Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
cilka
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 14:31
- Nahlásit

sarax
.to je vo náhodě.
..já vím , ale proč se kupa těch náhod musí dít zrovna mě ..
..to o bratrancích a dělení nevím , to je dobrý !!

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 14:34
- Nahlásit

cilka
si reklamovala Jané??a ještě něco jinýho??a v čem byla závada???ale předpokládám žes model Jané Pro slalom 07 neměla paní mi říkala že je to fakt o dost lepší rok od roku...nejhorší je že vždycky když něco koupíš najdeš něco ještě lepšího....

cilka
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 14:54
- Nahlásit

sarax
předpokládám žes model Jané Pro slalom 07 neměla

no to je jasný , nic z toho nebyl model 07 , ještě jsem reklamovala to Chicco - zatáčel ,Jané jsem tehdy s těžkým srdcem jela vrátit , sešli jsme se tam dvě - vada konstrukce
a materiálu ,je to tři roky - tak snad když ta paní říkala .... a je to jak píšeš , jakmile něco máš doma , v zápětí přijdou s něčím šmrncovnějším , lepším - proto jsem nakonec zakotvila na té Teutonii ...

Terri
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 15:00
- Nahlásit

šmarjá, to je horší jak vybírat auto

fromeli
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 16:50
- Nahlásit

šmarjá, to je horší jak vybírat auto
taky mi to tak připadá
Dokonce i horší než vybrat granule

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 17:11
- Nahlásit

fromeli
to jo..páč ty v klidu vyměním dle potřeby....
cilka
vada konstrukce
a materiálu

to jste měly obě???a jak se to projevilo???

Terri
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 17:17
- Nahlásit

sarax
v obchodě, co jsme kupovali Huga (kočárek ), tak přestože trojkolky jsou vyšší ceny, tak nám prodavačka důvěrně pošeptala, že mívají víc reklamací právě na ně - díky vadám na materiálu...

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 17:34
- Nahlásit

Terri
otázka co bylo za značky a co měli za servis...sem našla že Jané má servis kousek od nás a dávají náhradní vozidlo..

fromeli
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 17:38
- Nahlásit

Tak tohle by mi prej tchýně koupila

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 17:42
- Nahlásit

fromeli
na to jsem taky koukala..ale nevím jak to jde složit...má to ten kus nad předním kolem dost napevno a velkej...a hlavně já chci nějakou barevnou kombinaci
ale jinak je pěknej..má madlo což všechny tyhle nemají....

fromeli
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 17:48
- Nahlásit

no pak maj i tohle

Já jen testovala tchýni, jako na kolik to šacuje, když tvrdí, že kočár koupí (tedy doufá, že bude mít příležitost ho koupit), abych si prej vybrala co chci

fromeli
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 17:51
- Nahlásit

Jinak ten dětský ráj je na Žižkově jsem koukala. To se mi líbí, že si to může člověk i okouknout

Pavla1
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 18:52
- Nahlásit

Kočár chci klasika čtyři kola a sporťák chci tříkolovej... Ten Quinny se mi líbí

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 18:58
- Nahlásit

Pavla1
fromeli
Ten Quinny se mi líbí
sem na něj koukala a přiznám že mě se nelíbí...prostě to dítě v něm skoro stojí když sedí..na obrázku to není vidět ale v reálu jo...prostě moooc kosmický
prostě mě se líbí přesně tohleto i v tý barvě...

AOZ
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 19:07
- Nahlásit

sarax
Pavla1
fromeli
Tak ten Quinny má jedna známá od nás, v barvě zelené. když jsem se jí ptala, jaké to je do terénu, tak říkala, že v pohodě jeli lesem na jeden kopec u nás a zatáčí jenom jednou rukou. Má malinké mimčo, takže je to ten ležící. jediné co mi vadí, že tam není vůbec žádný úložný prostor. sice tam má připojený nějaký pytlíček, ale nic se tam podle mě nevejde.
Jo a fajeřila jsem před ní s odsávačkou na vysavač.

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 19:12
- Nahlásit

hele tak co???zas mi říkal mužskej že ten se dvěma vepředu bude líp jezdit sněhem...takže bud tenhle

nebo tenhle

cilka
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 19:16
- Nahlásit

fromeli

..pokud by to to platila tchýně tak si vyberu ten nejdražší , možná i kdyby se mi vůbec nelíbil ale Quinny je fajn ...

sarax

no je to tak , paní to řešila nějakou výměnou či opravou a já
odstoupením od smlouvy - jednalo se o místa na rukojeti , tam kde je ohyb při skládání kočáru ,a chytky na korbu, také o ten dural či z čeho to je ,byl vytenčený a hluboká korba při nasazení seděla nakřivo a mě to hrozně rozčilovalo ..za ty prachy ...
pamatuju si , že ve stejném stavu tam měli i vystavenou trojkolku a paní když nám jí předváděla tak nevěřila vlastním očím , ta nešla složit

má madlo což všechny tyhle nemají....
každý má madlo ne ? nebo už si nepamatuju co to je ?

cilka
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 19:19
- Nahlásit

sarax

...ale je krásnej , ten Jané

AOZ
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 19:20
- Nahlásit

sarax
asi spíš ten první, a to si nejde vyzkoušet? jako posadit tam v krámě dítě a projet se??

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 19:21
- Nahlásit

cilka
myslím tím madlo na chycení pro dítě když sedí....některý ho nemají..třeba Maxi cosi a některý Quinny taky ne

fromeli
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 19:28
- Nahlásit

Mně se líbí každej druhej
Dneska jsem v parku viděla holku s tím X-Lander nebo jak se to jmenuje a líbil se mi taky Akorát ta holka tak divně koukala, že místo do kočáru čumím na kolečka atd.

Kamarád má dítě, asi rok a půl a minule nám v hospě vykládal, jak myslel, že proskočí oknem, když maj doma kočár za spoustu tisíc a když jedou do města trávěj dvacet minut skládáním a pak je to prej těžký, když malej nechce sedět a chodí po svejch, tak šel a koupil obyčejný golfáče, že se na to může...... Tak ten mě fakt pobavil On musí mít totiž všechno nej nej nej.

fromeli
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 19:31 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit

Měla tenhle

Oranžovou já ráda

No to je vlastně co má kámoška, akorát ta má jinou barvu

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 19:58
- Nahlásit

fromeli
mno stejně ty golfky plánuju za rok

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 20:09
- Nahlásit

fromeli
jj na ten sem koukala ale je užší..jako i prostor pro mimi a rukojet je taky tímpádem užší

Terri
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 20:13
- Nahlásit

sarax
otázka co bylo za značky a co měli za servis...sem našla že Jané má servis kousek od nás a dávají náhradní vozidlo..
Mi se to Jané taky hodně líbí.
No na to jsem se tenkrát ale neptala (navíc ta cena...)

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 20:59
- Nahlásit

Terri
jj cena děsná..ale zas jak říkám..kouříme,a dopřáváme si jiný věci sobě a psovi..tak na dítěti tolik šetřit nebudu jako aby měl pes dražší obojky a postroje než malá kočár

Terri
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 21:24
- Nahlásit

sarax
jako aby měl pes dražší obojky a postroje než malá kočár
no to je fakt

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2007 22:19
- Nahlásit

Terri

prostě zas do koho bych ty prachy asi rvala s takovou chutí než do malý??si ani nekoupím nic sobě ale hlavně dětem
stejně nic kupovat nemůžu neb sem jedna ze 100 co při kojení nezhubne kdyby se zbláznila

fromeli
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 06:48 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit

jj na ten sem koukala ale je užší..jako i prostor pro mimi a rukojet je taky tímpádem užší
to já tak nezkoumala Mimino se do něj vešlo a to bylo tak celé

Jak to čtu asi to budu řešit jako holka od nás z baráku - žádnej kočár, budou jezdit jen autem Měla dvojčata a do doby než mohla vyjet s golfkama jsem je ani v kočáru neviděla a ani v kočárkárně žádnej nestál, jen vždycky šup do autosedačky a pryč Akorát nevím, co s nima pak v místě určení dělala, no možná zase jela domů

sarax
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2007 06:56
- Nahlásit

fromeli
Akorát nevím, co s nima pak v místě určení dělala, no možná zase jela domů

mno já se o prochajdy nenechám připravit..miluju ty letní,navečer když není vedro a nevezu zuřivý mímo

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání