Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
Syska
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 08:12
- Nahlásit

sarax
Tak si to užijte a těšíme se na fotečky... Že Vikince posíláme jednu mlaskavou...

Orry
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 08:15
- Nahlásit

Syska
tak to jsme dve...rano jsem fakt na pul mrtva

sarax
vsechny pozdravuj a uzijte strapecek

AOZ
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 08:37
- Nahlásit

sarax
užijte si to, a na fotky si budu muset počkat do přespřístího týdne mám totiž od pondělka dovolenou

Syska
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 08:38
- Nahlásit

AOZ
Jéé, se máš...

sarax
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 08:51
- Nahlásit

AOZ
neboj fotky počkaj
Orry
Syska
AOZ
užívat si bude hlavně pesajá budu v nervech jestli dojedeme včas...je to cesta na 4 hodin y a od 2 se běhá...a my konečně nosíme věci do auta

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 09:02
- Nahlásit

sarax
jsem myslel, ze jste chteli vyrazet o pul devaty ......

sarax
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2007 09:06
- Nahlásit

Jirikovo
ty woe..ono si miminko nějak nevybírá a je mu to šumák..nicméně během pár minut startíme

Petra
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2007 19:25
- Nahlásit

ahoj lidi jak se máte, já jsem doma na neschopence tak nemůžu sem k vám chodit a moc mi všichni chybýte. Ani jsem to tu nečetla jsem u kamarádky tak vám aspon trošku napíšu. Doufám že se vám po mě stýzká. Mimi mám v pořádku a mě je taky fajn všechny moc zdravím a až budu mít internet doma tak si vás zase užiju. Ahoj

Terri
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 10:14
- Nahlásit

Petra
Čau Petro, tak se brzy uzdrav a pak si to tu všecko pročti, bylo tu spoustu zajímavostí

brut
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 10:53
- Nahlásit

Petra
Ahojky, důležité je, aby jsi byla v pořádku ty i mimi, na čtení ještě budeš mít spoustu času....tohle téma jen tak nezmizí

Syska
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 12:03
- Nahlásit

Nazdárek, já byla včera s kamarádkou, která je v šestým měsíci, tak jsem z ní byla úplně hotová, protože jen kvete, tak jsem si furt sahala na bříško, až se mi smála. Čeká dvojčata, holčičky, sice mi vyfoukla jméno Adélka, ale byla jsem přešťastná s ní....navzdory tomu, že se říká, že holky berou krásu, tak vypadá fakt supr...

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 12:50
- Nahlásit

Syska
.navzdory tomu, že se říká, že holky berou krásu, tak vypadá fakt supr...
to je ten úhel pohledu..třeba tomu svýmu,pokud tě miluje a těší se připadá krásná každá..i ta opuchlá a nateklá

Syska
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 12:53
- Nahlásit

sarax
No jasný a vo tom to je...

Terri
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 17:18
- Nahlásit

Mám čistě praktický dotaz.
Máte látkové pleny? A jaké? Ty "obyčejné" nebo ty lepší?
A za kolik asi sadu?

Manžel mi nevěří, že je cena "sady" vč. kalhotek apod. od 5000,- - 15000,- (za ty drahé all in one). A i těch 5000 se mu zdá moc a chce ty nejobyčejnější...

Tak objektivně - co máte vy?

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 17:47
- Nahlásit

Terri
objektivně..měla jsme hadrové asi ty levné...i tak teda draké 20 korun za plenu a vydržely ho***..takže mám Pampers a Huggies a spokojenost

Terri
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 17:50 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

sarax
Takže jednorázovky?
Kolik vyjdou na měsíc?

(No manžel tvrdí, že není možné, aby měli všichni pleny za 5000,- a nebo drahé jednorázovky a že my všichni jsme odchovaní taky na bavlněných obyčejných atd... )

Jimmi
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 18:02
- Nahlásit

Terri
kup si základ asi 60 ks obyč. plen a zbytek budeš dávat pemprsky
ty obyč pleny jsou třeba na utírání ublinknutí...prostě jsou hrozně šikovný, no a ty jednorázovky jsou už podle jména šikovný mimčo použije, ty vyhodíš

Terri
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 18:10
- Nahlásit

Jimmi
Taky si myslím, že kombinace je nejlepší (jednorázovky na cesty atd.)
Takže u těch látkových - máte spíš ty obyčejné? Ne ty, co jich jich údajně vystačíte s 20 ks, ale jeden ks stojí 250 kč?

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 19:17
- Nahlásit

Terri
hele já ty obyč koupila a rozpadají se..tak je mám jak píše Jimmi pod hlavu,na blinkání a tak..ještě dávám jednu na noc naširoko kvůli kyčlím..jednotázovky vyjdou kolem 400-500 na měsíc..ale nevyplatí se na nich šetřit...levný měníš po hodině ty lepší dle potřeby...což jde...

tom12
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 20:36
- Nahlásit

Pampers a Huggies, na levný a hadrový bych se fakt vyprd.. Sem se něco napřebalaval

Terri
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 20:59
- Nahlásit

jednotázovky vyjdou kolem 400-500 na měsíc
Opravdu? A to i ty Fixies (Huggies) nebo Pampers? Jsem myslela, že dráž...
Já šetřit právě nechci...

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 22:15
- Nahlásit

Terri
kupuju jen Pampers nebo Huggies,ty mám odzkoušený,jako já to většinou nakjoupím v akci...ty Huggies troje kolem 570 kotun 150 plen a plus minus to vyjde....a ten klid a ušetřenej čassi vzpomenu jak sem obden žehlila hodinku pleny tak bych neměnila
tom12
jj já vím to další bude ne?
a Mel opět krásně fotila

Terri
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 22:42
- Nahlásit

sarax
Huggies troje kolem 570 kotun 150 plen
Fakt tolik plín? Kurník kam já jsem se to teda dívala? Jsem myslela, že v tom balíku jich je do třiceti...
No tak to by pak šlóoo

A ještě jedna od blbých a blbějších prosím - kolik plínek Mrně počůrá a pokadí denně/nočně..?

Terri
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 22:45
- Nahlásit

vzpomenu jak sem obden žehlila hodinku pleny tak bych neměnila
no právě, dnes jsem vypěnila, když mi naprosto upřímně manžel sdělil, že jako co budu dělat, když budu doma....

Martina
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 22:50
- Nahlásit

Terri
Ahojky po delší době. Musíš manželovi vysvětlit, že když spočítá prací prášek, elektriku a Tvůj strávený čas nad věšením, žehlením a skládáním plínek, tak to zase taková tragédie ta jednorázovka není. Já mám připravených 40 hadrových plen, už na holky jsem používala jednorázovky a kvůli kyčlím jsem dávala 2 přes tu pampersku.

Martina
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 22:55
- Nahlásit

Terri
Ještě se mi osvědčily separační pleny. Nevím sice proč se to jmenuje pleny, když je to kus průhledného papírku, ale bylo to fakt dobrý. Určitě to nevyužiješ ze začátku, kdy je dítko kojené a má pořád takovou tu stolici jako plnotučnou hořčici. Až potom dýl, kdy má tuhou. To dáš tu separační plenku přes pampersku a když se mimčo vykadí a má to tužší, tak to vyhodíš s tou plenou a pamperska pokud není pročůraná funguje dál. Je to dobrý. Hlavně to bylo taky dobrý u hadrových plen, kdy jsi to hovínko nemusela škrábat z plenky.

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 22:58
- Nahlásit

Terri
mno hele já myslím kolem 5 plen kvalitních...i když zpočátku kaděj furt...takže asi víc..ale tedka malá kadí ob pár dní a pohoda...na víkend jsem brala 20 plen a 13 dovezla

Martina
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 22:59
- Nahlásit

sarax
opět krásná fotka, hele nemáš Ty už novej kočárek???

Terri
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 23:00 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Martina
sarax
díky je mi teď trochu sice nějak nevolno ale...

S tou separační to je dobrý tip.
No přesně, asi jednou nechám manžela vše vyžehlit a uvidí. A zbytek nakoupím z mateřské.

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 23:03
- Nahlásit

Martina
nene ten sem měla půjčenej na víkend..je skladnější
ale upřímně o trojkolce uvažuju místo golfáčů...sem nenašla žádný s nafukovacíma kolama a když jezdíme ven ty nafukovací jsou lepší
Terri
hele já teda ty separační ubrousky mám,ale jak je to pokaděný vyhazuju takže je nepoužívám Vikinka totiž přes hadrovku mívá kalhotky na plenky..páč se umí po až ven,a když má jen plenu je to na gatích...sedačce a tak

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání