Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
AOZ
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 11:01
- Nahlásit

sarax
ó jé ani ty zmrazený blbosti na cucání??

abby
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 11:06
- Nahlásit

sarax

Co nám ji tyranizuješ.Chuďátko moje malý.A jak zvládá ty vedra?

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 11:08
- Nahlásit

AOZ
mno měli by k tomu dávat návod jak se to narve hysterickýmu mimču do pusinky..prostě to sama nechce..tatínek pojede z práce bude muset koupit nějakej ten chladivej gelík jestli se to ještě dělá....

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 11:10
- Nahlásit

abby
ty vedrs sou taky kapitola sama pro sebe....ale bejváme doma se zaplým větrákem..doktorka mi ho povolila pokud jí nedám blízko a ven jdeme na 4-6...pak to jde...ale ty zuby k tomu jsou fakt žrádlo....je mi jí tak líto..pláče a klepe se jí bradička

fromeli
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 11:11
- Nahlásit

zmrazený blbosti na cucání

neteř se synovcem měli takovej kroužek, kterej se dával vychladit a oni ho pak cumlali

Ale teď je ještě ke všemu velkej hic, tak je mrzutá dvojnásob, prdelka

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 11:18
- Nahlásit

fromeli
my máme motýlka co má křidýlka s tekutinou a chladím jak blázen,jenže ona tím šermuje a pak to zahodíprostě se těším až bude funkční tatínek a já uteču na kafe k sousedce

Jimmi
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 11:26
- Nahlásit

sarax

baf matko, dej jí cucat tvrdej chleba nebo rohlik, musí ty dásně trochu podrbat....kojení to vadit nebude, spíš to bude žužlat

hele já jdu dneska na kosmetiku a potom jedu na dáču, ze které teta volala, že ve studni došla voda, uf tyhle jobovky fááákt miluju, Saraxeti dej pusinu a trochu jí vyval pipču ať nezapaří

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 11:30
- Nahlásit

Jimmi
mno nevím...rohlík a chleba sem jim dávala až když seděli..ležící to zaskočí dřív než pomůže...na kosmetiku se chystám,ale neb nemám čas,pozvu si místní pipikosmetickou asi domů
vyvalujem jak se dá....jenže je to dooost nebezpečný

Jimmi
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 11:35
- Nahlásit

sarax

vyvalujem jak se dá....jenže je to dooost nebezpečný je mi to jasný
ležící to zaskočí dřív než pomůže ji podlož ne?hele a není vona ještě malá na zuby? mi připadá, že se na ně dneska včecko svádí, Tý naší Simonce jsou 4 měsíce, ale její máma tvrdí, že v dásni něco nahmatala....nevim co.
Nechci ti sahat do svědomí, ale moje holky měly zuby až v sedmým měsíci, možná dýl

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 11:53
- Nahlásit

Jimmi
hele myslím že ty naběhlý dvě bouličky do bíla jsou jasný..prostě jsou cejtit pohmatem ještě neprořízlý..jedna jednička a jedna dvojka...mno bude jí 5...dřív se to neprořízne a prej mezi 5-6 první zub...tak to sedí...
i]až v sedmým měsíci, možná dýl[/i]
Michala mi v 9 měsících chodila a zuby už fakt dobu měla
Prořezávání prvních, dočasných, zubů začíná kolem šestého měsíce

abby
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 12:02
- Nahlásit

sarax

ňuňátko naše malé.Ale sluší jí to,i když řve.Jen jsem ráda,že to neslyším.

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 12:17
- Nahlásit

abby
Jen jsem ráda,že to neslyším.

se ti nedivím...neměl by Doktor nějakou fakt dobrou radu co na to dát??a jestli fakt necelejch 5 měsíců není mooc brzo:???že by ses ho jako zeptala víš?
tedka chvilku spí..tu skoro ani nedejchám a děsím se toho až vpadne domů mladej a třískne dveřma

Jimmi
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 12:23
- Nahlásit

sarax

až vpadne domů mladej a třískne dveřma, bych potom třískla jeho ..jenže to potom můžou řvát oba co?

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 12:24
- Nahlásit

Jimmi
..jenže to potom můžou řvát oba co?

a já s nima..pes začne štěkat...
už týden nám opět někdo vytápí koupelnu...voda po celým stropě a nikdo nic prej neví
jinak teda se stavíme kdy jako?? třebas nějakej pátek navečer nebo tak něco???

Jimmi
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 12:36
- Nahlásit

Co příští čtvrtek? nebo pátek? Nemohl by zase Honza ......víš co

abby
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 12:51 - Změnil/a: abby
- Nahlásit

sarax

Máš jí koupit nějaký hračky na prořezávání zoubků.Řvát ti sice bude,ale prořeže se jí to rychleji.

Terri
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 13:04
- Nahlásit

sarax
Na barvy alá kluk holka se vykašli - to jsou předsudky jen dospělých Co já bych dala za modrou barvu v dětství...přitom ji furt dostával brácha...

Jaké používáte ty vlhké ubrousky? Jsem se dívala na cenové rozdíly...je velký rozdíl i v kvalitě? Máte něco osvědčeného?

AOZ
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 13:48
- Nahlásit

tak nám přišla zpráva, že kolegyně z práce porodila po půlnoci holčičku, 48 cm a jenom 2,8 kg. jmenuje se Amálka, to je docela hezký jméno. asi před 3 dny rodila jiná. kolem mě pořád někdo rodí a já nic

fromeli
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 13:51
- Nahlásit

48 cm a jenom 2,8 kg
to je dost Kdyby to byl můj případ, radši bych něco takovýho než 4kilovej váleček

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 14:05
- Nahlásit

fromeli
než 4kilovej váleček
teda jako Vikinka nebyla váleček
Jimmi
Nemohl by zase Honza ......víš co
vím co..zařídím...má to smysl ddneska..bude vědět co za týden???
abby
to by to musela strčit do pusy...tam láduje jen prsty..cokoliv jí dáš zahodí..prostě do pusy ne ..to bolí
Terri
Máte něco osvědčeného?
zkoušela jsme
Johnoson-hrůza-děs
Linteo-levný a dost ucházející
Pampers(normal+sensitiv)-bomba..materiál,kvalita,v ůně...
takže používám Pampers...někdy nemají koupím Lintea a jde to

abby
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 14:07
- Nahlásit

sarax

On nic jiného neví.Prý se to musí přežít

fromeli
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 14:13
- Nahlásit

teda jako Vikinka nebyla váleček
no tak obříček

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 14:19
- Nahlásit

fromeli
hm si to nemyslím...byla normální mimčo na který se ani chlap nebál šáhnout...já zas mám radši miminka miminka a ne králíčky...

fromeli
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 14:20
- Nahlásit

já zas mám radši miminka miminka a ne králíčky
no to já taky ráda cvalíky, ale radši bych rodila toho králíčka, kdybych si jako mohla vybrat

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 14:22
- Nahlásit

fromeli
jako ona fakt nebyla cvalík...prostě spíš kostičky..nevím jak to..a měla jsem rozdíl mezi nejmenším a největším dítětem 1 kg a když to leze je to na ho*** úplně stejně

fromeli
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 14:26
- Nahlásit

sarax
mně kilo přišlo dost, ségry kluk měl při narození lehce nad 4 kila a holka zase pod 3 kila a ona tedy byla králíček a Macek byl pěknej macek Ségra pak rozhodla, že příště kdyby měla rodit, tak jde jedině pod ta tři kila

Ale dneska je Lůca ač o tři roky mladší, tak skoro stejná jako Macek, on je takovej prťavej a ona dlouhá, nevím po kom Kdo ví, kde k ní ségra přišla.

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 14:29
- Nahlásit

fromeli
Kdo ví, kde k ní ségra přišla.

jako mě se nejhůř rodilo poprvý..trvalo to nejdýl

AOZ
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 14:31
- Nahlásit

Jé tady se vybírá i velikost mimča, tak já chci při porodu malinkatý hrášek a až bude venku tak obříka

fromeli
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 14:34
- Nahlásit

tak já chci při porodu malinkatý hrášek a až bude venku tak obříka
AOZ
ho musíš po porodu pěkně vykrmit

fromeli
Člen
# Zasláno: 15 Čen 2007 14:36
- Nahlásit

jako mě se nejhůř rodilo poprvý..trvalo to nejdýl
no ségra u kluka byla dopo u doktorky a ta jí sdělila, že nejpozdějc zítra to bude, odpoledne asi v 16 začla mít bolesti a tak ji náš táta odvezl do porodnice a Macek se narodli po Dallasu asi ve čtvrt na 10 večer

Lucina byla rychlá, ségru vzbudila odteklá plodovka kolem 5 ráno a půl 8 mi volali, že jsem dvojnásobná teta

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání