| Autor |
Zpráva |
abby
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 10:28
- Nahlásit
Nazdar Maminy,tak jsem si všechno poctivě přečetla a nezahálely jste
My se včera vrátlili a bylo to super.Abbynka si asi den zvykala,ale pak už to bylo lepší.Ale to vítání
sarax
Vikča v kočárku=jedna z nejhezčích fotek.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 11:08
- Nahlásit
abby
a jak jste si to užili???
jako nevím jak moc jste postřehli že v kočárku má Vikinka tričko s Trinitkou
|
abby
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 11:20
- Nahlásit
sarax
Musím se přiznat.že nevšimla
Užili jsme si to na 100%.Počasí nám sice nevyšlo,ale našli jsme si jinou zábavu než lezení po horách
Jo,a Zdenda mě požádal o ruku Takže přivítám veškeré rady ohledně svatby
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 11:48
- Nahlásit
abby
hele u mě asi moc neuspěješ já bych ti doporučila malý obřad s malým obědem a pak kalbu s kámošema někde na zahradě
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 11:55
- Nahlásit
abby
Gratuluju..
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 11:58
- Nahlásit
abby
Jo,a Zdenda mě požádal o ruku
gratulujeme a máme radost, že mu vše vyšlo podle plánu
S tou svatbou bych to zařídila tak jak psala sarax.... malý obřad, oběd se svědkama a rodičema. Pak velká oslava s ostatníma ( klidně včetně rodičů a širokého příbuzenstva) někde venku, kde se dá opékat prasátko a pohybovat se
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 12:00
- Nahlásit
abby
U nás to bylo potom i klasicky s kytkou pro maminku, akorát že já už o tom dopředu věděla...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 12:18
- Nahlásit
sarax
brut
Tak si to představuju.Svatba bude v úzkém kruhu rodinném + kámošky a my A pak se navečer udělá nějaká oslava pro všechny.
Svatbu si asi nechám udělat na klíč u nějaké agentůry.Nemáte s tím někdo zkušenost?
|
abby
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 12:22
- Nahlásit
Syska
U nás taky.Požádal i moje rodiče
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 13:24
- Nahlásit
Svatbu si asi nechám udělat na klíč u nějaké agentůry
Já si to zařídila sama
Můj staroch je tvárnej, takže jsem si vybrala prstýnkovej krám a asi 5 druhů prstýnků - on pak dovybral jeden z nich.
Udělala jsem návrh oznámení, vybrala design a text - zase pár variant a on udělal dovýběr
Restauračku jsem byla řešit s tchýní (naši bydlí od Prahy skoro 100km), do toho muž ani nemluvil.
Dortík jsem si vybrala sama a cukrovíčko zařídila opět tchýně u své sestřenice.
Nejdřív jsem si vybrala oblečení a boty já, podle toho manžel, aby ke mě ladil trochu stylem a kytku jsem nechala uvázat v barvě jeho saka - pro sebe růžičky a pro matinky gerberky
Nejvíc času mi zabral můj kostým - zbytek šlo ráz na ráz. Tak pokud máš trochu jasnou představu, tak mi agentura pro malou rodinnou svatbu přijde zbytečná - to bych penízky radši investovala do dovči
Jen dovču jsme měli přes Čedok
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 13:32
- Nahlásit
Tak to já měla skoro vše přes známý, přišla jsem do salonu a čučím, tam kamoška. Tak jsem hned měla slevu litřík dolů. Kytičku mi dělala kamarádka mamky, taky vše za pusu a kadeřnice byla přímo moje kamarádka, vzala si pětikilčo a to česala i mou ségru a mamku a se mnou se mordovala dvě hodiny.. )
Jenom prstýnky nás vyšly na hodně, jsou napůl z bílýho a napůl žlutýho zlata, ale byli jsme potom pěkně naštvaní, protože jsme můj reklamovali, hned po svatební veselici z něj vypadaly kamínky, pak mi je tam konečně přilepili a bylo to už ok...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 13:46
- Nahlásit
Syska
Tak to my máme známou jen na prstýnky.Zdendova pacientka dělá v jednom kšeftíku,takže i zásnubní bral přes ni.
Já právě nikoho takhle neznám.POskládala bych to,protože kadeřnici mám dobrou,kde vážou pěkné kytky vím ..... Ale v hodně věcech plavu,Třeba ani nevím,kde by to mělo být a tak.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 13:55
- Nahlásit
abby
Syska
ženský kdyby jste věděly jak vám nerozumím Tomuhle všemu se chci vyhnout Ale věřím, kdo na tohle je, tak si to musí sakra užívat... Já bych z toho měla asi hlavu jako koleno Sys ví o čem je řeč, že jo kočko...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 14:00
- Nahlásit
blanulinka1
No nevim, proč se tomu tak bráníš...
abby
Ta paní (mamčina kamarádka) je hrozně šikovná, má sice jen takový malý květinářstvíčko na staré osadě, jak jezděj šaliny, ale je za prvý to tam má moc pěkný, je hrozně milá, hrozně ochotná a hrozně šikovná...
Myslím, že kdyby jsi se odkázala na mě, tak to bude ještě více ochota sama...
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 14:01
- Nahlásit
abby
taky gratuluju... hele, existuje spousta svatebních serverů, je dobré si pročíst i diskuze, hodně ti to dá... třeba super diskuze je myslím tady http://www.beremese.cz/
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 14:02
- Nahlásit
abby
Jo tak, květínářství víš, já to přehlédla... ale kdyby ses tam chtěla fakt jen nezávazně mrknout, dám ti na ni kontakt. Jen bys musela počkat do zítřka, protože ho má moje mamina v mobilu...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 14:02
- Nahlásit
Třeba ani nevím,kde by to mělo být a tak
dej na doporučení
Nebo určitě máte oblíbenou hospůdku, vinárničku, která ma salonek Zařízení už není problém - sdělíš čas a oni Ti připraví cca 3 varianty menu a ty vybereš
Dorty dělaj v každý cukrárně, zase dej na doporučení
Navíc oproti mojí době je výhoda internetu.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 14:04
- Nahlásit
Kamarádka si zařídila svatbu úplně jinak - našli si penzionek, požádali na obecním úřadě, zda by je oddali pod širým nebem a hostina, nocleh atd. už se odehrálo v tom penzionku (obřad též).
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 14:05
- Nahlásit
Jééééééé, já bych se zase chtěla vdávat
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 14:09
- Nahlásit
Jo tak jeden můj známý má svatbu teď o víkendu a žení se taky pod širým nebem, za bílovicema jak se jde na Líšeň po tý asfaltce je takovej palouček (kousek za studánkou) tak tam a hostinu mají na chaloupce myslivců, pronájem tý chaloupky stojí tuším pětikilčo za víkend, ale musej si samozřejmě sehnat někoho, kdo jim to tam ogriluje a tak. Já bohužel nebudu doma e jinak bych se šla určo mrknout...
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 14:10
- Nahlásit
abby
a kdy do toho chcete praštit?
|
abby
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 14:28 - Změnil/a: abby
- Nahlásit
Syska
Ten kontakt si určitě vezmu.Děkuju.
fromeli
Tak bych to taky mohla udělat,ale to musím najít ten penzionek
Můj problém je,že jsem nikdy na žádné svatbě nebyla a v mém okolí se nikdo zatím nevdával.Teď teda jdeme na kamarádčinu stavbu,ale to je z Brna trochu z ruky.
Mel
Děkuju,projdu si to.Mě zatím ani nic nenapadlo hledat,protože jsem to nečekala takhle brzo.
Termín by měl být asi v dubnu 2008.To už snad budeme přestěhovaní.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 14:28
- Nahlásit
abby
Ok, už si to píšu do upomínky a zítra ti ho napíšu do mailíku..
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 14:29 - Změnil/a: fromeli
- Nahlásit
ale to musím najít ten penzionek
najdeš na netu - spoustu a pak tam uděláte zkušební nájezd a ověříte kvalitku na vlastní koži
V dubnu se vdávala moje máti To už bývá hezky
My začali asi půl roku před svatbou - na ouřadě jsme byli v březnu a brali se v srpnu - to kvůli zajištění termínu, od kterého se pak všechno dál řešilo - dovča, hospůdka atd.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 14:37
- Nahlásit
abby
Tak kontakt na ni jsem ti napsala do meilíku..
|
abby
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 14:43
- Nahlásit
fromeli
Já přemýšlím o svatbě venklu nebo v nějakém altánku.Hlavně tam chci mít hodně kytek.Na to jsem ulítlá.
My to máme trochu specifické.Chtěla bych,aby se tam dalo rožnit a vešli se tam všichni hosté.Kamarádka mě upozornila,že pokud budu mít přes 40 hostů,tak už bývá problém sehnat místo.Ale pohledám
Syska
Díky
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 14:44
- Nahlásit
sarax
ona je nadherna aj ked buli
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 14:48
- Nahlásit
abby
Já přemýšlím o svatbě venklu nebo v nějakém altánku
V Panenském Týnci je polorozbořený kostel, jen obvodové zdi bez střechy zarostlé travou. Je tam příjemně. Tam se taky oddává.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 15:10 - Změnil/a: abby
- Nahlásit
Walda
Já jsem z Brna
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2007 15:11
- Nahlásit
Syska
protože na to všechno nemám nějak nervy... protože mi přijde líto těch peněz, za který bych krmila příbuzný, který jsem třeba deset let neviděla, protože za ty peníze raději pojedeme na 14 dní na pořádnou dovolenou, protože na to prostě tak nějak nejsem a a Tom taky a tak nějak nám to nic neříká a neužili bysme si z toho vůbec nic A teď mě holky zabte (v práci jsem to jen zmínila a mám peklo)
|