Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
sarax
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 12:34
- Nahlásit

fromeli
tak jsem v kočáru vozila kladivo
otázka jak by na tebe lidi koukali tedka
abby
Ten kočár se suprově vozil a oboum se nám líbil.Asi si ho budeme muset pořídi
mno kvůli němu chci trojkolku..jen ne tuhle...chci aby to mělo takovýto madýlko vepředu..když si Vikča sedne..tyhle ho nemají

Terri
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 12:35
- Nahlásit

dítě jasně doma..a vozím vozejk aby spal
matko, to se povedlo
já když byla malá, tak jsem v kočáru vozila kladivo
já auto na šňůrce co jezdilo na můj vkus moc pomalu

abby
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 12:36
- Nahlásit

fromeli

v tom věku by se to dalo pochopitDneska bych to kladivo radši nechala pro chlapa

brut
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 12:36
- Nahlásit

teda dočíst to až sem mi dalo práci ...lehce nestíhám, takže jen všechny maminy i nemaminy zdravím, Vikče posílám pusinku, zítra budu držet palce, ať jí to moc nebolí.
Jinak místo abych seděla doma na zadku s nohou ve výšce, tak pořád courám po doktorech. Dneska se rozhodlo, že šroubek nebude, budu mít sádru co nejdýl to půjde a pak dostanu ortézu....bohužel vše nechodící. První vyhlídka na pořádné šlápnutí je někdy ke konci července a to ještě kdoví jestli. Ségra má koleno pěkně oteklé, takže leduje a posedává......vypadáme moc zajímavě. Synek říkal, že nás musí vyfotit, protože by mu nikdo jinak nevěřil, že máma s tetou mají bolavou stejnou nohu.....i když jedna dole a druhá uprostřed

fromeli
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 12:38
- Nahlásit

Dneska bych to kladivo radši nechala pro chlapa
neblázni, ten můj by se jím zabil

sarax
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 12:42
- Nahlásit

fromeli
by se jím zabil
Terri
matko, to se povedlo
jen počkej to je mateřská deformace
brut
Vikče posílám pusinku, zítra budu držet palce, ať jí to moc nebolí.
že děkuje... hele my můžem moožná jen tuhle neděli..bez Trinči snad...co vy na to???

abby
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 12:42
- Nahlásit

fromeli

můj by se jím zabil to u nás by to dopadlo opačně

brut

Ahojky,ať ti to dobře dopadne a rychle utíká.Já měla nechodící asi měsíc a byl to děs.

abby
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 12:45
- Nahlásit

sarax

to je děsný,děláte z ní koně a ještě ji nevemete na návštěvu

sarax
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 12:48
- Nahlásit

abby
děláte z ní kon
momentálně leží vedle kolíbky a "hlídá"páč Vikinka nespí-teda usíná,ale ještě houká

abby
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 12:56
- Nahlásit

sarax

A co hlídá?

sarax
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 13:25
- Nahlásit

abby
hlídá Vikinku aby neplakala..jak brečí hnedka leze za ní

Baileys
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 14:20
- Nahlásit

terri
na co teď šampon? ten nebudeš potřebovat delší dobu....

Terri
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 15:00 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Baileys
Ne? no proto jsem ho nekoupila ALe zase jsem četla že se mají vlásky mýt jednou týdně...
Tak stačí to do koupele? A dětské mýdlo mám.
Tý jo, ze mně se v porodnici asi zblázní

No a co říkáte na klasický olejíček Aviril? Sarax už tu psala, že brala ten stáčený z lékárny... nebo máte též ten Sebamed či tak?

brut
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 15:04
- Nahlásit

sarax
budeme doma, stejně nikam nemůžu. Tak jestli chcete dorazit, tak klidně přijeďte. Mám tu ségru minimálně do konce měsíce.... i s Balinkou. Jen úklid pokulhává, přece jen puberťáci mají jiné starosti. Těším se na Vikinku ( Trinči je mi líto, další čubinka by sice udělala radost Brutovi, ale myslím, že my by jsme moc klidu neměli)

Všem děkuji za přání

sarax
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 15:09
- Nahlásit

Terri
hele já šampon používám když jsou vlásky hodně spocený...od cca 6 týdnů +-..ne pravidelně...a klidně ho kup..on taky chvilku vydrží
olejíček sem měla stáčenej na malinký mimi a tedka mažeme Sebamedem a olejíčkem tak nějak na střídačku...
brut
ok..domluvíme se doma a uvidíme...pokud by chtěl jet pepíno máme problém chyběla by chůva

Terri
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 15:12
- Nahlásit

mažeme Sebamedem a olejíčkem tak nějak na střídačku...
jakože tím jejich krémem? nebo jejich olejem?

Baileys
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 15:15
- Nahlásit

Terri:
to to říkali v kurzu ,né??
Např jsem měla taky Aviril,levný,ale osvědčený,do porodnice a k tomu ještě malý.

Je to prostě diskuze,jde o názory , ale všechny mají svou cenu )

Na to pak příjdeš,kolik jsi toho nakoupila zbytečně,nebo ani nepoužila,nebo prostě minimálně

Baileys
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 15:17
- Nahlásit

Jooo!!! spíše bych si vzpoměla na kvalitní ochranný krém proti slunci,kočárek není ochrana a zejména v dnešní době....

sarax
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 15:29
- Nahlásit

Terri
krémem
k tomu co píše Baileys máme od La Roche-Posay dětskej krém faktor 50..na naší sněhurku akorátje vcelku dost po tatínkovi a nechci aby se spálila cena kolem 530 kč

abby
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 15:37
- Nahlásit

sarax

A kydž za ní vleze,přestane Viktorak plakat

sarax
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 15:39
- Nahlásit

abby
ty víš že někdy už jo??třeští na ní oči a kouká co že to je...vcelku je tedka větší sranda..otáčí se už za jménem a směje na všechny v jednom kuse

Terri
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 15:50 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Baileys
Na to pak příjdeš,kolik jsi toho nakoupila zbytečně,nebo ani nepoužila,nebo prostě minimálně
to je mi jasný, zkušenosti jsou k nezaplacení , ale víš jak, obzvlášť u prvního....člověk tak nějak haraší

Aviril - jsem právě koupila. A od SebaMedu ten krém.
Baileys
sarax
Díky za tip na ten ochranný krém proti slunku...i když La Roche to asi nebude To jsou stejně šílené ceny, jakoby věděli, že to na dítko koupíme....
Už se Ti otáčí za jménem? Krásné

Zítra jdu na kontrolu, vstupujem do 37. týdne...

abby
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 15:50 - Změnil/a: abby
- Nahlásit

sarax

A zoubky jsou už dobrý?

Terri

Já si La Roche kupuju normálně.Jsem alergik,tak mi nic jiného nezbýváJe to vždycky pěkná pálka.

sarax
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 15:53 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

Terri
když La Roche to asi nebude
mno s tímhle faktorem se kvalitní značka o moc levněji nekoupí ale zas tohle vydrží sezonu
abby
A zoubky jsou už dobrý?
střídavě....prej vypadaj že se proříznou tak za měsíc...si ještě užijeme
mno já mám _La rochey 40+ na obličej..mám alergii na slunce

Terri
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 15:54 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

abby
Já si La Roche kupuju normálně.Jsem alergik,tak mi nic jiného nezbýváJe to vždycky pěkná pálka.
Já to nikdy neměla kvůli té pálce. Ale když jsi alergik, aspoň to tím můžeš zdůvodnit
Stejně platí že kvalita je kvalita - však už jsem se na své občasné chrtí sklony vícekrát vytrestala..

Sarax
jsem na to ještě nekoukala...nestraš Nebo spíš - straš, ať jsem připravená

sarax
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 15:59
- Nahlásit

Terri
hele já tohle dostala vzorek a dle toho vybrala...ono kup něco za 500 když se robě osype...je lepší nekupovat dopředu a o vzorek si říct....
Zítra jdu na kontrolu, vstupujem do 37. týdne...

hele gratulace...toto uteklo
takže skoro každým dnem tu bude zpráva že máš mimčo

Terri
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 16:04 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

sarax
hele já tohle dostala vzorek a dle toho vybrala...ono kup něco za 500 když se robě osype...je lepší nekupovat dopředu a o vzorek si říct....
no právě... mám nějaké vzorky od Weledy...
takže skoro každým dnem tu bude zpráva že máš mimčo
jasnačka ....

Eště mám jeden fakt stupidní dotaz, ale hourmony omlouvají ne? Když mám jednorázovky, tak už nepotřebuju žádné ty na to kalhotky??

sarax
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 16:26
- Nahlásit

Terri
hele vzhledem k tomu že kojím a malá kadí zřídka a řídce
tak přes jednorázovku dávám normoš gatě na plenu...prostě mám asi 5-ona se umí po i přes pelnu a na noc dávám přes jednorázovku plenu na široko...takže taky musí něčím držte...koupila jsem jedny "S",dvoje "M" a dvoje "L"

Terri
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 16:29
- Nahlásit

sarax
tož abych vyrazila na nákupy č. 2.

sarax
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 16:33
- Nahlásit

Terri
mno třeba tvoje mimčo bude kadit kam má ale ne..fakt je to lepší..páč nemusím 3*denně převlíkat body nebo tepláčky máme G-mimi..stojí kolem 70 kč jedny...jedny mám na patentky a 4 na sucháč...je to fofr na nadavání...na patentky máme na noc

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání