| Autor |
Zpráva |
Syska
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 15:17
- Nahlásit
blanulinka1
Třeba je to v tom, že já se strašně těšila na to, že tam právě ti příbuzní budou, že se takhle všichni sejdem.. Ale on je docela velký rozdíl v těch tvých a v těch mých, za prvé jich nemám tolik to co ty a rozhodně je nevídám po deseti letech, že...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 15:20
- Nahlásit
blanulinka1
Já si to taky říkala.Ale pak jsem si uvědomila,že s těma to musím oslavit,s těma,tak to oslavíme rovnou.Na svatbě bude jen blízká rodina a se zbytkem to oslavím potom.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 15:24
- Nahlásit
pigie
ona je nadherna aj ked buli
tak to děkujeme
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 15:24
- Nahlásit
Syska
právě když si vzpomenu, jak se mi ozval bratránek po cca 9ti letech, že jede s rodinkou do Prahy a čekal, že si ze dne na den vezmu dva dny dovolené abych jim dělala průvodce a večer hlídače dvou dětí...a pak se urazil, když jsem mu řekla, že to nehrozí, že končím v práci v sedm večer a máme tu delagaci z Gabonu a tak je možný, že možná zůlstanu i dýl, tak se urazil a praštil mi telefonem... tak to fakt nee... Navíc pozvat např.:strýce Zdenka tak nemůžu pozvat tetu Mirku atd...však víš jaká jsme "família" Když jsme to počítali s Tomem tak nám to vyšlo na nějakých 50-60 lidí a z toho půlka ze Slovenska...což by byl problém...kde je ubytovat...a tohle všechno platit...
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 15:33
- Nahlásit
abby
tak to my nejdřív asi úplně samy a úplně jinde...a pak jen pro rodiče a pár nejlepších kamarádů a psů tady v Česku nějaký prase, bečku...civilně, bez parády... V kolegům rozešlu mejla, ať se zvykají na nový příjemní a zdarec
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 16:06
- Nahlásit
Já přemýšlím o svatbě venklu nebo v nějakém altánku.Hlavně tam chci mít hodně kytek.Na to jsem ulítlá.
no to možná přehodnoť ten duben
|
abby
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 16:15
- Nahlásit
fromeli
Stan to řeší
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 17:31
- Nahlásit
janča
Ahooooj mamino. Se ti to blíží viď? Co jít někdy k nám na diskuzi a říct nám novinky
Ahoj, no jo nějak se to přiblížilo, to bylo pořád času a teď už je to za chvilku. Týýý jo, proč nezajdu k Vám na diskusi. Přijde mi to blbý, tak vlítnout a napsat mezi vaše čumáčky, hele tak mimčo má tolik a tolik, je mi tak a tak, radši zavítej sem a vůbec nevím co tam řešíte, to jsou romány, vždycky kouknu na ty odstavce, tak se mi to nechce ani číst. Fakt bych řekla, že jste největší spisovatelky široko daleko.
Jinak k tý sedačce. Já mám takovou tu sedačku, kde už ta vložka pro novorozence je, ale sedačka je taková dost hluboká, tak mi fakt přijde, že tam to mimčo ani nenajdu, že se bude tu hodinu v autě cítit hrozně nepohodlně. No ještě uvidíme, možná se vy... na policajty a převezu mimčo na zadním sedadle v tý tašce z kočárku. Vím, že to není ani moc bezpečné, ale pořád nevím.
Mám tuhle, koukni, jen trošku jinou barvu, na obrázku to nevypadá, ale je to jedna z nejhlubších
http://www.babylife.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ =291
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 17:39
- Nahlásit
blanulinka1
Když jsme to počítali s Tomem tak nám to vyšlo na nějakých 50-60 lidí a z toho půlka ze Slovenska...což by byl problém...kde je ubytovat...a tohle všechno platit...
Souhlas, moje řeč. Nás bylo asi 15, protože jak píšeš. Moji rodiče oba ze čtyř dětí, každý tři, čtyři děti. spočítali jsme to taky asi na 80 lidí. A v tu dobu jsme bydleli v praze ve služebním bytě. Vůbec jsem si to nedovedla představit, jak by to vypadalo v reálu. to víš, někdo z rodinky si neodpustil nějakou přiblblou poznámku, jako že nic neděláme. Výhoda byla, že jsme nikomu na svatby z příbuzenstva nechodili, poslali jsme gratulaci, nějakou drobnost koupili a nemuseli jsme nic oplácet.
Ale jinak proti svatbám nic nemám.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 18:42
- Nahlásit
Martina
A v tu dobu jsme bydleli v praze ve služebním bytě máme to podobné,taky Praha... až na to, že byt je náš, ale pořád je to jen 3kk, což na takový akce nestačí Ale já jsem z Brna, Tom z Tábora a krom rodičů a bratra s rodinou má všechny ostatní na Slovensku...takže buď bysme museli všechny pozvat do Prahy, nebo do brna nebo do Tábora...Moji rodiče mají malej baráček, jeho rodiče ještě menší byt A kvůli příbuznejm z pátýho kolene se nezruinuju Setřenka měla svatbu jak "prase" a stejně je rozvedená s dvěma dětma na krku... Není to o velikosti svatby a pozvanejch hostech... Kolega se ženil v Tahjsku, říkal, že oba na to tak strašně rádi vzpomínají, že si nedokáže představit, že by měli "normální svatbu" navíc, koukni jaký mají krásný oddací list
|
janča
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 18:52
- Nahlásit
Martina
Neboj sedačka je krásná, nějak šmudlíka přepravíš, hlavně strašně rychle ti vyroste a bude mu akorát! A zvlášť jestli budeš mít obříka. Jestli jedete dlouho, neriskovala bych tašku, nejen kvůli pokutě, ale kvůli bezpečnosti. Náhoda je blbec! Dřív se to neřešilo, ale taky nejezdilo tolik aut a řidičů hazardérů
Tak si to užívej, dokud je v bříšku a občas sem nakouknu jak jsi na tom.
Jo a ty romány na bišoncích občas ani neluštím.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 23:36
- Nahlásit
Martina
taky nejsem proti svatbám ale mi to asi jednou stačilo
ani moc už nechci..to radši haldu dětí
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 23:57
- Nahlásit
tak jednu dnešní koupací nebo spíš předkoupací
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 06:49
- Nahlásit
Stan to řeší
no já spíš myslela, že v dubnu nebejvá většinou tak teplo a když už ty princeznovský šaty, tak ať jsou k sakru pořádně vidět a ne je přikrývat nějakým kabátcem a nebo kazit dojem promodralou rukou
taky nejsem proti svatbám ale mi to asi jednou stačilo
ani moc už nechci..to radši haldu dětí
No já bych se vdávala furt a naopak to dítě by mi jedno stačilo
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 06:52
- Nahlásit
fromeli
Kamarádka si zařídila svatbu úplně jinak - našli si penzionek,...
Přesně tak, a povedlo se to . Tak my jsme hlavně chtěli mít na svatbě psy a chtěli jsme se vyhnout svatebním kolonám, přesunům atd. Takže jsme z toho udělali hezký víkend ve venkovském penzionu, který byl rezervovaný jenom pro nás, s obřadem venku a s grilováním.
blanulinka1
pozvat např.:strýce Zdenka tak nemůžu pozvat tetu Mirku atd
To my jsme měli naopak: Pozvat tetu Annu, museli bysme pozvat i tetu Martu, a s ní i další a další příbuzné. Takže nakonec to byli jen rodiče a kamarádi, celkem jsme měli jenom 20 lidí.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 06:54
- Nahlásit
dítě by mi jedno stačilo
vzhledem k tomu že jsem jedináček tak fakt tvrdím že jedno je málo a sudej počet je lepší
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 06:55
- Nahlásit
vzhledem k tomu že jsem jedináček tak fakt tvrdím že jedno je málo
no to bych stihla jen v případě, že by to byla dvojčata což můj muž je jako přesvědčen, že budou Já mu říkám, že bude rád, když bude aspoň to jedno
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 06:56
- Nahlásit
Takže jsme z toho udělali hezký víkend ve venkovském penzionu, který byl rezervovaný jenom pro nás, s obřadem venku a s grilováním.
.... a psama jako drůžičkama, hezky s mašličkama
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 07:09
- Nahlásit
a psama jako drůžičkama, hezky s mašličkama
No družičky moc ne, když se tam jeden válel vedle nás a druhý si dělal o kousek dál noru Ale slušelo jim to jak mi ladili k šatům
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 07:19
- Nahlásit
No družičky moc ne, když se tam jeden válel vedle nás a druhý si dělal o kousek dál noru
každopádně aspoň na jedné fotce vypadaj jako družba
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 07:53
- Nahlásit
aspoň na jedné fotce vypadaj jako družba
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 07:54
- Nahlásit
jako sem zas dám nějaký mimino....tohle je motivační ne??je fakt že někdo k miminu svatbu potřebuje ale jde to i bez
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 08:11
- Nahlásit
aspoň na jedné fotce vypadaj jako družba
No to je pravda, to byli nahnaný před objektiv a donucený chvíli posedět
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 08:12
- Nahlásit
to byli nahnaný před objektiv a donucený chvíli posedět
štěstí, že maj ten policejní výcvik
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 08:18
- Nahlásit
fromeli
maj ten policejní výcvik
to jo teda, hlavně Tony
eště že sem neumím vkládat fotky, jinak by byl vidět jejich otrávený výraz, že musí sedět, místo lítání mezi ostatníma a po okolí.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 08:27
- Nahlásit
Kamarádka mi včera poslala fotečky svýho chlapečka..
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 08:28
- Nahlásit
Jéé škoda, nepovedlo se.. já si je zkusím uložit do albíčka.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 08:29
- Nahlásit
eště že sem neumím vkládat fotky, jinak by byl vidět jejich otrávený výraz
no to bys je musela mít někde na netu, aby se sem hodil odkaz
|
abby
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 08:30
- Nahlásit
fromeli
Já myslela konec dubna a to už bývá teplo.Klidně to může být i v květnu,nejsem pověrčivá.Ale nechci,aby byla tropická vedra,protože to bych asi chcípla
|
abby
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2007 08:32
- Nahlásit
sarax
Mě motivovat nemusíš.Stačilo na srazu.
Baví tě ještě pořád číst,jak nádherný máš dítě
|