| Autor |
Zpráva |
Pavla1
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 11:31
- Nahlásit
Holky, jak pesani zvládli příchod mimča...?
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 11:33 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
sarax
si ani nekoupím nic sobě ale hlavně dětem
tak to znám (i když já to aplikuju na manžela a psa )
Však jo ono co se týká ceny,je to stejně relativní, jsme museli koupit protipožární dveře a šup, i když jsou to ty nejlevnější, 4 tis. v ..... A to mi nemá být líto že. Nebo co prachy co musíš vrazit do auta (ááá musím se svou plechovkou na technickou )
Život je jen jeden
Kdy jsi začala chodit s malou ven? A na cvičák chodíš bez ní?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 11:38
- Nahlásit
Terri
ven??hnedka i když asi za týden..zeptala jsem se doktorky...ona byla celkem zima,tak proto
A na cvičák chodíš bez ní?
jak kdy..pokud mi velká hlídá tak bez ní a když jí beru mám s sebou tatínka
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 11:39
- Nahlásit
Pavla1
v pohodě..náš malej tank se jen musí hlídat aby jí nezašlápnul
je vcelku dobrý poslat domů z porodnice počůranou plenu a dát jí psovi
co máš za psa??
|
Pavla1
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 11:46
- Nahlásit
Mám dva kokříky Děti v kočárku už parkrát viděli, očuchali v poho, dneska jsme jeli s malým klučinou (asi tři roky) výtahem taky v poho. Ale parkrát my po nich děti (kolem šesti let) hodili míč a vetších dětí se bojej a zdrhaj před nima...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 11:58
- Nahlásit
Pavla1
sím tě kokry zvládneš sou v poho....a ani ublížit šlápnutím nemůžou tolik co naše sfině
add kočár....fakt se pořád rozhoduju mezi zěma dvěma...bych potřebovala nakopnout,byli jsme nad Smícháčem v Ajuty,pak v Chiccu na Smíchově a v Kobylisích v aaa.kočárcích ale ještě bych chtěla někam kde si jich ošahám víc....
|
Pavla1
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 12:01
- Nahlásit
No já si taky myslím, jen trošku se bojím aby nežárlili, páč já je furt chovám a pusinkuju, přijdou se ke mně mazlit třebas desetkát denně, tak aby pak jim nepřišlo, že je šidím...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 12:02 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
sarax
ven??hnedka
tak to jo
Doufám, že spíš já nebudu hin
je vcelku dobrý poslat domů z porodnice počůranou plenu a dát jí psovi
zkusím manželovi navrhnout
Taky jsem zvědavá co náš pes Děti má ale moc rád...
Pavla1 - nó tak budeš teď mít akorát o pusinkovací objekt navíc
fakt se pořád rozhoduju mezi zěma dvěma
Dej na intuici
|
Pavla1
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 12:03
- Nahlásit
No kočáry zatím obhlížím, hrozně mě to baví. Teďka je na řadě nejdřív svatba
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 12:04
- Nahlásit
sarax
Eště mám dotázek - kolik jsi tedy měla těch Pidi věcí do začátku? Myslím dupačky nebo košilky... všude uvádí různý počet..
A ty buničité čtverečky na oči atd. - to jsou nějaké spešl a nebo stačí "odličovací tampony"?
|
Pavla1
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 12:05
- Nahlásit
Hihi, Terri ty vecičky - to mi připomíná mou kámošku, ještě ani nečeká mímo a už má vše nakoupený...
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 12:09
- Nahlásit
Pavla1
Hihi, Terri ty vecičky - to mi připomíná mou kámošku, ještě ani nečeká mímo a už má vše nakoupený...
to je dobré... To já se bála - nakupovali jsme až teď, aby se to nezakřiklo. A ještě nemáme všechno - čehož se bojím, protože dnes mám ukončený 35.tý týden Tak abychom to zase nepřešvihli
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 12:13
- Nahlásit
Terri
odličovací tampony
hmm..oči jsem myla žínkou...a když měla malá problémy tak jsme měli sterilní čtverečky....
kolik jsi tedy měla těch Pidi věcí do začátku? Myslím dupačky nebo košilky...
úplně zbytečně moc..to znamená asi 40 dupaček a stejně triček..ani to neunosila..nicméně já to podědila...
Dej na intuici
je velmi nalomená on ten druhej není úplně hnusnej a byt na peníze"kašlu"mají ho s 20% slevou
|
Pavla1
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 12:20
- Nahlásit
Terri víte co budete mít ?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2007 12:42
- Nahlásit
Terri
moc toho mít nemusíš...však ony babičky, tetičky po narození mrňouska taky ještě něco přinesou a pak z těch nejmenších ti malé brzy vyroste
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 06:32
- Nahlásit
brut
.však ony babičky, tetičky po narození mrňouska taky ještě něco přinesou a pak z těch nejmenších ti malé brzy vyroste
počkej,počkej.....třeba nám dal každej ho***.... moje máma je jiná a Honza už nemá...tetičky nemáme a tak to bylo na nás..a teda mě moje minimimi 55 věci nosilo i 3 měsíce...tedka kupuju 74 že jsou větší
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 07:18
- Nahlásit
Ségry prcek se do těch mini věcí ani nevešel, no možná tak na pár dní co přišel pohublej z porodnice Ale naštěstí pak za několik let měla pidi neteř, která neměla ani 3 kilča a měřila asi 47 cm, takže ta ty hadérky pak unosila
však ony babičky, tetičky po narození mrňouska taky ještě něco přinesou
moje tchýně miluje sekáče, bere to jako sport a pokaždý hlásí, že viděla naprosto úžasnou džísku, sukýnku, bundičku..... že to nebylo ani nošený Je pravda, že když měla ségra mimi tak jsem taky ráda běhala po sekáčích a lovila tyhle super věcičky za pár šlupek To ale bylo tak do 3 maximálně 5 let dítěte, pak už to nebývá tak "nenošený"
Prostě jsem tam nikdy nemohla nechat džíny za 3 pětky, ikdyž za měsíc z nich vyrostli
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 07:28 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit
fakt se pořád rozhoduju mezi zěma dvěma
sarax
a jak je možný složit ten první? Ten Jané mi přišlo, že se nedá složit moc do "placata", což by třeba nám ve Fabii vadilo
A když se Ti líběj oba, tak bych to vzala podle toho, co je snadnější složit, rozložit, co je lehčí
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 11:06
- Nahlásit
sarax
počkej,počkej.....třeba nám dal každej ho***.... moje máma je jiná a Honza už nemá...tetičky nemáme a tak to bylo na nás..a teda mě moje minimimi 55 věci nosilo i 3 měsíce...tedka kupuju 74 že jsou větší
ale vy jste extrém...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 11:14
- Nahlásit
fromeli
jako drobčo blbě jdou složit oba...Jané má to u předního kola vystouplý,ale jinak je větší placka...takže se pojedem ještě někam podívat a uvidíme....
tedka řeším barvu ještě..Casulaplay nemá výběr...kočár černej a do něj barevná ta vložka....v nic moc barvách
tady je výběr barev a je i vidět jak se to složí....
brut
ani ne... aspon myslím...
ale co se týče malejch věcí,tak tím že se nenosí 3 pleny na široko ony i ty delší mimča unosí malý hadérky...Vikča měla 54 cm a 50-55 nosila
|
abby
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 11:28
- Nahlásit
Maminy,pěkně se to rozjelo.A fotečky nebudou
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 11:30
- Nahlásit
sarax
to je těžký poradit barvu, ta co sis vybrala ty zelená modrá je hezká, ale.... znám takovou básničku
Mě by se líbila ta oranžová, ale místo modrého vršku ten šedivý.
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 11:32
- Nahlásit
už jsem to našla, docela jde ta barva Orange Rev, co je v tom odkazu, co jsi dávala předtím, je tam víc barev.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 11:43
- Nahlásit
abby
jedna 2 dny stará
|
abby
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 12:12
- Nahlásit
sarax
Naušničky jí moc sluší
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 12:18
- Nahlásit
abby
jen se to furt nezahojilo..blbý vedra to budou už 3 tejdny v pondělí..a ještě mám asi malinkej stres,neb jsme byli o víkendu u švagrů..po měsíci a v pondělí volali že jejich dcerunka má neštovice
tak doufám že je Vikinka snad nechytne....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 12:41
- Nahlásit
sarax
teda a pak že já jsem smolař
Co máte na ouška? Snad nic malá nechytí....kdy se neteřinka osypala?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 12:44
- Nahlásit
brut
ouška mažu Framykoinem a ještě jsem dle potřeby čistila Betadinem...je vodovej,líh zvyšuje krvácivost...
malý bylo už blbě jak jsme tam byli v neděli...volali myslím včera nebo v úterý..v pondělí byla doma a pak byli u doktorky...fakt se bojím aby je Viktorka nechytla...nevíš z hlavy inkubační dobu???
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 12:50
- Nahlásit
sarax
Já myslím, že tak tři týdny ne? Tak držím pěstičky, ať je ok prdelka malinkatá...
Zkus na ouška kalciovou mastičku, nám zabírá téměř na všechno...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2007 12:51
- Nahlásit
sarax
Tak jsem se dočetla, že u neštovic je inkubační doba 14-21 dní....
|