| Autor |
Zpráva |
Syska
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:10
- Nahlásit
Beru Propycil 6 tbl denně, ale už mi to snížil na pět, neboť jsem byla na odběru a hodnoty se snížily. A operaci mi doporučil na podzim, jak se mi to vrátí do normálu, půjde to ven. Ani o tom nepřemýšlím a s operací souhlasím. Bývalo mi dost blbě, zhubla jsem za měsí snad 5 kg, teď už se zas trošku spravuju. No ale je to boj, snad by ale neměl bejt problém potom v otěhotnění, tak snad..musíme věřit no.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:12 - Změnil/a: abby
- Nahlásit
fromeli
Nejde mi o bilogické hodiny,ale o pocit můj a mého přítele.
Řeknu to tak,jsme spolu 10 let.Bydlení pro rodinu budeme mít na jaře zajištěné.S největší pravděpodobností už bude přítel mít stálý příjem,kterým nás oba uživí.Tak,na co čekat
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:14 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit
snad by ale neměl bejt problém potom v otěhotnění
Syska
no já myslím, že pak by to bylo stran štítné v poho, odstraní ji, nasadí Ti Euthyrox nebo Letrox (hormon štítnice) a vše bude normální.
Moje máma byla na operaci v Motole v září a v pohodě, sice jí bylo blbě z narkozy, ale to je normální, další den už vypadala OK.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:15
- Nahlásit
Syska
že Blanulinka potvrdí, že o trapárnu nešlo a že se to velice vydařilo to každopádně...Ještě před pár lety, bych si to zařídila také tak, ale teď se mi do toho nějak nechce...však víš
Mel
Hawaii nee představuji si trochu jiný ostrov, s jinou atmosférou...zatím mi to ale kazí naše ambasáda v té zemi, kam ten ostrov spadá...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:16
- Nahlásit
fromeli
No snad...já na žádný operaci ještě nebyla, tak mám z toho docela vítr no..
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:17
- Nahlásit
abby
tak to hezké narozky
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:19
- Nahlásit
Syska
ono je to dost běžný, bych řekla, že problém se štítnou má teď skoro každý a spousta lidí o tom ani neví, pokud se to nějak drasticky neprojeví.
Mně na to přišla na krčním, když jsem měla angínu, tak se jí nezdál můj krk, takže jsem léčená od prvopočátku, tak to nějak držím v normě
S mámou jsem byla na konrole a spousta holek byla ve věku 20-25 let. Normálně jsem čuměla.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:19
- Nahlásit
abby
Tak v tom případě, bejt Tebou, se hodím do pohody a začnu makat na mimču..
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:21
- Nahlásit
fromeli
Mi řekl, že je to prej od stresu.. no my měli vloni ňáký problémy, který už jsou naštěstí za náma, do toho starosti s bytem, se stavebním úřadem, atd atd, tak se to asi někde podepsalo, tím spíš, že já jsem vážně velký stresmen a všechno si hrozně beru.. Já jsem na to přišla hlavně těma problémama a že se mi udělala boule na krku, hrozně jsem se bála, aby to nebylo něco jinýho! Pak jsem si i oddychla, že je to "jen" štítná žláza...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:26
- Nahlásit
Syska
s otěhotněním by problém být neměl..... jen musíš být v klidu a nenervovat se ..... a operace není vůbec složitá
abby
poslední květnové dítko .....dopředu přeji vše nej, nej, nej...splnění všech přání a hodně zdraví
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:28
- Nahlásit
jen musíš být v klidu a nenervovat se
...učím se to..
|
abby
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:35
- Nahlásit
brut
Moje mamka totiž chtěla děti do roka od sebe (blázen).Ale o 14 dní jí to nevyšlo.
Syska
No,mám trošku strach.To víš,kolem je poslední dobou hrozně moc ženských,který měli s otěhotněním problémy a moje drahá matka mě straší,že se to nepovede,.....
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:40
- Nahlásit
abby
Hmmm....to teda tě straší mamka dost blbě.. Já mám zase kolem sebe spoustu kamarádek, které neměly nejmenší problémek, tak já se zase uklidňuji tímto, hlavně nemyslet na to, že by mohl bejt nějakej problém, prostě si nic takového nepřipouštět...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:44
- Nahlásit
abby
děti do roka od sebe bych teda fakt nechtěla....bohatě mi stačilo 2 3/4 roku
Mamku v tomhle neposlouchej, nestresuj se a uvidíš, že otěhotníš v pohodě ( jen to chce na to nemyslet )
Syska
to je dobře, jinak si zaděláváš na pořádný průšvih
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:46
- Nahlásit
Syska
A jakpak se vůbec dnes má?
vztekle a ubrečeně,něčím jí asi štvu
jinak fakt princezna..krásný šaty
abby
Moje mamka totiž chtěla děti do roka od sebe (blázen).Ale o 14 dní jí to nevyšlo.
doporučuju náš model..první dvě po dvou letech a po 12 letech druhý kolo
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:48
- Nahlásit
sarax
Děkuju...
brut
to je dobře, jinak si zaděláváš na pořádný průšvih
Já vím, už jsem si i zadělala, umět řešit věci bez stresů, nemusela jsem dneska lítat po špitálech. Ale tak už jsem poučená a fakt se teďka snažím všechno brát s rezervou, že když nejde o život jde o ho...
|
AOZ
Člen |
- Nahlásit
sarax
po 12 letech druhý kolo a to taky dvojitý
|
brut
Člen |
- Nahlásit
sarax
vztekle a ubrečeně,něčím jí asi štvu
se jí nedivím, nejdřív je vedro, že by člověk padl a pak zase zima....jsem taky protivná, potřebuju vyvážené počasí
Za chvíli jedu s Martinem za mladým do ped.psy poradny...jsem zvědavá na výsledek. Zase budu chovat Janě mrně, takže si ho tentokrát pořádně prohlídnu a zjistím, jak na tom je
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:50
- Nahlásit
Syska
krásné šatečky jsi měla... já už se na ně fakt těším, chci bez ramínek, už jsem brouzdala i po webech různých svatebních salónů a dalo by se toho najít spoustu...
Mám celkem jasnou představu o svatbě, jen ty prachy - to je hrůza...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:51
- Nahlásit
Syska
však ono zase bude dobře.....a je fakt, že pokud nejde o život, tak je pohoda ( teda doma mi to moc nevěří, když za mně musí uklízet a vařit )
AOZ
taky si myslím, že bude dvojitý
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:51
- Nahlásit
AOZ
o a to taky dvojitý
mno to se uvidí dle momentální situace...ale klidně..ono to fakt tolik nestojí a dá se to a děti mám ráda...sem někde cestou z mějdanů chytla kdysi mateřskej virus ale až po 2 díťátku
brut
otázka jestli to je počasím...se obávám že má hlad....
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:53
- Nahlásit
Mel
mno se na ty šaty jako faKkt těším..bude ti to určo slušet... na druhou stranu příští jaro se mi hodí víc...třena aspon něco voblíknu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:53
- Nahlásit
sarax
nestraš ..... snad nebude tak zle
Taky mám děti ráda, jenže vlastní už nebudou, tak se těším na děti kamarádek
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:55
- Nahlásit
Mel
Já nechtěla nic načančaného a tyhle mě tenkrát doslova uchvátily. Teď už bych si zase vybrala úplně jiný model, ono už je to přece jen dva roky, ale tenkrát byly supr i hrozně pohodlný...
Svatba není levná záležitost, my nakonec dost ušetřili na doplácení za hospodu, neboť, jak už jsem tu psala, pinglice se ožrala a nebyla schopná nic spočítat...:-D
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:57
- Nahlásit
brut
i když tady to není vidět ne??
ale ustlat jaxi nemůžu..se tak ráda válí nám po posteli
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 10:58
- Nahlásit
Jinak holky, když je to fórum o těch miminkách, tak gorila Kijivu je taky maminkou
http://www.rozhlas.cz/odhaleni/live/?video=1&kvali ta=f&format=wm
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 11:00
- Nahlásit
sarax
ale tady je hezká a nevypadá na špatnou náladu, dej to dvojitě s tou dvouletou odmlkou, to bych mohla stihnout i já
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 11:00
- Nahlásit
sarax
Ona je vážně úžasná.... Já tuhle minulej týden jsem se pasovala do role tety a hlídala jsem kamarádce rok a půl starou holčičku, to bylo dílo, pořád někam zdrhala a hnala se za každým pesanem, kterýho jsme potkali, ale jinak to na mě jako antikoncepce vůbec nepůsobilo, právě naopak...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 11:01
- Nahlásit
Syska
to já taky nechci, mě se líběj jednoduchý dlouhý bílý šaty bez ramínek... akorát budu muset mít asi nějaký závoj, páč přes celý záda mám kérku, která je sice nádherná, ale k té klasické svatbě to moc neladí...
sarax
no, čéče, kdyby to bylo, jak to původně mělo být, tak jsem vlastně čerstvě pod čepcem
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2007 11:03
- Nahlásit
sarax
tady vypadá spokojeně..... možná jí chybí Jitky Ijáček
|