psi, kteří plní mé povely dřív než je vyslovím z pouhé touhy poslouchat. Jedním slovem šeltie
Vůbec mě nebaví když uteklou Gozéru naháním po nádraží, mávám rohlíkem a nejsladším tónem volám "nááááá, Vandíííí, nááááá, poojď sem ať tě můžu přetrhnout jako hadááááááá" .
Vůbec mě nebaví když koupu smradlavého Armana, který se ten den počtvrté vyválel v žumpě od sousedů, kteří neměli 800,- na fekál a vypustili to na pole za barákem.
Vůbec mě nebaví když musím mít oči i na pérdeli, abych viděla po kom se Šagyna snaží vyrazit, nebo když se polonahá řítím z koupelny ven do deště kde se Šaga rve s Belou a od sebe se je snaží dostat šestileté děcko (kterému Bela podrazila nohy ve dveřích, aby se dostala k té nenáviděné Šagyně).
Mám je všechny ráda, to jo, ale berou mě jenom ti hodní
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 09:13
- Nahlásit
co se stalo ?
ále, sme se nějak nepohodli s bytným...
ale dobrý, už to řešim.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 09:15
- Nahlásit
Biluška
Mám je všechny ráda, to jo, ale berou mě jenom ti hodní
to je ale úplně fuk,pani ,já zásadně strpim jen traverzou upravenou Nyný,u který si při nejlepčí vůli nemůžu vzpomenout na nějakou nectnost.Je putýnka esi tě berou nebo ne,ale je důležitý,že jim pomůžeš co ti síly stačej když jsou v průseru.To udělat každej,bylo by na světě líp.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 09:17
- Nahlásit
jbat
hold to chce toho milionáře kterýho shání Gerda.
Ty jsi někde mimo Prahu?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 09:19
- Nahlásit
PetraK
ešče, že ty Jabloně sou tak nesmrtelný!!
No něgdy dost pochybuju...........
Biluška
Je zánovní, skoro nepoužívaná (na rozdíl třá od Jabloně, Saraks a podobných úchylaček co snad roděj pro zábavu
Cssssssss,sice ji mám trochu jetou,ale zase je u ní jistota,že fungovala správně...........a uš je mi taky na prt!
davidkova renata
můžem jim zkusit prodat ty naše a můžou si rodit dabl dyš je to tak bafčí
Ale klíďo a k tobje to béme votkládat na výkrm a výchovu.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 09:19
- Nahlásit
Benda
Ty jsi někde mimo Prahu?
Krapet - Olomouc.
Milionáře ne, žádnýho chlapa, ani chudýho.
No dobře, tak milionáře třá jo, ale musel by být pořád někde na služebce...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 09:21
- Nahlásit
Prodáme z rodinných důvodu nádherného pejska TOY TOY trpasličího pudla, pejska, očkovaný, odčervený, vytrhané chloupky v uších, čistokrevný bez průkazu PP, zvyklý na domácnost i venkovní prostředí, čistotný, řekne si sám, chápavý a velice krotký.
Toi toi-aspoň budu mít na zahradě kam chodit :-D
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 09:22
- Nahlásit
Biluška
Myslela jsem si, že jsi to s Kutýsem zkusila jako s prvním , tak možná hlavně spíš ať to vyjde mamce, páč když takle pometluje, bude jí nejlíp jako jedináčkovi.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 09:22
- Nahlásit
777587231
Sháním pro kamaráda, který přišel o svého čtyřnohého přítele, štěně irského setra-fenečku.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 09:23
- Nahlásit
Mucholabka
vytrhané chloupky v uších
???????
to dělal můj nevlastní otec taky, von byl taky toitoi (jinak "hajzl").
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 09:24
- Nahlásit
Mucholabka
Toi toi-aspoň budu mít na zahradě kam chodit
ty seš trupka ))))))))))))))))
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 09:25
- Nahlásit
davidkova renata
ty seš trupka))))))))))))))))
taky sis představila poscanýho pudla...?
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 09:29
- Nahlásit
jbat
hele tak jo milionáře nepotřebuješ ty potřebuješ chlápka s barákem na smrtelný posteli
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 09:29
- Nahlásit
Biluška
jak řekla majitelka fóra To udělat každej,bylo by na světě líp
chtěla bych mít tvojí odvahu a nebejt takovej přizdis*áč.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 09:30
- Nahlásit
Benda
stačí chlápek s barákem vo smrtelnou postel uš se mu snad může postarat sama, ať se taky kapek snaží holka jedna
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2008 09:31
- Nahlásit
Prodím čistokrevnou fenku maltézáka.
|