Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Syska
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 08:33
- Nahlásit

Tak znova

fromeli
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 08:34
- Nahlásit

to je cvalda

Syska
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 08:35
- Nahlásit

abby
Jinak my se brali 30.dubna přesně na čarodky a měli jsme kolem 24 stupňů, takže to byla parádička...

Syska
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 08:36
- Nahlásit

fromeli
Mazec co?..

fromeli
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 08:37
- Nahlásit

No my v srpnu a ráno nám pršelo (asi štětsí ) a kolem osmý přestalo a svítilo sluníčko a balo kolem 23 stupanců, druhý den nastala tropická vedra, což nás kvůli dovče na horách dost potěšilo, protože tam bylo příjemných 25

abby
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 08:38
- Nahlásit

Syska

30.dubna je moje datum.To se brali naši.Ale příští rok to nevychází na víkend Takže jsem si říkala poslední víkend v dubnu nebo první v květnu.

jen mě trochu vyděsila kámoška,že je potřeba to rezervovat už teď,protože bývá dost plno.

fromeli
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 08:38
- Nahlásit

Mazec co?..
no to tedy

fromeli
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 08:39
- Nahlásit

že je potřeba to rezervovat už teď,protože bývá dost plno
no záleží, kde chceš mít tu svatbu někde je potřeba hodně dlouho dopředu, hlavně pokud chceš takovou hodinu jako 11, 11:30, 12

Syska
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 08:39
- Nahlásit

abby
Už?? My svatbu začali plánovat v polovině února a brali jsme se v tom dubnu..

Syska
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 08:42
- Nahlásit

A ještě jedna motivační: ten prstýnek se snad zmenšil nebo co???

abby
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 08:43
- Nahlásit

Syska

Oni to začali shánět 7 měsíců dopředu a už měli problém něco sehnat.Nevím,co ti lidi blbnou.

Jsem už domluvená s mamkou,že to sfouknem přes prázdniny.Je učitelka,má volno,tak se jí to nejvíc hodí.A nemusím stresovat,že pak nebudou mít volno.

Nevíte,jestli se tá zmenšit prsten.Hrozně mi lítá na ruce a mám strach,že ho ztratím.

Syska
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 08:44
- Nahlásit

abby
Určitě se zmenšit dá!!

Tak to před těma dvěma lety to asi bylo ještě víc v pohodě, jinak si to teda nedovedu vysvětlit!

fromeli
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 08:46
- Nahlásit

ten prstýnek se snad zmenšil nebo co???
to je takový typický

abby
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 08:48
- Nahlásit

Syska

Asi zákeží na místě.A okolo Brna zase tolik lokalit není.

A jak dlouho trvá zmenšení?Se blbě ptám,ale já nikdy prsten nenosila.

Syska
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 08:52
- Nahlásit

fromeli
Fakt, normálně to nešlo nasadit, jinak celej obřad byl děsně komickej, už jenom ten chlap, co nás oddával: Přátelé, sešli jsme se tu v téhle těžké chvíli...atd atd...

abby
Tak já si nechávala zmenšit snubní, protože to nějak špatně změřili a když jsme si pro ně šli, tak mi taky málem spadnul a to trvalo asi týden až 14 dní, teď si přesně nevzpomenu..

fromeli
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 09:37 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit

celej obřad byl děsně komickej, už jenom ten chlap, co nás oddával:
no ten náš vypadal jak olympijskej vítěz s tou medailí
a ta ženská, co to "uváděla" vypadala, že každou chvilku umře, tak se v koutku choulela

A můj muž si myslel, že ten nástup je jako na zkoušku, že pak pojedeme ještě jednou

Syska
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 09:46
- Nahlásit

fromeli
A můj muž si myslel, že ten nástup je jako na zkoušku, že pak pojedeme ještě jednou

To je dobrý...
Zajímavý je, že jsem byla na své vlastní svatbě naprosto v pohodě, vysmátá a veselá. Teď se mi vdává moje dobrá kamoška a já jsem řvala jenom u fotek, který mi poslala, když si zkoušela šaty a účes. Nevim, co budu dělat přímo na obřadu!!

fromeli
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 10:04
- Nahlásit

Nevim, co budu dělat přímo na obřadu!!
no já na svatbách taky většinou uroním slzičku

Moje bývalá kolegyně dostala záchvat smíchu, když se jí oddávající zeptal - zda si bere snoubence XY dobrovolně a po zralém uvážení - smála se tak, až se prohýbala v zádech, trvalo to asi 5 minut, než byla schopná mezi smíchem říct to "ano"

Do doby než dostala záchvat smíchu jsme všichni potajnu utírali slzičky, ale ten smích byl nakažlivej

abby
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 10:04
- Nahlásit

Syska

Taky si myslím,že svatbu kámošky obrečím,ale na své budu v pohodě.On to čověk asi jinak prožívá.

Terri
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 10:10
- Nahlásit

abby
Tož gratuluju
My se brali v srpnu, zamlouvali si termín též půl roku dopředu - a všechny slušnější místa u nás už byly zamluvené. No též záleží pro kolik lidí...
PS: prstnýnek též nešel nasadit

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 10:18
- Nahlásit

Syska
vopovaž se řvat stačí, že tam bude po kotníky slz vod Bednaříkovců Ještě vyplavíte kostel Mám ti vzít hromadu kapesníků?

abby
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 10:22
- Nahlásit

Terri

Díky.Já to budu asi celé zařizovat s mamkou.Přítel chce jen předložit konečné návrhyDostala jsem kontakt na agenturu s kterou to měla jedna holka a nemohla si to vynachválit,Prý jim prosadili věci,které ani normálně nedělají.

Syska
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 10:22
- Nahlásit

blanulinka1
Radši, abysme se tam neutopili...

fromeli
Tak to musel být mazec, to byla teda fakt veselá svatba...nám zase když matrikářka nesla na "podnose" prstýnky, tak já po jednom chňapla a začala jsem nasazovat manželovi a ona se na nás tak vyděšeně podívala a říká tiše: Né, nejdřív on musí vám... No asi jsme byli první, kdo to udělal takhle, ale fakt jsme se u toho nasmáli...

fromeli
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 10:25
- Nahlásit

nám zase když matrikářka nesla na "podnose" prstýnky, tak já po jednom chňapla a začala jsem nasazovat manželovi a ona se na nás tak vyděšeně podívala a říká tiše: Né, nejdřív on musí vám..

hmmm, to mi připomíná, když nás jako vyzval oddávající nasadit a políbit, tak je z videa slašet, jak se ke mně muž naklonil a říká : "přineseš je? " gentleman plným coulem ale to už šla matrikářka pro podnos a podávala je asi to chtěl nějak urychlit a vypadnout

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 10:25 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit

Syska
si smáčí ty krásný šaty

Syska
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 10:28
- Nahlásit

fromeli
No jo, voni ti chlapi z toho vyjevení mnohem víc než my...
Nám zas je na videu slyšet, jak nám přeje kamoš: všechno nejlepší do novýho roku...

Ještě jedna miminkovská:

Terri
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 10:32
- Nahlásit

abby
Je fakt, že přes agenturu to budeš mít bez starostí. No já (a rodiče) o ty starosti nechtěli přijít, takže jsme vše sháněli sami

fromeli
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 10:33
- Nahlásit

No já (a rodiče) o ty starosti nechtěli přijít, takže jsme vše sháněli sami
jo mít celej život jen takovýhle starosti

abby
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 10:37
- Nahlásit

Terri

Já se přiznám,že mě takový starosti asi neberou.Samo,že si to objedu,ale budu ráda,když mi ten předvýběr někdo ulehčí a pak zařídí ty nezbytné formality.

Mel
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2007 10:37
- Nahlásit

abby
no, hele, konec dubna je dost oblíbené datum pro svatbu, takže hned, jak vyberete místo, bych tam zavolala a domluvila se... Já už mám vybraný místo a jelikož je dost oblíbený, tak jsem tam volala víc jak půl roku dopředu a sdělili mi, že ještě termíny nemají vypsaný... nakonec je vypsali až v listopadu. Ale to se svatba odložila, takže letos budu zase otravovat někdy od září... A chci taky v květnu, taky nejsem pověrčivá a navíc na tom místě, kde to chci pokvetou zrovna rododendrony, takže by to mělo být krásný

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání