Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Pavla1
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 23:10
- Nahlásit

pěknej... já potřebuju něco odolnýho, terénního, budu trajdat v polích, mám dva lovečáky, takže jsme dost v terénu...

sarax
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 23:10
- Nahlásit

Pavla1
ten nechci je těžkej...teda těžší oproti jinejm a nemá nafukovací kola...asi jen gumový...

Pavla1
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 23:13
- Nahlásit

No je takovej pořádnej no, ale to se mi líbí... ale ráda si poslechnu rady zkušenějších...
nafukovací kola nemá...

Terri
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 23:19 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

co něco takového?

Nebo tenhle se mi (kromě ceny) moc líbí:

http://mimi-vyskov.com/Web/Katalog/Detail/KS2201.a spx

cilka
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 23:21
- Nahlásit

sarax

jestli hledáš kočár do nepohody , tak vem Teutonii , vystřídala jsem pět kočárů na malýho ( no už mu bude pět ) a s tím
kočárem jsem byla opravdu spokojená . Začala jsem Knorrem ,
pak Jane (trojkolku i s korbou ) , Chicco ( to bylo nejhorší) ,pak znovu Knorr ale měl pěnový kola tak šel , a nakonec jsem zůstala u tý Teutonie - je také lehká , stabilnější , a cenově už to není takový rozdíl ....nedalo mi to

Pavla1
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2007 23:23
- Nahlásit

Jojo, ty jsou taky moc pěkný

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 00:12
- Nahlásit

Terri
ten spodní nemá nafukovací kola....
je to Chicco myslím..a ten horní je Hauck a sice je za pěkný peníze,ale nic mnoho
ten svůj už nechci ani vidět....

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 00:15
- Nahlásit

cilka
nicméně ve vyhledávači jsem ke koupi žádnej takovej kočár nenašla...

fromeli
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 06:44
- Nahlásit

To neexistuje nějaký kočár, který bude lehký, nafukovací kola a prostě vyhovující sportovnímu vyžití a bude se dát užít od miminkovský doby až do třeba jednoho roku?

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 07:15
- Nahlásit

fromeli
ne a do 1 roku je málo je potřeba aby uvezl tak aspon 15 kg...zhruba do 2 let +- já původně chtěla golfáče..nicméně jejich malý kolečka do terénu moc nejdou
a trojkolky se doporučují tak zhruba od 6 měsíců....

fromeli
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 07:17
- Nahlásit

sarax
hmm, to budu muset přehodnotit nějak, protože jako dávat 2x za sebou 12 litrů za kočár, to nevim, nevim.
Jsem myslela nějaký kombinace, kdy se na trojkolku daj dát ty hluboký.

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 07:22
- Nahlásit

fromeli
aha..tak to pořídíš..ovšem zapomen na 12 litrů
a mimochodem mě zas ty hluboký korby na těch kombinacích příjdou malý..prostě dle mýho 6 měsíční mimi v zimě ve fusaku má fakt co dělat aby ho tam narvali
já myslím že na jednu stranu je fajn že jsme měla tuhle kombinaci...hlubokej -sporták..tahle byla celkem velká...a možná jí v zimě použiju pokud bude hodně kosa....

fromeli
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 07:45
- Nahlásit

aha..tak to pořídíš..ovšem zapomen na 12 litrů
no pak asi lepší koupit nějakej za pár šupů, odjezdit s tím prvních pár měsíců a pake teprve koupit nějakou pořádnou trojkolku

Terri
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 10:04
- Nahlásit

sarax
ten spodní nemá nafukovací kola....
Právě že má - hledala jsem s nafukovacíma viz. tato velmi pěkná tříkolka je provedena na nafukovacích kolech

Ten vrchní je z nižší střední
ten svůj už nechci ani vidět....
Jakto?

Pavla1
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 10:14
- Nahlásit

No já chci nějdřív normoš hlubokej kočár a pak terénního sporťáka.

cilka
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 11:41
- Nahlásit

sarax
např. tady :
www.kocarky.tv/kocarek-teutonia-spirit-s3-2860 , také je mají v dětském světě na P-3 , já ho kupovala někde za Uhřiněvsí (Nupaky , Nučice ?) tam měli prodejnu . Ale je fakt že je to už nějaký ten pátek Mě to včera jen tak napadlo , koukám , že s Vikčou a Trinčou vyrážíte hodně na coursingy - no a právě do terénu se mi osvědčil dobře .

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 12:19
- Nahlásit

Terri
Právě že má - hledala jsem s nafukovacíma
ok já myslela že je to tenhle kočár a ten má kola gumový a ne nafukovací...včera jsem ho měla v ruce.....
ten můj je:těžkej a kvalita nic mnoho..prostě za 7000,- asi nic mnoho kvalita....
cilka
dík..sem na to mrkla..ale nenašla jsem technický parametry..a on má otočnou sedačku???mi říkali že když je sedačka otočná je těžiště jinde a prej se hůř jede????

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 12:24 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

Terri
hele tohle jsou stránky Chicoo shopu
http://www.chiccoshop.cz/Catalog.aspx?Grp=1&SubGrp =2
a tam teda píšou kola plastová....
a to Trio v názvo znamená jen že máš tři nástavce na podvozek..nodel je to stejnej..

cilka
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 12:59
- Nahlásit

sarax

jj, otočná sedačka jako u jednoho z mála u něj je , a je to skvělá věc ,zvlášt´ když sněžilo , foukal vítr . Rozhodně bych neřekla že by se s ním hůř jezdilo , on opravdu sedí né jako to Chicco co jsem měla , to je kočár , který musíš pořád jistit . Vyhovovalo mi , že si vše vybereš sama , barvu potahu , druh koleček a dobře v tom sedí i autosedačka , adaptéry ale taky musíš koupit zvlášt´ ale to myslím u Jané taky - i když ty k tomu už dávaj ledacos ....
Má prostornou sedačku , kluka jsem v něm vozila do čtyř - tedy né že by neuměl chodit ale bylo to rychlejší a pohodlnější
nějaký parametry tady :
www.detskyraj.cz/zbozi/2988-teutonia-set-spirit-s3 +korba+nanoznik

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 13:06
- Nahlásit

cilka
a ještě jeden dotaz..dá se položit do úplnýho lehu???
celkem se mi líbí..ale zas jsem nenašla jestli jde dokoupit na něj nánožník???
takže vybírám Jané a tohle asi a ještě teda bych chtěla slunečník k tomu

brut
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 13:15
- Nahlásit

sarax
jsem nějaká celá zmetená a četla jsem sporák místo sporťák ... ach jo

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 13:20
- Nahlásit

brut
to seš třetí v pořadí prostě baby sou někdy mimo

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 13:25
- Nahlásit

a jednu polední

Pavla1
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 13:28
- Nahlásit

to cilka: na tu teutonii se vyrazim podivat

cilka
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 13:30
- Nahlásit

sarax

do úplnýho lehu jde položit , nánožník byl součást a slunečník koupíš taky , ten má univerzální uchycení - myslím - ten jsem už tedy mladýmu nedopřála

Chodím sem koukat jak slečna roste , je roztomilá hlavně fotky s Trinčou , s Jané ti držím palce abys nebyla také z těch co reklamovaly ....

brut
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 13:31
- Nahlásit

sarax
teď mně došlo, že se k vám nedostanu neb o jedný bych nedošla ani na vlak...budete muset dorazit, abych si malou pomuchlala....mám pro dědu doma telefon

Orry
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 13:35
- Nahlásit

sarax
tak se taky priznam..ja cetla tez sporak takze tretim jsem jaaaaa...brut az ctvrta

cilka
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 13:43
- Nahlásit

Pavla1

jestli chceš něco bytelnýho tak určitě , ten Chicco vypadá dobře ,
je také moc pohodlný , široký a dlouhý - s fusakem nemáš problém ale mě vrzal , zatáčel do leva , a nýty se uvolńovaly - tedy jakoby
plaval , po párkrát sundaném potahu na vyprání odpadly patenty ..
je to čína

Terri
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 14:07
- Nahlásit

sarax
a tam teda píšou kola plastová....
no máš recht, tak tam to asi nějak zvrtali na tom prvním odkazu

Mně se do terénu ještě líbily (ale nevím jak se to jmenuje): vypadalo to jak rikša a dá se to zapřáhnout i za kolo...

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 14:24
- Nahlásit

cilka
s Jané ti držím palce abys nebyla také z těch co reklamovaly ....

hele znám spoustu co reklamovaly Chicco a jiný značky...to je vo náhodě..a Casualplay a Jané je jedno a to samý..bejvala to jedna značka..majitelé bratranci...kteří se nepohodli a rozešli
Terri
[i]vypadalo to jak rikša a dá se to zapřáhnout i za kolo...
to jsem viděla..
ještě je celkem velká a prostorná trojkolka od Red Castle a od Jogsteru bo jak se to píše....

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání